IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Георги Марков: Защо Меркел мълчи за Борисов и предава България на един анархо-комунист (Радев), който ще ни върне 75 години назад?



    Last edited by RUBLA; 03.08.2020, 12:03. Причина: Спрете да създавате интриги и да поствате линкове на други сайтове. Вижте http://ibg.bg/id-157/

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      СКАНДАЛНА АМАЛГАМА: БСП активисти и агент на ДС в завера с ДеБъ на уличните акции



      Престави си колко е писнал на хората Борисов ,щом е успял да събере хора от целия спектер на политическите партии а за хората е ясно всички срещу Мутрата и неговия избранник Каскета , гледам трол си на тиквата ,що не излезеш да викнеш нещо в негова полза на площада ...и го пусни във форума ...хората са излезли с имената си и положението да махнат един противен премиер...
      Last edited by RUBLA; 03.08.2020, 12:03. Причина: Спрете да създавате интриги и да поствате линкове на други сайтове. Вижте http://ibg.bg/id-157/

      Коментар


      • ЕУФОРИЯ СЛЕД КУПАТА! Христо Крушарски изригна срещу протестиращите: Бачкане трябва, младежи! Не лежане по улиците.

        Last edited by RUBLA; 03.08.2020, 12:02. Причина: Спрете да създавате интриги и да поствате линкове на други сайтове. Вижте http://ibg.bg/id-157/

        Коментар


        • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          "Гоненето на Васил Божков по домова книжка е насочено към това, хората от властта да приберат бизнеса му, както прибраха бизнеса на Цветан Василев и редица други хора"
          https://www.youtube.com/watch?v=nHawQQU5miU
          Съни, няма да имам време да прегледам линка, но заявената от теб теза е знакова. Констатирам едно странно съвпадение, което буквално ме кара да усещам, че получавам някакъв особен знак.

          В петък излезе информация за финализиране на сделката с БТК.
          Това ме провокира да направя едно кратко включване в темата "Оптимизъм" ТУК
          То продължава да си стои на първа страница и вероятно не е произвело някакво впечатление. Символично е и не е удобно и въобще не съм изненадан, че не е коментирано.

          Зарязах форума за уикенда поради по-важни занимания и днес намерих едно море от новопубликувани постинги, които не мога да прочета (пък и не искам), но по някаква странна прищявка, гледайки по диагонала на някаква страница, попадам на мнение на колегата Бонд009, който е цитирал някой Д. Божилов (не се сещам кой е той). И - о, чудо! И други хора мислят като мен.
          Забелязвам и добавка от колегата Гросс, с което явно се демонстрира конкретно познаване на детайли от казуса КТБ и утвърждаване на една грижливо пазена публична тайна. Банката е притежавала значителни нето-активи. Подходът към нея е можело да включва коренно различни инструменти, при което общественият интерес е можело да бъде далеч по-добре опазен.
          Ноооо, очевидно не това е бил планът!

          След това отивам на първа страница и искам да споделя нещо и - о, ново чудо! Виждам и твое мнение, което изразява идеи в същата посока.

          Никак дори не е странно, че всички споменавани по протестите сега, са имали една много действена роля по реализиране на проекта за убиване на банката. Съвсем отделен е въпросът, че Ц. Василев не е невинен агнец, но това е коренно различна тема.

          Мога да си представя, как последните няколко дни, цялата кохорта бойковисти са плачели за стабилност и са си късали дрехите в изблик на патриотичен екстаз. Истината е друга. Знаят, а ако случайно не знаят, то тогава усещат с кожата си, че тече процес на изземване и преразпределение на собственост и власт, а те тичат пред вятъра и бързат да си купят индулгенции.
          Историческа справка подсказва, че индулгенциите не работят. Единственият резултат е, че че почукат да с и купиш още.

          Още по-тъжна картинка са тези, от които няма какво да се вземе, но и те подскачат без да знаят защо.
          Абсолютно смахната работа!

          Коментар


          • Смрад и мизерия: Убитаците на Манолова и Бабикян превърнаха центъра на София в бунище

            Няма да давам линк, защото във форума вече има ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА!

            Коментар


            • СКАНДАЛНА АМАЛГАМА: БСП активисти и агент на ДС в завера с ДеБъ на уличните акции

              Няма да давам линк, защото във форума вече има ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

                Груец, поради что се мориш да обясняваш неща отпреди 20 години, когато герберастчетата са ходели на четири крака още? И не разбра ли, че акъл се набива на интелегентен човек. На прост човек акъл не се набива. На прост човек се набива к.р.......
                ха-ха-ха грахчо (добре се римува с твоя кумир шиши) пак сте в грешка, след като крадливия костов разруши и ограби СДС, като открадна фонд Демокрация и закри в. Демокрация, масово седесарите отидохаи подкрепиха ГЕРБ, а тия от ДъСъБъ-то са нищо повече от хунвейбините на крадеца костов
                Socialism -- You Make It, They Take It.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                  Единственият, който озапти сдухам, беше Ваньо Мавъра. Единственият, никой друг, при всички други той и корпоративната му партийка процъфтяваше. Може да е виновен, и е виновен, за много неща другарят Ваньо Мавъра,
                  ...............

                  Оставка бе, плужеци, оставка, пък ако ще после Харизанов (ака Томи), Факушка (Имхотеп) и останалите да ровят в кофите за боклук, където им е мястото, то и без това сегашната им работа се изразява пак в ровене, но на чекмеджета. ОСТАВКА!
                  ха-ха-ха абе груьо що не си гледаш русофилската история и да оставиш днешната на нормалните хора

                  сега крадливия костов ли ще възкачвате на влас, стига бе, егати фарса !

                  а кат гледам ти и твоята компания сте най-близо до кофите, да рови, дерзай, само не прехвърляй вашите проблеми на другите!
                  Socialism -- You Make It, They Take It.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                    Това е нов момент. Модераторите започнаха избирателно да трият линкове на едни хора и да оставят линковете на други хора. Това вече ми намирисва на ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА. Във връзка с това имам следните въпроси:

                    1. Може ли модераторите точно и ясно да кажат поя политическа сила подкрепят, за да сме наясно по въпроса
                    2. Може ли модераторите да публикуват списък със сайтовете, към които е забранено да се пускат линкове.

                    Просто искам да знам, ако investor.bg е сайт на комунетата, да бягам от него през девет планини в десета.
                    +1111111111111111111111111111111111
                    Socialism -- You Make It, They Take It.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнение
                      Или за Духан паша.

                      Айде да речем проблема ДуПиСе - Духан не е започнал при краля слънце Боко Бокаса I. Но той си продължаваше и процъфтяваше 10 (десет) години и при него. Е, размаха един път от кумова срама "страшен" пръст и толкоз.

                      Та трябваше водач на маргинализирана вече партия бореща се с последен дъх за електорално внимание да сложи пръст в очевидната от десетилетия рана на България за да повдигне "страшния" за всички наши политици, а те са политичета или проститутки, проблем ДуПиСе - Духан, та народа да скочи.

                      Къде беше краля ви слънце Боко Бокаса I тези десет (10) години?!
                      ​​​​​
                      ами след като доган и дпс са враг номер 1, що не стачкувате пред резиденцията му, или в лудогорието или кърджалийско? колко дпсари има в София? И ако не дай боже свалите Бойко, то идва доган на власт, та вместо да изпишете веди ще извадите очи! Ква стана тя? Схващш ли абсурда на исканията ви?
                      Socialism -- You Make It, They Take It.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                        Единственият, който озапти сдухам, беше Ваньо Мавъра. Единственият, никой друг, при всички други той и корпоративната му партийка процъфтяваше. Може да е виновен, и е виновен, за много неща другарят Ваньо Мавъра, особено за бандитската приватизация, но две неща не мога да му отрека - ева майката на шумадийските копеленца, като спря рашките с техните талиги за КосТово (което е толкова част от Сърбия, колкото Северна Добруджа е част от България), и размаза Сдухан, като му отне дори Кърджали. Единствено и само по времето на Ваньо мавъра кмет на Кърджали беше етнически българин. Само при него. За незапознатите - градът все още е преимуществено населен с българи, но абсолютно всички села около него са 100% с етнически турци.

                        А МиМи на БХ и Сдухан е достойно за оди на поетите, доближавайки се само до ласките межди серГей и Сополя - ма айде, оня е гей, а БХ уж се води мъж, макар и кметът на Симитли да твърди друго, обаче пък този, дето го оповести (собственикът на Агромах, сегашен Грома холд, изведнъж да поумря).

                        Оставка бе, плужеци, оставка, пък ако ще после Харизанов (ака Томи), Факушка (Имхотеп) и останалите да ровят в кофите за боклук, където им е мястото, то и без това сегашната им работа се изразява пак в ровене, но на чекмеджета. ОСТАВКА!
                        Груец, поради что се мориш да обясняваш неща отпреди 20 години, когато герберастчетата са ходели на четири крака още? И не разбра ли, че акъл се набива на интелегентен човек. На прост човек акъл не се набива. На прост човек се набива к.р.......
                        Life won't wait for you.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнение
                          Или за Духан паша.

                          Айде да речем проблема ДуПиСе - Духан не е започнал при краля слънце Боко Бокаса I. Но той си продължаваше и процъфтяваше 10 (десет) години и при него. Е, размаха един път от кумова срама "страшен" пръст и толкоз.

                          Та трябваше водач на маргинализирана вече партия бореща се с последен дъх за електорално внимание да сложи пръст в очевидната от десетилетия рана на България за да повдигне "страшния" за всички наши политици, а те са политичета или проститутки, проблем ДуПиСе - Духан, та народа да скочи.

                          Къде беше краля ви слънце Боко Бокаса I тези десет (10) години?!
                          ​​​​​
                          Единственият, който озапти сдухам, беше Ваньо Мавъра. Единственият, никой друг, при всички други той и корпоративната му партийка процъфтяваше. Може да е виновен, и е виновен, за много неща другарят Ваньо Мавъра, особено за бандитската приватизация, но две неща не мога да му отрека - ева майката на шумадийските копеленца, като спря рашките с техните талиги за КосТово (което е толкова част от Сърбия, колкото Северна Добруджа е част от България), и размаза Сдухан, като му отне дори Кърджали. Единствено и само по времето на Ваньо мавъра кмет на Кърджали беше етнически българин. Само при него. За незапознатите - градът все още е преимуществено населен с българи, но абсолютно всички села около него са 100% с етнически турци.

                          А МиМи на БХ и Сдухан е достойно за оди на поетите, доближавайки се само до ласките межди серГей и Сополя - ма айде, оня е гей, а БХ уж се води мъж, макар и кметът на Симитли да твърди друго, обаче пък този, дето го оповести (собственикът на Агромах, сегашен Грома холд, изведнъж да поумря).

                          Оставка бе, плужеци, оставка, пък ако ще после Харизанов (ака Томи), Факушка (Имхотеп) и останалите да ровят в кофите за боклук, където им е мястото, то и без това сегашната им работа се изразява пак в ровене, но на чекмеджета. ОСТАВКА!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                          Коментар


                          • Last edited by RUBLA; Днес, 08:12. Причина: Забранен линк!


                            Това е нов момент. Модераторите започнаха избирателно да трият линкове на едни хора и да оставят линковете на други хора. Това вече ми намирисва на ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА. Във връзка с това имам следните въпроси:

                            1. Може ли модераторите точно и ясно да кажат поя политическа сила подкрепят, за да сме наясно по въпроса
                            2. Може ли модераторите да публикуват списък със сайтовете, към които е забранено да се пускат линкове.

                            Просто искам да знам, ако investor.bg е сайт на комунетата, да бягам от него през девет планини в десета.
                            Last edited by Mateev; 03.08.2020, 10:46.

                            Коментар


                            • Протести е имало и в 6 града в Германия. По-забележими в Берлин и Мюнхен, на другите места относително символични.

                              Коментар


                              • Браво на българите, които живеят в Париж!
                                Координаторите на протеста там са информирали, че е приета декларация, в която изрично се подчертава, че: "Българите, които живеят трайно зад пределите на РБългария свалят доверието си от правителството на БХ!"
                                Минчева разказа, че вземане на разрешение за провеждане на протест във Франция в момента е кошмарно трудно.
                                На отделно основание се дава разрешение за издигане на писмени лозунги.

                                Тази група наши сънародници в световен мащаб е огромна и неизбежно много пъстра. Смислено е да се предположи, че там има всякакви хора, дори бойковисти. За да придадат масовост и представителност на своята инициатива, координаторите са се обърнали към съответни организации на българи в 22 бр. градове в Европа и Северна Америка. Структурите там се предприели съответните организационни мерки, с които с цели вземане на съответни решения.

                                Изненадващо масови са били вчера протестите във Виена.



                                Коментар

                                Working...
                                X