IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Не е ли спечелил някой грант, че си търси друга работа
    суша , Вальо ...суша .

Коментар

Контраатаката на герб е жестока--Дала ли е Нинова 30 милиона лева на Михаил Миков да сдаде БСП?

"Ние питаме предлагала ли е тя 30 милиона лева на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място в БСП, чакаме отговор веднага, ако тя замълчи по този въпрос ще приемем че отговорът е "да", както се казва "мълчаливо съгласие", след като има претенциите да е морален стожер трябва да отговори на този въпрос", коментира Биков.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2019/04...ade-bsp.406626

Забележете само как питат- предлагала ли е- със същият успех можеха да попитат дали е предлагала и 300 милиона виетнамски донги- ако замълчи значи е предлагала/ защо така го приемат само те си знаят, може би защото така формулиран въпросът предполага отговорът да е ДА/, ако отговори- там не се знае какво ще отговори и най вероятно според отговора ще бъде и продължението на атаката
      Аз да питам дал ли е ШИШИ на бойко 300млн да отстрани Цветан Василев от банката и да закрие КТБ, че да не връща взетите заеми?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Съмнявам се. Той е толкова полезен там сега, токова полезен, че ще го направят Почетен Пенционеръ.

Аз казвам, да се помолим за него. 'Убаф чилякъ.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

барабов си търси друга работа ...

Коментар

• KO Става тука бря???
            Големо съкращение на щата !!!
            Само 4 Трола пишат в темата.
            Аи да сте ми живи и здрави и да си намерите друга работа или форум......
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

А бе къде е нашият френски опонент- гледам продават гръцка рафинерия от поне месец, и днес чета че никой не е подал оферта за нея. Защо барбарон не иска да ни освободи от робството на руския нефт, той според мен беше най голям радетел за това освобождения. Факи, ти не искаш ли да се включиш в нашето освобождение от руското нефтогазово робство- купи моля ти се тази гръцка рафинерия и ела като месия за всички собственици на леки коли и камиони в българия
              барабов си търси друга работа ...

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=cgCongK9mno
                Cкандaл на "празднике" в Вашингтоне! Единство HATО не выдерживает "Триумфа"

Коментар

• А бе къде е нашият френски опонент- гледам продават гръцка рафинерия от поне месец, и днес чета че никой не е подал оферта за нея. Защо барбарон не иска да ни освободи от робството на руския нефт, той според мен беше най голям радетел за това освобождения. Факи, ти не искаш ли да се включиш в нашето освобождение от руското нефтогазово робство- купи моля ти се тази гръцка рафинерия и ела като месия за всички собственици на леки коли и камиони в българия

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Бе не видех някой да те е питал дали си доволен или не. Скромен си както изглежда.

Скромността е порок.
                    Порок на страхливите и себичните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение

Ъхъм.
                      И твоите качество и способности - доволен ли си от себе си?

Аз съм доволен от себе си.
                      Бе не видех някой да те е питал дали си доволен или не. Скромен си както изглежда.

Last edited by X_Y; 04.04.2019, 20:07.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

За това имаш плюс от мен.

Но внимавай с изказа, тук се допускат не повече от педесе и пет ника на една персона. А този ти е педесе и четвъртия...

Вътрешна информация?

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение

Сложени са на знамето на властта секакви слабаци, грозници и мразещи обикновения, добре сложен бял човек - само и само да го унижат и унищожат.
                          Те, обаче, не се усещат, с празните си глави, напълнени с пропагандистски въздух, колко са безпочвени и как, когато Човекът скочи, ще бъдат унещожени за генетичното благо на водещите тази цивилизация - които не са политюгите и журналята.
                          Не се и усещат, че ако унищожат белия човек, няма кой да ги храни и поддържа цивилизацията с труда си.
                          За това имаш плюс от мен.

Но внимавай с изказа, тук се допускат не повече от педесе и пет ника на една персона. А този ти е педесе и четвъртия...

Last edited by X_Y; 04.04.2019, 20:07.

Коментар

Ааа-ха-хааа!
                            Добре, добреее!
                            Само че вате нали знаеш - качеството на живота ти е точно отражение на способностите ти.

Ъхъм.
                            И твоите качество и способности - доволен ли си от себе си?

Аз съм доволен от себе си.

Коментар

българите станахме малцинство- май обърка националностите- ти самият каза че си българин с турско самосъзнание тоест турчин- върни се 3 седмици и си намери коментара. Ако тогава си излъгал, защо да смятам че сега казваш истината
                              Ааа-ха-хааа!
                              Добре, добреее!
                              Само че вате нали знаеш - качеството на живота ти е точно отражение на способностите ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

В Джапонски яни или корейски вончета може ли?Ако ти е много азиятско може и в чешки крони.
                                В руплей най-добре.

Коментар

Working...
                                X