IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • начев, само ако го правиш за хонорар одобрявам.

    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • АТРАКТАНТИ ЗА ШАРАНИ



      Все е имало грабеж в българската нова история, но такова нещо като повсеместния грабеж на герберската власт не е имало. Така са се награбили, че ако ги досърби някъде, нямат свободна ръка да се почешат. А то ще ги досърби, рано или късно.
      „Преди две години“… Борисов превърна лъжата в основен управленски механизъм. Лъже без страх и без свян. Лъже „и на литър, и на килограм“! Някои от лъжите му са с толкова ниска резолюция, че не биха се хванали и селските идиоти. Но това не го притеснява. Оказа се, че в тази нация идиоти да искаш… Не притеснява и придворните му. И те ежедневно го следват по кривия път на лъжата.
      По-страшното е, че не притеснява и журналистите. Или, ако ги притеснява много умело го прикриват. На пръстите на едната ръка се броят случаите, при които някои от „официалните“ журналисти са направили плах опит да изобличат премиера в лъжа. И бързо са свалили гарда, обезоръжени от неговата наглост да подменя една лъжа с друга…

      В момента Борисов извършва една грандиозна манипулация, едно престъпление към бъдещето на нацията, като раздава атрактанти на ляво и надясно. Атрактантите, рибарите знаят, са вещества, които се слагат на стръвта, та да се лъже рибата по-лесно и да налапва кукичката.

      Коментар


      • До момента, в който тъпите геппарди просто стоят кротко в миманса и само страхливо се провикват кратичко иззад ъгъла, няма проблем.
        Позволят ли си геппаджийска пропаганда, обаче, ураганът ще ги застигне!

        Коментар


        • БНТ 1, да не забравяме, че тя е лицензирана кат о обществена медия, представи снощи предизборната ситуация в САЩ.
          Изборът на участник в предаването от американска страна и направените от него внушения, могат да бъдат определени като всичко друго, но не и като балансирано отношение по въпроса. Странностите не спират дотук. Въпросният Греъм беше представен като човек на Фондацията Кисиндъжър, служил при президента Дж. Буш - Младши, ерго републиканец.
          Е, ние знаем, че голяма част от самите републиканци не приемат Тръмп, който е несистемен фактор, нещо като външен човек за горямата политика.
          Неприемането на републиканския кандидат не би трябвало да означава директно наливане на вода в мелницата на демократите.
          Субективно считам, че точно това се получи.
          Добра илюстрация за Голямата игра в действие, или вероятно за Големия театър.

          Не мога да разбера, поради какви причини това се случва в една нищо незначеща страна като България.

          Освен в открито проГепп позиции, БНТ застава и в де-факто проБайдън позиции.
          Цялата тази работа не е благоприятна!


          https://bnt.bg/f/video/o/285/5a2239d...fdab7ce352.mp4


          Коментар


          • начев спри се. Никой не се интересува от мнението ти.

            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Изключителна наглост!

              Deutsche Welle: (Северна Македония): Време ли е да кажем: стига толкова?!


              Името България е нещо като уникален политически бранд. Появил се, преживял и оживял в оригиналния си вид около 1350 години. Тук дори няма да правя опити в залитане към още по-древни теории и хипотези. Просто не е наложително.

              Името Македония, дори с предхождащото я "Северна" е някаква вид наименована географска област, която по силата на драматични исторически развития, отвратителните игри на т.н. Велики сили, Великонационалните мераци на наши съседи и не на последно място - поради български грешки, беше откъсната от България и по силата на свършените факти започна свой самостоятелен живот.

              Сега били стигнали до момента, в който не можели да отстъпят повече и сантиметър.
              Е, ние сме в същото положение отдавна!
              Така че - дошло е време да си помълчим!

              Коментар


              • АнтиГЕРБ опълчение ще брани честността на изборите


                Честните хора на България трябва да се включат.
                Към момента на физическия край на работата на всяка секционна комисия (без оглед на това кога точно ще се случат изборите), копие от секционния протокол трябва веднага да се качи на подходяща платформа.
                100 процента алтернативна информация, която следва да съвпада с тази на ЦИК по-късно.

                Моето субективно мнение е, че заявеното нежелание на ДБ за взаимодействие е погрешно.
                Този странен хипер порив към нечия представа за "идейна чистота" е опасен и непродуктивен.
                Какво страшно има в проф. Минеков, който практически беше един от РБ, но просто в един момент на издържа на зомбирания начин на мислене и говорене на мнозина там и се дистанцира. Там просто имаше една особена каста, която действително говореше като зомбирани олигофрени, но това по никакъв начин не са лица с ярка идейна окраска. В огромния брой случаи става дума за хора, които умишлено търсят лична персонификация и открояване чрез крайна реторика. Правят го от корист, не заради идеи.

                Какви комунисти има в България, бе хора?!
                Това остана запазена марка в приказките и на няколко духовно осакатени човека във форума, които търсят личен блясък и правят опит да заместят информационните си и културни дефицити.
                Дори БСП, навръх целия си жалък и разсипан на парчета вид, отдавна дори не е лява (лява в смисъл социалистическа или хайде по германски тертип - социалдемократическа) партия. Това си е една класическа центристка и либерална формация, в най-крайния случай - умерено ляволиберална. Ако трябва да сме точни - елементът "ляво" е представен само и единствено в говоренето на някакви ограничени течения в нея. Всичко друго си им е жива либерастия.

                Ама, ще се провикнат някои, от техните редове произлизат разни там. Да, точно така е! Още през 80-те в България започна подготовка за заграбване на 40-годишни натрупвания на собственост и трансформирането и във власт. Това и се случи при ентусиазирането участие на партийни, тайни, силовашки, технократски или дори откровено криминални структури и лица. Направиха го с ясното съзнание, че искат да вземат, но да прережат пъпната връв и да се еманципират в своя полза и угода. И те го постигнаха!
                Така че - когато се говори за неявната, тайната, незаконната, (дори криминалната) власт на "дълбоката държава", наричайте я с името и. Накичването и с комунистически прозвища и украси само замъгляват картината.
                И ви води до идиотското положение, че си слагате доброволно начело един от тях, който да ви бранел от самите тях?!
                Това е пълно слабоумие!


                Просто подбраха подходящ артист, който умело и без всякакви задръжки влезе в роля, говори по един авторитарен и натрапчив начин пълни безумия, но по някакъв талантлив и смахнат начин успява да сигне до мозъците на по-лековатите, безкритични и неподготвени хора. И в нито един момент н е трябва да се забравя, че става дума за човек с ужасяващи зависимости - както вътрешни, така и външни (и на Запад, но и на Изток), който я докара дотам, че да трябва със зъби и нокти да се бори за оцеляването си.


                Връщам се към началото.

                Обществото има един сравнително ограничен ресурс откъв сравнително свестни и смислени хора, които имат виждането и разбирането, че социусът се развива благоприятно само при създаване и спазване на набор от подходящи правила. Готови са и да дадат някаква скромна лепта за постигане на това. Неслучайно една от кратките дефиници на демокрацията (то и това понятие го хвана инфлацията) е - процедура. Създаване и спазване!

                Имаше едно знаменателно интервю на Нойзи с проф. Минеков.
                Проф. Велислав Минеков: 'Не, България' и каламитетът на неграмотността

                На въпроса: Къде греши ДБ, той казва:

                Не бих желал да бъда съдник на поредното начало. Вярвам, че е за добро, за надежда. Нещастието е в разделението, породено от съвършен идеал и презрение към същия, но малко различен. Съществува неприязън сред лишени от наследство роднини, това ме дразни. Интересува ме приобщаването на партия “Не, България”, една трета от гласоподаващите.
                Отговорете, но само на себе си!
                Той всъщност прав ли е?.
                Май да!


                А каква е политическата оценка за състоянието на страната в момента (интервюто е на 2 години, но нищо не се е променило)?

                Въпрос на Нойзи: Има ли съвременни будители и как те оцеляват в едно управление на отявлени простаци?


                Минеков: Будители има, желаещи за събуждане няма. Твърде много мърша, по думите на Славейков. Ще бъдете идиот, по Ботев. Заплахите ще бъдат ежедневие. Ще бъдете низвергнат от приятели и семейство. Даже обществено презрян. Ще бъдете съден, както и аз. Властта, дарена на простак и неговата корумпирана хунта, е най-голямата заплаха за нацията. Коронованите еднокнижни особи представляват само себе си.
                Нещата са казани едно към едно, какво да се добави?!
                Last edited by nachev; 31.10.2020, 15:05.

                Коментар


                • Дори да не се интресуваме от политика, тя се интересува от нас.
                  Настоятелно предлагам - бъдете активни, бъдете критични, мислете!
                  Когато тя (политиката) дойде при вас, трябва задължително да сте готови!
                  Модерният живот е така устроен, с цялата му пъстрота, сложност и оплетеност, че нашият път към истината е наложително да бъде асистиран от верни и надеждни приятели, които също показват неподправен аналогичен стремеж.
                  Не товарете и не цапайте съзнанието си с хора, думи, картинки и обстоятелства, които доказано са неверни, лъжат, преиначават, манипулират - с други думи са боклук.

                  Не са много медиите и предаванията, на които човек (внимателно, дозирано и в никакъв случай не безкритично) може да обърне внимание.

                  Препоръчаха ми да видя снощното предаване на Светла Петрова в ТВ1.
                  Никога не съм крил, че имам слабост към тези две дами - Св. Петрова и Цв. Гълъбова.




                  Нямам тайм шифт на тази програма, та се наложи да изчакам качване в нета, предлагам да го видите и вие.
                  Изказът е внимателен, но все пак изпитах удовлетворение да чуя думите на Петрова, че в едни скорошни приказки, разпространени по нета, може да се открие доста ясно махленско инфантилен елемент и белези на обсесивен синдром.
                  Гълъбова не възрази, а тя много добре ги разбира тези неща.
                  Имах остра необходимост от този тест, от това потвърждение, доколкото персоналното ми мнение е вече толкова категорично и втвърдено, че фактически не искам да слушам аргументи в обратна посока. Опитът и човешкият ми баланс подсказват, че все пак постоянно трябва д а се тества наново.

                  Хитово е и участието на И. Василев. Важни елементи от доста завързаната и оплетена картина с газа по Потока получават важна трактовка.

                  Чакаме с огромно нетърпение (итревога) изхода от изборите в Щатите.

                  Коментар


                  • Десетки ТЕРОРИСТИ ислямисти от турски произход щурмуваха църква във Виена викайки АЛАХ АКБАР !?!

                    https://novini.bg/sviat/eu/627015?fb...ASp8lQ9i4Kp_K4


                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                    Коментар



                    • ЕКСКЛУЗИВНО Васил Велев: Вместо да се подпомага бизнесът се дават пари за въоръжаване, администрация и пенсионери

                      копирано от: https://debati.bg/ekskluzivno-vasil-...-i-pensioneri/

                      Коментар


                      • Пълни смешници!





                        От забрана до безусловно одобрение?! Лупингът на КЗК по сделката ЧЕЗ - Еврохолд




                        Геппса уби смисъла, съдържанието, формата и ... квото се сетите!

                        Коментар


                        • 114-ти граждански протест против управлението на България.
                          София, 30.10.2020, пл. Независимост. Студено, пронизващ вятър.
                          250 граждани.

                          Акценти:
                          1. Ковид 19.
                          2. Корупция.



                          Протестите: Ден 114 - „Корупцията вирее и на топло, и на студено“ (ВИДЕО)

                          Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/society/pro...s_1515090.html
                          © Actualno.com

                          Коментар


                          • Колкото до протеста - площадът тази вечер е абсолютно празен. Няма го дори и продавача на знаменца. Движението си върви, необезпокоявано от никого.

                            Много е интересно заглавието на статията в ПИК. Цитирам:

                            Площадът напълно празен - метежниците се наиграха, изпозаразиха София и се скриха

                            https://pik.bg/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1...ews972573.html



                            Коментар


                            • Корнелия Нинова половин година плю Мутафчийски и накрая хукна да се лекува при него

                              https://pik.bg/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0...ews972566.html

                              Бареков: Нинова днес обясни, че няма страшно от вируса, а сега е във ВМА и взима легло на нуждаещите си - стига връзки и шуробаджанащина на гърба на човешкия живот!

                              https://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0...ews972582.html

                              Антон Тодоров: С какво Корнела е по-ценна от всеки друг, болен от Ковид-19? Отново демонстрира характерния за гнусните комуняги двоен стандарт!

                              https://pik.bg/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0...ews972593.html


                              Аз лично пък задавам въпроса защо Курнелата не отиде при любимия си Мангъров да му плати 200 лева за преглед, и да я лекува?

                              И как така успя да се уреди само за 1 час да и направят тест за корона, и веднага след това да влезе в болница, когато за обикновените хора този процес трае по няколко дена и въпреки това не всеки успява да се докопа до легло в болница?

                              Last edited by Andi11; 31.10.2020, 10:12.

                              Коментар


                              • Плащаме над 11 450 лв. на ден за гафове на прокуратурата

                                Актуално

                                Всеки работен ден данъкоплатците дължат средно по 11 453 лв. заради лошата работа на прокуратурата. От началото на 2019 г. до 5 август тази година държавното обвинение е осъдено по над 370 граждански дела за обезщетение и дължи общо 4 787 594 лв. Прокуратурата губи около 85% от заведените срещу нея дела.

                                Коментар

                                Working...
                                X