IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Може може да продължава с опитите досега мъж не е забременял.То нали така изгонихме Виденов а се оказа после че Виденов не бил крадец а Костов се оказа клептоман.Аз участвах в тая глупост.После Боката дойде щеше да раздава правосъдие...Изтегли 20 милиарда са се е наточил друг оправач и стадото отново блее пред заколението.Славчо си е една посредствена мутра дето ходи с охрана и го е страх да се кандидатира в родният си град.Аз категорично не желая генетичните утайки да управляват.Хора които нямат семейства и деца не трябва да управляват.Не може човек запътил се за гробището да управлява.И го казвам не само за Славчо а за всичките такива успели милионери и със западното образование

Че КОЙ си ти, за да казваш КОЙ може и КОЙ - не може да управлява? Ти ли ще ми кажеш за кого?

Ти дори "не знаеш" за кого да гласуваш.

И ти ще ми казваш кой можеЛ да управлява.

Експертите МОГАТ да управляват.

Те идват с партия.

..............

Щом не знаеш за кого да гласуваш - направи си партия, за да ти гледаме сеира...

(на следващите избори)

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

НЕ мога да твърдя, че НЯКОЙ - НЕ бил създал дете.

Още повече НЕ мога да твърдя, че НЯКОЙ - НЕ бил възпитал дете.

............

Извън горното, ако е създал - все ОЩЕ може да продължи да създава деца.

.... .........

За мен е важно, че Боко си отива.
      Може може да продължава с опитите досега мъж не е забременял.То нали така изгонихме Виденов а се оказа после че Виденов не бил крадец а Костов се оказа клептоман.Аз участвах в тая глупост.После Боката дойде щеше да раздава правосъдие...Изтегли 20 милиарда са се е наточил друг оправач и стадото отново блее пред заколението.Славчо си е една посредствена мутра дето ходи с охрана и го е страх да се кандидатира в родният си град.Аз категорично не желая генетичните утайки да управляват.Хора които нямат семейства и деца не трябва да управляват.Не може човек запътил се за гробището да управлява.И го казвам не само за Славчо а за всичките такива успели милионери и със западното образование
      Last edited by national power; 09.03.2021, 21:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз, на човек, НЕсъздал и НЕ възпитал и едно дете, „успял” не казвам. Иначе, чалгар мо е да бъде избран само от подобни нему.

НЕ мога да твърдя, че НЯКОЙ - НЕ бил създал дете.

Още повече НЕ мога да твърдя, че НЯКОЙ - НЕ бил възпитал дете.

............

Извън горното, ако е създал - все ОЩЕ може да продължи да създава деца.

.... .........

За мен е важно, че Боко си отива.

Коментар

Нека повторя:

Славчо е инвестирал в точният момент - на правилното място.

Това е да бъдеш адекватен - в точното време, на точното място, с правилната инвестиция - това е достатъчно, за да бъдеш милионер, да притежаваш собствена телевизия, собствен бизнес, собствена партия...

Дори се чудя, каква точно е необходимостта от: висшата математика, от математическият анализ, от теория на вероятностите? Защото... и една "математика за 4 клас" /по думите на Пешо/ - ИЗГЛЕЖДА върши много добра работа...
          Аз, на човек, НЕсъздал и НЕ възпитал и едно дете, „успял” не казвам. Иначе, чалгар мо е да бъде избран само от подобни нему.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми по-простия ще го видим след изборите.
            Да напомня че според теб Слави ще е премиер.

Ще ще само дето на 5 април ще си подмие заднико и ша оди с букет да целува ръка у Банки.Нали го видях как се репчеше на Боката как му се заканваше а като дойде беше по нисък от тревата....Слави ше е Премиер кога тоя стане космонаФт

Коментар

Нека повторя:

Това е да бъдеш адекватен - в точното време, на точното място, с правилната инвестиция - това е достатъчно, за да бъдеш милионер, да притежаваш собствена телевизия, собствен бизнес, собствена партия...

Дори се чудя, каква точно е необходимостта от: висшата математика, от математическият анализ, от теория на вероятностите? Защото... и една "математика за 4 клас" /по думите на Пешо/ - ИЗГЛЕЖДА върши много добра работа...
              Еми кво повече да добавя...Всеки избира себеподобните си...Явно искаш да си му любовница
              Last edited by national power; 09.03.2021, 20:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

а ти дето си учил математика до 12ти клас не можеш да му се намажеш на малкия пръст.. айде сега да видим кой по-успелият и кой е по-простият
                Ми по-простия ще го видим след изборите.
                Да напомня че според теб Слави ще е премиер.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

а ти дето си учил математика до 12ти клас не можеш да му се намажеш на малкия пръст.. айде сега да видим кой по-успелият и кой е по-простият
                  С чалгари няма да споря.Само ще кажа че тая година Славчо става на 55г и живее много близо до едно много интересно място в Плевен..Жена и деца няма и явно много е успял.Като едни с западно образование
                  Last edited by national power; 09.03.2021, 20:40.

Коментар

Славчо е учил математика до 4 клас,От малък напираше за това което прави в момента имам впредвид чалгата и простотията.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

че да не е жена да му става любовница!?!?
                      Славчо за жалост е поредния некадърник поставен за фасада да забавлява материала.
                      Помните ли едни млади, умни, красиви, успели дето ги канеше в студиото. Дали има 1 от тези в листите. Върнал се от чужбина да направи промяната со Славчо.
                      Аз не знам за такъв

Нека повторя:

Коментар

Славчо е инвестирал е в точният момент - на правилното място.

Това е да бъдеш адекватен. (това е достатъчно, за да бъдеш милионер, да притежаваш собствена телевизия, собствен бизнес, собствена партия...)

НЕ само за теб Славчо е недостижим... ...

Пешо, от 15 - годишен го познаваш, а залиташ по друг... (Изтървал си питомното...)

(сега Анди ще ме изтрие, нЪл познах?..)
                        че да не е жена да му става любовница!?!?
                        Славчо за жалост е поредния некадърник поставен за фасада да забавлява материала.
                        Помните ли едни млади, умни, красиви, успели дето ги канеше в студиото. Дали има 1 от тези в листите. Върнал се от чужбина да направи промяната со Славчо.
                        Аз не знам за такъв
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Славчо е учил математика до 4 клас,От малък напираше за това което прави в момента имам впредвид чалгата и простотията.

Славчо е инвестирал е в точният момент - на правилното място.

Това е да бъдеш адекватен. (това е достатъчно, за да бъдеш милионер, да притежаваш собствена телевизия, собствен бизнес, собствена партия...)

НЕ само за теб Славчо е недостижим... ...

Пешо, от 15 - годишен го познаваш, а залиташ по друг... (Изтървал си питомното...)

(сега Анди ще ме изтрие, нЪл познах?..)

Коментар

След по-малко от месец Слави Трифонов ще стане министър-председател на Република България, а вие ще ревете, свити в ъгъла

Коментар

Слави с опит да се отърве от подъсдими бизнесмени в листите, отказаха му (ДОКУМЕНТ)

https://7dnisofia.bg/archives/127748...0ru9Bc10FehtkM

Има си и РЕШЕНИЕ ОТ СЪДА против неграмотния чалгар славчоу. Това няма да му попречи да обере негативния вот на неграмотните

Коментар

Слави с опит да се отърве от подъсдими бизнесмени в листите, отказаха му (ДОКУМЕНТ)

https://7dnisofia.bg/archives/127748...0ru9Bc10FehtkM

Има си и РЕШЕНИЕ ОТ СЪДА против неграмотния чалгар славчоу. Това няма да му попречи да обере негативния вот на неграмотните
                                тоя е изключен от партията, ама баща му плати 200 000 евра на цик да го задържат в листата.. но пак е на трето място, което е 100% гаранция, че няма да влезе в нс

Коментар

Working...
                                X