Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
За това ли става дума?
От днешна гледна точка това е глупаво, унизително, неприемливо, пълна простащина. Спор няма!
Имам спомен, че тогава го призовах чрез форума, да я натири в девета глуха.
А т ибил ли си на место, в положение, в качество на пълен новобранец?
Знам, че си младеж и не те знам, дали въобще си ходил в казармата.
Ще ти разкажа нещо гадно, фекално!
Във войската ни посрещнаха двама младши (сержанти). Единият беше долно и мръсно пернишко копеле (което после си го получи, за съжаление не от мен), а другиаят софиянец, който се опитваше да се прави на сериозен, но си беше майтапчия. Първата седмица всеки ден питаше: Новобранци, носите ли си го?
Бях в пълно неведение, какво ни пита, но доколкото нямаше моментни лоши последици, игнорирах.
Едва след като минаха 2 седмици, той обясни какво ни е питал.
Питал ни е, дали си носим цивилното лайно!
Сам той по-късно призна, че го е носил 10 дни. Аз го носих 1 седмица, но не си давах сметка за случващото се.
Смисълът е: човек попаднал в тежък стрес, извънредна, непривична ситуация реагира по неспецифичен начин.
Та така и с нашия президент. Още бил зелен, не е бил никакъв политик, но си е съвсем нормален, порядъчен човек, който съвсем по човешки иска да направи жест към някого, нещо, което му е направило добро.
Онези го унижиха тогава, за което заслужаваха тояга по главата.
Защо сего той е видимо близък с вицето си, откровено не знам!
Вие, геппаджийте до такава степен сте затънали в мисъл, блян и лелеене за келепира, че сте забравили за съществуването н а елементарната човещина.
Гепаджии!
Коментар