IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Вчера чухме за едно решение.
    Не е площаден фолклор.
    То е на правителството.
    А то е, че до петък кебапчиите и пияндетата заедно с палатките им ще бъдат натоварени на бели бусове и преместени в центъра на Факултето, а някои в Христо Смирненски.
    Дори и да не е вярно и бусовете да не са бели, време е на отровното трио да му се намери място в софийския, а лумпените да изядат по една гьостерица.

Защо?? Пречат ли ти протестите?? Нали си в говедария, какво ти пука за българия

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
      Ми то тази статия е написана от 90 годишно бившо унгарско ченге! 90 годишен аналитик!!!
      Нищо чудно да е някой стар контакт на Мария Бойкикева от социалистическия интернационал
      Па и на една възраст почти

Коментар

• Някога беше така - хвърлят те някъде из нищото, правят опит да намачкат всякакви пряви на индивидуалност, а ти стискаш зъби и си повтаряш:

и ще дойде магически ден,
        и ето идва шифрограмата,
        и аз падам на колене,
        и се моля на всички Богове,
        УВОЛНЕНИЕ!

Нямаш ни най-малка представа, че действителните проблеми идат след уволнението,
        въобразяваш си, че си прежалил гаджето, което е намерило първо "някакъв много интересен батко", после друг и ... така,
        стремиш се неистово към онзи светъл, пъстър и "свободен" свят!

Така беше!

Днес вече няма УВОЛНЕНИЕ, поне не в онзи смисъл!

Днес се пеят други песни:

Нова ”Песен за Банкя” набира фенове /видео/

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Начало | Анализи и Коментари "Дер Щандарт": Българската трагедия

16:15 | 04 август 2020 | 0 коментара

Споделяне
          България днес е смятана за най-корумпираната държава от Европейския съюз, която е затънала дълбоко в блатото от непотизъм и престъпната олигархична мрежа, пише Паул Лендвай в австрийския вестник "Дер Щандарт", предаде БГНЕС.

Продължаващите три седмици в България протести срещу дясно консервативното правителство и откритият конфликт между подкрепяния от социалистите президент Румен Радев и дългогодишния премиер Бойко Борисов най-накрая привлякоха вниманието на международната общественост към непоносимите условия в бедняшката къща на Европейския съюз. Историята на малката балканска страна след присъединяването ѝ към Европейския съюз преди тринадесет години е хроника от неизпълнени надежди и разочарования.

България е смятана днес за най-корумпираната държава от ЕС, която потъва по-дълбоко в блатото от непотизъм и престъпните олигархични мрежи по време на правителството на Борисов, което с малки прекъсвания управлява повече от десетилетие.

Населението е намаляло драстично през последните 25 години и от девет стана седем милиона. Повече от два милиона души са напуснали страната заради липсата на перспективи, а експертите очакват още 20-процентно свиване до 2050 г
          .
          Борисов (на 61 години) като кмет на София, а после и като председател на проевропейската си партия ГЕРБ успява след тактически отстъпления отново да надиграе противниците си. Този път гневът на хиляди млади протестиращи е насочен основно лично срещу Борисов и обвинявания в корупция главен прокурор.
          Корупционно блато

Фактът, че след претърсването на офисите на негови близки сътрудници президентът Радев се присъедини към демонстрантите и публично призова "мафиотското" правителство да подаде оставка даде допълнителен тласък на протестите в цялата страна.
          Ми то тази статия е написана от 90 годишно бившо унгарско ченге! 90 годишен аналитик!!!

Коментар

• Начало | Анализи и Коментари "Дер Щандарт": Българската трагедия

16:15 | 04 август 2020 | 0 коментара

Споделяне
            България днес е смятана за най-корумпираната държава от Европейския съюз, която е затънала дълбоко в блатото от непотизъм и престъпната олигархична мрежа, пише Паул Лендвай в австрийския вестник "Дер Щандарт", предаде БГНЕС.

Продължаващите три седмици в България протести срещу дясно консервативното правителство и откритият конфликт между подкрепяния от социалистите президент Румен Радев и дългогодишния премиер Бойко Борисов най-накрая привлякоха вниманието на международната общественост към непоносимите условия в бедняшката къща на Европейския съюз. Историята на малката балканска страна след присъединяването ѝ към Европейския съюз преди тринадесет години е хроника от неизпълнени надежди и разочарования.

България е смятана днес за най-корумпираната държава от ЕС, която потъва по-дълбоко в блатото от непотизъм и престъпните олигархични мрежи по време на правителството на Борисов, което с малки прекъсвания управлява повече от десетилетие.

Населението е намаляло драстично през последните 25 години и от девет стана седем милиона. Повече от два милиона души са напуснали страната заради липсата на перспективи, а експертите очакват още 20-процентно свиване до 2050 г
            .
            Борисов (на 61 години) като кмет на София, а после и като председател на проевропейската си партия ГЕРБ успява след тактически отстъпления отново да надиграе противниците си. Този път гневът на хиляди млади протестиращи е насочен основно лично срещу Борисов и обвинявания в корупция главен прокурор.
            Корупционно блато

Фактът, че след претърсването на офисите на негови близки сътрудници президентът Радев се присъедини към демонстрантите и публично призова "мафиотското" правителство да подаде оставка даде допълнителен тласък на протестите в цялата страна.
            Last edited by Frosty; 04.08.2020, 17:14.
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз мога дам имена на отборите.
              Дъртите страхливи коцкари
              с/у будната младеж со прошарени коси
              О йе!
              Ние сме младежта! Оле оле оле оле!

Коментар

• Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнение
                Така като гледам двата отбора са със същите уклони и в темата за коронавируса. Ще вземем и от там.

Давайте предложения за капитани. За нашия отбор предлагам Груйо, левент момък.
                Аз мога дам имена на отборите.
                Дъртите страхливи коцкари
                с/у будната младеж со прошарени коси
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

На БХ това му е последен мандат. Износи се за толкова години, нормално.
                  Преблема е че кебапчиите не са много умни и си мислят че като подаде оставка нещо ще се промени. А ако подаде оставка, държавата ще изпадне в нестабилност. Това в момента е най-малкото което нормален човек би желал.
                  Очевидно е че герб ще спечелят следващите избори, но се надявам за премиер да поставят някой по-млад и с повече енергия човек. Например виж как се размърда прокуратурата с идването на Гешев.
                  Кампанията срещу него е очевидна за всеки - доста големи мафиоти са зад решетките, а и на останалите не завиждам какво ги чака.

Другото за което говориш си е в типично твой стил: Манолова не спечелила изборите щото някой си не публикувал социологическо проучване.
                  Сега ще ти кажа нещо, да научиш една работа която ще ти служи до живот: Избори се печелят не от социологически проучвания, а от това че хората гласуват за някой.
                  Няма да кажа какво мисля за такива хора, защото не само ще ми изтрият поста, ами и направо ще ме баннат без предупреждение.

Не просто цитирам блиц , 24 часа и ПИК , Европа , Канал 3 пишат все едно и също и със същата насоченост в рамките на минути .....Това показва че някой ръководи редакционната им политика по такъв начин да е в полза на Тиквата. Всяка вредна новина за него се манипулира ,изкривява или не се пуска в ефир....
                  Това ли са твойте мечти за развитие.....Ами то Гьобелс и Сталин пасти да ясат? А иначе бил се изхабил , да изхабил се ама може да краде като пеликан , да лъже като настрадин ходжа и да обижда като теб.....?
                  Изборите през октомври бяха купени и манипулирани и фалшифицирани щом неутрални хора го видяха....Преставяш ли си кметовете на Красна поляна и Илинден държали пари на циганите и тогава си ги връщали това казаха следователи по повдигнатите жалби... ....Е повече гробар нема да стане премиер сигурен съм да 99 % ..Ново правителство! Нова ЦИК и нов Преброител! После нов прокурор!

Коментар

• Така като гледам двата отбора са със същите уклони и в темата за коронавируса. Ще вземем и от там.

Давайте предложения за капитани. За нашия отбор предлагам Груйо, левент момък.

Коментар

Ако е в горна оряховица първата ми работа е барна един там за тлъстото вратле да го понамачкам...
                      И националната мощ national power ще е там, внимавай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнение
                        Оставете тези неща!

Аз викам да си уредим двата отбора една боксова среща някъде в Пловдив или Горна Оряховица.
                        Аз ще съм резервен играч и ще викам отстрани за нашите и ще давам акъл. Чат пат може да протегна коварно крак да спъна някой от лошите лоши.

Ммм?
                        Ако е в горна оряховица първата ми работа е барна един там за тлъстото вратле да го понамачкам...
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Оставете тези неща!

Аз викам да си уредим двата отбора една групова боксова среща някъде в Пловдив или Горна Оряховица.
                          Аз ще съм резервен играч и ще викам отстрани за нашите и ще давам акъл. Чат пат може да протегна коварно крак да спъна някой от лошите лоши.

Ммм?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Това е верния тон изгонете протестиращите от кръстовищата и ги вкарайте в затвора....Подкрепям!
                            Шокиран си налЕ?
                            А какво казва платения социолог на 24 часа....Тренд и той се чуди що да пише и какво изследване да извади.....преди 8 месеца не пусна изследване че Мая печели изборите в София по заповед на Гочева....сега върти и ще си го получи ? А Тиквата е пътник....даже и той го знае и това с протестиращите е по бързо да си го получи...
                            На БХ това му е последен мандат. Износи се за толкова години, нормално.
                            Преблема е че кебапчиите не са много умни и си мислят че като подаде оставка нещо ще се промени. А ако подаде оставка, държавата ще изпадне в нестабилност. Това в момента е най-малкото което нормален човек би желал.
                            Очевидно е че герб ще спечелят следващите избори, но се надявам за премиер да поставят някой по-млад и с повече енергия човек. Например виж как се размърда прокуратурата с идването на Гешев.
                            Кампанията срещу него е очевидна за всеки - доста големи мафиоти са зад решетките, а и на останалите не завиждам какво ги чака.

Другото за което говориш си е в типично твой стил: Манолова не спечелила изборите щото някой си не публикувал социологическо проучване.
                            Сега ще ти кажа нещо, да научиш една работа която ще ти служи до живот: Избори се печелят не от социологически проучвания, а от това че хората гласуват за някой.
                            Няма да кажа какво мисля за такива хора, защото не само ще ми изтрият поста, ами и направо ще ме баннат без предупреждение.

Коментар

Ти по-добре иди излапай... едно кебапче докато може, че ако закъснееш може и ти да отнесеш някоя тупалка,

Борисов втвърдява тона
                              Това е верния тон изгонете протестиращите от кръстовищата и ги вкарайте в затвора....Подкрепям!
                              Шокиран си налЕ?
                              А какво казва платения социолог на 24 часа....Тренд и той се чуди що да пише и какво изследване да извади.....преди 8 месеца не пусна изследване че Мая печели изборите в София по заповед на Гочева....сега върти и ще си го получи ? А Тиквата е пътник....даже и той го знае и това с протестиращите е по бързо да си го получи...
                              Last edited by Монти; 04.08.2020, 14:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Утре Тиквата ще събира елитните тикви....има две причини да ги нахъсва или да хвърли кърпата....?
                                Ти по-добре иди излапай... едно кебапче докато може, че ако закъснееш може и ти да отнесеш някоя тупалка,

Борисов втвърдява тона

Коментар

Working...
                                X