IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    104-ти ден на протест!
    София, пл. Независимост, 20.20.2020.
    500 граждани.

    Акценти: 1. Чаканата заповед за носене на маски на открито.
    2. Поредната статия в Шпигел, за Батман.

    Най-качествен е звукът на видеото, което е качено във ФБ версията на сайта на Да България!

    Барбата се опитва да с е гаври със скромните ми дигитални умения и подсказва, че линковете към видеа във ФБ се дават по някакъв бамбашка начин.
    Даденият от него пример не работи, тъй че не мога да разбера защо се дуе, ама нейсе.

    Ако случайно има желаещи да слушат ораторите:
    Отивате на ФБ страницата на Да, България!
    Кликате върху Videos,
    После кликате върху 104-ти ден на протест - фасулска работа!
    Огнян Минчев: Кабинетът в сянка не ви харесва? Още нищо не сте видели
    20.10.2020 14:21; Огнян Минчев 29580;



    Огнян Минчев СНИМКА: Архив


    Кабинетът в сянка не ви харесва? Още нищо не сте видели Това написа политологът Огнян Минчев по повод изказване на Тео Ушев, че БСП съставят правителство в сянка. "Още отсега ще им кажа Оставка мутри", казва Ушев.

    "Това изказване изчерпателно представя задънената улица на политическото съперничество в България от последните месеци. Аз бях един от хората, които си навлякоха лавина от омраза и подигравки заради това, че поставиха подкрепата си за обществените протести в зависимост от техния потенциал да излъчат алтернатива - а не просто да премахнат статукво. Кой ли не се изреди да ме поучава, че един протест е само "против", че съм платен защитник на властта след като задавам въпроса "какво следва после". Днес по-интелигентните привърженици на протеста като г-н Ушев започват да осъзнават същността на тази дилема. Настоящото властово статукво ще си отиде - преди следващите редовни избори или заедно с тях - но процесът на промяна изисква смяната по върховете на властта да бъде подготвена - включително чрез целенасочено приложение на гражданската енергия, изляла се в протеста.
    За съжаление, лидерите на протеста много добре разбират тази дилема от ден първи, но не желаят нито да я признаят, нито да я припознаят като своя отговорност. Тяхната цел е да дойдат на власт - в какъвто и да е формат. Истинското им желание е да дойдат на власт преди, а не след избори. Нали знаете кои искат на всяка цена да дойдат на власт преди избори - за да могат да "насочват" трудещите се как да гласуват на самите избори... За добро или за лошо, вече не са тези времена, в които подобни мераци е лесно да бъдат удовлетворени. Но проблемът си остава - напуснала преди или след избори, настоящата властова конфигурация трябва да бъде заменена. За предпочитане с нещо по-добро. Но ние сега протестираме - после ще му мислим. Е, измислено е. БСП вече има "кабинет в сянка".

    Не ви харесва? Така ли? А вие какво очаквахте? Кой да дойде на власт след края на сегашното управление? Не сте подготвили алтернатива. Лидерите ви четвърти месец замерват "филанкишията" с яйца. За да бъдат погледите ви вперени във "филанкишията" и в цялата съпътстваща го буфонада - а не в простия и очевиден факт, че те нямат, никога не са имали потенциал за алтернатива. Нека сме наясно - това не означава, че протестът е безсмислен, или че е неоправдан. Напротив, гражданският протест има и смисъл, и легитимност. Но за успех може да се пребори единствено ако прерастне в организирано обществено движение, способно да създава бъдеще - включително политически алтернативи.

    Днес на г-н Ушев "кабинетът в сянка" на БСП не му харесва. Не искам да го разочаровам, но той още нищо не е видял. Предстои да види "кабинета в сянка" - или вече излязъл на припек - на "Има такъв народ", на ДПС (който не е задължително да е публично оповестен - може да бъде само неформално нареден и наложен), на Мая Манолова § С-ие... С риск да си навлека нови ругатни и хейт, ще трябва да повторя: дами и господа, нищо от тези предложения няма да ви хареса. Няма как да ви хареса. Просто защото това са властовите амбиции на хора, които не се интересуват от вашите очаквания, вашите интереси, вашите изисквания. Те ще се заинтересуват само тогава, когато ги принудите да го направят. За тази цел ви е необходим не само протест СРЕЩУ, но и гражданско обединение ЗА една ясна и организирана алтернатива. Засега - пригответе се да посрещнете старателно прикриваната алтернатива на тези, които 100 дни ви водят през пустинята на илюзиите и евтините трикове. Няма да ви хареса. Дано ви е за урок!"

    Коментар


    • Тези хора са неуки и неграмотни.На ръководни постове се назначават пълни калинки с една единствена цел претакане на едни пари в едни джобове.Накрая ще ни принудят да затворим и Мариците и ще внасяме скъп ток ако изобщо има откъде.Изсмуква се всичко на принципа длед мен потоп.

      Коментар


      • Друже, ако погледнеш - всичката пара отива да надува свирката на това, дали изпълняваме или не изискванията по третия енергиен пакет на ЕК, а не дали ни е необходим този транзит и това трасе. На всичкото отгоре Германия е най-големият нарушител на тези правила чрез Северен поток. Никой не си задава въпроса за нашата изгода в единия или в другия случай. Фокусът е върху санкциите и спазването на прословутите изисквания. Правителството шикалкави, защото не може да изрече на глас една друга версия, некорелираща с европейските изисквания. И сега започва голямата пропаганда от Запад, защото това са техните интереси. Но не са нашите. Обаче, пускат и спират кранчето и това определя нещата. Дотам я докарахме - да чакаме служителят в зоопарка да влезе и достави обяда в клетката.

        Коментар


        • Бойко Борисов си написа пълна двойка за управлението!

          Премиерът отива в Брюксел да иска 9,7 млрд. евро с домашна работа за "слаб 2"

          Дори и да не четете линковете, заслужава си да направите известно усилие и да хвърлите един поглед върху това - трагедията е изнесена доста прегледно и са изведени акцентите по области.


          Геппаджийската сган имат изразено здравно страдание - те са "парично болни" и когато става дума да се изкрънкат още пари за крадене, падат им всякакви задръжки и се развихрят в литературни излишъци, нищо че драмата си е почти изцяло резултат на съществуването на самите тях.

          Коментар


          • ЕТО ТЕЗИ МАСКИ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, НАРОДЕ!!!



            Коментар


            • Грозна картина!
              ЕК определя енергийния план на България до 2030 г. като несериозен: "Правите си сметка с чужди пари"

              Коментар


              • Обстоятелството, че аз лично не харесвам идеята за вкарване на България в орбита около Полша и ментора и, по никакъв начин не отменя безспорното обстоятелство, че

                Борисов и Пеевски спретнаха активното мероприятие на Радев, че има Covid-19


                Либерта 20.10.2020 20:22

                Коментар


                • 9| 2336 |20.10.2020
                  Петър Бояджиев: Борисов ходи там, където хората са поне 50 години назад в своето обществено развитие.

                  България протестира. Европа подкрепя протестите и гласува резолюция с която осъжда корумпираната система, Борисов, в България. Авторитетните медии в свободните страни се фокусират върху бруталното неспазване на върховенството на закона в България и се възмущават, че това може да съществува в страна член на ЕС
                  Какво прави през това време Борисов. Не е дал и един единствен отговор на тези тежки обвинения в западаните медии. Вместо това на държавни разноски той вече си прави предизборната къмпания. От самолет се вижда какво го е посъветвала скъпо платената израелска пиар агенция. Ами да се опита да повтори номерът на Ердоган, Натаняхо и Джонсън, които спечелиха подкрепата на най-изостаналата част от населението в техните страни. Там където почти няма интернет. Там където хората са поне 50 години назад в своето обществено развитие. Там където неговите гаулайтери са хванали за гушата населението, което нарочат ли го е свършено. Този номер иска да повтори Борисов и да каже на Европа, видите ли вие не ми вярвате, ама моя народ ми вярва. Това са намеренията на този криминален престъпник. От сега трябва да се има това предвид и да се вземата необходимите мерки за да се провалят плановете му.

                  Петър Бояджиев, Фейсбук

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Наистина са ти много скромни неуменията
                    Видеото от FaceBook работи и в Google Chrome, и в MS Edge,
                    но става с 2 кликвания

                    Господине, не мързелувайте заради някакви две простовати кликвания, а оправете линка, който сте пуснали сам в 16,53 (за ваше сведение - не работи и това прави надменното Ви отношение абсурдно), но го направете така, че да тръгне гладко и това да стане предизвикателство и стимул за нефелните, които да бъдат принудени да израснат.


                    Въобще нямам намерение да правя експерименти с нов браузър, така че вие си оправете бакиите, а не се занимавайте с мен. Аз съм дал достатъчно ясни и пределно семпли указания, че да се свърши работа.
                    Не е необходимо да стимулирам мързел.


                    Междувременно има още много добри публикации по темата:
                    Примерно:

                    24| 3312 |20.10.2020
                    Ден 104! Протестиращите готвят изненада за Борисов на летище „София“

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      ... като 'протестираше' заедно с мая, радев, лупи, простатата, тримата глупаци...
                      Май само маджо не е корумпиран,
                      –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ––––––––––––––––––––––––––––––
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
                      Глупости.
                      Не споря с идиот ! Ще ме смъкне на неговото ниво и ще ме бие с опит.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Много ми е интересно какво имаш против единствения политик,
                        който искаше да реформира най-важното гнездо на корупцията в Бг
                        (съдебната система), и за когото единствения компромат, който
                        измислихте, е майка му
                        ... като 'протестираше' заедно с мая, радев, лупи, простатата, тримата глупаци...
                        Май само маджо не е корумпиран,


                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          А в същото време си фен на бойкикев.
                          Много ми е интересно какво имаш против единствения политик,
                          който искаше да реформира най-важното гнездо на корупцията в Бг
                          (съдебната система), и за когото единствения компромат, който
                          измислихте, е майка му

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                            Ден 104

                            Прекаляваш с дезинформацията си.
                            Мразя
                            червените негодници, но още повече жълтокафявите.
                            А в същото време си фен на бойкикев.

                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Новият обвинителен акт на Министерството на правосъдието на на САЩ срещу шестима хакери на руското военно разузнаване и чрез тях, срещу тяхната агенция и руското правителство, издава обичайната старателна и подробна работа. Въпреки че тези дела никога няма да стигнат до съда, те представляват завладяващ набор от документи, които могат да бъдат извличани още много години напред. Бих искал да засегна няколко важни момента:
                              ...
                              https://altanalyses.org/2020/10/20/i...80%D0%BE%D0%B4

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                                Барбата се опитва да с е гаври със скромните ми дигитални умения и подсказва, че линковете към видеа във ФБ се дават по някакъв бамбашка начин.
                                Даденият от него пример не работи, тъй че не мога да разбера защо се дуе, ама нейсе.
                                Наистина са ти много скромни неуменията
                                Видеото от FaceBook работи и в Google Chrome, и в MS Edge,
                                но става с 2 кликвания

                                Коментар

                                Working...
                                X