IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ИЛИЯН ВАСИЛЕВ
      Предизвиквам Борисов да покаже едно едничко изказване на висш американски държавен служител, в подкрепа на Балкански - Турски поток.
      Защото е поредната му лъжа, която имаме късмета да ръси от високо, защото ни управлява заради нашия пусти късмет.
      Същото важи и за висш служител на Европейската комисия, от последната година.
      Защото фейк новините не са в социалните мрежи, а се ръсят от най-високо място.
      От друга страна, обаче, човекът ни рече, че сме щастливи, щото Той ни бил управлявал...
      И аз се чудя, как така, не съм се управлявал сам, ами съм чакал Него. Или Матеев. Да ме „управляват”.
      Все същото.

Коментар

• При нас пък вземат от 50 до 150 лв на ден да вдигат гирултия и да се млатят с полицията до кръв пред парламента.
        Луна- президент а Йоло Денев -премиер ,оле.
        Last edited by Grosss; 16.05.2020, 20:40.

Коментар

• ИЛИЯН ВАСИЛЕВ

Предизвиквам Борисов да покаже едно едничко изказване на висш американски държавен служител, в подкрепа на Балкански - Турски поток.
          Защото е поредната му лъжа, която имаме късмета да ръси от високо, защото ни управлява заради нашия пусти късмет.
          Същото важи и за висш служител на Европейската комисия, от последната година.
          Защото фейк новините не са в социалните мрежи, а се ръсят от най-високо място.

Коментар

• "Гръцките граждани получават фактури за ток, вода и пр. с печат ” Платено от държавата” плюс безвъзмездна помощ от 800 евро "...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Премиерът Бойко Борисов посъветва гражданите да бъдат благодарни, тъй като им е дал "радък шанс да ги управлява". "Вие имате голям късмет, че управляваме. Решил съм да не съм скромен заради тези негодници, които по-цял ден говорят. Имате рядък шанс да управлявам аз

Koпирано от сега
              Папа Франциск и Бойко като малки.

Click image for larger version

Name:	43108954_10213884529807579_7437903219365249024_n.jpg
Views:	1
Size:	27.9 КБ
ID:	3599163

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                ..................................
                фалшификат за наивници
                .................................
                Времето на обработката е 14.42 часа българско - т.е. след пика на протеста - да докаже нещо си, но както по-долу написах, хвърлените сенки говорят друго. Все пак некои живеем у големото село и сме виждале кое как...Кирето е взел от някъде, но не е предвидил, че липсва текстът : "Снимката е илюстративна". Друг е въпросът, че този няма да събере и 10К гласа.
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  Тая снимка от първи поглед е ....
                  modified- verb
                  past tense: modified; past participle: modified

/
                  глагол
                  минало време: модифицирано; минало причастие: модифицирано

или kопие на стара снимка/вероятно от преди 7 години/,часа и датата са в червеното,ноооо протестът започва по обяд и Пост меридиъм-слвд пладне/лат.PM/,копието e от AM.лат -преди пладне.....

фалшификат за наивници

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                    Тая снимка от първи поглед е ясно, че не е от онзи ден - какво толкова трябва да се шари по темата. У лево и толко.
                    Агент Елника пак е активиран.
                    Очевидно е като при наркокартелите, влезнеш ли веднъж, излизане няма.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тая снимка от първи поглед е ясно, че не е от онзи ден - какво толкова трябва да се шари по темата. У лево и толко.
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Ако , медийните подлоги-мисирки Ви кажат , че на протесттаса били стотина души ,покажете им тази снимка !
                        15 Май 2020, Петък, 12:17 ч. Автор: Флагман.БГ

Общественик публикува доказателство, че снимка, която се разпространява в интернет и се твърди, че е от вчерашния протест, всъщност е отпреди 7 години

Общественикът Александър Урумов разкри
                        огромна измама с вчерашния протест в София. В профила си в социалните мрежи той публикува доказателство, че снимка, която се разпространява в интернет и се твърди, че е от вчера, всъщност е отпреди 7 години. Лично Урумов е показал фактите в кадър, който сам той е заснел преди един час.

Вижте целия статус от фейсбук профила на Александър Урумов:
                        "Изпитвам искрено уважение към правото на протест като основно гражданско право. Самият аз съм протестирал неведнъж на същия този площад срещу не едно правителство, вкл и срещу решението на настоящия Министерски съвет в подкрепа на Истанбулската.

Но ако някой иска да е реална и морална, истинска алтернатива на едно управление - то не е добре да лъже. Не може да публикуваш снимка на протест от 2013 и да внушаваш, че е днешна снимка.

Дори и само защото тогава логото на А1 е все още на Мтел /на първата снимка/, докато сега напълно отсъства от сградата /на втората снимка, направих я лично преди час/.

А и защото който лъже, той и краде - партийни субсидии
                        (Костя КОПЕЙКИН).

Вярно, за някои може да не е голяма сумата от 1 милион лева /40 милиарда копейки, за сведение на д-р Костадин Костадинов/.

Ама някои
                        музейни работници казват, че то така се започвало."
                        https://www.flagman.bg/article/214508

Коментар

• Да видите малко цирк.
                          Зеленский ввёл санкции против Эрмитажа и МГУ - Читайте подробнее на сайте РТ на русском.

Коментар

• Не знам колко гледаха сутринта габровския кмет при баджак журналистката. Освен другите глупости коментира и идеята за държавните бензиностанции и помежду другото спомена че ще има и пунктове за зареждане на електрокари. Така че който иска може да се включи в бизнеса

Коментар

• Tony Dimitrov
                              16 часа
                              Преди 95 години, на 15 май 1925 година е жестоко умъртвен в душегубките на белия фашиски терор с тел на врата, героят от Първата Световна Война, загубил дясното си око в битката при Дойран, големият български поет и публицист Гео Милев!!! Заради поемата "Септември" на 14 май 1925 год е осъден на 1година строг тъмничен затвор и 20 000лв глоба!!! Гео Милев, решава да обжалва, но на следващият ден е повикан, за малка справка в полицията - където и жестоко умъртвен от слугите на Цанков, наречен от Европа с прозвището Кръволога!!! Клаха българина, както и турчин не го е клал!!! Това казва Варналията писателя Антон Страшимиров, след жестоките кланета и бруталното убийство на улицата на брат му :депутатът Тодор Страшимиров!!!
                              Вечна памет на основният представител на експресионизма в българската литература, великия Гео Милев!!!

Коментар

• Премиерът Бойко Борисов посъветва гражданите да бъдат благодарни, тъй като им е дал "радък шанс да ги управлява". "Вие имате голям късмет, че управляваме. Решил съм да не съм скромен заради тези негодници, които по-цял ден говорят. Имате рядък шанс да управлявам аз

Koпирано от сега

Коментар

Working...
                                X