If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иначе ти можеш да ме наричаш ГЕРБер колкото си искаш, на следващите избори в едно можеш да си сигурен, няма да гласувам нито за ГЕРБ, нито за проекат на психодесните, нито за Слави. Всъщност изобщо няма да гласувам, защото няма да участвам в този цирк. (цирк на абсурдите)...
Логиката изобщо да не се гласува е сбъркана, но повечето хора не се усещат за това. Ако например не харесваш ГЕРБ, това трябва да го изразиш чрез гласуване за някой друг. Ако не харесваш и другите и изобщо не отидеш да гласуваш, математически това е еквивалентно, че си гласувал за ГЕРБ (или за който събере най-много гласове на изборите).
Тоест негласуване = гласуване за победителя, който и да е той.
Затова човек трябва да отиде да гласува, за да може неговото мнение да се отчете при изборите.
Има и още един момент - гласуване за някоя дребха партия = гласуване за победителя, който и да е той. Това пък е така защото партията няма да мине 4%-ната бариера и твоя глас отново ще се преразпредели между останалите, като победителя ще вземе най-голям процент от него.
Следователно не само трябва да се гласува, но и това гласуване трябва да е за силна партия, която има високи шансове да премине 4%-ната бариера.
Народното събрание има правото да направи импийчмънт, ако гласува с 2/3 от гласовете. След това този импийчмънт се предава на Конституционния съд, който трябва да го потвърди или отхвърли.
За да влезе тази процедура в действие, ГЕРБ се нуждае от подкрепата на ДПС, за да събере 2/3 от гласовете. Конституционния съд няма как да не го потвърди, защото Радев наистина до момента е нарушил поне 7-8 члена от Конституцията, а за импийчмънта е достатъчно да е нарушил един единствен.
Прав си ,правилният път е "отровното трио" да създаде партия на протеста ,да участва в изборите и ако ги спечели с мнозинство в парламента
да управлява а не с тия стари допотопни методи на гражданска война да иска да постигне нещо.
Къде видя "гражданска война"? Какво толкова ви размекна мозъците?
Не можете да ме убедите, че едно трудно, колебливо, залитащо, падащо и отново, ставащо движение напред имнагоре енпо-лошомотбтова постоянно дълбаене на дъното. Не можете. Ама бил "лидер". Окупира цялат държава, пареазитът му с паразит, окраде настоящето ни инбъдещето на децата ни, а ние, да се тръшкаме, щото " други било нямало"? Тези "дълбокомислени размисли" си ги заврете...знаете, къде
Прав си ,правилният път е "отровното трио" да създаде партия на протеста ,да участва в изборите и ако ги спечели с мнозинство в парламента
да управлява а не с тия стари допотопни методи на гражданска война да иска да постигне нещо.
Слушай ГЕРБЕР! В България има 3191 ПРОФЕСОРА. От тях поне 200-300 са професори по икономика. Махни (щото така ще искаш) тези, които са с ляв уклон, като Румен Гечев или Боян Дуранкев, да махнем 100.
Пак остават 100-200 професори по икономика.
И ти ми казваш, че НЯМА с кого да заменим тъпака-пожарникар? Че няма кой културен човек със знания да замести простака, който псува президента? Който нарича съпартийката си председателка на парламента "п.тка"?
Този ли бандит, който не може да обясни какви са милионите евра в шкафчето, та ги пази с пистолет, ТОЗИ ли мафиот е незаменим?
Ами освен 3191 професора, в България има и 5878 доценти! И те ли са по-тъпи от тъпунгера от Банкя?
Ай сиктир!
Трябват лидери, не става с професори за съжаление, то ако беше удачно на всички държави лидерите щяха да са професори.
Разбира се лидерите могат да бъдат интелигентни хора и дори професори, но Българите няма да следват такъв човек и дори да го изберат, управлението му няма да е добро (според народа) и хората няма да са доволни. (дори управлението му да е относително добро)
Веднага ще дам пример, Симеон Сакскобургготски не е ли интелигентен, по негово време нямаше този мутренски стил на упраление, човека се опита да въведе интелигентен стил на управление, по негово време администрацията не се държеше така нагло и надменно като днес. Човека се опита... но видя какво му се случи, хората на следващите избори го махнаха и си избраха пак БСП-то. (които са най-долната пасмина), но народа ги избра, защо ги избра, защото народа на България не харесва интелигентни хора. Това е истината, никой не може да ме убеди, че интелигентен лидер може да изкара повече от един мандат в България. Хората в България харесват два типа лидери, първия тип са такива като Слави и Борисов, а втория тип са такива като Георги Първанов (т.е. приличащи на бивши номенклатурчици, говорещи много на вид интелигентни но безмислени фрази) .
Какво става в момента, лидера който ще дойде дори не ни го показват, това какво означава?! Казват че народа можел да не го избере.... ами какво като не го избере?! Какъв е проблема, покажете го или покажете група лидери от които народа да си избере един.
Сега някой ще каже, какво толкова, "просто ще изберем там някой си"... не става, не можем да изберем "просто някой си", човек дори жена като си избира не си избира просто някоя си там.... иска да я види да я чуе и тн. сега за водач на държавата трябва да се надяваме да дойде някой анонимник. Това между другото се случва за първи път, за първи път в България ни гласят анонимен лидер и искат от нас да го подкрепяме дори без да сме го видели и чули, просто така на "юнашко доверие"....
Аз не съм фен на Борисов, но за съжаление няма други лидери в момента, дори няма естествени такива, понякога в таква суматоха се появават т.нар. "естествени лидери" т.е. някой грабва знамето (образно казано) и хората тръгват след него, дори той самия може да не го иска, няма значение хората го следват. Няма и такъв лидер, изобщо няма лидер... вече щеше да се е появил някой "естествен лидер", ако протеста не беше ръководен от сянка. Аз съм присъствал на подобни събития, виждал съм как се появяват т.нар. "естествени лидери". Те са най-добри защото са родени от протеста и недоволството, те могат да бъдат и от "шайката", не е задължително да са някакви нови хора. Но трябва да са истински, а не спуснати парашутисти, като Бабикян например. Някакъв измисленяк, нещо си води там... нищо тоя не е лидер, просто един измислен чичак. Тоя ли ще е премиер?! Бабикян?! Това ли е тайното оръжие на протеста???... или той Бабикян просто иска да свали Борисов, пък после ще му мисли. Логика в това няма никаква, след няколко месеца има редовни избори.... но протестиращите не искат това, те искат революция... е няма как да стане революция само за да свалиш един човек и да сложиш друг (уж по-умен), този тип сваляне се нарича преврат, а не революция.
Мисля обикновените хора само губят време и енергия в този глупав протест, ако искат да го направят смислен, да решат първо какво искат, но да е нещо по-смислено от свалянето на Борисов (те могат да го свалят и на изборите и тогава да дойдат на власт по законния начин).
БСП, ДБ, Партията на Слави, и тн. не са алтернатива на ГЕРБ.... а някоя от тези партии ще трябва да прави безпринципна коалиция, след евентуалното сваляне на ГЕРБ.
Дори при ясно начертан план и известни лидери, бъдещето не е задължително да е добро. Виждал съм много проекти да затъват, въпреки добрите лидери и относително добро планиране, поради непредвидени обстоятелства, проекта потъва.
Иначе ти можеш да ме наричаш ГЕРБер колкото си искаш, на следващите избори в едно можеш да си сигурен, няма да гласувам нито за ГЕРБ, нито за проекат на психодесните, нито за Слави. Всъщност изобщо няма да гласувам, защото няма да участвам в този цирк. (цирк на абсурдите)
ГЕРБ, БСП (и техните разклонения) колкото искат да си се самоизбират. Колкото по-дълго време не гласуват смислени хора за тях, толкова по-безмислени стават самите те.
Аз като им казах преди време на ГЕРБаджийте, че не може да хранят разрастващ се държавен апарат (основно бюрокрация) само за да гласува за тях, те ме нарекоха БСПар. Трябва да ви закарам на някой боксов тепих да се разберете, аджеба ГЕРБаджия ли съм или БСПар....
То изобщо човек с вас не може да се разбере, нито с едните нито с другите, вие не търпите критика, като не ви харесва критиката, веднага го обявявате че е от "лошите".
А ако снимката ти е реална, направо залагам на 100%.
няма гаранция, че този трол тук не е друга особа.
заради такива като него БГ не може да дръпне последните След освобожденски 147 год. и 500 год преди това.
Предимно снишавания, подмазвания, страх, предателства, липса на мъжество, завист и омраза са били по земята ни.
Нито турците, руснаците или БХ са толкова опасни, колкото вредни са такива като Него между нас.
А когато такива като Него са мнозинство, тогава е обречена кауза.
Повечето емигранти сигурно го осъзнали, че са избягали предимно заради липсата на гражданско общество в БГ.
Излишно е да се занимаваме със три-четири трола като него тук, пълен игнор.
Точно така при криза се правят избори и се избира болшинството...даже и социологията на пик иска смяна на правителството веднага...да ти цитирам ли тяхното палашче павлов ...ливан гледаш ли...,?
Ми то криза имам само в червените ви тролски глави.
И на няколко лумпена-кебапчии по кръстовищата.
А всъщност Чери мъти водата, а резидента (поставен от решетников) се пробва да замаже гафовете си. Не случайно Гешев пита за имунитета му. Въпросите бяха за държавна измяна.
Свършено е с него. Ако не го импийчнат и да го вкарат в затвора до края на годината, то като мумизтече мандата, веднага след здрависването с новия Президент (възможно и БХ ) и заминава в софийския...
Е разбира се ако не постъпи като истински офицер. Но се съмнявам. Това поколение офицери не са тези офицери. Ей го гигов, още троли тук а отдавна трябваше да е свършил тая работа...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар