IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    ИЛИЯН ВАСИЛЕВ
    Предизвиквам Борисов да покаже едно едничко изказване на висш американски държавен служител, в подкрепа на Балкански - Турски поток.
    Защото е поредната му лъжа, която имаме късмета да ръси от високо, защото ни управлява заради нашия пусти късмет.
    Същото важи и за висш служител на Европейската комисия, от последната година.
    Защото фейк новините не са в социалните мрежи, а се ръсят от най-високо място.
    От друга страна, обаче, човекът ни рече, че сме щастливи, щото Той ни бил управлявал...
    И аз се чудя, как така, не съм се управлявал сам, ами съм чакал Него. Или Матеев. Да ме „управляват”.
    Все същото.

Коментар

• При нас пък вземат от 50 до 150 лв на ден да вдигат гирултия и да се млатят с полицията до кръв пред парламента.
      Луна- президент а Йоло Денев -премиер ,оле.
      Last edited by Grosss; 16.05.2020, 20:40.

Коментар

• ИЛИЯН ВАСИЛЕВ

Предизвиквам Борисов да покаже едно едничко изказване на висш американски държавен служител, в подкрепа на Балкански - Турски поток.
        Защото е поредната му лъжа, която имаме късмета да ръси от високо, защото ни управлява заради нашия пусти късмет.
        Същото важи и за висш служител на Европейската комисия, от последната година.
        Защото фейк новините не са в социалните мрежи, а се ръсят от най-високо място.

Коментар

• "Гръцките граждани получават фактури за ток, вода и пр. с печат ” Платено от държавата” плюс безвъзмездна помощ от 800 евро "...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Премиерът Бойко Борисов посъветва гражданите да бъдат благодарни, тъй като им е дал "радък шанс да ги управлява". "Вие имате голям късмет, че управляваме. Решил съм да не съм скромен заради тези негодници, които по-цял ден говорят. Имате рядък шанс да управлявам аз

Koпирано от сега
            Папа Франциск и Бойко като малки.

Click image for larger version

Name:	43108954_10213884529807579_7437903219365249024_n.jpg
Views:	1
Size:	27.9 КБ
ID:	3599163

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
              ..................................
              фалшификат за наивници
              .................................
              Времето на обработката е 14.42 часа българско - т.е. след пика на протеста - да докаже нещо си, но както по-долу написах, хвърлените сенки говорят друго. Все пак некои живеем у големото село и сме виждале кое как...Кирето е взел от някъде, но не е предвидил, че липсва текстът : "Снимката е илюстративна". Друг е въпросът, че този няма да събере и 10К гласа.
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                Тая снимка от първи поглед е ....
                modified- verb
                past tense: modified; past participle: modified

/
                глагол
                минало време: модифицирано; минало причастие: модифицирано

или kопие на стара снимка/вероятно от преди 7 години/,часа и датата са в червеното,ноооо протестът започва по обяд и Пост меридиъм-слвд пладне/лат.PM/,копието e от AM.лат -преди пладне.....

фалшификат за наивници

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  Тая снимка от първи поглед е ясно, че не е от онзи ден - какво толкова трябва да се шари по темата. У лево и толко.
                  Агент Елника пак е активиран.
                  Очевидно е като при наркокартелите, влезнеш ли веднъж, излизане няма.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тая снимка от първи поглед е ясно, че не е от онзи ден - какво толкова трябва да се шари по темата. У лево и толко.
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Ако , медийните подлоги-мисирки Ви кажат , че на протесттаса били стотина души ,покажете им тази снимка !
                      15 Май 2020, Петък, 12:17 ч. Автор: Флагман.БГ

Общественик публикува доказателство, че снимка, която се разпространява в интернет и се твърди, че е от вчерашния протест, всъщност е отпреди 7 години

Общественикът Александър Урумов разкри
                      огромна измама с вчерашния протест в София. В профила си в социалните мрежи той публикува доказателство, че снимка, която се разпространява в интернет и се твърди, че е от вчера, всъщност е отпреди 7 години. Лично Урумов е показал фактите в кадър, който сам той е заснел преди един час.

Вижте целия статус от фейсбук профила на Александър Урумов:
                      "Изпитвам искрено уважение към правото на протест като основно гражданско право. Самият аз съм протестирал неведнъж на същия този площад срещу не едно правителство, вкл и срещу решението на настоящия Министерски съвет в подкрепа на Истанбулската.

Но ако някой иска да е реална и морална, истинска алтернатива на едно управление - то не е добре да лъже. Не може да публикуваш снимка на протест от 2013 и да внушаваш, че е днешна снимка.

Дори и само защото тогава логото на А1 е все още на Мтел /на първата снимка/, докато сега напълно отсъства от сградата /на втората снимка, направих я лично преди час/.

А и защото който лъже, той и краде - партийни субсидии
                      (Костя КОПЕЙКИН).

Вярно, за някои може да не е голяма сумата от 1 милион лева /40 милиарда копейки, за сведение на д-р Костадин Костадинов/.

Ама някои
                      музейни работници казват, че то така се започвало."
                      https://www.flagman.bg/article/214508

Коментар

• Да видите малко цирк.
                        Зеленский ввёл санкции против Эрмитажа и МГУ - Читайте подробнее на сайте РТ на русском.

Коментар

• Не знам колко гледаха сутринта габровския кмет при баджак журналистката. Освен другите глупости коментира и идеята за държавните бензиностанции и помежду другото спомена че ще има и пунктове за зареждане на електрокари. Така че който иска може да се включи в бизнеса

Коментар

• Tony Dimitrov
                            16 часа
                            Преди 95 години, на 15 май 1925 година е жестоко умъртвен в душегубките на белия фашиски терор с тел на врата, героят от Първата Световна Война, загубил дясното си око в битката при Дойран, големият български поет и публицист Гео Милев!!! Заради поемата "Септември" на 14 май 1925 год е осъден на 1година строг тъмничен затвор и 20 000лв глоба!!! Гео Милев, решава да обжалва, но на следващият ден е повикан, за малка справка в полицията - където и жестоко умъртвен от слугите на Цанков, наречен от Европа с прозвището Кръволога!!! Клаха българина, както и турчин не го е клал!!! Това казва Варналията писателя Антон Страшимиров, след жестоките кланета и бруталното убийство на улицата на брат му :депутатът Тодор Страшимиров!!!
                            Вечна памет на основният представител на експресионизма в българската литература, великия Гео Милев!!!

Коментар

• Премиерът Бойко Борисов посъветва гражданите да бъдат благодарни, тъй като им е дал "радък шанс да ги управлява". "Вие имате голям късмет, че управляваме. Решил съм да не съм скромен заради тези негодници, които по-цял ден говорят. Имате рядък шанс да управлявам аз

Koпирано от сега

Коментар

• "Големият проблем на България е, че комунистите останаха, за да крадат"

Големият проблем на България е, че след 1989 комунистите останаха на власт, за да крадат от държавата, казва чешкият предприемач Ян Скварил, който от 15 години работи в София. Ето как той вижда България и българите:
                                https://www.dw.com/bg/%D0%B3%D0%BE%D...jr6Die92ixDJUI

Коментар

Working...
                                X