IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    Ексклузивно: Новият проект на Ц. Цветанов тръгна ударно в Благоевград

Те сага го втасАхме!

Шах с пешката. Нема гепп, нема комунисти, нема патреотаре, нема фесове - удриииииии Цв., събаряй гадовете
    Сал ти ни остана единствена надежда!
    Ако обещаеш, че ще ме заведеш на една политвена закуска, веднага се записвам при теб
    Хапвртамент не е ли по добре- пък и на кого ще се молиш

Коментар

Ш-шшшшшшшшшшшшттттт!
      Тихо, да не чуе матвейката, че ще т е отлюспи!
      Той вика, че са били стотина, а другото - още толкова, е оръженосци и обслужващ персонал на заплата.
      Като не харесваш тази, ето друга снимка.

Ми честито де, но това никак няма да се отрази на БХ и на Гешев, който да напомня отправи питане до Конституционния съд дали може да разследва пресидента за държавна измяна.
      Оказа се че може, но без да го арестува докато е пресидент.
      А като стане студено, и от протеста не остане и следа, може да внесе в парламента достатъчно доказателства за импичмънт. Тези обаче в резидентството нямат имунитет, и много бързо ще се окажат на държавна храна и дрехи. Те и сега са така, само че на онова място храната е по-различна а дрехите са раирани.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

В момента Тракия е готова, Марица е готова, строи се Европа, Струма - тука имаше много забавяния заради разни еко простотии. Хемус се строи.
        Т.е. предишните нищо неравеха по тази тема, освен да крадат пари и съответно те бяха спирани. Като беше Орешарски що не почнаха ремонта на Тракия между София и Пловдив - от как е строена не беше ремонтирана. Трябваше пак Баце да дойде на власт да почнат и там ремонта.

Метрото що никой преди него нищо не направи по темата. Имаше там някакви дупки, но нищо.
        п.п. във панама лийкс името на Борисов изобщо го нямаше. Там няма ни едно име от България.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._Panama_Papers

Така че айде моля престанете с тея фалшиви новини, имал къща в Барселона, гръцки остров и 3.6 милиарда според панама лиикс. Ма четете - има официални източници, а не някакви партизански сайтове.
        Извинявам се - райските досиета, а ето ти и нещо от свободен народ- http://svoboden-narod.eu/375/4-%D0%B...аджията на сайта е преподавател по макро и микроикономика в софия/ точно къде не знам/, ако искаш мога да ти дам фейсбука му, има и телевизионни изяви, може би да си го виждал

За тракия специално, не знам защо но и аз и много други не са нещо съгласни с теб- мисля че след пловдив трябва да караш в едната-лявата лента, защото дясната е толкова хубава че от хубост/ бабуни и дупки/ ще изхвръкнеш

Коментар

• Апропо, статията към снимката също си струва.

Публикуваха я след сутрешния ми постинг, ама аз тези неща ги говоря вече месеци.
          Държа да се знае, че нямам претенции към професора. Който носи глава на раменете си и не е емоционално претоварен, бързо стига до сходни изводи за смисъла и значението на протеста.

Да, няма организация, която да подхожда на участието на толкова много хора,
          - неподредено е, понякога дори хаотично,
          - няма ясен политически субект, който стои зад отровните,
          - няма ясна програма (проф. Ангелов подари на протестиращите един доста обемист и подробен проект за икономическа програма, но от "тяхна" страна нямаше реакция.
          - др.

Да не излезе, че имам протенции и съм критик на отровните. Тези мъже са поели огромен товар на плещите си, правят това, което е по човешките сили! Българите не искат да ги управляват като "стадо" от избори до избори

- Гражданско общество с нажежени до червено сетива,
          - никакви нездрави компромиси и търпимост към безобразия,
          - масово ангажиране в обществени каузи и следене за действията на управляващите,
          - масово участие в изборите и целия изборен процес !
          - др.

Ще стане ли това?
          По-скоро няма да стане - нека не се превръщаме в наивници на средна и по-висока възраст

Други варианти?
          Има - вземате оръжие и хващате Балкана, нашият народ е изпял много народни песни за юнаците, които бранят свобода, чест и достойнство.
          Аз няма да хващам Балкана! Да е ясно!

Неразбралите и несъгласните после да не плачат, че ги доят, стрижат и колят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Начев много работа са хвърлили по тая снимка.
            Но каквото и да са направили, това са около 6000 човека. 6200 да сме по-точни.

Ш-шшшшшшшшшшшшттттт!
            Тихо, да не чуе матвейката, че ще т е отлюспи!
            Той вика, че са били стотина, а другото - още толкова, е оръженосци и обслужващ персонал на заплата.
            Като не харесваш тази, ето друга снимка.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Бях пуснал една статия в която се анализират изтеклите файлове, след здрасти се появяваше права линия- според радиото записите са фалшиви
              То според тримата глупаци и резидента БХ отдавна да е фърлил оставка, ама е на, още не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Такаааа, четем по-назад че имало 50% неграмотни в един пост и разни други работи под него.

Чери не ще да дава повече пари, сега насъсква.
                Ами вие насъсканите прочетете пак, повече пари няма да има. Затова вече и в новините не пишат за метежа. Няма бензин да се хвърли в огъня.

Бях пуснал една статия в която се анализират изтеклите файлове, след здрасти се появяваше права линия- според радиото записите са фалшиви

Коментар

• Начев много работа са хвърлили по тая снимка.
                  Но каквото и да са направили, това са около 6000 човека. 6200 да сме по-точни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Какво да им пука на местната власт - ТЯ НЯМА ЕДИН ЛЕВ. ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ БЛАГОВОЛЕНИЕТО НА ТИКВАТА.
                    https://www.facebook.com/10000018527...76078619074942

Ето ви още един уникален БОКЛУК
                    Хахаха, на времето караше да счупят бариерата в русе за да можел да хване корумпираните митничари

Коментар

Стига бе човек, не се излагай като кифладжия- всеки божи работен ден на бюрото на министъра на околната среда има доклад кой колко вода ползува и какво е нивото на язовирите в бг. И онзи "патриот" всеки ден е подписвал да се отпусне вода на стомана перник. Онзи ден в сега излезе нова статия че независимо от тръбите се губи по амнайсе тона на минута , бягали по някакъв канал. Ами ще бягат, като няма контрол къде за какво се изразходва

Всъщност това е главният въпрос на бг- контролът и неговото прилагане. Защо в германия всеки си плаща глобите- защото ако не платиш в срок идва по голяма, след това още по голяма. И накрая идва кварталния и ти сваля номера на колата. И тогава пак плащаш, но плащаш и труда на полицая и повярвай ми много бързо те приучават да спазваш правилата
                      Да не говорим пък, че като почнаха да копат, излезе един инженер на около 80 години, завършил вероятно още при Вълко Червенков и им каза: Момчета, няма да стане така тази работа!
                      На Перник му трябва вода, ама то и на козата и требе пръч!
                      Обясняваше човекът, че трябва да се проектира специална станция, която да следи и изравнява налягането.
                      Като спраскаха тръбите първия път, калинките се сетиха за Бай Едикойси, май стана дума, че все пак ще се строи станция, но нататък не съм следил нещата.

Коментар

• Ексклузивно: Новият проект на Ц. Цветанов тръгна ударно в Благоевград

Те сага го втасАхме!

Шах с пешката. Нема гепп, нема комунисти, нема патреотаре, нема фесове - удриииииии Цв., събаряй гадовете
                        Сал ти ни остана единствена надежда!
                        Ако обещаеш, че ще ме заведеш на една молитвена закуска, веднага се записвам при теб
                        Last edited by nachev; 11.09.2020, 16:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Именно - нещо такова ще стана, ама в цялата държава

Колко кмета смени Перник - някой мръдна ли си пръста да направи нещо за водоснабдяването на града?

И щото никой не си мръдна пръста, се наложи чак министър председателя да се намесва. Той си свърши неговата работа - докара им вода от друг язовир. Ама водопроводната мрежа в Перник е стара, пука се често и ефект нулев.

Така че виждаш като на местната власт не и пука - какви са последствията. Като и на централната почне да не и пука - така ще стане и с инфраструктурата.

Стига бе човек, не се излагай като кифладжия- всеки божи работен ден на бюрото на министъра на околната среда има доклад кой колко вода ползува и какво е нивото на язовирите в бг. И онзи "патриот" всеки ден е подписвал да се отпусне вода на стомана перник. Онзи ден в сега излезе нова статия че независимо от тръбите се губи по амнайсе тона на минута , бягали по някакъв канал. Ами ще бягат, като няма контрол къде за какво се изразходва

Всъщност това е главният въпрос на бг- контролът и неговото прилагане. Защо в германия всеки си плаща глобите- защото ако не платиш в срок идва по голяма, след това още по голяма. И накрая идва кварталния и ти сваля номера на колата. И тогава пак плащаш, но плащаш и труда на полицая и повярвай ми много бързо те приучават да спазваш правилата

Коментар

• Факи, само абиш място в сърверите на инвесторо с повторянето на твоите дивотии.
                            Всеки, който има високо самомнение и амбиции се прави на голям, велик и се самонадъхва, че да изглежда още по-значим в очите на антуража. Череповска работа.

Този протест няма нищо общо с черепов. Е, последният сигурно гледа да се прикалъмиса някак, защото не е трудно да с е забележи, че поне досега става дума за нещо извънредно в нашите условия. На протестите забелязах присъствие на достатъчно състоятелни и заможни хора, които спокойно могат да с ипозволят да поемат незначителните (на този етап) харчове.

Когато нещата станат платени, веднага ще се усети.
                            На теб понеже такъв ти е профилът - да гледаш единствено и само парите, нищо друго не те интересува и просто нямаш база за сравнение.
                            Мен не могат да ме излъжат - аз ще съм ги подушил още преди да с а кривнали от правия път, ама вече вече им влезнал въгарец в главите.
                            Мангалите са купени, дума да няма. Зелените минават операция още в невръстна възраст и всичко свързано с идеи се кюртира.

Виж хубава снимка от снощи.
                            Мангалът е известен с това, че има голям телефон с мощна батерия

Коментар

И ти самият не си вярваш, чак ми е чудно как ги пишеш тези неща. Защо смяташ че например слави или пинокио ще крадат като байхуй- тоест като за световно. Ами че според джурналята той има 4 милиарда- излезе в панама лийкс с 3,600 милиарда, явно ги е увеличил. Защо смяташ че ниновица няма да развие по бурна строителна дейност от байхуй, само защото е от бсп или защото е жена. Няма абсолютно нито една дума относно магистрали, метро, тунел под шипка- нито една дума никой не е казал, само ти повтаряш като папагал - ще спрат европарите, няма да се достроят магистралите. Кога си чул или видял документ че ще стане нещо такова. Или си приказваш като папагал- тоест повтаряш опорните точки, спуснати от централата
                              Много добре си спомням кой какво е строил.

По времето на Царя се построи отсечката от Тракия между Карнобат и Бургас и после между Чирпан и Стара Загора.

Тази втората беше завършена по времето на тройната. Станишев тогава като министър председател и резна лентата и това беше. За 4 години, икономиката беше нагоре, имаше пари в бюджета, имаше пари от Еврофондове. Та за цял мандат нищо не направиха.

После Плевнелиев като министър поднови строежите. После дойде пак Орешарски за 1 година и пак спряха част от фондовете.

В момента Тракия е готова, Марица е готова, строи се Европа, Струма - тука имаше много забавяния заради разни еко простотии. Хемус се строи.

Обходния на Габрово е готов и няма да се учудя ако почнат и тунела под Шипка.

Оня ден почнаха до Видин да строя за оня прословут втори мост на Дунав.

Т.е. предишните нищо не правеха по тази тема, освен да крадат пари и съответно те бяха спирани. Като беше Орешарски що не почнаха ремонта на Тракия между София и Пловдив - от как е строена не беше ремонтирана. Трябваше пак Баце да дойде на власт да почнат и там ремонта.

Метрото що никой преди него нищо не направи по темата. Имаше там някакви дупки, но нищо.

п.п. във панама лийкс името на Борисов изобщо го нямаше. Там няма ни едно име от България.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._Panama_Papers

Така че айде моля престанете с тея фалшиви новини, имал къща в Барселона, гръцки остров и 3.6 милиарда според панама лиикс. Ма четете - има официални източници, а не някакви партизански сайтове.
                              Last edited by mathematician; 11.09.2020, 15:29.

Коментар

О-пааааа!

И всеки ден ще разказваш историята, как комувистите са са постъпили с дядо ти, та белким се забрави за отказа да си хвърлиш книжката, щото ние не искам да се знае, че се сдружаваме с комунисти.

Ставаш, ходиш и лягаш с: анатема за комунистите! Ей, умен човек е бил този Гьобелс!

И като те питат за имота в Барселона, ще отговаряш: за не съм ходил в Барселона барем 15 годин!

А като стане дума, кой те инстралира, ще се усмихваш хитровато по андрешковци и ще сочиш с пръст нагоре - пък всеки да си го разбира както ще: един ще мисли, че е царят, друг ще заподзре дори самия Господ. И на двамата не е прилично да им се задават въпроси, пък и царят е на отчет на поне два адреса и картината е тотално размазана.

А като те питам, кой плати за инсталацията, ще отговаряш правдиво: Ами, германците! Това не може да се скрие, щото и децата го знаят, пък и ти си си го признавал директно.

Като те питат за снимките - ще свиваш рамене и ще проронваш - холивудска инсталация.

За записите и видеата - същото.

За КТБ - България има независим съд и институции и регулатори.

За всичко друго - ще си спомняш уроците по актьорско майсторство в Кралския Шекспиров Театър.
                                Тези неща са валидни за пред камерите. Остане ли насаме със следовател, там са съвсем други приказките. Как пък един джурналист не се намери да го пита нещо щекотливо и да продължи да настоява за отговор. Ама то от мисирки какво да очакваш

Коментар

Working...
                                X