IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Слави Трифонов отказал участие в "Панорама", като забранил и на други негови хора да участват. Защо? Защото не може да отговори на въпросите, които ще му зададат. Един от които със сигурност е "С коя партия ще влезе в коалиция?"
    Не само това. Няколко активисти и основатели на партията го напуснаха и му написаха открити писма защо го напускат. Защото на първите 2-3 места в листите на областите е поставил парашутисти, а не местни хора, които работят за неговата партия. Дотук с "демократизма" в тази партия едва що родена.
    А пък онова дребно нищожество "Хаджи" Тошко забранило на местните кандидати от Враца и Монтана да агитират за преференции в листите. Казал, че ще стъжни живота на онези депутати, които са избрани с преференции.
    И защо тогаз толкова дрънкат за "мажоритарни" избори? Че нали преференциите са точно мажоритарност в сегашната пропорциална избирателна система? Каква е тогава разликата между партията на Боко Тиквата и тази на Слави? От трън та на глог.
    Не разбирам защо трябва да влиза в коалиция с когото и да е. Марешки и той не е в коалиция официално. Как е неофициално, всички знаят. И всички партии поставят техни активисти в различни райони независимо че тези активисти са от други места- например данчо цонев бил от врачанския регион, а в действителност трябва да се яви от бургаския

    Коментар


    • Слави Трифонов отказал участие в "Панорама", като забранил и на други негови хора да участват. Защо? Защото не може да отговори на въпросите, които ще му зададат. Един от които със сигурност е "С коя партия ще влезе в коалиция?"
      Не само това. Няколко активисти и основатели на партията го напуснаха и му написаха открити писма защо го напускат. Защото на първите 2-3 места в листите на областите е поставил парашутисти, а не местни хора, които работят за неговата партия. Дотук с "демократизма" в тази партия едва що родена.
      А пък онова дребно нищожество "Хаджи" Тошко забранило на местните кандидати от Враца и Монтана да агитират за преференции в листите. Казал, че ще стъжни живота на онези депутати, които са избрани с преференции.
      И защо тогаз толкова дрънкат за "мажоритарни" избори? Че нали преференциите са точно мажоритарност в сегашната пропорциална избирателна система? Каква е тогава разликата между партията на Боко Тиквата и тази на Слави? От трън та на глог.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Аз какво съм пуснал сутринта, барби и импотента какво коментират- въобще бягай спасявай се

        Ами ти си като лъжливото овчарче,дето все лъжело за вълците,пускаш чаршафи-статии,да ти е гнус да четеш,платени провокации!

        Както с Дачков в случая,ето и изобличение за руското ваксиниране,колко било успешно от някакъв уж французин,то и името едно "французко"....

        https://www.facebook.com/yavor.dachkov


        .Истината е ,че Россия е е приложила ваксини на около 20% по-малко хора от Полша, и на двойно по-малко от Турция и Бразилия за които пропагандата вече би тъпани, че ще се ваксинират със Спутник.


        Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg  ваксинация.jpg
Views:	1
Size:	42.0 КБ
ID:	3727679

        Към днешна дата има 3 страни, които ваксинират със российското състезание

        Алжир - брой ваксинирани 30 (тридесет)
        Аржентина - брой 376000 (триста седемдесет и шест хиляди)
        Россия - брой 1000000 (един милион)

        Унгария - когато му дойде времето

        Германия - въпреки тупаните на пропагандата как Меркел била поръчала състезателния кой, нещата са на етап ядец.
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Ето статията
          US сенатори: Корупция и политизирано правосъдие са предизвикателства пред отношенията ни с България

          Автор: БНР
          ВСИЧКИ СТАТИИ НА АВТОРА
          05.03.2021 13:38 703 преглеждания 17 коментар/а„Постоянната корупция, влошаването на медийната свобода, политизирането на правосъдието и други заплахи за върховенството на закона поставят сериозни предизвикателства пред двустранните американско-български отношения“, се подчертава в изявлението, което е публикувано на личната страница на Менендес.

          Двама влиятелни американски сенатори публикуваха позиция преди началото на предизборната кампания в България.



          В изявлението на председателя на Комисията по външна политика в Сената демократа Боб Менендес и на старши представителя на Републиканската партия Джим Риш се казва:

          „България постигна най-ниски резултати в Европейския съюз както по индекса за възприемане на корупцията на Transparency International за 2019 г., така и по световния индекс за свобода на пресата на "Репортери без граници". Тази класация подчертава широтата на предизвикателствата, пред които е изправена България"

          „Българското правителство и съдебната система трябва да защитават върховенството на закона и равнопоставеността на всички граждани, а не само на някои. Медиите трябва да имат свободата да публикуват истината, без да се страхуват от насилие и наказания“.

          „Постоянната корупция, влошаването на медийната свобода, политизирането на правосъдието и други заплахи за върховенството на закона поставят сериозни предизвикателства пред двустранните американско-български отношения“, се подчертава в изявлението, което е публикувано на личната страница на Менендес.

          Двамата сенатори припомнят, че макар да е член на НАТО и ЕС, България е на последните места по медийна свобода според „Репортери без граници“ и „Трансперънси интернешънъл“.

          Менендес и Риш заявяват, че САЩ трябва да помагат на България да се справи с корупцията, да възстанови независимите медии и да подкрепя върховенството на закона.

          "В продължение на почти осем месеца, в непрекъсната поредица от протести, хората в България призоваха за прекратяване на корупцията и зачитането на върховенството на закона и демократичните ценности. С наближаването на парламентарните избори през април е наложително правителството на България да защити тези ценности. И в духа на дългогодишните ни отношения, САЩ трябва да подкрепят тези призиви и да подпомогнат България в борбата с корупцията, възстановяването на независима медия и насърчаването на върховенството на закона. Стъпките, които България предприема, за да се справи с тези проблеми, ще служат само за допълнително укрепване на нашите отношения", се посочва в съвместното изявление на двамата американски сенатори.



          Източник: БНР

          Автора аз го чета като българско национално радио

          И продължението на статията от същия автор
          МВнР: Позицията на US сенаторите не обвързва правителството на САЩ

          Автор: БНР
          ВСИЧКИ СТАТИИ НА АВТОРА
          05.03.2021 18:52 121 преглеждания 5 коментар/а"Получихме уверения и от посолството на САЩ в София, и от Държавния департамент във Вашингтон, че това изявление не обвързва правителството на Съединените щати, което по никакъв начин не би искало да влияе на предизборната кампания у нас" , се казва в позиция на външно министерство, съобщава БНР.


          Министерството на външните работи излезе с позиция по повод становището на двамата американски сенатори, които предупредиха, постоянната корупция и влошената медийна среда у нас са сред заплахите за българко-американските отношения. От външното министерство изразяват учудване по повод личната позиция на Боб Менендес и Джим Риш, която не изразява мнението на Сената и не отразява равнището на двустранните ни отношения.

          "Получихме уверения и от посолството на САЩ в София, и от Държавния департамент във Вашингтон, че това изявление не обвързва правителството на Съединените щати, което по никакъв начин не би искало да влияе на предизборната кампания у нас", се казва в позицията на външно министерство. Споменават се и декларацията за двустранните отношения с Белия дом, Стратегическият диалог в областта на външната политика и политиката за сигурност, отбрана, енергетика, икономика, образование и култура, меморандумите за сътрудничество в сферата на 5G технологиите, както и за използването на ядрената енергетика за граждански цели, българското домакинство на инициативата "Три морета".

          Отношенията между Съединените щати и България никога досега не са били по-активни и по-задълбочени, завършва позицията на Министерството на външните работи.

          Коментар


          • Аз какво съм пуснал сутринта, барби и импотента какво коментират- въобще бягай спасявай се

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              явор дачков:
              Американски сенатори се загрижили за корупцията и медиите в България. В момента Юнайтед груп зад която стои бившия шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс купи всички медии на Пеевски, заедно с Нова тв и продължава да изкупува кабеларки и интернет компании в страната след като владее и българския телеком "Виваком". Днес най-големите монополисти на медии в България са именно американците. А американското посолство има основна роля в управлението на страната и държи на пряко подчинение главния прокурор на България. Тази позиция могат да я адресират до себе си.
              Иcтинcĸa apмия oт aнoнимни виpтyaлни пpoфили e мoбилизиpaнa дa aтaĸyвa c ĸoмeнтapи и "мнeния" интepнeт пpocтpaнcтвoтo.

              Aĸтивнoтo мepoпpиятиe e opгaнизиpaнo oт oтдeлa зa мeдийнa ĸoмyниĸaция нa БCΠ. Oт пpъв пoглeд пpaви впeчaтлeниe, чe cтaвa въпpoc зa типични интepнeт "тpoлoвe" - пpoфили зaд ĸoитo нe cтoи peaлнa личнocт, a ca cъздaдeни c цeл дa имитиpaт oбщecтвeнa пoдĸpeпa и дa пpoĸapвaт пopъчĸoви диpeĸтиви. Πoвeчeтo oт ĸoмeнтapитe ca c мнoгo ниcĸo нивo нa интeлeĸтyлeн и oбpaзoвaтeлeн цeнз, нo дeмoнcтpиpaт cвpъx нaxъcaнocт в пapтийнaтa линия и ocoбeнo нacтъpвeниe дa ce гpoмят пpoтивницитe нa пpaвитeлcтвoтo и ĸpитиĸyвaщитe ceгaшния пoлитичecĸи peжим в cтpaнaтa. Aнaлoгиятa c пpocлoвyтитe "чepвeни xyнвeйбини" нa ĸитaйcĸaтa ĸyлтypнa peвoлюция ce нaлaгa caмa.

              Koмeнтapитe ca cинxpoнизиpaни, бaзиpaт ce cтpиĸтнo нa пpeдвapитeлнo paзpaбoтeни и cвeдeни зa yпoтpeбa "oпopни тoчĸи" нa БCΠ зa пyбличнa apтиĸyлaция. Baжнoтo e, в oчитe нa шиpoĸaтa oбщecтвeнoт и мeдиитe дa ce нacaждa yceщaнe ĸoлĸo e cилнa пoдĸpeпaтa зa БCΠ в мoмeнтa и дa ce cпycĸaт дo пyблиĸaтa бaзиcни тeзиcи нa миcлeнe.

              Cилнo впeчaтлeниe пpaви cтpoгaтa oтчeтнocт пo пepиoди, пo цeлeви гpyпи, cpaвнитeлният aнaлиз ĸъм мeдийния мoнитopинг. Oт вcичĸo пpoличaвa eднa oгpoмнa opгaнизaциoннa paбoтa, движeнa oт мнoгo дoбpe плaтeн пpoпaгaндeн щaб.

              Aтaĸaтa ce paзпpocтиpa въpxy peĸopдния бpoй oт нaд 50 eлeĸтpoнни мeдии, фopyмитe нa вecтници, paдия и тeлeвизии, Fасеbооk и coциaлнитe мpeжи. Мepoпpиятиeтo ce ĸoopдиниpa oт aгeнциятa "Лийдyeй Meдия Coлюшънc", ĸoятo пycĸa, cлeди и гpижливo oтчитa вcичĸи aĸтивнocти нa фaлшивитe пpoфили. З

              Bнимaтeлнoтo изcлeдвaнe нa интepнeт aдpecитe или ІР-тa, oт ĸoитo ce пycĸaт мaнипyлaтивнитe ĸoмeнтapи дoĸaзвa, чe гoлямa чacт oт aдpecитe cъвпaдaт, т.e. paзлични пpoфили c paзлични имeнa пишaт oт eдин и cъщи oфиc, или дopи oт eдин и cъщи ĸoмпютъp. Oт тoвa cтaвa яcнo, чe вepoятнocттa eдин и cъщ чoвeĸ дa пpиcъcтвa във виpтyaлнoтo пpocтpaнcтвo c мнoгoбpoйни фaлшиви caмoличнocти, e нaлицe.

              Зaбeлязвaт ce дopи виpтyaлни диaлoзи и диcĸycии нa eдин и cъщ пoтpeбитeл caм cъc ceбe cи, нo шизoфpeничнo мyлтиплициpaн в мнoгoбpoйни виpтyaлни oбpaзи. Πocлeднoтo ce пpaви, зa дa ce имитиpa пyбличeн интepec и дa ce внyшaвa изĸycтвeнo oпpeдeлeнa тeзa. Paзбиpa ce, винaги в пoдĸpeпa нa БCΠ, ĸoaлициoннитe й пapтньopи.

              Явнo cтoлeтницaтa нe мoжe дa мoбилизиpa aвтeнтични cимпaтизaнти, зaтoвa пpибягвa ĸъм плaтeнa фopyмнa любoв или oмpaзa.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                avor Dachkov
                1 мин. ·
                Американски сенатори се загрижили за корупцията и медиите в България. В момента Юнайтед груп зад която стои бившия шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс купи всички медии на Пеевски, заедно с Нова тв и продължава да изкупува кабеларки и интернет компании в страната след като владее и българския телеком "Виваком". Днес най-големите монополисти на медии в България са именно американците. А американското посолство има основна роля в управлението на страната и държи на пряко подчинение главния прокурор на България. Тази позиция могат да я адресират до себе си.
                Bravo vaте,
                Попът-доносник е най-доброто.

                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар





                • Левичарството не е идеология, то по-скоро може да бъде наречено „идейна настройка”.

                  Човек би очаквал след рухването на практическият му експеримент в лицето на комунизма то да повехне и идеологически. В действителност, оказва се, че левичарството е способно да черпи енергия даже от собствения си провал.Досега смятахме, че то се интересува от социалните проблеми на хората, сиреч от тяхното имущество.

                  Доколкото няма човек без проблеми, оказва се, че цялото ни битие е поле за неговата професионална изява. Всички се оказваме в обхвата на левичарското съчувствие.

                  Илюзия е , че по-интелигентният и по-надареният непременно побеждава по-глупавия и по-посредствения.

                  Тази илюзия не си дава сметка за структури на човешкото общество, към които един по-ниско развит интелект е по-пригоден.

                  Превъзходството на по-висшия интелект е ясно. То не се нуждае от по-нататъшни обяснения. Но примитивността има също своето превъзходство.

                  Левичарството" - детската болест на комунизма


                  Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                  Коментар


                  • avor Dachkov
                    1 мин. ·
                    Американски сенатори се загрижили за корупцията и медиите в България. В момента Юнайтед груп зад която стои бившия шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс купи всички медии на Пеевски, заедно с Нова тв и продължава да изкупува кабеларки и интернет компании в страната след като владее и българския телеком "Виваком". Днес най-големите монополисти на медии в България са именно американците. А американското посолство има основна роля в управлението на страната и държи на пряко подчинение главния прокурор на България. Тази позиция могат да я адресират до себе си.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                      Ами то това е големият проблем!! Ако дадеш 250 хил за депутатско място първата половина от мандата мислиш как и откъде да ги избиеш и
                      започват едни кражби и корупция.Всяка административна длъжност се продава или се назначава "услужлив" техен човек и корупцията стига
                      до небесета.
                      A be ти на колко години и до сега не си ли ходил поне в една партия по време на избори?? Оставам с някакви неприятни впечатления. Леко разяснение- като се зададат изборите и чорбаджията на партията посещава градчето или каквото е там и казва директно- ВСЕКИ СИ ПОЕМА САМ РАЗХОДИТЕ ПО ИЗБОРИТЕ. Това е валидно ако си мучо, ако си например кристиян вигенин, утвърдил се в партията, ще го спуснат да кажем в село долно нанадолнище на първо място-избираемо, тогава партията ще плати неговите плакати в селото, но тези които са на 2-3-4 място също избираеми места, те ще платят от своя джоб. Партията ще даде някакви дребни пари например фанелки или кибрити с надпис- СДС, но нищо друго. Ако има съмнения за изборният резултат си купуваш гласове изцяло с твои пари, партията няма да даде пари за теб. Имай предвид че на циганите преди 9 септември им е било забранено да гласуват защото са си продавали гласовете.

                      Относно това че всяка длъжност се продава- ммммммммммм не е точно така, по скоро се назначава наш човек

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                        Ами всяка партия избира по какъв начин да държи отговорни кандидатите си- ако помниш сидеров ги караше да подписват че дължат май бяха 250000. Макар че най вероятно се изкарват за няколко месеца, ако си депутат и имаш бизнес
                        Ами то това е големият проблем!! Ако дадеш 250 хил за депутатско място първата половина от мандата мислиш как и откъде да ги избиеш и
                        започват едни кражби и корупция.Всяка административна длъжност се продава или се назначава "услужлив" техен човек и корупцията стига
                        до небесета.

                        Коментар



                        • Какъв "държавник" е простата банкянска Тиква се видя за пореден път навръх Националния празник на България 3ти март.
                          Вместо да приема строя на гвардейците в София (като не понасяш президента, не ходи на Шипка), то банкянския сикаджия се шматка по някави строежи и подарява сакото си на някакъв там.... Пълно опростачване, долна работа. Напълно прав беше проф. Илчев като се изпусна в ефира на БНТ:


                          “Боже Господи, какви нищожества просто стоят начело на българската държава!”


                          Той го каза за простата кърджалийска ....., ама с пълна сила важи и за банкянския тъпанар.

                          Не мога да си обясня как уж интелигентен човек може да подкрепя на власт такива НИЩОЖЕСТВА!
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            ..Въстанието от 1876
                            има за цел да привлече вниманието на Русия ...
                            Провери Плевен и Ловеч, заедно с Варна,Несебър и Одрин, кога са били руски, и сам ще откриеш, че горното е индоктринираща частушка

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              В момента по кабел аинц върви ахтунг абцоке- внимание измамници- купиха от маями устройство за около 450 евро което нормално струва между 30-50 евро. Все пак на такива като нашите измамници трябва да се плаща
                              Вате плещиш несвързано, какво общо има това със светлия за вас праздник?
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • В момента по кабел аинц върви ахтунг абцоке- внимание измамници- купиха от маями устройство за около 450 евро което нормално струва между 30-50 евро. Все пак на такива като нашите измамници трябва да се плаща

                                Коментар

                                Working...
                                X