Първоначално изпратено от mecka_stryvnica
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Какво е логично според вас другарю мръсен зелен Чорап Безсмислен, няма никакво значение.
Вие, мръсните зелени чорапи сте скарани с всякаква логика още по рождение. И чеп за зеле не става от вас, а какво остава да развиете някаква мисъл.
Постовете ви другарю мръсен зелен чорап Безсмислен го доказват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЗа първи път съм съгласен с gigow
Ето ти ги всичките изречения. Разбра ли ги?
"Чл. 89.
(1) Една пета от народните представители може да предложи на Народното събрание да гласува недоверие на Министерския съвет. Предложението е прието, когато за него са гласували повече от половината от всички народни представители.
(2) Когато Народното събрание гласува недоверие на министър-председателя или на Министерския съвет, министър-председателят подава оставката на правителството.
(3) Когато Народното събрание отхвърли предложението за гласуване на недоверие на Министерския съвет, ново предложение за недоверие на същото основание не може да бъде направено в следващите шест месеца.")....та разбрал съм
И да приключим,
- 8-9 дни обикновено минават от внасяне до гласуване на недоверие, дори само заради тия срокове, няма как да внасяш "вот на недоверие всяка седмица"
пп
"Важни за капиталистическите демокрации е доверието и единението на обществата им, нужен ни е разкол, за да ги победим
- всявайте недоверие и разкол, дори за дребни неща" ей тъй за спомен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Какво е логично според вас другарю мръсен зелен Чорап Безсмислен, няма никакво значение.
Вие, мръсните зелени чорапи сте скарани с всякаква логика още по рождение. И чеп за зеле не става от вас, а какво остава да развиете някаква мисъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Да разбираме ли, че - след предстоящите избори - изгоненият червено-руски трол ще бъдете вие, Другарю Партиен Секретар Имхотеп?
Никак не се стараете за комунистическата кауза на Боко, Другарю Партиен Секретар Имхотеп! ГЕРБ губи много гласоподаватели!
При това положение - логично ще е да ви изгонят поради некадърност, именно като червен комунистически трол, Другарю Партиен Секретар Имхотеп!
Как планирате да продължите вашата политическа кариера, ДПС Имхотеп? Разкажете ни, ако обичате...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеОчевадно е само, че не четеш по далеч от първо изречение.
Ето ти ги всичките изречения. Разбра ли ги?
"Чл. 89.
(1) Една пета от народните представители може да предложи на Народното събрание да гласува недоверие на Министерския съвет. Предложението е прието, когато за него са гласували повече от половината от всички народни представители.
(2) Когато Народното събрание гласува недоверие на министър-председателя или на Министерския съвет, министър-председателят подава оставката на правителството.
(3) Когато Народното събрание отхвърли предложението за гласуване на недоверие на Министерския съвет, ново предложение за недоверие на същото основание не може да бъде направено в следващите шест месеца."
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Цветанов няма да мине 4% даже.
Ако мине ще стане патерица на ГЕРБ както сега са Воля - хем с тях, хем в опозиция.
п.п.
Цветанов на мен лично ми харесва. Организиран е, знае как работят нещата, може да прави кампании и пр. Има там черни петна по него за съжаление.
Но най-големия проблем му е че говори като политик. Т.е. не се отличава с кой знае какво от останалите политици.
Пък и в предният си пост говоря ,че ще го сменят а не избере народната лИбоф.Last edited by Grosss; 26.09.2020, 20:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
С протест и без протест вече е все тая,Боко е бита карта.По интересното е с кого ще го сменят, аз бих заложил на Цвъки...но кой знае?
Ако мине ще стане патерица на ГЕРБ както сега са Воля - хем с тях, хем в опозиция.
п.п.
Цветанов на мен лично ми харесва. Организиран е, знае как работят нещата, може да прави кампании и пр. Има там черни петна по него за съжаление.
Но най-големия проблем му е че говори като политик. Т.е. не се отличава с кой знае какво от останалите политици.
Last edited by mathematician; 26.09.2020, 20:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеБе тая вечер ще има ли протест?
Че нещо валежно го дават и застудя
Май няма да има мераклии да се разхождат в това време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Грешката ти се видя бе! ОЧЕВАДНА! Според теб до месец януари не може да се иска нов вот. Очевидно си мислиш, че нов вот може да се иска шест месеца след предишния. И го постна от Конституцията. Ама не си го допрочел. Аз ти показах къде грешиш, ама ти като истински нахален гербер не си признаваш грешката и да се извиниш на аудиторията, не на мен. Мен обидите на тъпите гербери не ме засягат. И сега си измисляш някакви "международни" причини че не можело да има вот на недоверие. Само дето в Конституцията няма такива "международни" причини. И както се убедиха всички, Конституцията не е лъжица за устата на тъпите герберски калонки. Затуй и Тиквата уволни оня тъпак, който написа този тъп проект за "нова" конституция. По ясно признание за тъпотията "нова герберска конституция" нямаше как да се получи.
А иначе на конкретния въпрос, как може да се иска вот всяка седмица, то е описано в Конституцията:
Тоест, 48 народни представители от БСП във вторник могат да внесат вот на недоверие, той да се обсъди в сряда и съгласно Правилника на НС да се гласува 24 часа по-късно, тоест в четвъртък. И в другия вторник пак да се внесе нов вот по друга тема. И пак ... и пак.
Само дето е безсмислено в това Народно събрание на герберски идиоти.
ОСТАВКА!
пп
вероятно "Бе" Ви навява спомени от възпитанието ВиLast edited by satz; 26.09.2020, 19:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Къде видя грешка, чети пак,
написъл съм, че е нужен нов повод/тема за нов вот.....
Като бързаш да подскачаш, обясни сега как става за седмица вот на недоверие...
цитирам пак : "gigow: Вот на недоверие може да се иска всяка седмица." (грешащия не съм аз)
Щи подскажа, че и всеки месец не можеш да искаш такова нещо, поради едни международни причини....(та затуй януари е най удачен)
А иначе на конкретния въпрос, как може да се иска вот всяка седмица, то е описано в Конституцията:
Чл. 89.
(1) Една пета от народните представители може да предложи на Народното събрание да гласува недоверие на Министерския съвет.
Само дето е безсмислено в това Народно събрание на герберски идиоти.
ОСТАВКА!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
За това ли става дума?
Не знам за какво става дума. Както и е не разбрах, дали сам си е тръгнал или Радев го е уволнил.
И малко ме интересува тая драма на някакъв чиновник дето нищо не зависи от него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow
Вместо да се извиниш за грешката си, ти продължаваш да нахалстваш. ...
написъл съм, че е нужен нов повод/тема за нов вот.....
Като бързаш да подскачаш, обясни сега как става за седмица вот на недоверие...
цитирам пак : "gigow: Вот на недоверие може да се иска всяка седмица." (грешащия не съм аз)
Щи подскажа, че и всеки месец не можеш да искаш такова нещо, поради едни международни причини....(та затуй януари е най удачен)Last edited by satz; 26.09.2020, 19:27.
Коментар
-
Алекс, защо ме триете?
Уточнявам нещо, кото съм повтарял многократно във форума.
Под ПКП аз разбирам Прекрасна Кърджалийска Принцеса. За Председателя на НС мога да се произнасям само с уважение с при ползване н а суперлативи.
Ако има други твърдения, т о съм бил несправедливо набеден.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар