IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
    доста труд сте положили да напишете документа за лгбт
    ама темата е за ПОЛИТИКА
    Ти често се проявяваш като недовършен повреден робот

    Обвиняваш го несправедливо. Не е възможно диваци, живеещи в пещерата на 17-тия век, да напишат такъв документ
    Те разбира се не знаят какво значи "иnclusive communication", "social inclusion" и т.п.
    При това в документа има само 5 - 6 реда за LGBT
    https://siem-project.eu/documents/ES...ion_Manual.pdf

    "Тъй като обществото непрекъснато се развива и се адаптира към различни събития, нашата комуникация също трябва да се адаптира. През последните години значението на емпатията се пробуди и повече хора са готови да се поставят на мястото на други хора. Зачитането на нашите събратя е от голямо значение, тъй като това е единственият начин да положим основите на общество, в което всеки се чувства в безопасност да изрази себе си. За да изградим това безопасно пространство обаче, трябва да започнем, като дадем на всички еднакъв шанс за социално включване.

    Приобщаваща комуникация означава споделяне на информация по начин, който всеки може да разбере.
    Социалното включване се определя като процес на подобряване на условията за участие в обществото, особено за хора, които са недостатъчно представени, чрез подобряване на възможностите, достъпа до ресурси, гласа и зачитането на правата. С по-прости думи, това е актът на карането на всички групи от хора в едно общество да се чувстват ценени и важни."
    Last edited by barbaron; 10.12.2021, 17:22.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      Четете за ЛГБТ документа на безполовото ново време
      https://siem-project.eu/documents/ES...q__aAf6vUO6OKk
      доста труд сте положили да напишете документа за лгбт
      ама темата е за ПОЛИТИКА

      Коментар


      • Четете за ЛГБТ документа на безполовото ново време
        https://siem-project.eu/documents/ES...q__aAf6vUO6OKk
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

        Коментар


        • Докладчик ПАСЕ по Навальному:
          Будем добиваться доступа к свидетелям в РФ


          Совет Европы собирается пролить свет на отравление Алексея Навального. Автор будущего доклада ПАСЕ, Жак Мер, поделился с DW планами и рассказал, почему надеется на сотрудничество с РФ.
          https://www.dw.com/ru/%D0%B4%D0%BE%D...%84/a-55403157

          Алексей Навальный был отравлен в августе боевым веществом типа "Новичок" - это подтвердили лаборатории в Германии, Франции и других странах. Как именно это произошло - выяснить некому, дело в России не возбуждено. Российские власти отвергают обвинения в причастности к отравлению. Первой и пока единственной международной политической организацией, которая займется расследованием ситуации, стал Совет Европы. Докладчиком на эту тему в Комиссии по юридическим вопросам и правам человека Парламентской ассамблеи Совета Европы (ПАСЕ) в середине октября был назначен французский политик Жак Мер. DW поговорила с 58-летним депутатом Национальной ассамблеи Франции о том, как будет создаваться доклад, чем случай Навального отличается от других и почему он рассчитывает на сотрудничество с РФ.

          DW: Хотя Алексей Навальный - гражданин России, расследования о его предполагаемом отравлении там не ведется. Нет расследования и в Германии, где Навального лечили и нашли следы вещества "Новичок". Почему за дело взялся Совет Европы?

          Жак Мер: Совет Европы не впервые решает инициировать такое расследование. Это не юридическое расследование, а политический доклад, цель которого - собрать доказательства, показания свидетелей, которые благодаря Совету Европы получат официальный статус. Каждый раз, когда есть серьезное нарушение прав человека, мы должны следить за ситуацией, это роль Совета Европы. У нас были доклады об убийстве украинского журналиста Георгия Гонгадзе, совсем недавно - об убийстве журналистки Дафне Галиции на Мальте. Был прецедент и в России - убийство Анны Политковской. Для нас важно пролить свет на это дело, и, если нужно будет принимать какие-то решения, они будут приняты (с учетом доклада - Ред.).

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

            То и ти ръсиш мъдрост неспирно. Случайно да си чувал за лендлийз?
            Чували сме но истината е по друга и не е безвъзмездна:

            Ленд – лиза е 10-15% от военното производство на СССР. При това като изключим камионите „Студебейкър” и джиповете „Вилис” нито танковете „Шърман”, нито самолетите „Аерокобра” могат да се мерят по качества с руските „Т-34”, „КВ” и „ИП-2”.

            Истинската "помощ" на САЩ е по-рано през 30-те години, когато Сталин започва да изгражда мощна военна индустрия на изток от Урал. САЩ са в криза (1929 – 1934 г.) и затова охотно зарязват всякакви идеологии и започват да продават цели военни заводи срещу злато на Русия. Американски инженери монтиращи оборудването с тревога съобщават, че русите плащат един завод и разполагайки с чертежите строят поне още пет в различни градове на Урал и Сибир. Рузвелт, който дава работа и хляб на стотици хиляди американци по този начин в един труден за САЩ момент естествено пропуска без внимание предупрежденията.

            Тази мощна военна индустрия заработва с пълна мощ през 1942 г. Тя произвежда 2000 танка и 2500 самолета на месец. Хитлер не може да произведе повече от 1200 месечно.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

              Той втория фронт беше открит не срещу Германия а за да я спасят от Сталин щото видяха че Сталин ще спре на Атлантическият океан...Освен бомбене немците са попилявали с подводниците доставките на англичаните.В Атлантическият океан също са се водели морски битки самолети и кораби срещу немските подводници.Но да сравняваш това с Източният фронт е смешно.
              Реално втория фронт е открит за да спрат Сталин да не спре на Ламанша.
              Германците с охота предпочитат да се предават на Американците защото знаят какви са ги вършили на изток и ги е страх от отмъщение.
              Реално сериозна съпротива срещу втория фронт почти няма....само на Ардените е имало по сериозна битка и Американосите са провели тренировка на бягството си от Афганистан ....бегали 120 километра на зад преди да се стабилизира фронта.

              Основната грешка на Хитлер е че от лакомия тръгва срещу СССР , ако не беше направил тази грешка може би Германия и до сега щеше да властва над Европа.....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                Нищо но не си вземат поука.Французите и немците следващите 1000000000000000000000000000 г няма и през ум да им мине да нападнат Русия...Виж американците се репчат ама те където отидат все бой ядат...Свикнали са да разрупават беззащитни държави но ги е страх да се бият като истински мъже....Ако имат глупостта да нпаднат Русия или Китай толкова бой ще ядат та ще се чудят от къде им идва...Те си мислят че като сложат оръжия на Изток и ще им се размине....Не няма а главнокомандващия на Руската армия ше приеме парада във Вашингтон....
                То и ти ръсиш мъдрост неспирно. Случайно да си чувал за лендлийз? Ми че само авиационен бензин са доставили повече от половината. Самолети са им доставяли. Джипове. А снимката дето я показваха как им се радват, се возят на джип, след което е сменена с някакъв руски автомобил. Храна. То ще кажеш ъ, храна, но на гладен стомах дълго не можеш да воюваш.
                Руснаците обаче са неблагодарни диваци.

                Ся за Китай ако знаеш поне една война да са спечелили кажи, щото не знам такава.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                  Именно с Британия продължава да воюва след като е победила Франция- прочети за войната в атлантика колко немски ресурси гълта, прочети за разбиването на Енигма....прочети за ленд лиз..... Най голямата грешка на оста е, че вместо Япония да нападне СССР заедно с Германия тя напада САЩ, което предопределя и изхода на войната Както казах силите стават прекалено неравни. Но въпреки това немската армия се представя блестящо и избива над 3 пъти повече съюзници . Ако и немските и японските политици бяха на ниво щяхме да спечелим войната и да си върнем излаза на Бяло море и Македония. За съжаление не става, но сме били много близо
                  Абе .

                  1. Над 90 % от заетите ресурси и военните загуби на Германците са на Източния фронт.
                  2.Ленд-лиз не надхвърля 10 % от военното производство на СССР.
                  3. Немската армия избива основно цивилни ....те са повече от чисто военните загуби на противниците им.

                  Сядай пак двойка !
                  Last edited by aleks262; 10.12.2021, 08:48.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

                    Когато Германия напада СССР вече цяла Европа без Британия е капитулирала пред Германия. Къде са воявали германиците 41-42-43 г освен на източния фронт и в Африка (там са воювали само 80000 души армия) ? Освен да бомбандират Англия и да се пазят от време на време от английските атаки само с авиация друго не е имало на западния фронт. До 44г сръбските партизани са имали много по-силно влияние в това нацистите да имат затруднения на източния фронт отколкото Англия!
                    абсолютно вярно !
                    Last edited by aleks262; 10.12.2021, 08:49.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                      Именно с Британия продължава да воюва след като е победила Франция- прочети за войната в атлантика колко немски ресурси гълта, прочети за разбиването на Енигма....прочети за ленд лиз..... Най голямата грешка на оста е, че вместо Япония да нападне СССР заедно с Германия тя напада САЩ, което предопределя и изхода на войната Както казах силите стават прекалено неравни. Но въпреки това немската армия се представя блестящо и избива над 3 пъти повече съюзници . Ако и немските и японските политици бяха на ниво щяхме да спечелим войната и да си върнем излаза на Бяло море и Македония. За съжаление не става, но сме били много близо
                      Япония напада говедария??? И ще кажеш ли защо напада

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                        Нямало ли е втори фронт на запад?

                        Не си ли чувал за десанта в Нормандия? Да си чувал за войната в Африка?

                        Що не се пообразоваш преди да ръсиш мъдрост?
                        Той втория фронт беше открит не срещу Германия а за да я спасят от Сталин щото видяха че Сталин ще спре на Атлантическият океан...Освен бомбене немците са попилявали с подводниците доставките на англичаните.В Атлантическият океан също са се водели морски битки самолети и кораби срещу немските подводници.Но да сравняваш това с Източният фронт е смешно.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                          Ти се образовай- Войната почва 39 година,Германия е съюзник със СССР( поделят си Полша с което официално почва войната) докато воюва с Франция и Англия, Германия сама си отваря втори фронт като напада СССР през година 41, междувременно воюва и на 3- ти фронт в Африка..... Десанта в Нормандия, който ти мислиш за втори фронт е нещо съвсем друго и става към края на войната.
                          Потресаващо незнания...... Полша през 1937 си поделя с Германия Чехословакия. Така че не ги изкарвай невинни агънца. А Хитлер има договори за ненападение със всички големи страни преди да подпише със СССР. А воюването във северна африка е с незначителни сили ...изобщо не е повлияло на военните възможности на Хитлер. Там са заети само 80000 Германски войници срещу милиони на източния фронт !
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

                            Троле, когато Германия напада СССР вече цяла Европа без Британия е капитулирала пред Германия. Къде са воявали германиците 41-42-43 г освен на източния фронт и в Африка (там са воювали само 80000 души армия) ? Освен да бомбандират Англия и да се пазят от време на време от английските атаки само с авиация друго не е имало на западния фронт. До 44г сръбските партизани са имали много по-силно влияние в това нацистите да имат затруднения на източния фронт отколкото Англия. Жалък смешник!
                            Именно с Британия продължава да воюва след като е победила Франция- прочети за войната в атлантика колко немски ресурси гълта, прочети за разбиването на Енигма....прочети за ленд лиз..... Най голямата грешка на оста е, че вместо Япония да нападне СССР заедно с Германия тя напада САЩ, което предопределя и изхода на войната Както казах силите стават прекалено неравни. Но въпреки това немската армия се представя блестящо и избива над 3 пъти повече съюзници . Ако и немските и японските политици бяха на ниво щяхме да спечелим войната и да си върнем излаза на Бяло море и Македония. За съжаление не става, но сме били много близо

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

                              Троле, когато Германия напада СССР вече цяла Европа без Британия е капитулирала пред Германия. Къде са воявали германиците 41-42-43 г освен на източния фронт и в Африка (там са воювали само 80000 души армия) ? Освен да бомбандират Англия и да се пазят от време на време от английските атаки само с авиация друго не е имало на западния фронт. До 44г сръбските партизани са имали много по-силно влияние в това нацистите да имат затруднения на източния фронт отколкото Англия. Жалък смешник!
                              Сакън не говори така , че барби сега ще получи инфаркт

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

                                Кога са отворили втория фронт на запад? Що не се пообразоваш преди да ръсиш мозък
                                Нямало ли е втори фронт на запад?

                                Не си ли чувал за десанта в Нормандия? Да си чувал за войната в Африка?

                                Що не се пообразоваш преди да ръсиш мъдрост?
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X