Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Христос е син Божи и наш Спасител...Другите са обикновени хора.не богохулствай
Всички, споменати от мен са били анатемосвани, хулени, гонени , разпъвани и горени защото са били неразбирани от съвремениците си и на-вече от властимащите по тяхно време.
Времето, обаче, показва тяхната правота!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Докато се събирахте в триъгълника на власта, народа просто гледаше сеира, но когато започнахте да свирите по улиците на цяла София, и да блокирате кръстовища, в този момент се превърнахте в ТЕРОРИСТИ. Народа иска да спи, защото на другия ден е на работа. Народа иска свободно да си кара колите по улиците, а не да чака часове наред разни олигофрени да правят маймунджилъци в центъра на кръстовището.
Не осъзнавате ли, че дори и да имаше някакви симпатии към вашата кауза, те вече се изпариха в небитието. И колкото повече тероризирате народа, толкова по-малко гласове ще съберат вашите партии на следващите избори. Президента Радев вече си направи политическо харакири, както и Христо Иванов от ДеБъ. БСП-то уж се дистанцира, но и то ще опере пешкира най-вече заради Радев.
ела утре да видиш 240 терориста
безполов плъхтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Щом някой може да сравнява
Христос, Галилео, Джордано Бруно и Левски
с
Ленин, Хитлер и Сталин,
трудно някой би могъл да му помогне...
- 1 like
Коментар
-
Отново популизъм. Да, прав си, че велики лидери движат световната история, а не тълпите, но по неведоми причини пропускаш да упоменеш, че това движение е и в двете посоки - както за добро, така и за лошо. При това примерите за лошо са много повече от примерите за добро.
Между другото можеш ли да ми дадеш определение за добро и лошо?
Александър Македонски или Чингиз Хан добро ли са направили или лошо? И при двамата е имало реки от кръв. Могат ли те да оправдаят положителното влияние?
Коментар
-
Щом някой може да сравнява
с
Ленин, Хитлер и Сталин,
Между другото можеш ли да ми дадеш определение за добро и лошо?
Александър Македонски или Чингиз Хан добро ли са направили или лошо? И при двамата е имало реки от кръв. Могат ли те да оправдаят положителното влияние?Last edited by Mateev; 28.07.2020, 17:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Докато се събирахте в триъгълника на власта, народа просто гледаше сеира, но когато започнахте да свирите по улиците на цяла София, и да блокирате кръстовища, в този момент се превърнахте в ТЕРОРИСТИ. Народа иска да спи, защото на другия ден е на работа. Народа иска свободно да си кара колите по улиците, а не да чака часове наред разни олигофрени да правят маймунджилъци в центъра на кръстовището.
Не осъзнавате ли, че дори и да имаше някакви симпатии към вашата кауза, те вече се изпариха в небитието. И колкото повече тероризирате народа, толкова по-малко гласове ще съберат вашите партии на следващите избори. Президента Радев вече си направи политическо харакири, както и Христо Иванов от ДеБъ. БСП-то уж се дистанцира, но и то ще опере пешкира най-вече заради Радев.
На властта и е най- добре, когато народа "спи"!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз ли зле обяснявам, зле ли ме разбират някои: Ако в твоята секция са понепо 4 гласа (твоя собствен, на майка ти, на първи братовчед ти и на още един човек от листата), общо, са поне 4. Да, ама „отчели само един”.
В друга секция, приятел. Гласува за теб, че, по стечение на обстоятелствата, още му осигуряваш добър доход (като консултант и твой служител)... с, в тази секция, „няма нито един глас. Т.е., „губят се” 100% от подадените. На следващите избори - наблюдател. Лято, хубаво време, яма бути, мълнии и т.н. ТОЧНО ПРИ БРОЕНЕТО, „ИЗВЕДНЪЖ” и 5 мин.до преди края , „токът спира”. Само в училището. И само упоритостта на председателя на секционната комисия, предотвращава едни 15 глас „за другите” (не, че „тези”, взеха явно предимство но, мо еше и него да „изтърват по коридорите”...
...И тук, ми говориш за „провалени политици”? НЕ. Вярно е забелязал Сталин, относно важността кой точно, брои гласовете.
...
И, относно „браншовете с икономически искания”: АКО ВСИЧКИ БЯХА ИЗЛЕЗЛИ, когато вие, фотоволтаистите, скачахте, вероятно, щяха да задържат високите изкупни цени. Изгодно за ФЕЦ но...неизгодно за потребителите. ТЕ НЕ ИЗЛЯЗОХА (просто, с техните, интересите ви бяха диаметрално противоположни) ѝ, от 78 - на 26 ли бяха, 50 ли -стотинки/ (kWh).
Т.е., приказката за съединението и Силата, е вярна, само дето, вие, бяхте на грешната страна. Обаче, по самички, няма шанс. Добра или лоша, Държава е това, процесите са мащабни, и двама търговци и десет заблудени, ако я преобърнеха, Боко е тогава, би трябвало да си посегне.
Затуй, когато разказваш приказки, се оглеждай дали, все пак, онзи отсреща, вече не е вчерашен. Разбираш ли сега, защо не ти се връзваме някои?
- 1 like
Коментар
-
Да бе, да, ама забрави да споменеш Ленин, Хитлер и Сталин, защото те също раздвижиха човечеството, и то как ......
с
Ленин, Хитлер и Сталин,
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти на протеста ходил ли си...
ела завърти се утре и тогава наричай хората 240 терориста.
жалък...жалък...жалък... не бих казал човек, а по-скоро безполов плъх
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това ли е оправданието на всеки един провалил се на изборите политик - че са му откраднали гласовете?А ти откъде знаеш колко гласове е имало за тебе? Да не би да си плащал за тях, че да им знаеш бройката?
Ето затова аз не се занимавам с политика - защото е мръсна работа, и дори тези, които се пишат за честни и почтени, всъщност са мошеници от класа. Никога не съм се кандидатирал за политик и никога никой не е гласувал за мене като такъв. Също така никога не съм членувал в никоя партия, въпреки че са ме ухажвали не един път.
Имам един единствен грях, но той е по принуда. Всеки път преди избори печатам рекламни материали на всички партии в печатницата СТС Принт, и те разбира се не си плащат. Затова знам, че всички са тарикати още преди да спечелят изборите, но пък от друга страна не искам да влизам в конфликт с която и да било партия, че знае ли човек .....
Предполагам че е така и с всички останали бизнесмени. Не подкрепят никого, но в същото време не искат да влизат в конфликт с никого. Просто си гледат бизнеса и искат колкото се може по-голяма стабилност и предвидимост в политически и икономически план. В момента не подкрепям ГЕРБ, както си го мислят злобарите от форума. Подкрепям ПОЛИТИЧЕСКАТА СТАБИЛНОСТ и съм заел негативна позиция срещу всеки, който търси дестабилизация - протестите, Радев, отровното трио, Христо Иванов, Мая Манолова и не на последно място злобарите във форума.
Ако случайно забелязваш - дума не обелвам за протестите с икономически искания. Самият аз съм организирал такива протести на пчеларите. Ами има си даден бранш проблеми и е редно да си ги каже, за да принуди управляващите да седнат с него на масата и да обсъдят начините за решаване на тези проблеми. Това според мене е нормално. Не е нормално обаче да излизаш на протест с искания за оставка само защото си се събудил сутринта накриво и търсиш начин как да си осмислиш времето и скуката.
В друга секция, приятел. Гласува за теб, че, по стечение на обстоятелствата, още му осигуряваш добър доход (като консултант и твой служител)... с, в тази секция, „няма нито един глас. Т.е., „губят се” 100% от подадените. На следващите избори - наблюдател. Лято, хубаво време, яма бути, мълнии и т.н. ТОЧНО ПРИ БРОЕНЕТО, „ИЗВЕДНЪЖ” и 5 мин.до преди края , „токът спира”. Само в училището. И само упоритостта на председателя на секционната комисия, предотвращава едни 15 глас „за другите” (не, че „тези”, взеха явно предимство но, мо еше и него да „изтърват по коридорите”...
...И тук, ми говориш за „провалени политици”? НЕ. Вярно е забелязал Сталин, относно важността кой точно, брои гласовете.
...
И, относно „браншовете с икономически искания”: АКО ВСИЧКИ БЯХА ИЗЛЕЗЛИ, когато вие, фотоволтаистите, скачахте, вероятно, щяха да задържат високите изкупни цени. Изгодно за ФЕЦ но...неизгодно за потребителите. ТЕ НЕ ИЗЛЯЗОХА (просто, с техните, интересите ви бяха диаметрално противоположни) ѝ, от 78 - на 26 ли бяха, 50 ли -стотинки/ (kWh).
Т.е., приказката за съединението и Силата, е вярна, само дето, вие, бяхте на грешната страна. Обаче, по самички, няма шанс. Добра или лоша, Държава е това, процесите са мащабни, и двама търговци и десет заблудени, ако я преобърнеха, Боко е тогава, би трябвало да си посегне.
Затуй, когато разказваш приказки, се оглеждай дали, все пак, онзи отсреща, вече не е вчерашен. Разбираш ли сега, защо не ти се връзваме някои?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение....
А, Гърция си построи магистрали за стотици милиони от ЕС, даром.....
А тука в България комунистите нямат изкореняване, и сега отново драпат за власт, за да стопират демократичните процеси и евроинтеграцията. Е тая няма да я бъде, пък ако ще и кръв да се лее.
Народа в момента гледа сеира на палячовците по площадите, но ако нещо се обърка, тогава ще видите истинската народна любов. Народа ще скочи дори и с оръжие в ръка, и посмъртно няма да допусне комунистите отново на власт.
Last edited by Mateev; 28.07.2020, 16:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Правилно разсъждаваш, само с едно малко допълнение - народът е избрал за свои представители 240 депутата в парламента, а не 240 терористи на площада, на които вождовете на протеста ежедневно им промиват мозъците и им раздават задачи къде да отидат, за да тероризират същия този народ. Усещаш ли къде е разликата?
ела завърти се утре и тогава наричай хората 240 терориста.
жалък...жалък...жалък... не бих казал човек, а по-скоро безполов плъх
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
+ 111
Никога " различните" не са приемани от обществото като " нормални"
Квалификации и епитети всякакви по техен адрес може да се намерят. И най вече преживе.
Примери всякакви като почнеш от Христос, Галилео, Джордано Бруно, Левски...
Истината, обаче, е че те движат движат напред човечеството.
Дядо Вазов го е казал-
" Лудите, лудите- те да са живи!"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Знаково е, че сме в самия край на поредния (планов) период – или както му викат сега Седемгодишна бюджетна рамка. Приключва в края на 2020 г. И е за периода 2014 до 2020. Текат последните издихания, иде ред за равносметка. Последното ще е добър повод да се погледне, какво е свършила България в рамките на периода, включително да се направи преглед и обобщение за предоставените от страната средства в касата на ЕС и получените оттам под формата на програми. Бруто и нето. Това е една от старателно отбягваните тайни на държавата. Обобщена информация няма да намерите, истината е тъжна и грозна. А би било толкова лесно да има една постоянно обновяваща се таблица. Рано или късно тя неизбежно ще лъсне.
Просто ЕС казава дайте ни план за проекта, да ви дадем пари даром, ама не, БГ и шайка избутали една GP Group напред, която няма план.
Забележи и не допускат други фирми да кандидатсват, слагайки странни изисквания.
Всъщност "плана" на GP е предимно да задържи едни 10-15%, едни други 25-30% да даде на БХ и с останалите 60% да намери субконтрактор да свърши черната работа и слагайки евтини материали.
Е, ЕС казва, не става така.
А, Гърция си построи магистрали за стотици милиони от ЕС, даром.
А, Гешев кога ще разследва откъде GP намери пари да построи хотел за $200 мил на Карибите, и коя е офшорката, кой е зад нея.
А, не гледаме палата на Доган за 20 мил, че е бил супер кражба.
Last edited by hazard; 28.07.2020, 16:46.
Коментар
Коментар