IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това, което съм написал е точната последователност при спазване на сроковете в Закона!

Не е личното ми мнение. а тълкуване от Доктор по Конституционно право!

Такива най-добре познават материята!
    Срокове и последователност да, но иначе гласове написа че е внесено просто писмо

About 25.300 results (0,49 seconds) Search Results

Web results

“Самодейност, без да е художествена”. Защо няма внесен ...

www.svobodnaevropa.bg › ... Translate this page
    3 days ago - Защо няма внесен проект за нова конституция ... на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова подписва писмото до другите ... Не, конституцията на ГЕРБ не е внесена като ... - Mediapool

www.mediapool.bg › ne-konstitutsiy... Translate this page
    4 days ago - Дариткова подписва писмото пред парламентарната група на ГЕРБ. Словосъчетанието "депозира в деловодството" и снимките и ... Даниела Дариткова за проекта за нова Конституция: Няма ...

novini.bg › Даниела Дариткова Translate this page
    4 days ago - Даниела Дариткова за проекта за нова Конституция: Няма таен замисъл ... Това Народно събрание няма да променя Конституцията, ... Рей Бредбъри и любовното писмо до едно детство: 100 години от ...

Коментар

• Барби разбраха ли каква е отровата- дали не е пак новичок - супер опасната отрова от която скоропостижно почина котката на скрипал, а и хамстера също

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Пука ми на патката дали ще се вслуша. За мене той е бита карта, още повече ако продължава да дразни народа в същия дух.

Между другото жена ми го подкрепяше, но след днешното поругаване на паметника на връх Шипка, тя се отврати от него.

Много бързо се "отвращава" тая - твоята жена, бе!

Да беше й изневерил, сигурно по-безразлично би приела подобен факт!

................

Между другото, ако и да не подкрепям партията на Христо Иванов, това не ми пречи да мисля, че Христо Иванов е един от много добрите и некорумпирани политици!

Даммм!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ти ли организира честванията че си наясно кой е бил поканен и кой не е. Защото солари не се споменаваха между организаторите
          Ами някой хора четат медиите - всички подред, а други лапат мухи и спамят. Избягвам да публикувам линкове на това, което пиша, защото модераторите се сърдят, но повярвай - нищо не съм си измислил.

Коментар

Пука ми ... дали ще се вслуша. За мене той е бита карта, още повече ако продължава да дразни народа в същия дух.

Между другото жена ми го подкрепяше, но след днешното поругаване на паметника на връх Шипка, тя се отврати от него.
            Е как го подкрепя, нали е болна на легло и ти се грижиш за нея. Въобще си като сторъкия шива, кога сколасваш да гледаш жената, да гледаш бизнеса, да пишеш във форума- направо си като един одъртял вундеркинд
            Last edited by RUBLA; 22.08.2020, 21:41.

Коментар

Какво значи "провокатори от ГЕРБ"? Какво са провокирали не ми стана ясно. Хората просто искаха да отидат на паметника на свободата и да занесат букети с цветя, както и да почетат паметта на опълченците и на руските войници, паднали за свободата на нашето отечество.

Единствените провокатори, които се опитаха да провалят събитието, бяха петимата тюфлеци на Платеното трио, които обаче сега вече са в ареста. Други провокации не е имало никакви, освен словесните престрелки между почитателите на Радев и другата група, която не го искаше да присъства и да осквернява паметника на свободата като най-отявлен ПРЕДАТЕЛ НА НАРОДА, по-голям дори и от поп Кръстьо.

Трябва да ви припомня, че правителството отмени тазгодишните чествания, така че организацията им беше на частни начала, и Радев въобще не е канен. Той обаче най-нагло си довлече задника да прави помен с чужда пита, и още на слизане от колата започна с предателските си речи за насъскване на хората един срещу друг. Голям щастливец е, че никой не го ошамари, и причината за това е именно че го охраняваха хора и от двете групи граждани, както и от полицията и НСО.

Ако въобще може да се говори за някаква сериозна провокация, то това е именно най-наглото идване на непоканения Радев, и петимата тюфлеци на Платеното трио. Всичко останало си беше нормално - хиляди хора, които не само днес, а и във всеки друг ден посещават този свят за всички българи паметник.
              Ти ли организира честванията че си наясно кой е бил поканен и кой не е. Защото солари не се споменаваха между организаторите

Коментар

Амиии и това не е вярно, не ми се търси статията в гласове- просто писмо-уведомление от дариткова

Това, което съм написал е точната последователност при спазване на сроковете в Закона!

Не е личното ми мнение. а тълкуване от Доктор по Конституционно право!

Такива най-добре познават материята!

Коментар

Ами защо го казваш на нас- напиши му писмо, изпрати му имейл, СМС, телефонно обаждане, пощенски гълъб. Белким се вслуша в съвета ти
                  Пука ми .....дали ще се вслуша. За мене той е бита карта, още повече ако продължава да дразни народа в същия дух.

Last edited by RUBLA; 22.08.2020, 21:40. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Демокрацията е "щука тонкая" - както пеят Любе в една своя песен.Всеки има право да протестира(работейки),но някои имат право и да се напиват мешайки кафе с водка и след това да се събуждат от "кома" в Германия.
                    Е сега вече ядоса барби, той толкова се надяваше да е отровен лично от путин навални и ти сега с тази информация развали пейзажа

Коментар

Знаете ли, не ми е работа да ви светвам, но Христо Иванов има един много силен ход, който все още не се е сетил да го направи.
                      Ами защо го казваш на нас- напиши му писмо, изпрати му имейл, СМС, телефонно обаждане, пощенски гълъб. Белким се вслуша в съвета ти

Коментар

Амиии и това не е вярно, не ми се търси статията в гласове- просто писмо-уведомление от дариткова

Ще трябва да съберат 121 гласа, за да я внесат официално. Най-рано това може да стане на 02.09.2020, разбира се, че ще се протааааака, за да си тече безпроблемно мандатЧЕТО на Боко.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                          говорим за шефовете на болници, а не обикновения лекар.
                          Говорим, че ужким няма пари за консумативи в болниците, всеки трябва да си носи всичко.
                          Я, прочети пак новината, да разбереш подтекста,
                          Шефа на БНБ и той беше със солидна заплата, май беше 25к/месец, нищо че проспа КТБ
                          Тогава май беше мавродиев, след него дойде някакъв от странство, половин година се пазари за заплатата си
                          Last edited by RUBLA; 22.08.2020, 21:33. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Аналогията не е вярна. Жената може да е сама като се разведе.

Аз нямам нищо против да останем без правителство и парламент. Ама повечето ще искате да има някой да ви управлява.

Плюс това по твоята логика болшинството от българите не искат никой. Щото никой не минава 50%
                            Как разбра че никой не минава 50%, кога бяха изборите

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Така е! Не е, както каза ИмхотепЧО преди 2-3 дни (ТУК), че бил внесен проектът!

Правилно е да се каже, че проект на ГЕРБ е пуснат в Деловодството.

За да СЕ ВНЕСЕ като Проект - трябват 121 гласа (евентуално - на 02.09.2020.

След ВНАСЯНЕТО следва ОБСЪЖДАНЕ и ГЛАСУВАНЕ в Парламента, което е ОТ 2 ДО 5 месеца, при 160 депутати (2/3 от 240).

.........

Ииииииии - каква е крайната цел?

Мииииии - мандатът на Боко .... изтичааааа!

(Много сложна конспиративна разработка!)

Коментар

Да, бе, да - тя цяла България са провокатори, и само метежниците по катуните са истинските "законни" протестиращи.

ПП: Не знам защо ми изтриха постинга, в който казвам, че по NOVA TV са показали един празен площад с десетина насядали по перваза на площада. Това е днешния "протест". Може после да се съберат още, но на здрачаване имаше само десетина човека.

Мога да ти отговоря на въпроса (въпреки да зная, че ти си имаш твои "съображения" - но въпросът е зададен към мен...)

Постът ти е изтрит, поне по 2 причини (за мен):

1. Нарушаваш правилата - като най-обикновен потребител на Сайта. (коментарът ми: колкото и да се тръшкаш - ТУК корупцията НЕ МИНАВА!)

2. Не си коректен към околните (най-нагло ме излъга, че съм в игнора ти, а ето, че ме цитираш, т.е. - заслужаваш справедливо наложеното ти наказание от коректната и мила администраторка - модератор на сайта!).

..................

Ако проблемът ти е "празният" площад - също мога да отговоря: почакай 10-на дни до датата на ВНАСЯНЕТО на КАЛПАВАТА герберски Конституция.

Надявам се да бъдеш щастлив от бройката на протестиращите на площада и по кръстовищата.

Коментар

Working...
                                X