IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

    И ако беше прочел сводката на полицията щеше да видиш че част от палаткаджиите са имали регистрация за криминални престъпления. Та точно за тях се съмнявам да внесат нещо в държавния бюджет като преки данъци.
    Извинявам се за невежеството си, ама какво означава регистрация за криминални престъпления? Осъдени ли са, подсъдими ли са, обвинени ли са? Че кат военен не ги разбирам тея работи.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Когато обвиняваш някого в написани думи на негова фейсбук страница, най-леснотоо е да го провериш сам.
      Задължително е, когато думите са сериозни.
      Другото е налудничавост или манипулация

      Пеевски и вестниците му ПИК и плеада медии, другарите му, които го правят недосегаем, ако не лъжеха, щяха да са вече в затвора, дори само, заради КТБ. Да ги цитираш без да провериш е съглашателство
      Имаше го, но вече е изтрито. Да не би да обвиняваш ПИК, че си измисля новини? Това да не е Кана Рачева от Божков TV? Можеш да ги критикуваш, че са пристрастни, както между впрочем са и всички други медии, но в никакъв случай не можеш да ги обвиняваш, че си ИЗМИСЛЯТ новини. Това да не е Бивол или Афера.бг, които си измислят новините с гледане в тавана и чесане зад врата?

      Специално за Афера.Bg - измисли си каквато си искаш анонимка, колкото и да е невероятна и лъжлива, и Афера.bg ще я публикува с допълнително разкрасяване от нейните редактори. За разлика от тях ПИК, като най-четения и най-масовия Български сайт за новини, никога няма да си позволят да публикуват измислица. Точно обратното - те отразяват 100% от всички новини по света и у нас, и затова са толкова популярни.

      А това, че новините не се харесват на политическите тролове - ами моите съболезнования, но това е голата истина. Наистина по протестите има голямо присъствие на безделници, пияници и криминален контингент. И наистина Радев се е наплел като пиле в кълчища с агенти от Държавна сигурност и с откровени престъпници, предатели на държавата. Колкото до "лидерите" на протеста - ами наистина са най-големите отрепки, готови срещу парите на олигарсите да организират пуч, метеж или терористични акции.

      Колкото и да ви е тъжно - това е голата истина. И народа го чете и си прави изводите. Видя какво се случи с терористите по кръстовищата - ами народа се възмути от тях, и ако МВР не беше ги измел като мръсни котета, това щеше да го направи самия народ.

      В заключение:
      Дори и да приемем, че сред протестиращите имаше хора с чисти и светли искания и намерения, всичко това се опорочи от мутри, бандити, пияници, платени провокатори и криминален контингент, оглавени от други мутри и отрепки, и платени от най-големите престъпници - олигарсите на прехода, които са откраднали милиарди от джобовете на народа.

      Коментар


      • 4D, текстовете ти, за да бъдат четивни, френдли към четящите ги, биха могли да следват граматическите правила, но това са подробности за хора, които имат желание да уважават съфорумците си.

        Въпросите ми към теб са
        - Борисов през 2013/14та искаше ли "да бъде свалено от власт законно избрано правителство", водеше ли протестиращи с автобуси пред НС, бойкотираше ли Парламента и ходеше ли на работа?
        - Колко човека държавна охрана имаше той лично в онзи момент?

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

          Добре - ето ви първоизточника от преди 6 часа. Както виждаш, преписал съм думичка по думичка без да променя дори и една буква. И искам да кажа, че за разлика от дъртите лъжци и измамници в този форум, аз ВИНАГИ казавам истината.

          https://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1...ews950396.html






          Матеев, преиначил си информацията! (разбирай - излъгал си). Прочети си линка!

          Това е истината: "симпатизанти" (някакви) - зоват (нещо си)..."

          Това пише в твоя линк, а ТВОЯТ коментар е различен и няма общо с това - че си писал дума по дума!

          Матеев, не бих казал, че в този форум има "дърти лъжци и измамници" - както самият ти твърдиш! Ако, обаче много настояваш казаното от теб да е достоверно, ти си от тия, споменати от теб!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Dddd, не коментирах Божков, а думите на Матеев и дали е истина или лъжа болднатия да изважда очите текст, приписван на Божков.

            Аз икони нямам извън духовния ми мир и не съм сигурна, че разбирам думите ти кой може и не може да бъде такава.

            Но, да ти припомня и аз - Божков не е осъден и докато се случи това, той, както и всеки друг човек има правото да се защитава.
            Невинен до доказване на противното е добре да се възприеме и в практиката на Гешев.
            Дори не е внесен обвинителен акт за какво точно е обвиняван, макар да бяха иззети добре съхранявани исторически български ценности.
            Срамно е "престъпници" да се борят с мутренски похвати!!!
            Организирането на протести с цел да бъде свалено от власт законно избрано правителство легитимна форма на правна защита ли е? Видимо срещу държавата не стоят просто обикновени престъпници. Това са хора, чиято основа на богатството е залегнала още преди 1989 г. и е тясно обвързана с тогавашните служби. Когато срещу теб е чужда държава, която води хибридна война е много трудно да се бориш за независимостта си без да използваш грозните похвати на службите. Не ги харесвам, но ги разбирам. За мен политиците и главно Демократична България направиха груба стратегическа грешка. Застанаха редом рамо до рамо с БСП, Радев, Мая Манолова, Вързаждане, Боец в единен руски фронт срещу държавата. Много ми е интересно как ще обеснят на гласоподаватели те си, че Цветан Василев, Васил Божков, Николай Банев, Арабаджиев, Стайков, Румен Овчаров ... са примерни български граждани, които са репресирани от лошата държава. Тук въпроса е какъв ни е цивилизационният избор. Дали искаме да сме европейска демокрация или искаме да отидем в сферата на руското влияние. Така погледнато алтернативите са само две. Да се оказва натиск върху правителството да продължава с европейският курс и да се отстраняват многото недъзи, или да се избере единният съветски фронт на Радев, БСП, Мая Манолова, Възраждане, Боец с мълчаливото съгласие на ДПС. Точно поради това за мен Демократична България се самоубиха политически с тези си действия. Вместо да похвалят прокуратурата, че са посмели да докоснат недосегаеми преди това хора като Божков. Вместо да похвалят боренето на корупция сред зам. министри, президентски секретари и така нататък те взеха страната на хората с повдигнато обвинение. Това е нормално за адвокатска кантора, която получава възнаграждение за защита, но не и за партия. Трябваше да се похвали държавата за дейността и да и се оказва брутален натиск да продължава нататък, списъка да се разшири с други недосегаеми, да се иска още и още, а не в единен фронт с мафията срещу държавата. Абсурдно е автентичното дясно да разпознава като естествен съюзник Васил Божков, Цветан Василев, Боец, Коста Копейкин, Мая Манолова, Нинова, Радев, случаен човек като Слави Трифонов. Това е падение от което няма измъкване. Никога. Според мен протеста няма да ни отклони от европейското бъдеще и няма да спаси кожата на класически олигархични структури където политици, магистрати, медии и бизнесмени са тясно обвързани в единна обща група. Аз съм оптимистично настроен за тази държава. Тя почна да се случва и няма да се счупи.

            Коментар


            • Когато обвиняваш някого в написани думи на негова фейсбук страница, най-леснотоо е да го провериш сам.
              Задължително е, когато думите са сериозни.
              Другото е налудничавост или манипулация

              Пеевски и вестниците му ПИК и плеада медии, другарите му, които го правят недосегаем, ако не лъжеха, щяха да са вече в затвора, дори само, заради КТБ. Да ги цитираш без да провериш е съглашателство

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

                Будния гражданин ......едно време ги наричахме доносник...
                Доносниците от ДС ги търси при президента Радев.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                  Още по-принципно: всеки има право да търси и отстоява своята истина.

                  Не и с откровени лъжи (както прави Матеев)

                  Е, какво сега?

                  КОЙ се опитва да окървави протеста: Божков или МАТЕЕВ?
                  Добре - ето ви първоизточника от преди 6 часа. Както виждаш, преписал съм думичка по думичка без да променя дори и една буква. И искам да кажа, че за разлика от дъртите лъжци и измамници в този форум, аз ВИНАГИ казавам истината.

                  https://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1...ews950396.html





                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Точно пък мене да ме обвиниш в лъжа - грях ти на душата. За разлика от червените комунистически тролове в този форум аз за всяка една информация публикувах линкове и снимки с нейния първоизточник, но жестоката ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА на модераторите в този форум ми забрани да го правя това. Затова и в момента не пускам линкове, но ако на някого трябва да се сърдиш, сърди се на модераторите.

                    Те всъщност ме принудиха да стана трол като всички останали, забранявайки ми да давам линкове към други сайтове. В същото време линковете на комунистическите отрепки във форума НЕ СА ЗАБРАНЕНИ!

                    Правете си изводите сами. И ако случайно бъда БАН-нат, да знаете, че е по политически причини.
                    Будния гражданин ......едно време ги наричахме доносник...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

                      Лъжата е голям грях. Не по мутренски или социалистически, или демократски съображения.
                      Записва се в кармата ти

                      Не бях влизала досега въс фейсбука на Божков, не ми е било интересно, но ме провокира написаното и реших да го видя с очите си, как може човек, когото масово признават за умен, за хитър, математик...да си вкарва автогол.
                      Точно пък мене да ме обвиниш в лъжа - грях ти на душата. За разлика от червените комунистически тролове в този форум аз за всяка една информация публикувах линкове и снимки с нейния първоизточник, но жестоката ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА на модераторите в този форум ми забрани да го правя това. Затова и в момента не пускам линкове, но ако на някого трябва да се сърдиш, сърди се на модераторите.

                      Те всъщност ме принудиха да стана трол като всички останали, забранявайки ми да давам линкове към други сайтове. В същото време линковете на комунистическите отрепки във форума НЕ СА ЗАБРАНЕНИ!

                      Правете си изводите сами. И ако случайно бъда БАН-нат, да знаете, че е по политически причини.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                        Принципно, не. Нито пък съм.
                        Но от друга страна, Борисов не ме е ограбил.

                        Още по-принципно: всеки има право да търси и отстоява своята истина.

                        Не и с откровени лъжи (както прави Матеев)

                        Е, какво сега?

                        КОЙ се опитва да окървави протеста: Божков или МАТЕЕВ?

                        Коментар


                        • Dddd, не коментирах Божков, а думите на Матеев и дали е истина или лъжа болднатия да изважда очите текст, приписван на Божков.

                          Аз икони нямам извън духовния ми мир и не съм сигурна, че разбирам думите ти кой може и не може да бъде такава.

                          Но, да ти припомня и аз - Божков не е осъден и докато се случи това, той, както и всеки друг човек има правото да се защитава.
                          Невинен до доказване на противното е добре да се възприеме и в практиката на Гешев.
                          Дори не е внесен обвинителен акт за какво точно е обвиняван, макар да бяха иззети добре съхранявани исторически български ценности.
                          Срамно е "престъпници" да се борят с мутренски похвати!!!
                          Last edited by съни(тя); 07.08.2020, 16:21.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                            А ти - към Борисов?
                            Принципно, не. Нито пък съм.
                            Но от друга страна, Борисов не ме е ограбил.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                              Съни(то), имаш ли някаква причина, да си толкова привързана към Божков?
                              А ти - към Борисов?

                              Коментар


                              • Съни(то), имаш ли някаква причина, да си толкова привързана към Божков?

                                Коментар

                                Working...
                                X