IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Пита ме какво прави на пленума или там конференция или как си го водят и ти казвам какъв е човека.

От БСП е, да не се чудиш кво прави на мероприятия на БСП до другарката от левия ъгъл.
    Забравил съм подробности, но веднага след избирането си Радев ходи на някакво мероприятие на БСП и дори червенокосото му вице нещо г о гълча от трибуната. Смислово беше: Само да си позволите да забравите, кой ви номинира!

За това ли става дума?

От днешна гледна точка това е глупаво, унизително, неприемливо, пълна простащина. Спор няма!
    Имам спомен, че тогава го призовах чрез форума, да я натири в девета глуха.

А т ибил ли си на место, в положение, в качество на пълен новобранец?
    Знам, че си младеж и не те знам, дали въобще си ходил в казармата.
    Ще ти разкажа нещо гадно, фекално!
    Във войската ни посрещнаха двама младши (сержанти). Единият беше долно и мръсно пернишко копеле (което после си го получи, за съжаление не от мен), а другиаят софиянец, който се опитваше да се прави на сериозен, но си беше майтапчия. Първата седмица всеки ден питаше: Новобранци, носите ли си го?
    Бях в пълно неведение, какво ни пита, но доколкото нямаше моментни лоши последици, игнорирах.
    Едва след като минаха 2 седмици, той обясни какво ни е питал.
    Питал ни е, дали си носим цивилното лайно!
    Сам той по-късно призна, че го е носил 10 дни. Аз го носих 1 седмица, но не си давах сметка за случващото се.
    Смисълът е: човек попаднал в тежък стрес, извънредна, непривична ситуация реагира по неспецифичен начин.

Та така и с нашия президент. Още бил зелен, не е бил никакъв политик, но си е съвсем нормален, порядъчен човек, който съвсем по човешки иска да направи жест към някого, нещо, което му е направило добро.
    Онези го унижиха тогава, за което заслужаваха тояга по главата.
    Защо сего той е видимо близък с вицето си, откровено не знам!

Вие, геппаджийте до такава степен сте затънали в мисъл, блян и лелеене за келепира, че сте забравили за съществуването н а елементарната човещина.

Гепаджии!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Явно Конституцията на република България не е лъжица за устата на герберските селяндури.
      бихте ли описали процедурата за "Вот на недоверие може да се иска всяка седмица."

ще я наречем "Gigowa процедура"

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

п.с.
        у наше село на искащи вот недоверие за нещо различно от цялостна политика на правителство, им казваме дребнавци....

бихте ли описали процедурата за "Вот на недоверие може да се иска всяка седмица."
        Явно Конституцията на република България не е лъжица за устата на герберските селяндури.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

За разлика от тебе герберче, аз съм грамотен и не само чета, ами и разбирам, какво означава прочетеното. За разлика от тебе.

На СЪЩОТО основание не може да се иска вот на недоверие. Разбра ли бе!
          Има и решение на Конституционния съд по тази тема. В него се казва, че ако вотът на недоверие е за ЦЯЛОСТНАТА политика на правителството, то вот на недоверие не може да се иска следващите шест месеца на никакво основание. Защото се счита, че цялостната политика покрива всички основания за вот.

Разбра ли бе гербер? Последният вот беше на тема "Корупция", така че нов вот може да се внвсе по всяко време и на всякакво основание с изключение на "корупция".

Хем не можеш да осмислиш едно елементарно изречение, пък хем си и нахален.

п.с.
          у наше село на искащи вот недоверие за нещо различно от цялостна политика на правителство, им казваме дребнавци....

Last edited by satz; 26.09.2020, 18:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Ти знаеш, че принципно имам търпимост към теб и съм склонен на някакъв що-годе нормален разговор.
            В тази връзка искам да споделя субективно, че горната теза ти се е получила на 50 % и обслужва главно емоцията ти!

Предлагам ти друг слоган. Той също е спорен и ужасно противоречив, но някак по-последователен.
            Продължавай да повтаряш, че "БХ е автентичен десен хрисияндемократ и ви защитава от "комунистите"!
            Пита ме какво прави на пленума или там конференция или как си го водят и ти казвам какъв е човека.

От БСП е, да не се чудиш кво прави на мероприятия на БСП до другарката от левия ъгъл.

Коментар

ндаааа :
              "(3) Когато Народното събрание отхвърли предложението за гласуване на недоверие на Министерския съвет, ново предложение за недоверие на същото основание не може да бъде направено в следващите шест месеца."

невеж протестант май се обади.
              Ми кат са борите за законност пУрчитетия тъз Коституция дааееева. (трябва ти нов скандал дИмек)

Или казваш, кво толко едно Активно Меруприятийце шъ спретнем....
              За разлика от тебе герберче, аз съм грамотен и не само чета, ами и разбирам, какво означава прочетеното. За разлика от тебе.

На СЪЩОТО основание не може да се иска вот на недоверие. Разбра ли бе!
              Има и решение на Конституционния съд по тази тема. В него се казва, че ако вотът на недоверие е за ЦЯЛОСТНАТА политика на правителството, то вот на недоверие не може да се иска следващите шест месеца на никакво основание. Защото се счита, че цялостната политика покрива всички основания за вот.

Разбра ли бе гербер? Последният вот беше на тема "Корупция", така че нов вот може да се внвсе по всяко време и на всякакво основание с изключение на "корупция".

Хем не можеш да осмислиш едно елементарно изречение, пък хем си и нахален.

Коментар

Глупости. Вот на недоверие може да се иска всяка седмица. Не че има смисъл при тия тъпунгери в парламента. Визирам послушните маймуни от ГРОБ, идиото-патриотите и тъпаците на Магарешки.
                ндаааа :
                "(3) Когато Народното събрание отхвърли предложението за гласуване на недоверие на Министерския съвет, ново предложение за недоверие на същото основание не може да бъде направено в следващите шест месеца."

невеж протестант май се обади.
                Ми кат са борите за законност пУрчитетия тъз Коституция дааееева. (трябва ти нов скандал дИмек)

Или казваш, кво толко едно Активно Меруприятийце шъ спретнем....
                Last edited by satz; 26.09.2020, 18:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Тоя си е човек на БСП

Радев се дистанцира от БСП, опитва се един вид да не изглежда много червен.
                  Ти знаеш, че принципно имам търпимост към теб и съм склонен на някакъв що-годе нормален разговор.
                  В тази връзка искам да споделя субективно, че горната теза ти се е получила на 50 % и обслужва главно емоцията ти!

Предлагам ти друг слоган. Той също е спорен и ужасно противоречив, но някак по-последователен.
                  Продължавай да повтаряш, че "БХ е автентичен десен хрисияндемократ и ви защитава от "комунистите"!

Коментар

вот за недоверие е възможен едва януари 21-ва.
                    Глупости. Вот на недоверие може да се иска всяка седмица. Не че има смисъл при тия тъпунгери в парламента. Визирам послушните маймуни от ГРОБ, идиото-патриотите и тъпаците на Магарешки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

.......

Миналата година пак плямпайте подобни глупости преди изборите. А след изборите изгониха един червено-руски трол поради некадърност.
                      ...........

Да разбираме ли, че - след предстоящите избори - изгоненият червено-руски трол ще бъдете вие, Другарю Партиен Секретар Имхотеп?

Никак не се стараете за комунистическата кауза на Боко, Другарю Партиен Секретар Имхотеп! ГЕРБ губи много гласоподаватели!

При това положение - логично ще е да ви изгонят поради некадърност, именно като червен комунистически трол, Другарю Партиен Секретар Имхотеп!

Как планирате да продължите вашата политическа кариера, ДПС Имхотеп? Разкажете ни, ако обичате...

Коментар

• Кольо Колев: Иван Гешев направи голяма грешка с Радев, за която ще плаща скъпо

Ако при някакво хипотетично стечение на обстоятелствата БХ си отиде, но Кандидата и ДПС (Пеевски) си останат нна местата без да усетят никакви негативи, в крайна сметка ще се пее песента за (почти) всуе изручаните жабета.

Мъка, мъка - пригответе се за мъка и не бъдете с прекалено големи очаквания.
                        За да останем житейски реалисти - подобрение дори с едно малко просено зърно ще си е някаква победа, която си е заслужавала борбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                          Радев: Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога

По отношение на БХ нямам никакви коментари и забележки, прав е президентът.

Обаче, Странни неща се случват иначе. Онзи Методиев, който беше някакъв секретар???? на Президента и напусна (или беше уволнен??) миналата седмица го помня като "голям" седесар от едно време, каквато май беше и самата Нинова.
                          Сега Президентът поздравява Нинова, което е нормално, ама знае ли, че същата Нинова поканила на големия купон в Боровец по случай изборната си победа същия този Методиев и била в неговата компания. Не намеквам нищо, просто ми липсва информация и се чувствам некомфортно.
                          Странни птици са това совите!
                          Тоя си е човек на БСП

Радев се дистанцира от БСП, опитва се един вид да не изглежда много червен.

Коментар

• Радев: Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога

По отношение на БХ нямам никакви коментари и забележки, прав е президентът.

Обаче, Странни неща се случват иначе. Онзи Методиев, който беше някакъв секретар???? на Президента и напусна (или беше уволнен??) миналата седмица го помня като "голям" седесар от едно време, каквато май беше и самата Нинова.
                            Сега Президентът поздравява Нинова, което е нормално, ама знае ли, че същата Нинова поканила на големия купон в Боровец по случай изборната си победа същия този Методиев и била в неговата компания. Не намеквам нищо, просто ми липсва информация и се чувствам некомфортно.
                            Странни птици са това совите!

Коментар

• за да се това случи, опциите са:
                              -оставка от Борисов
                              - неминал вот на доверие (както вързаха Ф.Димитров навремето)
                              -убийство

вот за недоверие е възможен едва януари 21-ва.
                              (такова искане ще покаже една зрялост и търпеливост(нужно управленско качество) на опозицията )

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Най-интерересно е последното изречение,че имат отдавна план за ускорено икономическо развитие което какво ли значи?
                                Бях подготвил проект на една малка студия, но няма да я публикувам тук.
                                Крайно съкратен преразказ на част от една от главите:

Страната ни бива владяна и ползвана от няколко "корпорации". Доган вероятно има скромен пост в Надзорния съвет на едната.
                                БХ и ДП са просто изпълнителни директори на две от тях. Спекулирам, но те нямат място в баш управлението. Е, имат разширени пълномощия, включително да работят при някакви ограничителни условия за своя лична и собствена сметка.
                                Магическите качества, с които обичайно е надаряван ДП са парлама. Той е само изпълнителен директор.
                                Могат да го махнат формално - колкото да не дразнят обществото.

Същността ще си остане същата - когато ДПС говори за "план за ускорено икономическо развитие", разбирай план за ускорено засвояване на обществен русурс. Включително при сътрудничество с някоя друга, "неопетнена" корпорация.

Коментар

Working...
                                X