If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Производителите не са виновни. Всеки гледа да спечели повече. Това не е грях. Нали е капитализъм, гони се печалбата. Виновните са тези от "пътното", които с НАШИТЕ пари плащат баснословни суми чрез нагласени обществени поръчки и после прибират огромни комисионни от търговците. Говори се, че при ГЕРБ комисионните надвишават 50% от стойността на поръчката, докато при другите са били 10-15%.
Ама то се вижда и по пълните с пачки и злато чекмеджета на Първата Мутра.
Не знам кой виновен и кой невинен ама на запад като ни гледат простотиите кой ги знае какво си мислят?
След като разликата в себестойност и крайна цена е 10 пъти поръчката идва най-вероятно от тия дето ги произвеждат и пласират на пътното.
Производителите не са виновни. Всеки гледа да спечели повече. Това не е грях. Нали е капитализъм, гони се печалбата. Виновните са тези от "пътното", които с НАШИТЕ пари плащат баснословни суми чрез нагласени обществени поръчки и после прибират огромни комисионни от търговците. Говори се, че при ГЕРБ комисионните надвишават 50% от стойността на поръчката, докато при другите са били 10-15%.
Ама то се вижда и по пълните с пачки и злато чекмеджета на Първата Мутра.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Бахти мутрите гнусни....
Знаех, че цената на знак е 100 лв и с поставяне и бла - бла да стане 150....Но 500 лв си е за бай Ставри...
При подръжката на пътищата има позиции - почистване на знак, светлоотразител, мантинела.....
Крадете бре, крадете !
Краденото лесно се харчи, но когато дойде чистилището на бай Ставри, трудно се връща....
Така е чичи,като няма контрол българинът краде и с гъзо си.Не случайно сме наследници на хуните.Въпросите трябва да се решават кардинално
като в Китай на стадиона, иначе оправия няма.
Господа,
колкото и да злобеете, този "тулуп" отново ще ви натръшка.
Интригата сега е, кой ще е втори - столетницата или учиндолският?
Господине,
Тук никой НЕ злобее. Има едни факти, които произлизат от действащите закони.
Кое точно не е ясно с "интригата" в конкретен факт (цена на знак) и защо е необходимо всичко да свързваме с предстоящите избори?
Ние коментираме отговорностите, които поемат служителите по веригата (безпристрастни конкурси), но не злобеем относно (например) - заплатата на един висш държавен служител...
Господа,
колкото и да злобеете, този "тулуп" отново ще ви натръшка.
Интригата сега е, кой ще е втори - столетницата или учиндолският?
Така е за жалост ...
Нооо, след култовия изказ - "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме ( и затова ще ви управлявам 30 г....)", нищо не можа да ме впечатли...
Кво да праиш - мутродемокрация....
пп Аз залагам на ситуация, при която да не може да се състави правителство....магарешки и сие няма да влезнат, бай шишко е от хрисим, по-хрисим, но и той е на кантар....Десните са неглежирани от големите, щот им са големи претенциите.....Отровната Мая не знае какво иска и затова е .... Остава Славчо дали ще се пристане на Доган, за да направят тройка ....
Бахти мутрите гнусни....
Знаех, че цената на знак е 100 лв и с поставяне и бла - бла да стане 150....Но 500 лв си е за бай Ставри...
При подръжката на пътищата има позиции - почистване на знак, светлоотразител, мантинела.....
Крадете бре, крадете !
Краденото лесно се харчи, но когато дойде чистилището на бай Ставри, трудно се връща....
Навремето познавах един градски тарикат който имаше на склад голям брой странични огледала за" Москвич-Алеко" и плати на мангалите да
трошат страничните огледала в града за да пласира неговите.Тук ако се разровят най-вероятно ще намерят
откраднатите знаци при тоя дето ги пласира на пътното.
Тоя, от "пътното" е имал "най-изгодната" оферта от няколкото кандидати в Обществената поръчка на Транспорт и градска мобилност.
На Пешо - Данчето (кмет), под нея - Зам. кмет, Директор на дирекция - това е йерархията, която е класирала кандидатите в конкурса.
Бил е предпочетен, именно по тая, а не по "друга" причина. Това казвам и аз.
Коментар