Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеМи то тази статия е написана от 90 годишно бившо унгарско ченге! 90 годишен аналитик!!!
Па и на една възраст почти
- 4 Харесвания
Коментар
-
Някога беше така - хвърлят те някъде из нищото, правят опит да намачкат всякакви пряви на индивидуалност, а ти стискаш зъби и си повтаряш:
и ще дойде магически ден,
и ето идва шифрограмата,
и аз падам на колене,
и се моля на всички Богове,
УВОЛНЕНИЕ!
Нямаш ни най-малка представа, че действителните проблеми идат след уволнението,
въобразяваш си, че си прежалил гаджето, което е намерило първо "някакъв много интересен батко", после друг и ... така,
стремиш се неистово към онзи светъл, пъстър и "свободен" свят!
Така беше!
Днес вече няма УВОЛНЕНИЕ, поне не в онзи смисъл!
Днес се пеят други песни:
Нова ”Песен за Банкя” набира фенове /видео/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Начало | Анализи и Коментари "Дер Щандарт": Българската трагедия
16:15 | 04 август 2020 | 0 коментара
Споделяне
България днес е смятана за най-корумпираната държава от Европейския съюз, която е затънала дълбоко в блатото от непотизъм и престъпната олигархична мрежа, пише Паул Лендвай в австрийския вестник "Дер Щандарт", предаде БГНЕС.
Продължаващите три седмици в България протести срещу дясно консервативното правителство и откритият конфликт между подкрепяния от социалистите президент Румен Радев и дългогодишния премиер Бойко Борисов най-накрая привлякоха вниманието на международната общественост към непоносимите условия в бедняшката къща на Европейския съюз. Историята на малката балканска страна след присъединяването ѝ към Европейския съюз преди тринадесет години е хроника от неизпълнени надежди и разочарования.
България е смятана днес за най-корумпираната държава от ЕС, която потъва по-дълбоко в блатото от непотизъм и престъпните олигархични мрежи по време на правителството на Борисов, което с малки прекъсвания управлява повече от десетилетие.
Населението е намаляло драстично през последните 25 години и от девет стана седем милиона. Повече от два милиона души са напуснали страната заради липсата на перспективи, а експертите очакват още 20-процентно свиване до 2050 г
.
Борисов (на 61 години) като кмет на София, а после и като председател на проевропейската си партия ГЕРБ успява след тактически отстъпления отново да надиграе противниците си. Този път гневът на хиляди млади протестиращи е насочен основно лично срещу Борисов и обвинявания в корупция главен прокурор.
Корупционно блато
Фактът, че след претърсването на офисите на негови близки сътрудници президентът Радев се присъедини към демонстрантите и публично призова "мафиотското" правителство да подаде оставка даде допълнителен тласък на протестите в цялата страна.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Начало | Анализи и Коментари "Дер Щандарт": Българската трагедия
16:15 | 04 август 2020 | 0 коментара
Споделяне
България днес е смятана за най-корумпираната държава от Европейския съюз, която е затънала дълбоко в блатото от непотизъм и престъпната олигархична мрежа, пише Паул Лендвай в австрийския вестник "Дер Щандарт", предаде БГНЕС.
Продължаващите три седмици в България протести срещу дясно консервативното правителство и откритият конфликт между подкрепяния от социалистите президент Румен Радев и дългогодишния премиер Бойко Борисов най-накрая привлякоха вниманието на международната общественост към непоносимите условия в бедняшката къща на Европейския съюз. Историята на малката балканска страна след присъединяването ѝ към Европейския съюз преди тринадесет години е хроника от неизпълнени надежди и разочарования.
България е смятана днес за най-корумпираната държава от ЕС, която потъва по-дълбоко в блатото от непотизъм и престъпните олигархични мрежи по време на правителството на Борисов, което с малки прекъсвания управлява повече от десетилетие.
Населението е намаляло драстично през последните 25 години и от девет стана седем милиона. Повече от два милиона души са напуснали страната заради липсата на перспективи, а експертите очакват още 20-процентно свиване до 2050 г
.
Борисов (на 61 години) като кмет на София, а после и като председател на проевропейската си партия ГЕРБ успява след тактически отстъпления отново да надиграе противниците си. Този път гневът на хиляди млади протестиращи е насочен основно лично срещу Борисов и обвинявания в корупция главен прокурор.
Корупционно блато
Фактът, че след претърсването на офисите на негови близки сътрудници президентът Радев се присъедини към демонстрантите и публично призова "мафиотското" правителство да подаде оставка даде допълнителен тласък на протестите в цялата страна.Last edited by Frosty; 04.08.2020, 17:14.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз мога дам имена на отборите.
Дъртите страхливи коцкари
с/у будната младеж со прошарени коси
Ние сме младежта! Оле оле оле оле!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнениеТака като гледам двата отбора са със същите уклони и в темата за коронавируса. Ще вземем и от там.
Давайте предложения за капитани. За нашия отбор предлагам Груйо, левент момък.
Дъртите страхливи коцкари
с/у будната младеж со прошарени косиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
На БХ това му е последен мандат. Износи се за толкова години, нормално.
Преблема е че кебапчиите не са много умни и си мислят че като подаде оставка нещо ще се промени. А ако подаде оставка, държавата ще изпадне в нестабилност. Това в момента е най-малкото което нормален човек би желал.
Очевидно е че герб ще спечелят следващите избори, но се надявам за премиер да поставят някой по-млад и с повече енергия човек. Например виж как се размърда прокуратурата с идването на Гешев.
Кампанията срещу него е очевидна за всеки - доста големи мафиоти са зад решетките, а и на останалите не завиждам какво ги чака.
Другото за което говориш си е в типично твой стил: Манолова не спечелила изборите щото някой си не публикувал социологическо проучване.
Сега ще ти кажа нещо, да научиш една работа която ще ти служи до живот: Избори се печелят не от социологически проучвания, а от това че хората гласуват за някой.
Няма да кажа какво мисля за такива хора, защото не само ще ми изтрият поста, ами и направо ще ме баннат без предупреждение.
Това ли са твойте мечти за развитие.....Ами то Гьобелс и Сталин пасти да ясат? А иначе бил се изхабил , да изхабил се ама може да краде като пеликан , да лъже като настрадин ходжа и да обижда като теб.....?
Изборите през октомври бяха купени и манипулирани и фалшифицирани щом неутрални хора го видяха....Преставяш ли си кметовете на Красна поляна и Илинден държали пари на циганите и тогава си ги връщали това казаха следователи по повдигнатите жалби... ....Е повече гробар нема да стане премиер сигурен съм да 99 % ..Ново правителство! Нова ЦИК и нов Преброител! После нов прокурор!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако е в горна оряховица първата ми работа е барна един там за тлъстото вратле да го понамачкам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнениеОставете тези неща!
Аз викам да си уредим двата отбора една боксова среща някъде в Пловдив или Горна Оряховица.
Аз ще съм резервен играч и ще викам отстрани за нашите и ще давам акъл. Чат пат може да протегна коварно крак да спъна някой от лошите лоши.
Ммм?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Това е верния тон изгонете протестиращите от кръстовищата и ги вкарайте в затвора....Подкрепям!
Шокиран си налЕ?
А какво казва платения социолог на 24 часа....Тренд и той се чуди що да пише и какво изследване да извади.....преди 8 месеца не пусна изследване че Мая печели изборите в София по заповед на Гочева....сега върти и ще си го получи ? А Тиквата е пътник....даже и той го знае и това с протестиращите е по бързо да си го получи...
Преблема е че кебапчиите не са много умни и си мислят че като подаде оставка нещо ще се промени. А ако подаде оставка, държавата ще изпадне в нестабилност. Това в момента е най-малкото което нормален човек би желал.
Очевидно е че герб ще спечелят следващите избори, но се надявам за премиер да поставят някой по-млад и с повече енергия човек. Например виж как се размърда прокуратурата с идването на Гешев.
Кампанията срещу него е очевидна за всеки - доста големи мафиоти са зад решетките, а и на останалите не завиждам какво ги чака.
Другото за което говориш си е в типично твой стил: Манолова не спечелила изборите щото някой си не публикувал социологическо проучване.
Сега ще ти кажа нещо, да научиш една работа която ще ти служи до живот: Избори се печелят не от социологически проучвания, а от това че хората гласуват за някой.
Няма да кажа какво мисля за такива хора, защото не само ще ми изтрият поста, ами и направо ще ме баннат без предупреждение.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Ти по-добре иди излапай... едно кебапче докато може, че ако закъснееш може и ти да отнесеш някоя тупалка,
Борисов втвърдява тона
Шокиран си налЕ?
А какво казва платения социолог на 24 часа....Тренд и той се чуди що да пише и какво изследване да извади.....преди 8 месеца не пусна изследване че Мая печели изборите в София по заповед на Гочева....сега върти и ще си го получи ? А Тиквата е пътник....даже и той го знае и това с протестиращите е по бързо да си го получи...Last edited by Монти; 04.08.2020, 14:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Утре Тиквата ще събира елитните тикви....има две причини да ги нахъсва или да хвърли кърпата....?
Борисов втвърдява тонаНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар