IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Изказване на един от протестиращите:

    „Живял съм в чужбина. Това с блокадите ако се случи в нормална европейска държава, както обичаме да се сравняваме, ще бъдат пометени за 15 минути”

    https://nova.bg/news/view/2020/08/08...4%D0%B8%D1%8F/
    Аз го потвърждавам,над 5г съм живял извън клоаката ,или гетото ако щеш ,бг

    Коментар


    • Тежко е да си Калинка в тези времена - лоша съдба. Хората или смятат, че страдаш от дефицит на интелект, или че си морално компрометиран. Ти си избери кое предпочиташ
      Когото и да сложим ще е в пъти по добре от тази неграмотна, селска мутра, която доказа, че няма характер една реформа да прокара. Абсолютен слагач на 'началниците', стремящ се да угоди на всички само да е на власт. Е - логичното се случи - митът е развенчан. Време е този срам за България да си ходи.
      Не-заслужил инвеститор

      Коментар


      • Изказване на един от протестиращите:

        „Живял съм в чужбина. Това с блокадите ако се случи в нормална европейска държава, както обичаме да се сравняваме, ще бъдат пометени за 15 минути”

        https://nova.bg/news/view/2020/08/08...4%D0%B8%D1%8F/

        Коментар


        • Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
          А сега гербаджиски троле приложи своя цитат по оста Масква-Сарай-ГербопатрЕоти. Аман от кухи хора и хора с нисък морал, държавата потънала той за кръстовища се оплаква - истински съвременен Кириак Стефчов.

          Държавата потънала, затова дайте да махнем Бойко и да изберем "Сатаната" (образно казано) . Това ли ви е решението?!

          100 пъти ви попитах кого ще изберете, ако не знаете, значи ще ви го спуснат и най-вероятно ще е кукла на конци.

          Аз непознат човек не бих го сложил да управлява държавата, камо ли да скачам по площадите без изобщо такъв човек дори да е представен... а някакви там ми викат, "Ние да свалим Бойко пък после ще му мислим.", е не става така, тоя човек който ще застане на мястото на Бойко трябва да го знаем кой е. Бойко може да е мутра може да е всякакъв но поне не е някой анонимник на конци. Ако България бъде поета от анонимник на конци ни е спукана работата. А приказките за справедливост са си посто това, приказки, в момента в който се докопат до кокала тия анонимци, просто всичко приключва за нас.

          На всичко отгоре тия анонимцници излизат с някакви плоски фрази, "ще се борим срещу мутрите", "ще се борим за справедливост" и други глупости... и как се случва това?! Как на практика се случва тая борба за справедливост в която всички да са доволни... аз ще ви кажа как, никак. Няма как всичко да е справедливо за всички, защото всеки човек си има негова версия за това какво е справедливо, то дори в едно най-обикновено семейство човек не може да прецени, справедливо ли е как се разпредлеят благата или не. (дори всички да изглеждат доволни пак не е ясно, може някой да е недоволен но да крепи мира просто) . Гледам примерно във фейса супер много семейства пишат, че са щастливи... открили са щастието, пък като им погледна физиономиите ги виждам, че не са щастливи. (освен децата, но то при децата е друга причината) То истинското щастие се вижда по лицето на човека, но някои и това умело прикриват и се правят на щастливи. Та мисълта ми е, как ще стане тая "справедливост" всички да са доволни, това е невъзможно, дори да имаме неограничен ресурс, а ние нямаме такъв. Все някой няма да е доволен и колкото е по-прост един човек, толкова повече си мисли че е недооценен.... а в България за съжаление има много прости хора, които не се задоволяват незавсимо колко материални блага имат.... е при това положение драги ми смехурковци, как ще оправите нещата, как ще направите живота "справдлив". Нали за да дадете на народа трябва да вземете от мутрите, но вие дори не иската да му давате на народа, искате народа сам да си изработи всичко, обаче така да го изработи, че за вас да има най-много а за народа огризките, защото бил мързелив. (това последното не го казвате но си го мислите)

          Нищо няма да направите, дори Бойко не можете да махнете, ако той сам не си подаде оставката, толкова сте зле... а после изборите ще ги спечели Слави в комбина с ДБ и нищо добро не ни чака. Слави ще започне да си оправя финасовото положение, защото го закъса в последно време, вече не е на хранилка в телевизиите, а се оказа че не е толкова лесно да правиш телевизия, колкото изглежда от страни. ДБ и те са същата работа... много бързо ще забравят за народа и за "младите".

          Как ще се създаде възможност младите да останат в България, като икономиката на България върви надолу в последните близо 30 години, едва в последните няколко години има леко подобрение.

          Заплатите зависят от икономиката, икономиката зависи от хората и управлението, в последните 30 години България се управлява лошо, съответно икономиката върви надолу. За да имат просперитет тези млади хора в България, някой трябва да започне да ги дава високите заплати, да но БГ фирмите казват, заплатата в този сектор е такава и затова твоята заплата е такава, следващия работодател казва същото.... и накрая какво, ти си вдигаш куфарите и заминаваш. Как Слави Трифонов или Христо Иванов ще променят това?! Те не предлагат нищо, единствено говорят за справедливост, ако имало справедливост щяло да има за всички, то дори през комунизма за едни имаше повече, а сега при капиталистическо общество как ще го направят това... никак... изобщо не ги интересува справедливостта.

          То и тук в този форум повечето които искат да свалят Бойко са десни, което означава, че нищо няма да се раздава, дори да има излишък, ще чакат хората да си "го изработят"... така никога няма да стане, хората работят като гламави в България, но като дойде време за заплата работодателя винаги е недоволен и ако му възроптаеш ти сочи вратата. По този начин изгонихме 2 милиона души за 30 години, ще изгоним още толкова в следващите 30 ако продължаваме по този начини и държим да сме супер десни да даваме пари на наши хора и тн. Защото какво се получва в момента едни хора получават много пари, защото според тях самите са много кадърни, а то истината е че просто имат връзки някъде и затова получват пари... как този новия управленец ще го промени това?!

          Между другото колкото е по-прост един човек, толкова по-кадърен смята че е и толкова по-ниски заплати дава като работодател, а като работиник смята че заплата винаги му е ниска, дори нищо да не прави.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
            Матеев, спекулираш с правната материя ве, браточка!

            Спекулант си - в лошия смисъл на думата!

            Полицаите НЕ могат да определят задържане за 72 часа, както сам си писал долу, Матеев.

            Ще ти обясня как става, МАтеев: прокурорът може да поиска от съда налагането на тази мярка (задържане за срок от 72 часа/, КОГАТО за някого е повдигнато обвинение!

            Е, Матеев, кажи кое от тия, понеТРИ условия би било спазено при твоите рехави напътствия?

            КОЯ от правовите институции, които БИ ТРЯБВАЛО да са разделени от изпълнителната власт - коя от тях ще опита да наруши горните принципи на нашата демократична, правова държава, Матеев?
            Не му пука. Той си мисли, че някой ще му гарантира далавера и целува...каквото там.

            Коментар


            • Матеев, спекулираш с правната материя ве, браточка!

              Спекулант си - в лошия смисъл на думата!

              Полицаите НЕ могат да определят задържане за 72 часа, както сам си писал долу, Матеев.

              Ще ти обясня как става, МАтеев: прокурорът може да поиска от съда налагането на тази мярка (задържане за срок от 72 часа/, КОГАТО за някого е повдигнато обвинение!

              Е, Матеев, кажи кое от тия, понеТРИ условия би било спазено при твоите рехави напътствия?

              КОЯ от правовите институции, които БИ ТРЯБВАЛО да са разделени от изпълнителната власт - коя от тях ще опита да наруши горните принципи на нашата демократична, правова държава, Матеев?

              ​​​​​​​

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

                Загубена кауза..? А един вицепремиер и двама кметове обърнаха палачинката и не само те ,кои са те ?
                Този драпа, за да му оставят далаверата.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  Свърши галенето на терористите с перце. Преди малко на брифинг на шефа на СДВР той каза, че терористите ще бъдат махнати от площадите, въпреки че са се подготвили за леене на кръв. Вече са зад барикада, въоръжени с бухалки и вериги, но това няма да им помогне. Той го намекна тактично, но аз ще ви кажа какво се крие зад думите му:

                  Не може така една малка банда - организирана престъпна група да тероризира милиони хора. Ако ще сме правова държава, мястото на организираните престъпни групи е в затвора. Предполагам че този път полицаите няма да са толкова добронамерени, а ще щракнат белезниците на всички, и после дълго време няма да ги пуснат от ареста. Като минимум ще лежат 72 часа, а след това ще им се повдигне обвинение, така че могат още дълго да лежат в затвора или да им определят парични гаранции от по 50-100 хиляди лева.

                  Едно е да те глобят по Закона за движение на пътищата, и съвсем друго е да те третират като член на организирана престъпна група, каквато в момента се превърнаха всички катунджии:
                  1. Имат си ръководство, на което се подчиняват
                  2. Имат си разузнаване от велосипедисти с радиостанции, които докладват обстановката на шефовете
                  3. Извършват груби вандалски прояви с чупене и трошене на пейки, контейнери с боклук и какво ли не още
                  4. Групово извършват терористични действия, изнудване, опити за сваляне на власта
                  5. Подготвили са се за война с оръжия - бухалки, вериги, камъни

                  Сами разбирате, че всичко това няма как да бъде позволено да се случва по улиците на нашата столица. Предстоят страшни събития, при които цялата тази измет ще бъде изловена и затворена зад решетките, ако и да се лее кръв. Ако искате да не пострадате, стойте далеко от блокираните кръстовища и не се приближавайте дори и като зяпачи, за да не оперете пешкира.

                  Предполагам се досещате, че едно обвинение за участие в организирана престъпна група може да ви съсипе живота. Получите ли веднъж обвинението, вървете доказвайте, че нямате сестра.

                  За радетелите на думичката ПРОТЕСТ само ще кажа, че протест имаме само когато е със разрешение на разрешеното място и в разрешеното време. Напуснат ли се тези параметри, протеста се превръща в действия на терористична организация или по-точно действия на ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА съгласно Наказателния кодекс. Който храни някакви други илюзии, да се подготвя за дълга почивка на топло на държавна сметка.

                  Ето - четете и се просвещавайте:
                  https://gyordanov.eu/organizirana-prestapna-grupa/

                  Наказанията започват от 3 години затвор нагоре. Факта на въоръжаване на престъпната група сам по себе си е достатъчен всички катунджии да бъдат пратени на топло за поне 3 години.
                  Абе, точно ТИ ли взе да учиш хората на протести, право и т.н.? И да ги плашиш, и да вменяваш присъди с лишаване от свобода,които били започвали от...Та, Ти своя форум на техника да научиш не успя, където поне (уж) внинателно те слушат - явно, и да обясняваш толкова те бива - а тук, си навлязъл в чужда територия. Като материя. Отделно че, ако вярваме на такива като теб (макар да сте се доказали като недобросъвестни манипулатори), България, все още, се води поне правова държава и едно обвинение, не бъде ли необоримо доказано, ОТПАДА. Все по-долу падаш, Матеев. И все повече „точки” трупаш, за пред истинските лумпени, дето с приказки, я ги спреш, я-не.
                  Пропаднал тип.
                  Last edited by Pyramid; 08.08.2020, 18:07.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                    Моите призиви са да не ходите по кръстовищата и да се биете за загубена кауза, ама ти явно не четеш, а си ИЗМИСЛЯШ и ми слагаш думи в устата, които никога не съм ги казвал.

                    Той чукча не е читател, а писател .....
                    Загубена кауза..? А един вицепремиер и двама кметове обърнаха палачинката и не само те ,кои са те ?

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                      Вече на дневен ред е дали България е правова държава
                      Този въпрос не е спирал да бъде на дневен ред. И е в същността на протестите.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


                        Трудно би се намерил адвокат, който да омаловажи и твоите призиви - тук и в тоя момент: " В момента имаме ПОДГОТОВКА ЗА ВОЙНА и планирано ЛЕЕНЕ НА КРЪВ ..."

                        Твоите призиви тук /под формата на "нечии думи", които имало в някаква медия, за да привлече вниманието на читателите си/ - та, именно твоите призиви горе са - единствено подклаждане към нарушаване на демократичните устои на една правова държава.


                        Медията ще си плати, когато някой заинтересуван я осъди...
                        Голям плюс ти слагам. А Матеев съвсем девалвира.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


                          Трудно би се намерил адвокат, който да омаловажи и твоите призиви - тук и в тоя момент: " В момента имаме ПОДГОТОВКА ЗА ВОЙНА и планирано ЛЕЕНЕ НА КРЪВ ..."

                          Твоите призиви тук /под формата на "нечии думи", които имало в някаква медия, за да привлече вниманието на читателите си/ - та, именно твоите призиви горе са - единствено подклаждане към нарушаване на демократичните устои на една правова държава.


                          Медията ще си плати, когато някой заинтересуван я осъди...
                          Моите призиви са да не ходите по кръстовищата и да се биете за загубена кауза, ама ти явно не четеш, а си ИЗМИСЛЯШ и ми слагаш думи в устата, които никога не съм ги казвал.

                          Той чукча не е читател, а писател .....

                          Коментар


                          • Аз ви предупредих и с това съвеста ми се изчисти. А ако сте големи ербаби, вървете там на Орлов мост да се биете за сбърканите си възгледи и непознаването на законите на Република България. Ние ще ви гледаме сеира отстрани и обещавам, че ще ми стане малко тъжно, когато във форума няма да има с кого да споря в следващите поне 20 години.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                              Тогава нямаше въоръжаване и призиви за леене на кръв. Предполагам правиш разлика .....

                              Чертата е много тънка, и никога никой протестиращ не я е преминавал, с изключение на сегашните самозабравили се терористи от криминалния контингент. В момента имаме ПОДГОТОВКА ЗА ВОЙНА и планирано ЛЕЕНЕ НА КРЪВ ...

                              Трудно ще се намери адвокат, който да успее да омаловажи тези факти по време на съдебните процеси.

                              Трудно би се намерил адвокат, който да омаловажи и твоите призиви - тук и в тоя момент: " В момента имаме ПОДГОТОВКА ЗА ВОЙНА и планирано ЛЕЕНЕ НА КРЪВ ..."

                              Твоите призиви тук /под формата на "нечии думи", които имало в някаква медия, за да привлече вниманието на читателите си/ - та, именно твоите призиви горе са - единствено подклаждане към нарушаване на демократичните устои на една правова държава.


                              Медията ще си плати, когато някой заинтересуван я осъди...
                              Last edited by безимeн; 08.08.2020, 17:21.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                                Тогава нямаше въоръжаване и призиви за леене на кръв. Предполагам правиш разлика .....

                                Чертата е много тънка, и никога никой протестиращ не я е преминавал, с изключение на сегашните самозабравили се терористи от криминалния контингент. В момента имаме ПОДГОТОВКА ЗА ВОЙНА и планирано ЛЕЕНЕ НА КРЪВ ...

                                Трудно ще се намери адвокат, който да успее да омаловажи тези факти по време на съдебните процеси.
                                Разбира се, винаги е различно и винаги тънката граница се слага както е удобно за "нашите". Явно дърпането на баби не е проблем, защото не се е леела кръв тогава. Късата памет е много полезно човешко качество.
                                Last edited by Специалист по всичко; 08.08.2020, 17:25.

                                Коментар

                                Working...
                                X