Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИЛИЯН ВАСИЛЕВ
Предизвиквам Борисов да покаже едно едничко изказване на висш американски държавен служител, в подкрепа на Балкански - Турски поток.
Защото е поредната му лъжа, която имаме късмета да ръси от високо, защото ни управлява заради нашия пусти късмет.
Същото важи и за висш служител на Европейската комисия, от последната година.
Защото фейк новините не са в социалните мрежи, а се ръсят от най-високо място.
И аз се чудя, как така, не съм се управлявал сам, ами съм чакал Него. Или Матеев. Да ме „управляват”.
Все същото.
Коментар
-
ИЛИЯН ВАСИЛЕВ
Предизвиквам Борисов да покаже едно едничко изказване на висш американски държавен служител, в подкрепа на Балкански - Турски поток.
Защото е поредната му лъжа, която имаме късмета да ръси от високо, защото ни управлява заради нашия пусти късмет.
Същото важи и за висш служител на Европейската комисия, от последната година.
Защото фейк новините не са в социалните мрежи, а се ръсят от най-високо място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПремиерът Бойко Борисов посъветва гражданите да бъдат благодарни, тъй като им е дал "радък шанс да ги управлява". "Вие имате голям късмет, че управляваме. Решил съм да не съм скромен заради тези негодници, които по-цял ден говорят. Имате рядък шанс да управлявам аз
Koпирано от сега
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение..................................
фалшификат за наивници
.................................
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТая снимка от първи поглед е ....
past tense: modified; past participle: modified
/глагол
минало време: модифицирано; минало причастие: модифицирано
или kопие на стара снимка/вероятно от преди 7 години/,часа и датата са в червеното,ноооо протестът започва по обяд и Пост меридиъм-слвд пладне/лат.PM/,копието e от AM.лат -преди пладне.....
фалшификат за наивници
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТая снимка от първи поглед е ясно, че не е от онзи ден - какво толкова трябва да се шари по темата. У лево и толко.
Очевидно е като при наркокартелите, влезнеш ли веднъж, излизане няма.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Общественик публикува доказателство, че снимка, която се разпространява в интернет и се твърди, че е от вчерашния протест, всъщност е отпреди 7 години
Общественикът Александър Урумов разкри огромна измама с вчерашния протест в София. В профила си в социалните мрежи той публикува доказателство, че снимка, която се разпространява в интернет и се твърди, че е от вчера, всъщност е отпреди 7 години. Лично Урумов е показал фактите в кадър, който сам той е заснел преди един час.
Вижте целия статус от фейсбук профила на Александър Урумов:
"Изпитвам искрено уважение към правото на протест като основно гражданско право. Самият аз съм протестирал неведнъж на същия този площад срещу не едно правителство, вкл и срещу решението на настоящия Министерски съвет в подкрепа на Истанбулската.
Но ако някой иска да е реална и морална, истинска алтернатива на едно управление - то не е добре да лъже. Не може да публикуваш снимка на протест от 2013 и да внушаваш, че е днешна снимка.
Дори и само защото тогава логото на А1 е все още на Мтел /на първата снимка/, докато сега напълно отсъства от сградата /на втората снимка, направих я лично преди час/.
А и защото който лъже, той и краде - партийни субсидии (Костя КОПЕЙКИН).
Вярно, за някои може да не е голяма сумата от 1 милион лева /40 милиарда копейки, за сведение на д-р Костадин Костадинов/.
Ама някои музейни работници казват, че то така се започвало."
https://www.flagman.bg/article/214508
Коментар
-
Tony Dimitrov
16 часа
Преди 95 години, на 15 май 1925 година е жестоко умъртвен в душегубките на белия фашиски терор с тел на врата, героят от Първата Световна Война, загубил дясното си око в битката при Дойран, големият български поет и публицист Гео Милев!!! Заради поемата "Септември" на 14 май 1925 год е осъден на 1година строг тъмничен затвор и 20 000лв глоба!!! Гео Милев, решава да обжалва, но на следващият ден е повикан, за малка справка в полицията - където и жестоко умъртвен от слугите на Цанков, наречен от Европа с прозвището Кръволога!!! Клаха българина, както и турчин не го е клал!!! Това казва Варналията писателя Антон Страшимиров, след жестоките кланета и бруталното убийство на улицата на брат му :депутатът Тодор Страшимиров!!!
Вечна памет на основният представител на експресионизма в българската литература, великия Гео Милев!!!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар