IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
    Също така, след 30 дни "революционна ситуация" само един Бойко е заявил в прав текст, че няма да прави коалициа нито с БСП, нито с ДПС! Чалгаря и мераклията за главен прокурор се сучат като мастии на пилон, но бягат от въпроса? Разбирам ги - с тяхната популярност, ако нямат подкрепата на Курнелия и Доган - ще танцуват само едно лято и то по периферията на дансинга.

При новото разпределение в бъдещ Парламент, Боко знае, че му пада кворума. Неизбежно е!

Защо да не обещава Боко?

Коментар

• Всеки тук цитира свои източници за информация.

Ще попитам, за да не търся: Медиапул - чия медия е?

...............

(само моля, да не ползвате цветове, защото всички се борят за червеното, получава се двусмислие и все не могат да си го поделят това червено: Боко, Нинова, Мая....)

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Поредният Незнайко. БСП спечели през 95та и през 2005та. 95та над 50% и самостоятелно правителство на Виденов, а 2005та управлява в коалиция с мандат на ДПС.
        2005 печели лесничея
        който твърди друго е най-големия ТЪПАК
        хаха
        ааа опа, прав си

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Допуснал съм грешка, относно избора на правителството на Орешарски, за което се извинявам на аудиторията и в частност на Съни!

Бях забравил историята със "златния пръст" на Сидеров.
          Няма проблеми, напоследък всички забравихме за Сидеров, много е утихнал в Общинския съвет

Коментар

• Първоначално изпратено от gogo6060 Разгледай мнение

Глупости, БСП не е печелила парламентарни избори от 1994
            или някъде там, не ми се рови
            Поредният Незнайко. БСП спечели през 95та и през 2005та. 95та над 50% и самостоятелно правителство на Виденов, а 2005та управлява в коалиция с мандат на ДПС.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Също така, след 30 дни "революционна ситуация" само един Бойко е заявил в прав текст, че няма да прави коалициа нито с БСП, нито с ДПС! Чалгаря и мераклията за главен прокурор се сучат като мастии на пилон, но бягат от въпроса? Разбирам ги - с тяхната популярност, ако нямат подкрепата на Курнелия и Доган - ще танцуват само едно лято и то по периферията на дансинга.

Коментар

• Малко ми омръзна да споря с герберастки тролове, та само ще споделя едно свое впечатление от седянката на ГРОБ. Която, кой знае защо, беше наречена КОНФЕРЕНЦИЯ!
                Гледах как Караянчева възторжено ръкопляска на Боко Тиквата. И разбирам колко е бил прав да я нарече проста кърджалийска п..ка. Ми тя е такава.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Мслко офтопик но, тунсйт, форумът е бъгав, все „ грешка в базата данни„, а иначе, публикува. Баси.
                  Last edited by Pyramid; 07.08.2020, 23:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Тогава БСП спечели изборите и направи коалиция3-5-8 . Не помня кой на кое число отговаряше, но дадоха/ май че беше станишко/ властта на орешарски. Ендер- най лесно е да отвориш гугъл и да напишеш правителства на бг след.............. година. Това разбира се ако не си получил банан от гугъл
                    Глупости, БСП не е печелила парламентарни избори от 1994
                    или някъде там, не ми се рови

Коментар

• Допуснал съм грешка, относно избора на правителството на Орешарски, за което се извинявам на аудиторията и в частност на Съни!

Бях забравил историята със "златния пръст" на Сидеров.
                      Last edited by Ender; 07.08.2020, 23:17.

Коментар

• Ако днес е 30-ия ден от опита на пРЕЗИДЕНТА за преврат и суспендиране на Конституцията, значи след два дни ще празнуваме точно месец от приемането на България в ЕРМ-2! Връзката между лица и събития не е случайна.

Коментар

• Герберастите се показаха в пълния им блясък и във форума!
                          Кой похват още не сте ползвали, за да ми попречите да пиша?

И на конкретни и съществени въпроси - никакъв отговор.

Коментар

• Тогава БСП спечели изборите и направи коалиция3-5-8 . Не помня кой на кое число отговаряше, но дадоха/ май че беше станишко/ властта на орешарски. Ендер- най лесно е да отвориш гугъл и да напишеш правителства на бг след.............. година. Това разбира се ако не си получил банан от гугъл

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Я още веднъж помисли- има едно клипче в което обявяват пеевски за шев на данс и погледите на борисов и цветанов. Да не говорим за думите на пеевски- ще се разправя правораздавателната система с вас/ за цветанов става дума/. Тогава байхуй направи всичко възможно да свали законно избраното правителство и орешарски се поддаде на натиска
                              Нямам идея за кое клипче говориш, но това е само ъндтрграунда
                              Проследи действията на Станишев в онзи период, като лидер на партията им той даваше нареждания
                              И после сагата с КТБ и взаимовръзките на всички тези лица от твоя и моя пост

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Ендер Ходжа, простотата е принципно свещена, но няма как да го разбереш

Относно правителствата, виждам, че е по-лесно да плюеш, отколкото да се информираш.
                                Лесно е - виж кои са били служебни премиери, Орешарски не е сред тях
                                Дето вика БХ, акъл не мога да ти набия. Пък за друго нямам желание...

Коментар

Working...
                                X