IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Абе някой знае ли как се прави импийчмънт на президента
    Що не дудук? Майстор си бил, чувам...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Абе някой знае ли как се прави импийчмънт на президента
      Народното събрание има правото да направи импийчмънт, ако гласува с 2/3 от гласовете. След това този импийчмънт се предава на Конституционния съд, който трябва да го потвърди или отхвърли.

      За да влезе тази процедура в действие, ГЕРБ се нуждае от подкрепата на ДПС, за да събере 2/3 от гласовете. Конституционния съд няма как да не го потвърди, защото Радев наистина до момента е нарушил поне 7-8 члена от Конституцията, а за импийчмънта е достатъчно да е нарушил един единствен.
      Last edited by Mateev; 08.08.2020, 21:51.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Абе някой знае ли как се прави импийчмънт на президента
        Какво е импийчмънт на български- ако е това което си мисля- отиваш да викаш под прозорците му- оставка уууууууууууууу, оставка беееееее , ууууууууууу и каквото друго ти дойде на ума

        Ама ти понеже не си в бг не разбирам какво ти влиза в работата кой е президент и кой не е

        Коментар


        • Абе някой знае ли как се прави импийчмънт на президента
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • horata за добро или лошо имат право да протестират срещу лошото управление. На някой не му харесва че трябва да тръгне с 5 минути по рано за работа, ами съжалявам , но така е устроен света. Няма нищо перфектно. Ако трябваше само да стоим и да се подчиняваме, то по добре да режем карабините и да викаме ердоган

            Коментар


            • Този форум става все по-комичен
              Не-заслужил инвеститор

              Коментар


              • СДВР е събрала достатъчно доказателства за извършените вандалства и разгромения център на София в петък вечерта от метежниците на Орлов мост. Те ще бъдат внесени в прокуратурата в понеделник, с настояване разследването да започне веднага.

                Освен записи на поразиите, които буквално разрушиха знаковото кръстовище в София и околностите с изкъртени пейки, кашпи и бетонни постаменти, от полицията са установили и самоличноста на хулиганите, причинили тежките щети. Доказателствата ще бъдат подкрепени с точните имена на разрушителите.

                https://pik.bg/%D1%81%D0%B4%D0%B2%D1...ews950820.html

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                  Държавата потънала, затова дайте да махнем Бойко и да изберем "Сатаната" (образно казано) . Това ли ви е решението?!

                  100 пъти ви попитах кого ще изберете, ако не знаете, значи ще ви го спуснат и най-вероятно ще е кукла на конци.

                  Аз непознат човек не бих го сложил да управлява държавата, камо ли да скачам по площадите без изобщо такъв човек дори да е представен... а някакви там ми викат, "Ние да свалим Бойко пък после ще му мислим.", е не става така, тоя човек който ще застане на мястото на Бойко трябва да го знаем кой е. Бойко може да е мутра може да е всякакъв но поне не е някой анонимник на конци. Ако България бъде поета от анонимник на конци ни е спукана работата. А приказките за справедливост са си посто това, приказки, в момента в който се докопат до кокала тия анонимци, просто всичко приключва за нас.

                  На всичко отгоре тия анонимцници излизат с някакви плоски фрази, "ще се борим срещу мутрите", "ще се борим за справедливост" и други глупости... и как се случва това?! Как на практика се случва тая борба за справедливост в която всички да са доволни... аз ще ви кажа как, никак. Няма как всичко да е справедливо за всички, защото всеки човек си има негова версия за това какво е справедливо, то дори в едно най-обикновено семейство човек не може да прецени, справедливо ли е как се разпредлеят благата или не. (дори всички да изглеждат доволни пак не е ясно, може някой да е недоволен но да крепи мира просто) . Гледам примерно във фейса супер много семейства пишат, че са щастливи... открили са щастието, пък като им погледна физиономиите ги виждам, че не са щастливи. (освен децата, но то при децата е друга причината) То истинското щастие се вижда по лицето на човека, но някои и това умело прикриват и се правят на щастливи. Та мисълта ми е, как ще стане тая "справедливост" всички да са доволни, това е невъзможно, дори да имаме неограничен ресурс, а ние нямаме такъв. Все някой няма да е доволен и колкото е по-прост един човек, толкова повече си мисли че е недооценен.... а в България за съжаление има много прости хора, които не се задоволяват незавсимо колко материални блага имат.... е при това положение драги ми смехурковци, как ще оправите нещата, как ще направите живота "справдлив". Нали за да дадете на народа трябва да вземете от мутрите, но вие дори не иската да му давате на народа, искате народа сам да си изработи всичко, обаче така да го изработи, че за вас да има най-много а за народа огризките, защото бил мързелив. (това последното не го казвате но си го мислите)

                  Нищо няма да направите, дори Бойко не можете да махнете, ако той сам не си подаде оставката, толкова сте зле... а после изборите ще ги спечели Слави в комбина с ДБ и нищо добро не ни чака. Слави ще започне да си оправя финасовото положение, защото го закъса в последно време, вече не е на хранилка в телевизиите, а се оказа че не е толкова лесно да правиш телевизия, колкото изглежда от страни. ДБ и те са същата работа... много бързо ще забравят за народа и за "младите".

                  Как ще се създаде възможност младите да останат в България, като икономиката на България върви надолу в последните близо 30 години, едва в последните няколко години има леко подобрение.

                  Заплатите зависят от икономиката, икономиката зависи от хората и управлението, в последните 30 години България се управлява лошо, съответно икономиката върви надолу. За да имат просперитет тези млади хора в България, някой трябва да започне да ги дава високите заплати, да но БГ фирмите казват, заплатата в този сектор е такава и затова твоята заплата е такава, следващия работодател казва същото.... и накрая какво, ти си вдигаш куфарите и заминаваш. Как Слави Трифонов или Христо Иванов ще променят това?! Те не предлагат нищо, единствено говорят за справедливост, ако имало справедливост щяло да има за всички, то дори през комунизма за едни имаше повече, а сега при капиталистическо общество как ще го направят това... никак... изобщо не ги интересува справедливостта.

                  То и тук в този форум повечето които искат да свалят Бойко са десни, което означава, че нищо няма да се раздава, дори да има излишък, ще чакат хората да си "го изработят"... така никога няма да стане, хората работят като гламави в България, но като дойде време за заплата работодателя винаги е недоволен и ако му възроптаеш ти сочи вратата. По този начин изгонихме 2 милиона души за 30 години, ще изгоним още толкова в следващите 30 ако продължаваме по този начини и държим да сме супер десни да даваме пари на наши хора и тн. Защото какво се получва в момента едни хора получават много пари, защото според тях самите са много кадърни, а то истината е че просто имат връзки някъде и затова получват пари... как този новия управленец ще го промени това?!

                  Между другото колкото е по-прост един човек, толкова по-кадърен смята че е и толкова по-ниски заплати дава като работодател, а като работиник смята че заплата винаги му е ниска, дори нищо да не прави.
                  Не обърна ли внимание, какво каза Яков Кедми?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Тежко е да си Калинка в тези времена - лоша съдба. Хората или смятат, че страдаш от дефицит на интелект, или че си морално компрометиран. Ти си избери кое предпочиташ
                    Когото и да сложим ще е в пъти по добре от тази неграмотна, селска мутра, която доказа, че няма характер една реформа да прокара. Абсолютен слагач на 'началниците', стремящ се да угоди на всички само да е на власт. Е - логичното се случи - митът е развенчан. Време е този срам за България да си ходи.
                    Ами добре, щом така си мислиш, но това ще го решиш не ти, а народа на изборите през март следващата година.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Изказване на един от протестиращите:

                      „Живял съм в чужбина. Това с блокадите ако се случи в нормална европейска държава, както обичаме да се сравняваме, ще бъдат пометени за 15 минути”

                      https://nova.bg/news/view/2020/08/08...4%D0%B8%D1%8F/
                      Аз го потвърждавам,над 5г съм живял извън клоаката ,или гетото ако щеш ,бг

                      Коментар


                      • Тежко е да си Калинка в тези времена - лоша съдба. Хората или смятат, че страдаш от дефицит на интелект, или че си морално компрометиран. Ти си избери кое предпочиташ
                        Когото и да сложим ще е в пъти по добре от тази неграмотна, селска мутра, която доказа, че няма характер една реформа да прокара. Абсолютен слагач на 'началниците', стремящ се да угоди на всички само да е на власт. Е - логичното се случи - митът е развенчан. Време е този срам за България да си ходи.
                        Не-заслужил инвеститор

                        Коментар


                        • Изказване на един от протестиращите:

                          „Живял съм в чужбина. Това с блокадите ако се случи в нормална европейска държава, както обичаме да се сравняваме, ще бъдат пометени за 15 минути”

                          https://nova.bg/news/view/2020/08/08...4%D0%B8%D1%8F/

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            А сега гербаджиски троле приложи своя цитат по оста Масква-Сарай-ГербопатрЕоти. Аман от кухи хора и хора с нисък морал, държавата потънала той за кръстовища се оплаква - истински съвременен Кириак Стефчов.

                            Държавата потънала, затова дайте да махнем Бойко и да изберем "Сатаната" (образно казано) . Това ли ви е решението?!

                            100 пъти ви попитах кого ще изберете, ако не знаете, значи ще ви го спуснат и най-вероятно ще е кукла на конци.

                            Аз непознат човек не бих го сложил да управлява държавата, камо ли да скачам по площадите без изобщо такъв човек дори да е представен... а някакви там ми викат, "Ние да свалим Бойко пък после ще му мислим.", е не става така, тоя човек който ще застане на мястото на Бойко трябва да го знаем кой е. Бойко може да е мутра може да е всякакъв но поне не е някой анонимник на конци. Ако България бъде поета от анонимник на конци ни е спукана работата. А приказките за справедливост са си посто това, приказки, в момента в който се докопат до кокала тия анонимци, просто всичко приключва за нас.

                            На всичко отгоре тия анонимцници излизат с някакви плоски фрази, "ще се борим срещу мутрите", "ще се борим за справедливост" и други глупости... и как се случва това?! Как на практика се случва тая борба за справедливост в която всички да са доволни... аз ще ви кажа как, никак. Няма как всичко да е справедливо за всички, защото всеки човек си има негова версия за това какво е справедливо, то дори в едно най-обикновено семейство човек не може да прецени, справедливо ли е как се разпредлеят благата или не. (дори всички да изглеждат доволни пак не е ясно, може някой да е недоволен но да крепи мира просто) . Гледам примерно във фейса супер много семейства пишат, че са щастливи... открили са щастието, пък като им погледна физиономиите ги виждам, че не са щастливи. (освен децата, но то при децата е друга причината) То истинското щастие се вижда по лицето на човека, но някои и това умело прикриват и се правят на щастливи. Та мисълта ми е, как ще стане тая "справедливост" всички да са доволни, това е невъзможно, дори да имаме неограничен ресурс, а ние нямаме такъв. Все някой няма да е доволен и колкото е по-прост един човек, толкова повече си мисли че е недооценен.... а в България за съжаление има много прости хора, които не се задоволяват незавсимо колко материални блага имат.... е при това положение драги ми смехурковци, как ще оправите нещата, как ще направите живота "справдлив". Нали за да дадете на народа трябва да вземете от мутрите, но вие дори не иската да му давате на народа, искате народа сам да си изработи всичко, обаче така да го изработи, че за вас да има най-много а за народа огризките, защото бил мързелив. (това последното не го казвате но си го мислите)

                            Нищо няма да направите, дори Бойко не можете да махнете, ако той сам не си подаде оставката, толкова сте зле... а после изборите ще ги спечели Слави в комбина с ДБ и нищо добро не ни чака. Слави ще започне да си оправя финасовото положение, защото го закъса в последно време, вече не е на хранилка в телевизиите, а се оказа че не е толкова лесно да правиш телевизия, колкото изглежда от страни. ДБ и те са същата работа... много бързо ще забравят за народа и за "младите".

                            Как ще се създаде възможност младите да останат в България, като икономиката на България върви надолу в последните близо 30 години, едва в последните няколко години има леко подобрение.

                            Заплатите зависят от икономиката, икономиката зависи от хората и управлението, в последните 30 години България се управлява лошо, съответно икономиката върви надолу. За да имат просперитет тези млади хора в България, някой трябва да започне да ги дава високите заплати, да но БГ фирмите казват, заплатата в този сектор е такава и затова твоята заплата е такава, следващия работодател казва същото.... и накрая какво, ти си вдигаш куфарите и заминаваш. Как Слави Трифонов или Христо Иванов ще променят това?! Те не предлагат нищо, единствено говорят за справедливост, ако имало справедливост щяло да има за всички, то дори през комунизма за едни имаше повече, а сега при капиталистическо общество как ще го направят това... никак... изобщо не ги интересува справедливостта.

                            То и тук в този форум повечето които искат да свалят Бойко са десни, което означава, че нищо няма да се раздава, дори да има излишък, ще чакат хората да си "го изработят"... така никога няма да стане, хората работят като гламави в България, но като дойде време за заплата работодателя винаги е недоволен и ако му възроптаеш ти сочи вратата. По този начин изгонихме 2 милиона души за 30 години, ще изгоним още толкова в следващите 30 ако продължаваме по този начини и държим да сме супер десни да даваме пари на наши хора и тн. Защото какво се получва в момента едни хора получават много пари, защото според тях самите са много кадърни, а то истината е че просто имат връзки някъде и затова получват пари... как този новия управленец ще го промени това?!

                            Между другото колкото е по-прост един човек, толкова по-кадърен смята че е и толкова по-ниски заплати дава като работодател, а като работиник смята че заплата винаги му е ниска, дори нищо да не прави.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                              Матеев, спекулираш с правната материя ве, браточка!

                              Спекулант си - в лошия смисъл на думата!

                              Полицаите НЕ могат да определят задържане за 72 часа, както сам си писал долу, Матеев.

                              Ще ти обясня как става, МАтеев: прокурорът може да поиска от съда налагането на тази мярка (задържане за срок от 72 часа/, КОГАТО за някого е повдигнато обвинение!

                              Е, Матеев, кажи кое от тия, понеТРИ условия би било спазено при твоите рехави напътствия?

                              КОЯ от правовите институции, които БИ ТРЯБВАЛО да са разделени от изпълнителната власт - коя от тях ще опита да наруши горните принципи на нашата демократична, правова държава, Матеев?
                              Не му пука. Той си мисли, че някой ще му гарантира далавера и целува...каквото там.

                              Коментар


                              • Матеев, спекулираш с правната материя ве, браточка!

                                Спекулант си - в лошия смисъл на думата!

                                Полицаите НЕ могат да определят задържане за 72 часа, както сам си писал долу, Матеев.

                                Ще ти обясня как става, МАтеев: прокурорът може да поиска от съда налагането на тази мярка (задържане за срок от 72 часа/, КОГАТО за някого е повдигнато обвинение!

                                Е, Матеев, кажи кое от тия, понеТРИ условия би било спазено при твоите рехави напътствия?

                                КОЯ от правовите институции, които БИ ТРЯБВАЛО да са разделени от изпълнителната власт - коя от тях ще опита да наруши горните принципи на нашата демократична, правова държава, Матеев?

                                ​​​​​​​

                                Коментар

                                Working...
                                X