Първоначално изпратено от Специалист по всичко
Разгледай мнение
Има твърде много аргументи във визираната посока, но аз принципно се почувствах засегнат от тези думи на Христов. Няколко бяха причините, но преди всичко е принципно нередно, една публична фигура и действащ политик да използва тези думи.
Не знам как е при теб, но прилагайки определени допускания, аз се видях в кюпа и ми стана неприятно.
Това е просто споделяне, нищо повече.
Човекът от снимката изглежда гротескно, не ще и дума. Изисква се най-обикновена човещина и наблюдателност, че де се констатира, че е твърде вероятно, щото цялото имущество (движимо и недвижимо) на този човек да се намира на гърба му.
Ситуацията моментално придобива друга окраска.
Аз всъщност по-скоро не го казвам на теб, защото отдавна си илюстрирал наблюдателност, критичност и просветеност, а на тези, които пародират със социалните си качества и се подиграват на изпадналите.
Поради странно стечение на обстоятелствата, животът на много хора може да излезе извън релси и това не ги прави по-малоценни от онези с костюмите от Милано (е, или поне от Агресия), но с празното излъчване.
Съвсем случайно стана така, че при един от походите от Ларгото до Орлов град, близо до мен се оказа една много странна личност, която видимо се доближаваше доста до вида на човека, който е на снимката. Колчем преминавахме до полицаи, човекът правеше всевъзможни неприлични жестове и изричаше обидни думи към тях. Първо една изключително прилично изглеждаща дама направи деликатен опит да го успокои и дръпне настрана, но човекът беше видимо афектиран и вероятно отчаян и не спираше. Опитах се да помогна и аз, това изглежда подейства и го придружихме навътре при хората и по-далеч от видимото предизвикателство. Ситуацията стана повод да разменим няколко думи. Изначално видът му беше на окаян маргинал, социално отритнат и с вероятни психологически проблеми. За моя изненада човекът се оказа изненадващо ерудиран и направи няколко забележки, които в тази ситуация изглеждаха смайващо.
Голяма кучка е животът!
Коментар