IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


    Матеев, не мисля, че този твой пост показва завистта ти към мултимилионерите и към начините, по които те са спечелили (честно!) - своите (мулти)милиони! Демокрация е!

    Може би ни подсказваш, че нямаме достатъчно информация, КЪДЕ същите мултимилионери съхраняват своите милиони? (според теб, Матеев, има ли проблем, ако въпросните милиони не се намират в чекмедже, например?)

    Матеев, да не би пък да ни внушаваш, че милионите на мултимилионерите се увеличават, ако дъщерите им "редовно" вечер държат кора с яйца на протеста?

    Не всички мултимилионери могат да продават мед на протестърите, Матеев! Всеки търси работеща инвестиция!

    Това ли разбра от моя постинг?

    И нито дума за ФАЛШИВИЯ БЪЛГАРСКИ ГАЛЪП, който си скалъпва резултатите от проучванията, за да може после Начев и ти да се биете в гърдите и да "доказвате" каква голяма част от народа подкрепя протестите ....

    Коментар



    • Първоначално изпратено от national power


      Начев като изключим Спас Гърневски Валерката Симеонов Факи и Бибероня друг български гражданин едва ли би стрелял срещу руснак.Най много заедно да се напием.Не вярвам българин да си помисля дори да вдигне ръка стещу братята си.А тия къде ги изброих не са българи
      Прецаканото те е цитирал, та успявам да видя мнението ти. Не го намирам в оригинал, вероятно е изтрито.

      В българската история много сериозни хора са заявявали вече подобно мнение. Те са си познавали народа.

      Не искам въобще да мисля за стрелба към близки и съседни нам народи.
      Всъщност, не ми се иска да мисля въобще за стрелба, но животът зорлем показва, че на това продължава да се гледа като н анякакво решение.

      С Русия ни свързват много неща и това не може да се промени. Е, още от Освобождението, та до ден днешен, в политиката и при елитите има доста факти и обстоятелства, които са довели до натрупване на подозрение и недоверие.
      С такт и мъдрост, това са преодолими пречки.

      Не приемам и намирам за вреден и опасен за България участието в проект Триморие.
      Тук с Радев се разминаваме, но като се замисля, той в нито един момент не е излязъл и разяснил, какво въобще има предвид по този проект. Даде сигнали, че иска да участва, което го поставяше механично в групата на ястребите срещу Русия.
      Само обърка картите на местните му врагове, които си следват опорката - русофил и кУманиз.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

        Там ли беше и Ружа Райчева - мултимилионерска дъщеря и една от шефките на фалшивата българска ГАЛЪП, която няма нищо общо с международната ГАЛЪП?

        Денем фалшифицира резултатите от проучванията кой за кого ще гласува, а вечер е редовно на протеста с кора яйца, за да се срещне с Начев и лъжеца Бабикян, и да се договорят какво ще лъжат на следващия ден .....

        .......................

        Матеев, не мисля, че този твой пост показва завистта ти към мултимилионерите и към начините, по които те са спечелили (честно!) - своите (мулти)милиони! Демокрация е!

        Може би ни подсказваш, че нямаме достатъчно информация, КЪДЕ същите мултимилионери съхраняват своите милиони? (според теб, Матеев, има ли проблем, ако въпросните милиони не се намират в чекмедже, например?)

        Матеев, да не би пък да ни внушаваш, че милионите на мултимилионерите се увеличават, ако дъщерите им "редовно" вечер държат кора с яйца на протеста?

        Не всички мултимилионери могат да продават мед на протестърите, Матеев! Всеки търси работеща инвестиция!


        Коментар


        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение


          Да не би извършителят да е почитател на Пророка Мохамед?

          Някой чистокръвен французин.... Привърженик на толерантността....
          ЪХЪ ....и той като барби и факи мрази Русия.....
          Кани се на Путин , но щот е далеч, коли и убива добрите франсета...
          Ще го осъдят на 30 г затвор и ще му дадат южна килия с телевизор и някое толерантно франсе....Да не скучае и да не губи форма за 30 девици, дето ще го чакат в Рая.....

          пп Само гилотината ще оправи нещата, праха му се разхвърля около близките свинарници, имуществото му се конфискува( или събаря ), а родата се изселва във френските отвъдморски територии....Това е рецептата от евреите с малко подобрение от моя страна.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

            Ама защо изобщо споменавате буквената наредба "спас гърневски"??
            Лицето с това име е започнал своята кариера като прост мотокарист в държавната полиграфия, а е известен сред интелигенцията под тепетата като 'поразяващата ръка", - като го вадите от нафталина му правите услуга и направо космическа реклама. Не е случайно, че от две три петилетки насам се появява в медиите изцяло по сходни поводи. Не употреблявайте вече тази буквена наредба. Дори Георги Димитров е започнал като словослагател, а не като тъп хамстер или мотокарист
            аре стига вече с вересиите и промоциите на прехода

            Преци, този пост кърти мивки....За това лице не знаех, че е бил мотокарист.... Пяната и ла.ната изплуваха в тез мътни води.....

            пп Как си пропуснах късмета в този живот....Като се правеше събранието в 272 зала на СУ, където поради липса на по-добри кандидати избраха Слабаков ( можеха да гласуват само истинските демократи), след събранието раздаваха едни листчета - кой какъв е, с какво потекло е, какво е завършил и какво може и иска да работи за "демократичната кауза"....Аз им теглих една и отказах да се цаня за управленец....
            Може да не ти се вярва, но един познат стана надзорник в огромно държавно предприятие, а друг - заместник кмет на район....
            Язък....

            Коментар


            • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


              Много точно поставена и добре защитена теза!

              Всичко е много реалистично представено! За непредубедени, разбира се!

              Това, че всичко се гледа "под лупа" - е не само в Европа, но и в САЩ. Нещата са повече от ясни: Борисов губи с всеки изминал ден и така затрива партията си.

              (това - да повторя - е за непредубедени!)
              безимен, много е трила гумата на модераторите!
              Премахнато е на практика цяло едно мое мнение, оставено е само уводното изречение.
              Гледам, че и на теб са ти пипали текста и това е предпоставка да загубим важни детайли.

              Просто главата ми отказва да разбере този ненормален геппаджийски разказ: БХ бил десен, антикомунист и пазел България от комунистическа Русия. Колко трябва да си смахнат, че да вярваш на тези идиотщини. И трите твърдения нямат нищо общо с действителността.

              Хайде, тук във форума има ярко личностно противопоставяне, гарнирано с омраза и понякога се заявяват умишлено провокативни и глупави тези, само за да се прави напук на избрания враг, да бъде дразнен и предизвикван. Категоричните доказателства, че някой говори глупости и не е с всичкия си, тук във форума не вършат много работа.
              Анонимна аудитория, намален риск от публично посрамване, винаги има група втвърдени поддръжници, разиграване на етюда с мълчанието, което може да значи, че съответната група въобще не е прочела доказателствата - всички тези фактори работят в посока на изключване възможността за някакво разбиране, за диалог. Остава чистата омраза и безсмислието да се комуникира с някакви кръгове.

              Но, не е само в нета - в реалния живот има напълно нормални иначе хора, които живеят с подобни твърдения и им дори им вярват. Изглежда непрестанното облъчване на податливи мозъци наистина върши някаква работа и дава резултат в полза на кукловоди в сянка.

              Другите твърдения са, че Радев бил комунист и работел за Русия. Пълен абсурд! Това е твърдение за болни хора или такива, които целево изпълняват политическа поръчка.
              Октай, Марков, Андреев достъпно и убедително са разяснили, кой е проводник на руски интереси в България. Да, такива има, но това няма нищо общо с какъв да е комунизъм, още по-малко с Радев.

              Коментар


              • Трима убити и няколко ранени при нападение в Ница

                Нападателят е обезглавил жена в катедралата

                Да не би извършителят да е почитател на Пророка Мохамед?

                Някой чистокръвен французин.... Привърженик на толерантността....
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                  Някой ви промива мозъците, но то си е за ваша сметка.
                  Тука съм съгласен, че ежедневно се опитваш да ни промиваш мозъците, но няма да те огрее. А че на вас ви ги промиват там на площада - това е повече от ясно.

                  Аз се чудя защо продължаваш да се напъваш? Протестите, ако въобще има такива, вече не са интересни за никого. Народът си има други проблеми и чете други топ новини, а това че 20-30 човека продължават да подскачат по площадите вече никой не го интересува.

                  Вчера майките на Мая Манолова се опитали да спрат движението на Орлов мост, в резултат на което са получили стотици псувни от ядосани шофьори. И после в клипа недоумяват защо шофьорите псуват тях, а не скапаната държава. Отговора обаче е много лесен - държавата не е скапана, а те самите (майките) са със сбъркано мислене и сбъркана представа за действителноста, плод именно на промитите им мозъци от тонколоните на Бабикян и сие.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                    112 - ти ден на протест!

                    София, 28.10.2020, пл. Независимост.

                    350 граждани......
                    Там ли беше и Ружа Райчева - мултимилионерска дъщеря и една от шефките на фалшивата българска ГАЛЪП, която няма нищо общо с международната ГАЛЪП?

                    Денем фалшифицира резултатите от проучванията кой за кого ще гласува, а вечер е редовно на протеста с кора яйца, за да се срещне с Начев и лъжеца Бабикян, и да се договорят какво ще лъжат на следващия ден .....





                    Да, правилно разбрахте - Ружа мята яйца на площада, а после агенцията и прави стъкмистика и вади "обективни" данни за настроенията на народа. Това обяснява защо ГАЛЪП години наред дава тотално измислени данни в полза на партията-майка БСП, които биват опровергавани всеки път от демократичния народен вот.

                    Иначе международно известната социологическа агенция "Галъп инк" от години води съдебни дела с българското менте със същото име и със същия предмет на дейност, което обаче вместо реални проучвания пробутва на народа напълно измислени числа, винаги в полза на БСП.

                    После Начев ги взема тези числа и с безкрайни словоизлияния ни обяснява как на народа му е писнало от ГЕРБ и как този път ще избере комунистите на власт.

                    ПЪЛНА ЛЪЖА, ПЪЛНА ИЗМАМА от наговорили се един с друг червени !!!
                    Last edited by RUBLA; 29.10.2020, 10:49.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

                      Ама защо изобщо споменавате буквената наредба "спас гърневски"??
                      Лицето с това име е започнал своята кариера като прост мотокарист в държавната полиграфия, а е известен сред интелигенцията под тепетата като 'поразяващата ръка", - като го вадите от нафталина му правите услуга и направо космическа реклама. Не е случайно, че от две три петилетки насам се появява в медиите изцяло по сходни поводи. Не употреблявайте вече тази буквена наредба. Дори Георги Димитров е започнал като словослагател, а не като тъп хамстер или мотокарист
                      аре стига вече с вересиите и промоциите на прехода
                      Ма как бе човек.Спас с такъв патос громи комунистите и Русия че чак си вярва.Да не забраяваме и оня дебелия .А по времето на Георги Димитров не е имало мотокари по наште земи
                      Last edited by X_Y; 29.10.2020, 09:14.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от national power

                        Начев като изключим Спас Гърневски Валерката Симеонов Факи и Бибероня друг български гражданин едва ли би стрелял срещу руснак.Най много заедно да се напием.Не вярвам българин да си помисля дори да вдигне ръка стещу братята си.А тия къде ги изброих не са българи
                        Ама защо изобщо споменавате буквената наредба "спас гърневски"??
                        Лицето с това име е започнал своята кариера като прост мотокарист в държавната полиграфия, а е известен сред интелигенцията под тепетата като 'поразяващата ръка", - като го вадите от нафталина му правите услуга и направо космическа реклама. Не е случайно, че от две три петилетки насам се появява в медиите изцяло по сходни поводи. Не употреблявайте вече тази буквена наредба. Дори Георги Димитров е започнал като словослагател, а не като тъп хамстер или мотокарист
                        аре стига вече с вересиите и промоциите на прехода
                        Last edited by precakanoto; 29.10.2020, 08:45.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                          Някой ви промива мозъците, но то си е за ваша сметка.

                          .....................

                          Вие не знаете, но ликът на Борисов е много помръкнал, когато го гледат откъм Съединените щати, защото той прекали да върши безпринципни неща и да стои в разкрачено положение.
                          Посещението на Радев беше и знак към БХ, че нещата не изглеждат добре, дори са твърде зле.
                          Отдавна вече съм споделял, че инициативата Триморие фактически превръща България във фронтова държава,.......

                          ...................



                          Разбирайки за направените знаци и сложилите се отношения, БХ се е поболял от завист и ужас и направи всичко възможно за да подлее вода на Радев.
                          Той е изключително амбициозен, тщестлавен и изключително много държи да припише лично на себе си всичко, което може да се пише за успех, особено такива с международен елемент, а да не говорим за обстоятелства, в които са включени и американците.

                          Слабостта е човешко качество. Аз винаги съм казвал, че Радев е единственият ни политик в момента, който УСЛОВНО може да получи някакво доверие. Е, думата "условно" получи плът! Радев има базови позитивни качества, няма и намек от забъркване в планини от лайна, което е валидно за Борисов, но Радев е човек и напълно разбираемо нищо човешко не му е чуждо.
                          Вече може да се брои за доказано, че той е готов на твърде много неща, вероятно е готов дори на повече, но иска втори мандат на всяка цена.
                          Мотивите и аргументите му са много.
                          Няма да е лесно да излезе преждевременно в пенсия. Външната среда ще е враждебна, а не ми се помисля, как онова чудо ще превърне живота му у дома в ад. Много добре си спомням, как супер амбициозната Антонина назидателно заряза Бат Петьо, защото допуснал да бъде победен от селяндурчето от Сирищник. Години наред Бат Петьо се скиташе сам, изоставен, немил-недраг.

                          Геппаджии, едно единствено е решението: много четене, много мислене!


                          Много точно поставена и добре защитена теза!

                          Всичко е много реалистично представено! За непредубедени, разбира се!

                          Това, че всичко се гледа "под лупа" - е не само в Европа, но и в САЩ. Нещата са повече от ясни: Борисов губи с всеки изминал ден и така затрива партията си.

                          (това - да повторя - е за непредубедени!)
                          Last edited by X_Y; 29.10.2020, 08:44.

                          Коментар


                          • Някой ви промива мозъците, но то си е за ваша сметка.

                            Какво всъщност се случи по повод на мнимото заболяване на Президента и провалената му визита в Прибалтика.
                            Ами случи се това, че на Радев му завидяха, защото нещата бяха вече така скроени, че той бе избран да представлява България в срещата по повод на инициативата "Триморие".

                            Някой ден мога да разкажа малко повече на геппаджиичета относно тази идея - смисъл, генезис, но темата е обимиста, сложна и ... най-вече въобще няма да им хареса. Сега имаме други по-важни проблеми. На този етап забравяме за историята и смислите и се съсредоточаваме върху факта, че имаше актуално събитие по въпроса.

                            Вие не знаете, но ликът на Борисов е много помръкнал, когато го гледат откъм Съединените щати, защото той прекали да върши безпринципни неща и да стои в разкрачено положение.
                            Посещението на Радев беше и знак към БХ, че нещата не изглеждат добре, дори са твърде зле.
                            Отдавна вече съм споделял, че инициативата Триморие фактически превръща България във фронтова държава и Радев би трябвало да знае това, но той е бил така приятно изненадан, дори ярко поласкан от жеста на американците, че с радост е прегърнал идеята, той да бъде лицето на България в този проект.
                            Глупаците геппаджии дуднат внушени им опорки за руски контакти на Радев, за някакъв руски пенсионер, но тъжната истина е съвсем друга. Радев си беше и си остава натовски генерал с най-високо ниво на достъп, защото на него очевидно може да му се вярва. Съвсем отделен е въпросът, че и той очевидно е готов ентусиазирано да си партнира с американците, което всъщност не би трябвало да е никаква изненада. Изненада може да е само за идиотчетата с пенетрирани и след това гипсирани мозъци.

                            На мен субективно въобще не ми харесва идеята да влизаме в организация, която е доминирана от Полша (със САЩ зад гърба и), която ни прави директно територия на линия на фронта, но Радев очевидно въобще не се е смутил от това, дори той видимо беше поласкан и зарадван, а когато му прекъснаха посещението, бе видимо и дълбоко разочарован. С подобна подкрепа зад гърба си, с набиране на голямо количество политически капитал, той със сигурност щеше да си вземе сравнително леко още един мандат.
                            Той очевидно се стреми към това.


                            Разбирайки за направените знаци и сложилите се отношения, БХ се е поболял от завист и ужас и направи всичко възможно за да подлее вода на Радев.
                            Той е изключително амбициозен, тщестлавен и изключително много държи да припише лично на себе си всичко, което може да се пише за успех, особено такива с международен елемент, а да не говорим за обстоятелства, в които са включени и американците.

                            Слабостта е човешко качество. Аз винаги съм казвал, че Радев е единственият ни политик в момента, който УСЛОВНО може да получи някакво доверие. Е, думата "условно" получи плът! Радев има базови позитивни качества, няма и намек от забъркване в планини от лайна, което е валидно за Борисов, но Радев е човек и напълно разбираемо нищо човешко не му е чуждо.
                            Вече може да се брои за доказано, че той е готов на твърде много неща, вероятно е готов дори на повече, но иска втори мандат на всяка цена.
                            Мотивите и аргументите му са много.
                            Няма да е лесно да излезе преждевременно в пенсия. Външната среда ще е враждебна, а не ми се помисля, как онова чудо ще превърне живота му у дома в ад. Много добре си спомням, как супер амбициозната Антонина назидателно заряза Бат Петьо, защото допуснал да бъде победен от селяндурчето от Сирищник. Години наред Бат Петьо се скиташе сам, изоставен, немил-недраг.

                            Геппаджии, едно единствено е решението: много четене, много мислене!


                            Last edited by X_Y; 29.10.2020, 08:41.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                              Пепе, рекъл си единствената смислена и полезна приказка за последния цял ден!
                              Оооо, начев,
                              взех да се притеснявам. Какви ли не мисли ми преминаха през главата, от сецнат кръст от булгура, та чак до ковид инфекция.
                              Радвам се че пак си сред нас.

                              Гледам че се радваш на единствената смислена приказка, ми това само линк бе!

                              Ся, кво да постваме, новини няма, освен разбира се на оная лоботомия радев. За седмица-две три изцепки.
                              Първо се опита да зарази ония от вишеградската четворка, после се оакà с бюджета, а сега гледам и че се е изтървал и с агенция Пътища? Любопитно е на какво смърди там, около президентството, предполагам се носи аромат на непрани зелени чорапи и на марихуанка, то тия студенти там май не са от отличниците?

                              Кажи ся, кво става с теб?

                              Last edited by X_Y; 29.10.2020, 08:40.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Днес беше ден, който беше пълен с интересни събития и любопитна информация.
                                Как пък за цял ден не се намери един геппс, който да сподели, че е прочел нещо?!
                                Нещичко там!
                                Не четат те - това е положението!

                                Като не искате да пуснете вие, аз ще ви пусна!
                                Да не почнете да виете пак?!


                                20| 2814 |28.10.2020
                                Методи Андреев пред Фрог: Борисов и Доган се конкурират кой е по-добър руски проект

                                Сега, нека да кажем нещата ясно. Бай Методи си го знаем, той си носи неговата силно изявена специфика, но аз избрах него, защото с този материал той дава едно повествование, което е съдържателно продължение на онзи наратив, който проследихме в материалите на О. Октай и полк. Марков. Последните двама са по-честни и изчерпателни. Бай Мето си го знаем, той е изявен ловец на духове.
                                Аз дори споделих някои допълнителни аспекти, които не бяха директно изречени от Марков, но точно когато щеше да стане най-интересно, реших да спра с изложението, защото имаше неприемлива възможност да дам важна информация на някои отвратителни геппсаджиичета по повод вземане на инвестиционни решения. Очевидно няма как да стане.

                                Не е открита топлата вода. Чудесно и отколе е известно, че в България има партии, организации и лица, които се намират в неприемлива зависимост от Русия и списъкът не се изчерпва с Доган, ДП, Сидеров, Костадинов, крила и лица от определени спектри на левите партии. Не, далеч не!
                                Четете и мислете, геппаджии!

                                Обаче, далеч по-лошото е, че бай Методи поради понятни причини и отиваща до смахнатост политкоректност, се задоволява само с една скромна част от истината и със загатване на само дребна част от зависимостите, които тровят нашата страна.

                                Другата посока на зависимости ще я оставя за развиване на по-изявените в интелектуално и информационно отношение геппсове. Те ще ни осветлят.
                                Та поне малко да разцъфти тази тема, че то тук вече е започвало да вони на гнило!

                                Коментар

                                Working...
                                X