Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
добрутро, ти там в Чикаго, до 10ч ли спиш ?? Тръмпа ше поднови ли подаянието от $600/седмица ??
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Нямам официални източници, а и тази държава знаем кой разследва и кой гледа делото, а не какви източници имаш, абе провалена държава в момента.
.
Търсил съм, ама няма!
Няма източник на обобщена и ясно систематизирана информация.
Изводите се налагат сами!
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
+ 111
Никога " различните" не са приемани от обществото като " нормални"
Квалификации и епитети всякакви по техен адрес може да се намерят. И най вече преживе.
Примери всякакви като почнеш от Христос, Галилео, Джордано Бруно, Левски...
Истината, обаче, е че те движат движат напред човечеството.
Дядо Вазов го е казал-
" Лудите, лудите- те да са живи!"
Дори и да са ме прочели - на мен вяра не ми хващат.
Очевидно е, че изповядваните от една малка групичка "политически възгледи", води до директното заключение, което групата по неведоми причини не могат да схванат в дълбочина и разсъждават механично и повърхностно. Това заключение постулира, че според техните разбирания Националната ни Революция, саможертвата на Апостола и другите мъченици е едно дело на безчинстващи елементи, рушащи правовия ред в държавата. Респективно - възстановяването на българската държавност е едно реакционно дело, а ние сме щели да поминуваме далеч по-добре под благата сянка на падишаха, като отмятаме вяло зърната на броеницата с лепнещи от баклава и шербет пръсти.
И - да, изглежда понякога историята отваря някакви прозорци за разни ... луди.
Часовникът е пуснат, изходът - неясен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНачев, уелкъм бак!
Къде се загуби, чувам че за рождения си ден черепа е заделил некой леф, та ш'се посъберат лумпени за протеста?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Тази информация се връзва доста добре и с други източници, на които съм попадал и там твърденията бяха, че по различните програми имаме успеваемост от 45 до 70 % и отново сме опашкари в Европа.
Извинявай, но просто очевидно не съм засякъл този твой постинг, а въпросът е от стратегическа важност.
Твоята информация от неформални източници ли е, или беше посочил някакви официални такива?
Това, което аз съм виждал е от крайно неполиткоректни извори (които вероятно са ползвали някакви данни от различни министерства, придобити на неясно основание) и съм преценил, че не е подходящо да се позовавам на тях точно в този форум.
Като имаше източници за Мишо Бирата какво стана ??
П.П.След Освобождението, майката на Васил Кунчев е умряла в немотия.
Нали се сещаш защо, живота е станал прекрасен, имало е много възможности за бизнес, разцвет, имало е свобода.
Никой не е имал време и пари да се сети за нея.
Аз няма да дигам революция и после снишаващите се Матеев, Томъ, Факъ и други такива да получат наготово нещо.Last edited by hazard; 28.07.2020, 18:12.
Коментар
-
За 2014-20, го писах вече, за европейските проекти, 4.5 млрд усвоени (субсидиите не влизат тук), 7 млрд такси платени,
Просто ЕС казава дайте ни план за проекта, да ви дадем пари даром, ама не, БГ и шайка избутали една GP Group напред, която няма план.
Забележи и не допускат други фирми да кандидатсват, слагайки странни изисквания.
Всъщност "плана" на GP е предимно да задържи едни 10-15%, едни други 25-30% да даде на БХ и с останалите 60% да намери субконтрактор да свърши черната работа и слагайки евтини материали.
Е, ЕС казва, не става така.
А, Гърция си построи магистрали за стотици милиони от ЕС, даром.
А, Гешев кога ще разследва откъде GP намери пари да построи хотел за $200 мил на Карибите, и коя е офшорката, кой е зад нея.
А, не гледаме палата на Доган за 20 мил, че е бил супер кражба.
Извинявай, но просто очевидно не съм засякъл този твой постинг, а въпросът е от стратегическа важност.
Твоята информация от неформални източници ли е, или беше посочил някакви официални такива?
Това, което аз съм виждал е от крайно неполиткоректни извори (които вероятно са ползвали някакви данни от различни министерства, придобити на неясно основание) и съм преценил, че не е подходящо да се позовавам на тях точно в този форум.
- 1 like
Коментар
-
Да , забравих, че в БГ сме център на вселенската стабилност и нищо не трябва да се прави, за да не я нарушим.
Като една система не се пипа, то нещата се наместват криво ляво. Демек хората се нагаждат според правилата или се "оптимизират" спрямо тях.
Колкото повече и колкото по-често ръчкаш една сложна система, вероятността да я "счупиш" нараства.
Едно пипане на данъците, примерно, отмяна на плоския данък, може да се отрази в средносрочен план отрицателно като занижен растеж с 0.25 пункта по-малко на година, колкото и справедливо да звучи подоходното данъчно облагане. Това обаче посмъртно няма как да го знаем, нито знаем как да оценим ефекта му. Всички могат да си мисля, че занижения растеж е от нещо друго, а не баш от това.
Или с други думи "като не знаеш нещо как работи по-добре не го ръчкай".
- 3 Харесвания
Коментар
-
При първоначалното обявяване на националния митинг протест се каза час 10.00. Категорично!
По всичко личи, че междувременно е станала някаква промяна.
Вече се говори за 19.00 и мястото е МС на Република България.
Сряда, 29.07.2020.
Отровното трио: Не трябва да изпускаме този момент. Сега или никога
Проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, известни като ”Отровното прио”, отправиха видео призив за национален протест пред Министерски съвет, който да започне утре в 19 часа.
Предполагам, че Триото комуникира с привърженици основно през ФБ, а аз там нямам профил и съм приел, че за мен това въобще не е източник на информация.
Предлагам на всички, които имат някакво отношение към темата, да положат минимални усилия и сами да си набавят информация. Последното нещо, което бих пожелал, е да подведа някого.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнениеСлави Чалгарят беше до тук !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСЕКС АФЕРАТА СЕ РАЗГАРЯ: Мая Манолова се хвалела, че си ляга с "шефа на държавата". Ангел Найденов в депресия.
https://pik.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1...ews947411.html
Новината е от вчера, но до момента е набрала повече от един милион прочитания, което си е един абсолютен рекорд. Народа ясно показа, че не се интересува толкова от политика, колкото от ЗРЕЛИЩА. Затова и за него най-важната новина е къде, как, колко и с кого се чука Мая Манолова.
Протестиращите могат само да се поучат. Ако искат народа да ги забележи, трябва да включат сексуални мотиви в своите искания и представяния по площадите. Младите мацки трябва да покажат нещо повече от едни голи плакати.
Коментар
-
Къде пък видя да хуля Бога?!
Всички, споменати от мен са били анатемосвани, хулени, гонени , разпъвани и горени защото са били неразбирани от съвремениците си и на-вече от властимащите по тяхно време.
Времето, обаче, показва тяхната правота!
- 1 like
Коментар
Коментар