IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Съчувствам му.

    Коментар


    • Негодниците от червената сган да не се пречкат в краката на Христо Иванов.
      Не им е там мястото и
      номерът им няма да мине

      Коментар


      • 7| 1697 |21.10.2020
        Христо Иванов: Ще бъда пред ВСС утре, за да поискам дисциплинарно производство срещу Гешев

        Коментар


        • Транспортират за "Пирогов" самозапалилата се жена от Кочериново, има опасност за живота й

          Жената е с над 70% изгаряния по крайници, шия, глава


          Нищо конкретно не знам по този случай, така че не желая да се занимавам със спекулации.
          Хората не правят подобни стъпки от добро.

          Споменавам случая заради онзи сходен случай с Пламен, който се самозапали през далечната 2013 г. Май някои не си научиха уроците. Снощи Пламен беше споменат по повод на това, че ако беше жив, трябвало е на този ден да навърши 42 години. Помислих си, дано за някого това не мъничката капчица, която прави разликата между това и отвъдното. Има хора, които са на ръба, а ако това се съчетае и с някаква специфична емоционалност, става страшно!

          Коментар


          • Кажете, моля Господине, също и вие нещо дълбоко, па макар и прекалено ОБОБЩЕНО,
            но да е правдиво, вдъхновяващо и увличащо, мотивиращо, а също и
            надъхващо народа на България за труд и творчество,
            като задължително основен субект да е водещата партия геппс,
            ръководена от мъдратия и любящ всички ни БХ!

            Коментар


            • На тази територия продължават да бродят мошеници, които тръбят, че имало някакви българи - както в ЕП, така и в този форум, които са подкрепили ИК.
              Мошениците лъжат.
              Лъжат като пълни измамници и това си личи дори от факта, че те видимо не се чели Резолюцията и повтарят внушени им неистини.

              Истината е, че по наша българска инициатива беше обърнато внимание на ЕП за вършените от геппа безобразия, но ЕП не се занимава с частни усещания и твърдения на някого, тя разглежда страната в цялост.

              Така ЕП приема резолюция за България, където се казва:
              1. предвид това
              2. предвид това .....
              ........
              Едва на 21 място (буквата Ф е 21-а буква в българската азбука) е отбелязано:


              Ето линк: https://www.europarl.europa.eu/doceo...20-0309_BG.pdf


              Ф. като има предвид, че новият всеобхватен механизъм за демокрацията, принципите на правовата държава и основните права, за който Парламентът се обявява, със своя годишен цикъл на наблюдение, приложим еднакво за всички държави членки, следва да обхваща всички ценности, залегнали в член 2 от ДЕС, и в крайна сметка да замени МСП за Румъния и България;


              надолу следват 25 точки, който указват обстоятелства, констатаци и др., който будят размисли, тревога. Основно става дума, разбира се, за типичните нашенски безобразия, основно свършени от гепп, които са в предмета на Комисията ЛИБЕ.

              Едва на 17-то място се среща следния текст:


              17. отбелязва решението на Конституционния съд от 27 юли 2018 г. относно несъответствието на Истанбулската конвенция с Конституцията наБългария; изразява съжаление,че това решение възпрепятства България да ратифицира Конвенцията; изразява дълбока загриженост, че продължава публично да се говори по отрицателен и изопачаващ начин за Конвенцията под влияние на широко разпространенат а кампания за дезинформация и оклеветяване,к оято последва негативното отразяване на темата от различни медии, за които се твърди, че имат връзки с правителствени и опозиционни партии; товаеощепо-обезпокоителнопорадиучастиетонаполитицииполитическипартии,представенивбългарскияпарламент;изразявазагриженост,чепродължаващотоотрицателноотношениекъмКонвенциятадопълнителнодопринасязастигматизиранетонауязвимитегрупи,изложенинарискотоснованонаполанасилие,чиетоположениееособеноутежненоот COVID-19 иограничителнитемеркивцялаЕвропа,включителновБългария,идопълнителноодързостяваизвършителитенапрестъпления,основанинапола,иимдаваусещанезабезнаказаност;изразявасъжаление,ченеотдавнашнитепроменивНаказателниякодекс,коитовъведохапо-строгинаказаниязанасилието,основанонапола,сеоказаханедостатъчни,задасесправятсъссложносттанапроблемаипредивсичкодагопредотвратяват;порадитовапризовавабългарскитеорганидазасилятпревенциятаиборбатасрещудомашнотонасилие,данаправятнеобходимото,задаседадевъзможностзаратифицираненаКонвенциятаотИстанбул,идавъведатколкотоевъзможноповечеелементиотКонвенцията,коитосъответстватнаконституционнияредвБългария,катосъщевременнотърсятпо-широкорешениезаостаналитеелементи,кактоидаувеличатброяназащитенитедомовеидругитесоциалниуслуги,необходимизаподкрепанажертвитенадомашнонасилие;"


              Ясно е казано - ОТБЕЛЯЗВА. Знаят много добре, че не съответства на Конституцията и това е решено от КС.

              При копиране слива думите от текста, четете линка.
              Призовава да се възприемат в другото държавно законодателство постановки от конвенцията, които не противоречат на К.

              Това вече е направено, тъй че въпросът за ИК от българска гледна точка е приключен.
              Мошениците да си приказват каквото искат!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                Пределно ясно е, че в рамките на настоящото статукво и наличните политически партии и елит, не може да се намери задоволително решение за България. Доколкото в момента въпросът за криминално придобита собственост не стои, следователно не стои и въпросът за истинската власт, дълбоката държава ще продължи още неопределено време да доминира политически живот. Дано поне пак не се стигне до положение германските фондации да "избират" и да плащат за следващ проект
                Трябва да се махнат веднага и назидетелно тези, които преминаха всички линии с просториите си, нахалството си, крадливостта си.

                Отказът да се застане в ярка и непримирима позиция срещу гепп ще доведе до организиране на избори от тях, а те ще лъжат, крадат, фалшифицират. При съобразяване на фактор ДПС и фактор Учиндол, има голяма опасност да се стигне до следващо правителство при някаква форма на коалиция между трите. БХ може да стане пак премиер, но само поради страха му, че ако не е на този пост, може да бъде премахнат. Обществото е уморено и отвратено от него и не го ще и по-вероятно е да изтикат напред друг. Дори и формално да не е той премиер, той и Доган ще дърпат конците. Нито геппс, нито дпс са партии, това са авторитарни клики за корист и натиск.
                Това е най-лошият вариант.

                Добрият, обаче, хич не е добър! Извъртява се парламентарната рулетка, но правителство не се създава. Ще има подчертан стремеж да се протака и да се изконсумират всички възможни срокове до краен предел. Страната се управлява от правителсгтвото на БХ (в оставка). Едва тогава се отива на служебно правителство и следващи избори. Дори в този случай, ще се наложи да гледаме БХ още около година.

                Връщам се в началото, въпреки че не вярвам да има смисъл да потретвам и попетвам едно и също. Всеки слуша себе си, не слуша другите.
                Сегашният политически елит е свършен, няма необходимост дори да ги изреждаме. Тук спор няма, дори няма предмет н а разговор, който да се обсъжда. При настоящата обществена уредба малко може да се промени. Моделът и легитимността са в криза, дълбока криза. Представителната демокрация и партиите се изродиха до безлики, безсрамни, фалшиви и клептомански групи.
                От чий недра да дойде нормалността?! Труден въпрос! Обръщането кам младите само по себе си не гарантира нищо. Има някаква надежда все пак, при досегашните дори надеждата е изключена.
                Напомням ви една много показателна случка от последните години. Гоце и Петков решиха да правят "модерна" партия от млади хора и си внесоха председател от странство - бяла якичка от Лондон, Проданов някой си, син на стария Проданов, професора.
                Да де, ама само след три месеца се разбра, че човекът покрай Лондон и банките и станал пълен либераст и просто си е служел ловко с лява фразеология, че да бъде изстрелян директно от силните в партията във висока орбита. Има и друга страна, Гоце и Плевенския със сигурност грубо са се месели зад кадър, а младежът май си беше повярвал твърде. Безславно се стигна до срамен завършек, който се опитаха с всички сили да прикрият.
                Наложи се бързо-бързо да г о сменят обратно и дълбоко посрамени.
                Искам да кажа, че някакъв миш-маш между уж млади и стоящи зад тях кукловоди също не върши работа.
                Ако не се пипне в дълбоката държава и кукловодите, ще има театър на сенки.
                Няма да е никак лесно!
                Много обобщаваш начев. Събирате се по 40-50 човека заедно с полицаите, обаче искате квото кажете всички да са съгласни.
                И не мога да не отбележа че повтаряте на съни опорките от самото начало. Герб, Дпс, Пеевски.
                Внушенията ви обаче се вижда каква основа са създали - няколко човека се събирате на метеж. И забележи - съни пак се покри, което говори че работата ви пропадна. Чакаме я януари-февруари отново.

                Пък ти продължавай да смучеш от пръстите фейк новини от фейк сайтчета и да спамиш безспир из темата.


                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Пределно ясно е, че в рамките на настоящото статукво и наличните политически партии и елит, не може да се намери задоволително решение за България. Доколкото в момента въпросът за криминално придобита собственост не стои, следователно не стои и въпросът за истинската власт, дълбоката държава ще продължи още неопределено време да доминира политически живот. Дано поне пак не се стигне до положение германските фондации да "избират" и да плащат за следващ проект
                  Трябва да се махнат веднага и назидетелно тези, които преминаха всички линии с простотиите си, нахалството си, крадливостта си.

                  Отказът да се застане в ярка и непримирима позиция срещу гепп ще доведе до организиране на избори от тях, а те ще лъжат, крадат, фалшифицират. При съобразяване на фактор ДПС и фактор Учиндол, има голяма опасност да се стигне до следващо правителство при някаква форма на коалиция между трите. БХ може да стане пак премиер, но само поради страха му, че ако не е на този пост, може да бъде премахнат. Обществото е уморено и отвратено от него и не го ще и по-вероятно е да изтикат напред друг. Дори и формално да не е той премиер, той и Доган ще дърпат конците. Нито геппс, нито дпс са партии, това са авторитарни клики за корист и натиск.
                  Това е най-лошият вариант.

                  Добрият, обаче, хич не е добър! Извъртява се парламентарната рулетка, но правителство не се създава. Ще има подчертан стремеж да се протака и да се изконсумират всички възможни срокове до краен предел. Страната се управлява от правителсгтвото на БХ (в оставка). Едва тогава се отива на служебно правителство и следващи избори. Дори в този случай, ще се наложи да гледаме БХ още около година.

                  Връщам се в началото, въпреки че не вярвам да има смисъл да потретвам и попетвам едно и също. Всеки слуша себе си, не слуша другите.
                  Сегашният политически елит е свършен, няма необходимост дори да ги изреждаме. Тук спор няма, дори няма предмет н а разговор, който да се обсъжда. При настоящата обществена уредба малко може да се промени. Моделът и легитимността са в криза, дълбока криза. Представителната демокрация и партиите се изродиха до безлики, безсрамни, фалшиви и клептомански групи.
                  От чий недра да дойде нормалността?! Труден въпрос! Обръщането кам младите само по себе си не гарантира нищо. Има някаква надежда все пак, при досегашните дори надеждата е изключена.
                  Напомням ви една много показателна случка от последните години. Гоце и Петков решиха да правят "модерна" партия от млади хора и си внесоха председател от странство - бяла якичка от Лондон, Проданов някой си, син на стария Проданов, професора.
                  Да де, ама само след три месеца се разбра, че човекът покрай Лондон и банките и станал пълен либераст и просто си е служел ловко с лява фразеология, че да бъде изстрелян директно от силните в партията във висока орбита. Има и друга страна, Гоце и Плевенския със сигурност грубо са се месели зад кадър, а младежът май си беше повярвал твърде. Безславно се стигна до срамен завършек, който се опитаха с всички сили да прикрият.
                  Наложи се бързо-бързо да г о сменят обратно и дълбоко посрамени.
                  Искам да кажа, че някакъв миш-маш между уж млади и стоящи зад тях кукловоди също не върши работа.
                  Ако не се пипне в дълбоката държава и кукловодите, ще има театър на сенки.
                  Няма да е никак лесно!
                  Last edited by nachev; 21.10.2020, 16:45.

                  Коментар



                  • Черная хакерская рука Москвы



                    Российский цугцванг в деле МН17 - дальше будет только хуже

                    Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Barbi, чета че сте пуснали кошаревските свидетели от клетката относно самолетчето. То не стига това ама и вече съдиите не ви вярват, че се наложило пак да отлагат заседанията
                    Кой разбрал - разбрал

                    Boeing 777 авиакомпании Malaysia Airlines, выполнявший рейс Амстердам — Куала-Лумпур, был сбит на Донбассе неподалеку Снежного Донецкой области 17 июля 2014. На борту самолета находились 298 пассажиров и членов экипажа, все они погибли.

                    Официальное следствие подтвердило, что ракета «Бук», которая сбила самолет MH17 неподалеку Снежного Донецкой области, была привезена на оккупированную территорию Донбасса из России и принадлежала 53-й зенитно-ракетной бригаде Вооруженных сил России, расположенной в Курской области.
                    Last edited by barbaron; 21.10.2020, 17:36.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Английска демокрация, където всеки психопат може да си въобрази че е художник.
                      Ето го автора на тази "творба" : https://www.robertmontgomery.org/
                      А червената сган само това чака - да попадне на "полезни идиоти"
                      Червената сган гласува за истанбулската конвенция. Некаква двойнственост се усеща в душите им.

                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Рекламна препоръка за колебаещите се до правят секс със бежанци. Не помня да е имало такава кампания за бягащи на запад отвъд желязната завеса.
                        Английска демокрация, където всеки психопат може да си въобрази че е художник.
                        Ето го автора на тази "творба" : https://www.robertmontgomery.org/
                        А червената сган само това чака - да попадне на "полезни идиоти"

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                          Ти че си от депесето е ясно.Ама Курнела изби рибата с това правителсъво и тия министри.Избори ще спечели нанайси..Пак ше требе да се целувате в устата.В България има едни 1000 човека заслепени и алчни за власт.Пред нищо не се спират.Ще се наложи да се приеме закон в който да се изброят поименно и да им се забрани да влизат в държавни и общински учреждения.Са да питам у Долни Дъбник щата Калифорния колко е часа?И защо лъжеш?
                          Аз не лъжа. За разлика от некои дето измамиха телка за инвалидна пенцийка.

                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар




                          • Рекламна препоръка за колебаещите се до правят секс със бежанци. Не помня да е имало такава кампания за бягащи на запад отвъд желязната завеса.

                            Източник на снимката: Кристиян Тенев


                            Не знам да се смея ли да плача ли , какво да правя- тези на опашката сигурно чакат за секс със бежанците

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                              Ти че си от депесето е ясно.Ама Курнела изби рибата с това правителсъво и тия министри.Избори ще спечели нанайси..Пак ше требе да се целувате в устата.В България има едни 1000 човека заслепени и алчни за власт.Пред нищо не се спират.Ще се наложи да се приеме закон в който да се изброят поименно и да им се забрани да влизат в държавни и общински учреждения.Са да питам у Долни Дъбник щата Калифорния колко е часа?И защо лъжеш?
                              хахаха
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                              Коментар


                              • Barbi, чета че сте пуснали кошаревските свидетели от клетката относно самолетчето. То не стига това ама и вече съдиите не ви вярват, че се наложило пак да отлагат заседанията

                                Коментар

                                Working...
                                X