IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Да Па Се вас пасе, вече 30 годинки
    Нали сме човеколюбиви и демократични всяка година им даваме десятък за да ги гледаме как се правят на велики,рекетьори.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Да Па Се.
      Да Па Се вас пасе, вече 30 годинки

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнение

        Кой е собственика на морския сарай на Духан паша?
        Да Па Се.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          OХо, и още как, ма няма да е от вътрешната опозиция, щото такава няма - има само мисирки, калинки и педе..., така де професионалисти. Пусни си речта на БХ - тя не е интересна, интересна е реакцията на аморфната маса, наречена "елитът на герП". Безкрайно много ми напомняше на записите, които съм гледал от 13-ти конгрес на Партията с главно П, които после вестник "разбойническо дело" отбелязваше като - бурни аплодисменти, преминаващи в овации, със ставане на крака и отделни викове "Ура" и "Да живей". Освен това много приличаше и на "атентата" срещу сдухан, когато имаше един дядка, дето много искаше да удари с бастунчето си "нападателя", за да покаже съпричастност към Вожда.

          Пусни си го, сигурно го има вече в нета, да се посмееш. И наистина щеше да е много смешно, ако не беше чак толкова жалко, особено виковете "Бойко, Бойко"... Елит, баце, представям си неелитът какъв е
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

          Коментар


          • Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron
              -Собственикът е уведомен, че ако не представи изисканите документи в посочения срок, Община Бургас ще предприеме действия по забрана ползването на сградите в имота и принудително премахване на строителната ограда, ограничаваща преминаването по общинския път.
              Кой е собственика на морския сарай на Духан паша?

              Коментар


              • След днешната проверка на Христо Иванов внезапно се оказа, че институциите можели и да работят!

                Обрат с достъпа до плажа в Росенец, намиращ се до т. нар.
                „летни сараи на Доган“. Активисти на „Демократична България“ днес направиха изненадваща проверка за затворения с огради достъп до ивицата, които се оказаха преместени. Междувременно от Община Бургас разпоредиха тяхното премахване.

                Оградите с надпис „строителен обект“, днес бяха изместени, за да може да се преминава край тях. По общинския път през държавен имот, част от който е бетониран незнайно кога и от кого и до плажа. Където заварваме и туристи:

                Христо Иванов отправи конкретни искания към кмета на Бургас:

                „Ако тази ограда не бъде премахната или сложена по границите на имота с ясна табела, ние ще организираме ново масово плажуване. Това е едното ни искане. Оградата да бъде сложена по границите на имота. Второто ни искане е кметът сам да каже каква отговорност смята да понесе затова, че излъга, че този път не води към плажа, при положение, че всички стигнахме до него“, коментира Иванов.
                ...
                Предвид направените констатации е разпоредено:

                - Строителната ограда да бъде незабавно премахната и да се осигури свободен достъп на гражданите по общинската улица.

                -На собственика, строителния надзор и строителя е дадено предписание в седем дневен срок да бъдат представени в Община Бургас съставените по време на строителството актове и протоколи за строежите в имота, с цел да се установи правомерно ли са обитавани. Режимът за въвеждане в експлоатация на сградите в имота е регистрационен и към днешна дата в Община Бургас не са постъпвали заявления за регистриране и издаване на удостоверение за въвеждане в експлоатация на сградите.

                -Собственикът е уведомен, че ако не представи изисканите документи в посочения срок, Община Бургас ще предприеме действия по забрана ползването на сградите в имота и принудително премахване на строителната ограда, ограничаваща преминаването по общинския път."

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                  дори матейко изчезна...
                  Матеев хвърли пешкира на ринга и каза, че мача не е честен, съдията е куманис и той не иска да играе тука.
                  Обърна ни гръб

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Ok, Sofix, ми дай началото на разговора, щото дори уж интелигентни хора като 4Д/Ендър стигнаха до призиви за бой и "трудни за рисуване".
                    За 4Д не мога да нося отговорност, но щом е отправил подобни призиви, явно е лош и агресивен човек. Друг вариант е, да не го е направил, а ти да си останал с погрешно впечатление, поради обострена когнитивна недостатъчност.

                    Коментар


                    • Ok, Sofix, ми дай началото на разговора, щото дори уж интелигентни хора като 4Д/Ендър стигнаха до призиви за бой и "трудни за рисуване". Ся, аз, за разлика от огромната част от герберастите, зная кой е Джером К. Джером, отбележи, че дори съм чел книжката му "празни мисли на един празен човек", при това преди има-няма 30-на години, та затова и като един празен човек искам да видя дискусията, почни я, ама нещо нещо в стил - "айде да лупкаме мечетата" или "кой къде се набабани тая година", ако може де.

                      Вие, дето сте се продали за някой лев (разбираемо, винаги е имало продажници) или пък се плашите от бостанското плашило бсп (най-смешното и безопасно плашило, дето даже гаргите му се смеят и всички, дори и БХ тайно си мечтаят опозицията им да е бсп и курнела, щото тогава наистина стават безалтернативни), защо си мислите, че всички сме като вас. Мен от курнела не ме е страх - нея ще я изметен за нула бройки, страх и срам ме е от фарисеи и псевдодесни, водещи леви политики, популисти в най-лошия смисъл на думата, които си купуват народната любов с кинти от чекмеджета и моите данъци. Срам ме е от Шкембе войвода и подобните му, мен, чиито деди са измирали са тази държава, като почнеш от Шипка, минеш през Сливница, четите на ВМОРО, Одрин, Дойран и Страцин. Срам ме е от прегръдките с доган ефенди във всеки един смисъл, докато го играем, че нямаме нищо общо с тях и т.н., и т.н.

                      те затова ви казваме БАСТА, щото се оядохте повече от червените кхмери в бълагрския им вариант на 10.11. и се самозабравихте. Скоро, съвсем скоро БХ ще гледа като идолът му с каскета от Правец на тази дата. Няма да отнеме много време и ще се случи, не заради друго, а защото това е сблъсък на политики - ние си искаме България, а не гербераската кочина, намираща се на последно място по всеки един показател в ЕС - ето толкова е просто.

                      ОСТАВКА!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                      Коментар


                      • Нямаше ме два дни. Ходих да прекопая лозето, че както знаете, лозето не ще политика, а мотика.

                        Връщам се и за да вляза в темата, трябваше да прегледам последните няколко страници. Първото ми впечатление е, че са по-малко, интересът намалява...

                        Сега въпросът е защо? Защото умните хора четат, за да научат. А нищо ново не научих - все едно, че не съм отсъствал! Едно и също, празни приказки на празни хора... Нивото толкова е паднало, че не можеш да се спънеш в него! И не знам кое е първо и кое второ - понеже качеството е паднало, намалели са хонорарите или обратно?... А може да е и пазарно обяснимо - цената пада при толкова много самопредлагащи се?

                        Виждам, че през това време някои са се отказали да си говорят с радиото... Матеев казва, че има политическа цензура? Сигурно. Аз смятам, че по-скоро цензурата във форума е поради липса на професионализъм у упражняващите я. Толкова могат. Как иначе да си обясня, че мен ме баннаха, защото съм ползвал инструмент за оразмеряване на шрифта, който те сами са ми предложили!? Няма обяснение, нали? Освен дефицит на кадри. Прозаично.

                        Сега и аз се чудя дали да си бия камшика, защото времето е пари - не мога да си позволя да го губя за махленски приказки, пък било то и от централни махали и кръстовища. Дайте да вкараме малко мисъл, малко логика, малко вслушване в опонента, да си припомним как се води спор! Когато чета хубава книга, имам чувството, че ставам по-красив, по-умен - точно като протестиращите. А когато чета излиянията на същите протестиращи във форума - се чувствам омърсен, пропилял времето си, сбъркал компанията?...

                        Дайте да променим нещо! За да има диалог, трябва да има разговор. Мегафоните не помагат!
                        Last edited by Спящият бик; 05.08.2020, 15:47.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Скромно, скаричка и биричка само

                          ... и малко чолав...
                          Не разбрах защо полицията пази протесърите само на улица.
                          А тия дето нахлуха вътре станаха трудни за рисуване...

                          Коментар


                          • С една (три) дума работата е "бира, секс и рокендрол".

                            Коментар


                            • Щом има биричка в жегата значи всичко е точно. Хубаво е хората да се виждат от време на време, пък било то и от двете страни на барикадата.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                                Йеденье и пиенье има ли на сбора?
                                Предимно***е с 200 -та.
                                Last edited by X_Y; 05.08.2020, 14:55.

                                Коментар

                                Working...
                                X