IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

И доколкото ми каза един познат който е бил там ,са им дали по 100лв /човек допълнително.
    Като погледне човек и другите ти мнения, започва да се пита, а на теб колко?

petrg5s
    регистриран на 3 Август 2020 г.

Нова блокада на Орлов мост, палатки има и пред Министерски съвет
    коментира | 08 август 2020, 10.47ч.
    .... ЕХххх че не съм аз полицейския шеф отговорен за това.Ще им пукна кривите тиквочи от бой ! 1 година ще го заобикалят това кръстовище от страх

Протестиращи отново блокираха три кръстовища в София
    коментира | 08 август 2020, 14.59ч.
    Абе ***,само ти квичиш като ренен койот.Писа един път разбрахме че не те слуша главата,ми спри се.От 33 коментара 25 са твой ! Ми колкото и да повтаряш като развалена латерна няма да спечелиш повече хора на твоя страна.30 човека на кръст те на Орлов мост.Повече няма и да станете.А ние сме над 100000 и 11 поредни избори ви бием като шкембе в дувар.Благодарения на радев март месец ще е 12-тата ,но този път в ОРГОМНА разлика понеже настройте всички срещу вас

Коментар

• двоен пост за дел

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Другата интересна новина от снощи е, че Манолова е отишла на Орлов мост, но метежниците са я посрещнали на нож, тъй като повечето от тях са били партийци от ДеБъ. Те я нападнали, че е част от статуквото, че не искат подкрепа от нея, и започнали да крещят срещу нея нецензурни лозунги "Галева", "Долу БКП", "Червени боклуци" и прочее.

Станал е голям скандал и раздор между протестиращите, защото някои от тях пък са започнали да я защитават. Стигнало се е дотам, че десетина привърженици на ДеБъ демонстративно напуснали палатковия лагер.

За да не се изпотрепят един друг, още повече че са били пияни, се е наложило спешно да пристигне Христо Иванов, за да ги разтърва и осмирява.
        И доколкото ми каза един познат който е бил там ,са им дали по 100лв /човек допълнително.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
          Герберския модел е изпята песен, ЗАЩОТО кукловодите имат нови варианти.
          За това се появиха и компроматите и протестите.
          Само форумните полухххххх не са го вдянали още, ами се надяват на ДПС, баба Пена, Банго Васил и Мих. Константинов да им осигурят още 4 години царуване.
          Може да е така а може и да не е така ,щом даваш пари с чувалите може да очакваш не тояга а свирки.

Коментар

• Герберския модел е изпята песен, ЗАЩОТО кукловодите имат нови варианти.
            За това се появиха и компроматите и протестите.
            Само форумните полухххххх не са го вдянали още, ами се надяват на ДПС, баба Пена, Банго Васил и Мих. Константинов да им осигурят още 4 години царуване.

Коментар

• Бойко в момента купува враговете си на килограм.Даде на докторите по 1000 отгоре,на пенсионерите 50 лв отгоре,на земеделците,на строителите,на цялата администрация,на ерменският поп
              а от "Бивол" зоват за бунт и гражданки кеч.
              Last edited by Grosss; 09.08.2020, 12:59.

Коментар

• Не се знае тия дето сега викат" Разпни го" при едни нови избори ако им бутнат по едни 50-100 лв няма да завикат "Осанна"?Странно нещо е "българското племе" иначе как става така ,че БХ го мразят а за него гласуват вече няколко пъти?Не съм му фен ,но гледам на нещата реално
                а не логически.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Добре че ме подсети. Идването на власт на Хитлер е ярък пример за това какво може да се случи със сегашните протести.
                  А на мен ми напомни и, че и Боко дойде с избори, както, че и Боко е фашист и т.н.
                  Last edited by Pyramid; 09.08.2020, 12:37.

Коментар

• Другата интересна новина от снощи е, че Манолова е отишла на Орлов мост, но метежниците са я посрещнали на нож, тъй като повечето от тях са били партийци от ДеБъ. Те я нападнали, че е част от статуквото, че не искат подкрепа от нея, и започнали да крещят срещу нея нецензурни лозунги "Галева", "Долу БКП", "Червени боклуци" и прочее.

Станал е голям скандал и раздор между протестиращите, защото някои от тях пък са започнали да я защитават. Стигнало се е дотам, че десетина привърженици на ДеБъ демонстративно напуснали палатковия лагер.

За да не се изпотрепят един друг, още повече че са били пияни, се е наложило спешно да пристигне Христо Иванов, за да ги разтърва и осмирява.
                    Last edited by Mateev; 09.08.2020, 12:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                      Или с две думи "Гласувате, за да може да ги псувате после"

Коментар

• А какво ще кажете за любимия ви сайт Бивол, който снощи нещо се беше изнервил, че метежниците не искат да го слушат:

Коментар

• Намерете разликите между Хабаровск и София (и другите градове в Бг)

Коментар

• Или с две думи "Гласувате, за да може да ги псувате после"

Коментар

• „Ако има предсрочни избори, в момента ще има един печеливш и това е ДПС. Три са факторите – заради пандемията голяма част от традиционно гласуващите за партията са в България, другият е, че на практика ДОСТ електорално не съществува и третият – заради изостреното напрежение ще се получи висока мобилизация в смесените райони”, обясни Стоев.

https://nova.bg/news/view/2020/08/09...2%D0%B2%D0%BE/

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Да де, затова германците гласуваха 1932 година за силната Националсоциалистическа германска работническа партия
                                Добре че ме подсети. Идването на власт на Хитлер е ярък пример за това какво може да се случи със сегашните протести.

Коментар

Working...
                                X