Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
БХ търси точно такива.
Когато ти ме обиждаш, аз скачам ли?
Нищо подобно, забавлявам се, смея се и ти се чудя на акъла!
Една точно тематична история и при това истинска. Мой роднина, близък ми е и се обичаме. Ама, горкият, върл привърженик на Костов. Преди време дори каза, почти сериозно, че в политическото си развитие е израснал до "костовик". Не знам, що е то, но като имам представа от Костов, някакво голямо чудовище ще да е. Кво да правим, за любовта граници няма и ... да се взимат там младите.
По костовата тема така и не се разбрахме, но от години уж бяхме на сходен акъл, че гепп, БХ и калинките са напаст и трагедия за страната. Преди месец се видяхме, пийнахме порядъчно и прескачайки всички правила, засегнахме политиката. Абе, усещам го аз, че нещо върти и обръща лопатата. БХ, та БХ! Рекох: Човеко, не съм ти броил ракиите, ама .. бива ли така?! Виж Радан какво прави в ЕП, другият ваш човек - онзи ококореният Атанасов, все кисне в Орлов град, дори аз имах кратък разговор с него и той е категоричен и краен в оценките. За Христо няма какво да отваряме приказка, той все пак е от друга партия, ама припявайки на БХ, ти предаваш цялата политическа и идейна линия.
Хъка-мъка и най-накрая родата изплю камъчето. Десните, вика, за толкова години не успяха да намерят път към хората, народа на тази страна, и следователно аз вече не съм за тях. Пък БХ поне ми дава гаранция, че на влласт няма да дойдат комунистите.
Аз го изгледах ей-така

На него не му казах за отвратителния психо-физиологичен акт, който се практикува от БХ - церебралната пенетрация. Все пак, той ми е приятел.
За тебе вече съм сигурен, че си бил подложен на процедурата.
Коментар