IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Метежниците на радев и курнела пак са о.рали темата. 40 малоумника на метежче показват че метежът се разраства.
    начев, предлагам всеки ден да има големо възстание, до остафка.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Свободата, Санчо, не се дава от властта. Сам си я извоюваш

Кратък пасаж от статията:

"И какво става? Двамата рисковано тръгват срещу властта с публикация, за която рискуват да влязат в затвора. Изправят се срещу приятели политици, срещу юристи, срещу банки и срещу акциите си на борсата. И срещу върховната власт в Белия дом, която е по-силна от тази на банкянския популист и на Каскета му.

Още един дребен епизод – когато главният редактор носи на издателката и подрежда на масата още 6-7 вестника, преразказали на първа страница тяхната публикация за секретен доклад на Пентагона и застанали в тяхна защита. Нарича се медийна солидарност. Да подкрепиш конкуренцията, когато става дума за свобода.

И така два вестника се изправят пред Върховния съд на САЩ, който решава в тяхна полза с 6 на 3. Заключението на един от съдиите е: „Пресата трябва да служи на управляваните, не на управляващите“."

Препоръчвам ви - гледайте този филм и си задайте елементарни въпроси: Къде живеете, искате ли да сте живи тук и какъв е смисълът да мреш от страх под ботуша на тези отрепки?

Това ми напомня, че на митинга тази вечер беше спомената една мисъл на наш национален революционер. Напълно умишлено няма да му споменавам името - с него имам сложни отношения. Накратко казано, не го харесвам.
      Но казаното от него е хубаво!

Перефразирам по спомен: За свобода се бори робът, а свободният човек се стреми към съвършенство!

Сега, уважаеми инвестор, помислете пак, ама много добре помислете, колко човека могат да напишат подобен постинг в медията ви, после простете, ако можете разбирате се, моята арогантност, но и престанете да ме триете!

Ако не - просто вървете по дяволите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Прочее, какво мислят управляващите за войната в Армения?
        Нищо не мислят!
        БХ е забранил да се мисли, защото е личен приятел на Султана и сме съюзници в нато.
        Християнска Армения - страната с най-старата християнска църква, просто е забравена.

Само се моля да не се окаже вярна информацията, която изтече днес в късен следобед, че турците са свалили арменски СУ и то над арменска територия.

Коментар

• Тази вечер ми припомниха един позабравен от мен факт.
          През 2014 г. правителството Орешарски тегли заем от 1 млрд. евро дълг, който беше необходим за рефинансиране.
          Тога гепп се скъсаха от сълзи и сополи, оплакаха гордата и безутешна съдба на бъдещите български поколения и изквичаха за вкарване на държавата в гръцки сценарий.

Една обзорна статия от онези времена:
          Нови милиарди външен дълг

Днес милиардите хвърчат в застрашителен размер и в напълно неясна посока.
          За хвърляните милиони през прозорците на жипката въобще и дума не отварям.

Коментар

• Прочее, какво мислят управляващите за войната в Армения?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Гледай видеата ..
              Да, категорично ми привлече вниманието и ще ги гледам при първа възможност.

Коментар

• Ден 83: 'Пушката' ще гръмне на 3 октомври. Колкото по-оглушителни сме, толкова по-силно ще се чуе в Брюксел

Това е статия, която отразява днешния 83-ти ден на протест.

Снощи, на 82-рия ден, бяхме малко повече - около 600 човека. Това е повече от обикновено за делничен ден. Рекох си, а-аа разгеле, геппа се задави и за почна да повръща протестанти!

Обаче, за най-голямо съжаление, днес бяхме отново около 400 броя. Студ и вятър беше. Каза някой, че било 13 градуса, но вероятно заради вятъра субективното усещане беше за по-ниска температура, а пък аз хич не съм студелив. Явно, днес др. Мустафа е дала кураж на БХ и апетитът му за ядене на претестиращи глави се е върнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Ако става дума за събиране на широка палитра от хора, ама хора, притежаващи различни политически убеждения, като целта е да бъдат бъдат СВАЛЕНИ ОТ ВЛАСТ ШАЙКА ОТ СГОВОРИЛИ СЕ ИНДИВИДИ, които не притежават абсолютно никакви политически убеждения, но присъстват там от корист,

това и аз го приемам!

Отдавна се опитвам да го обясня на моя скъп и едновременно нетърпим приятел Барби: Нека за известно време поне се изтрайваме, ще има време пак да се разделим и да се бием на корем.
                  Ако едни избори не оставят след себе си лепкаво и отвратително чувство за измама, просто трябва да ги приемем. Няма друг изход и избор. Обществото не е излязло на нова орбита на организация. Сутринта писах нещо на Пинокио, виж по-назад, че да не се повтарям.

Искам да завърша с една великолепна приказка, която Съни каза преди примерно 2 седмици:
                  Керван от търговци, Планинска клисура, Нощ, Студ. Мизансценът е това.
                  Следва нападение на разбойници.
                  Какви са нормалните действия и в каква последователност да се извършат?
                  Нормално е ти и съседът да подадете гръб един н а друг, да извадите шашките и да отблъснете разбойниците.
                  Ненормално е в този момент да скръстиш ръце и да започнеш да с и мислиш, че същият този те влудява с приказките си цял ден!

Съни го каза в един ред, ама аз на един ред не мога
                  Гледай видеата и по-далече отива жената. Ще го кажа простичко, какво ме интересува кой е на власт, ако се работи експертно и е в полза на хората. Ако ще и колаиция с цветовете на дъгата да е ми е все тая, нямам политически пристрастия и никакви идеологии не ме интересуват, чисто прагматично ме интересува, къде и как живея в каква среда и обстановка.Точка. Тя много ясно дава допирните точки за общото благо на народа и държавата върху които да се работи експертно от всички без да е необходимо да влизат в колизия политическите убеждения на различните хора, т.е. да се работи по нещата които би следвало да са еднакво значими за всяка политическа ориентация, стига да е водена не от користни подбуди.

Користните че трябва да са аут е вън от съмнение, но по-важното имаме идея как можем да си върнем държавата и да я сложим на правилния път след БХ и ДПС в такава тежка политическа обстановка. Това си е новина според мен, защото все се обясняваше, че намало кой да дойде, какво щяло да стане без ГЕРБ, нямало алтернатива. Ала, бала ето ти я алтернативата на тепсия.
                  Last edited by pepe1234; 30.09.2020, 10:12.

Коментар

• О-оо!
                    Яко е играла гумата!

Има ярка намеса на инвестровата инквизиция, защото са усетили, че работата на Мошеника и Издайника е спукана, та са решили поне да отърват мизерния животец на тези жалки създания.

Вие ли ще ми затворите устата?!

Къде по-страшни не успяха, я не се приемайте толкова сериозно!

Искам да ви известя, че банването ми няма ви донесе никакви позитиви.
                    Да не се окаже, че после началниците ви предприемат дисциплинарни мерки срещу вас.
                    Кой ще клика и какво ще чете, при условие че останат Мошеника и Издайника!
                    И двамата са отдавна свършени - от месеци повтарят едно и също. Простотии, разбира се!

Оставка, мутрииииииииииииии!

Да, днес в Благоевград е било пълен цирк. Освен благопожеланията, наблюдавано е присъствие на поцинковани кофи, на които е пишело гордо ПКП.
                    Нещо като - Здравей, прекрасна принцесо от дивния град Кърджали!

Нямам време да прегледам всичко по темата, дали междувременно е отразено, обаче циркът в гр. Хасково също е бил не по-малък!
                    Там Кандидата е бил мощно освиркан и овикан с "Оставка", а той наглецът си е направил ръката на стилизирана фуния, поднесъл я е към ухото и викнал в отговор: Не ви чувам!

Налага ли се да обяснявам за смисъла и значението на случващото се?!
                    Разни въпроси и варианти се коментират и разискват до момента на тръгването на лавината. Когато лавината тръгне, спасение няма!

Оставка, мутрииииииииииииии!

Не разбрах, коя от моите информации от днес е била оспорвана и коментирана.
                    Ако става дума за сАмАльотите, повярвайте, всичко е самата истина. Цяла рота тежко въоръжени жандармеристи днес са вкарали БХ в сградата на МС, където той не беше припарвал вече повече от два месеца, че да може той да посрещне другарката Мустафа и другарите от ЛОкхийд-Мартин, че да им бъде предадена БЛАГА ВЕСТ.

Ура, другари, България ще си закупи още индулгенции!
                    Ще се отворят портите на Рая и
                    Наше ще бъде Царството Небесно!

Едно малко банче мога ли да с и измоля?!

Коментар

• Коментар

• Македонска министърка от днес е в затвора заради Мерцедес за 600 000 евро

OFFNews Последна промяна на 28 септември 2020 в 22:18 32978 4

[IMG]https://i2.offnews.bg/events/2020/09/28/737152/php8dpius_800x*.jpg[/IMG] Снимка МВР - Северна Македония

Великобритания и Канада забраниха на Лукашенко да пътува до двете страни. Замразени са активи на 8 души

Гордана Янкулоска, бивша министърка на вътрешните работи в Северна Македония, влезе в затвора в Скопие.

Тя беше осъдена на 4 години затвор за незаконната покупка на брониран Мерцедес за почти 600 000 евро за бившия премиер Никола Груевски.

За скандалната покупка са осъдени и бившият заместник-министър на вътрешните работи Гьоко Поповски, който вече е в затвора, както и Груевски, но той избяга в Унгария.

Според присъдата Никола Груевски трябва да отиде зад решетките за 2 години.

От днес Гордана Янкулоска е в женското отделение на скопския затвор Идризово.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Яйца полетяха срещу Цвета Караянчева в Благоевград, НСО я прибра

А така! Мачкай тия идиоти! Да не смеят да се покажат на улицата! Както и Тиквата банкянска не смее да се покаже в София.
                          Много ми е кеф че вгорчават живота на тая тъпа кърджалийска.

И както казах, тя е толкова тъпа, че Тиквата ще я изрита от следващия парламент. Ама поне ще и остане прекрасният прякор.

Много добре й каза Батко, ама тя дори не слуша какво й казва Бацето.
                          И продъжава със същия успех...Баце Бойко се оказа и добър мениджър на фусти
                          Last edited by RUBLA; 29.09.2020, 22:25. Причина: Спазвайте добрия тон!
                          Не е препоръка

Коментар

• Яйца полетяха срещу Цвета Караянчева в Благоевград, НСО я прибра

А така! Мачкай тия идиоти! Да не смеят да се покажат на улицата! Както и Тиквата банкянска не смее да се покаже в София.
                            Много ми е кеф че вгорчават живота на тая тъпа кърджалийска.

И както казах, тя е толкова тъпа, че Тиквата ще я изрита от следващия парламент. Ама поне ще и остане прекрасният прякор.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ама много сте смешни начев.
                              Ти в момента казваш че всички трябва да се обединят да свалят разбойниците. То хубаво ама зависи от гледната точка.
                              За мен вие сте разбойниците. БСП и цялата червена шайка около тях. Също и малоумниците които си мислят че имат обща цел с тях.
                              Бе ти чете ли някакъв писател разправяше че интелектуалците не разпознават протеста като техен.
                              Бесилки, кофчези, яйца, доматки показвало каква демокрация подготвят.

Че кога пък интелектуалците са протестирали- те винаги са били със силния на деня втренчени в пъпа си. И да ти припомня че същите неща ползуваше и боко когато протестираше, а пропусснах- имаше бял роял и една по голи сиси

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                                Матеев, все се каня да те попитам нещо... Сега е моментът да го направя...

Та, Матеев, ако случайно някога се "преродиш" в Прометей, нали по никакъв начин не би дал огъня на простосмъртните, за да не си навлечеш гнева на Зевс?

Бас хващам, че не би им дал огъня!
                                За даване не знам, продал го би, обаче. За да,се нарече, после, „Успял”. Към момента, някак, и на акъла Прометеев, се чуди:

„- Такава далаверада е имал, а да я изтърве. И нито един спечелен лев, само харпиите да му кълват дроба?!?”

Тъй мисля.

Коментар

Working...
                                X