If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При нас - работниците на физическия труд е весело!
Слез и опитай!
Ние сме по-директни, по непосредствени, умеем да пием и да се веселим!
Това ми напомня, че предишната ти обида беше на "счетоводител".
Ами, барба, не можах да го добудам до счетоводител, което е една действително уважавана професия и искам да ти напомня, че без да имаш сериозни познания по счетоводство и опит в четене на отчети и баланси (изненада: те се изготвят от счетоводители), практически ти не можеш да си сериозен инвеститор.
Та така, счетоводител не успях да стана, останах си само със завистливите погледи към някои счетоводители-магьосници.
От мен да знаеш - има такива!
В сравнение с тях, определени вицепрезиденти могат само да станат зелени от гняв и завист!
Сега съм складов работник - местя кашони. Предимно ръчно, щото съм още новобранец в занаята. Понякога успявам да се доредя до транспалетната количка на колега и съхранявам сили за колежките от счетоводството.
А те също предпочитат да се веселят понякога с нас, (също като буржоазката от Титаник, примерно), щото им е по-весело. Е, не предпочитат да живеят с нас, за тази цел си има буржоазни чичковци, само отмаряме заедно, отпускаме му края! После те се връщат при чичковците!
Коментарите под видеото са страхотни. И Гърците им казват че не са никакви Македонци а чисти Българи.
Марков, откъде го изрови това?!!!!!!!!
+
Странно ми се получи гледането. Външният вид на това момче и първите думи доведоха до някаква светкавица (прибързана) в главата ми, че става дума за някакъв вариант на нашия Киро Брейка
Случаят не е такъв!
Много важен материал. Важно е, че иде от тях, от техните редици. Каквото и да чуят нас - очевидно няма да го приемат.
Имам близък приятел, университетски преподавател. Скоро се пенсионира, но носледните 2 години изкара в СМ по някаква програма. Много подробно ми е разказвал за техните младежи и до каква степен са индоктринирани и с промити мозъци.
Е, ние тук си знаем, че модерна България не дава спиращи дъха и зашеметяващи поводи за гордост, но ... това е съвсем друга приказка.
Браво на момчето.
Използва един много добър английски език. В сравнение с това, което чуваме по американските филми, това си е истинска съкровищница.
Къде и как го е научил, чувствам се провокиран да разбера.
Подобен английски (като чужд) от младежи съм срещал само при скандинавски студенти. При германците е по-скоро рядкост. Имало го, но при висшата класа, а аз с подобни практически контакт нямам.
Едно подобно изказване демонстрира по много категоричен начин колко всъщност си ограничен.
Смехът от залата е напълно оправдан.
Нямаш никаква представа за програмата, нито за нивото на обучение.
Апели за разсъждение в посока на това що за хора биха могли да намерят място в подобна дисциплина за обучение, при теб са напълно неподходящи~
Какво казва ФОРТРАНА за произхода на човек, общество и за смисъла на съществуването?!
Аз съм практически напълно бос по програмиране. През 80-те съм минал само един семестър по основи на програмирането, ама стигнахме само до оператори и логически схеми и ... толкова, почти нищо не помня, де!
Сам ти бях написал, че Дачков е богослов. Което е един индиректен начин да кажеш покрай другото, че вероятно не е редно да го подозираш в симпатии към комунизма?
Ровил, ровил Барбата и открил, че Дачко е завършил богословие в СУ. И го съобщава с такъв акцентиран апломб, все едно е открил нов континент
Що за човек си ти?!
Крякай си (с Дачков) в твоето блато и не се опитвай да коментираш и рекламираш френски "журналист" като Ерик Земур, многократно осъждан
Комюнике на Обществото на журналистите:
"Журналистите от "Фигаро", в огромно болшинство, не искат да бъдат асоциирани с провокациите (на Ерик Земур). Искаме дирекцията да сложи край на тази ситуация ..."
Ама, Барба, защо да занимаване аудиторията с нашата персонална омраза?!
Аз съм ти обещал на теб един хубав бой и рано или късно ще си получиш пълната програма - от "А" до "Я". Просто все още не е дошъл моментът. Дебна те! В интерес н а истината преди няколко дни беше на косъм. Със закъснение прочетох, че за пореден път заедно с обидите към мен си се обърнал и с идиотски обидни думи към Съни, която никога и с нищо не те е провокирала.
Ти си такова дърво, че е напълно безсмислено да развия заради теб някаква социално-етична теза за спецификите и дискретните процеси на отношения между мъже в група, в която не присъстват жени и такава, в която има женско присъствие. Тук има философия, социология, психология и ... поезия, ама въпреки претенциите си, ти си оставаш един самоиздялкал от гниещ пън чукундур. Заради теб смисъл няма никакъв, но този случай би бил благоприятна основа да обясниш или поне да заостриш внимание на по-младата аудитория за деликатни социални явления.
Съни е единствената жена, която ни прави компания тук! Ти си възрастен мъж - предполага се, че имаш опит с жените, поне някакъв!
Дори и само като я четеш, глледайки форма, подредба, съдържание, не ти ли прави впечатление, че има самочувствие, при това напълно оправдано самочувствие. А това не те ли кара да направиш някакви напълно вероятни и обосновани изводи!
А-ха, че да взема да подкокоросам един 20-годишен младеж, да се обърне към дъщеря ти с прозвището "бабичка". Как се чувстваш в една подобна хипотеза и констелация?!
А Съни спокойно може да ти е дъщеря!
Както и да е, де, беше уикенд, кротнал се бях, пък и не ми се разправяше с теб, но не си насилвай късмета?!
Апропо, забравил съм, пък е изключено сега да взема да ровя, дъщеря ти във Франция ли я направихте? Наистина съм забравил!
За годината няма да те питам този път, имам го някъде
Сега за Земур! Прочел Барбата и вместо да прескочи омразния политически враг, взел да рови из нета за биографията на журналиста.
Кой (някакъв журналистически съюз) е скачал срещу него би имало някакво значение за нас, при условие че го коментираме често и редовно четем материалите му.
При процедура от 2019, след още 14 месеца човекът продължава да си пише!
Бил осъждан?!
За какво?:
- шпионаж в полза на Русия,
- заядливец и непоносим характер, обиждащ,
- крал е нещо от суперите в резултат н аболестна клептомания,
- обичал да бърка в гащичките на какички, които си търсят жертви, че да се изокат me tooo,
- засегнал емоционалния свят на буржоазки, чийто единствен проблем е как да изхарчат парите на мъжете си???
Какви са тези приказки?
Да не говорим, че всъщност аз въобще не акцентирах върху журналиста, а върху изданието. Най-важното в цялата ситуация е, че съответната редакционна политика и самата политическа линия на изданието правят възможни появата на такъв материал във вестника.
Защото в моите спомени Фигаро беше вестникът на "Сбор за Републиката". Обясни на аудиторията за тази партия.
Обясни кратко, сбито, систематизирано за политическия живот във Франция.
Ти нали си спомняш, че когато ви пусках материали за БХ и геппа от германските медии, нарочно подбирах консервативни такива - Шпигел, Щерн, ФАЦ, ЗЦ.
Тъй, начев, тъй, по въпроса с Македония аз мога да изразя само едно огромно браво към сегашното правителство - така се отстояват национални интереси. Е, курнела пак е ревала като неодевана пача, ма нищо, те комунистите са си такива. Някога простих почти всички прегрешния на Ваньо Мавъра, заради белстящото му поведение по време на Косовската криза, както и затова, че за пръв и единствен път Кърджали имаше за кмет етнически българин, ако БХ успее да пречупи фиромските тикви и не се отметне в последния момент, съм склонен да му простя една част от огромните прегрешения. Като никога - адекватна позиция на нашето Външно и само адмирации за Захариева и екипа ѝ. Така се отстоява позиция!
Не съм чел за курнела и компания, но ти вярвам на 100%, мда, комунисти сър.
А за комунягите на БХ и калинката му във външно - много бързаш с брависимостите. До оня ден се прегръщаше и лижеше със Зайо, сега идат избори и изведнъж се сети...къде бля 3г че не се изпълнява договора ? И то пейтриътите го подсетиха бай ..йо, и те преди избори се сетиха какво им е името, че толкова години освен за промоции за ромите ( минималните пенсии и др.) и за нещо друго трябва се замислят.
Иначе да - това е правилната позиция без съмнение, неслучайно и само 5-6% от анкетираните не са съгласни. Само дето е доста закъсняло.
Не съм проверявал дали е така, но приемам че е истина.
Ми браво, какво друго да кажем - така се отстояват национални интереси.
Дори и в Америка дето са много по съединени щатите - всеки си има собствена политика дето отстоява и е отговорен пред жителите на щата.
И пред Конституцията на федерално ниво.
Къде е записано в Европейска конституция че приемането на мигранти ( каквито ти подадат) е задължително за всички ? Освен в тъпите либерастки кратуни...
А сега приеми за истина, че:
"спазването на върховенството на закона" е задължително в ЕС.
Иначе - чупка, връщайте се в СИВ и "развития социализъм",
и си слагайте железни завеси пак
Орбан: Наложихме вето на бюджета на ЕС заради изнудването с имигранти
Унгария наложи вето върху бюджета на ЕС да 2021-2027 г. и фонда за възстановяване от пандемията от Covid-19, защото с тях ни принуждават да приемем имигранти, заяви днес премиерът Виктор Орбан, предаде Ройтерс. Унгария, заедно с Полша, наложиха вето на бюджета и фонда в понеделник, като тогава казаха, че причината е обвързването на достъпа до парите със спазването на върховенството на закона.
Не съм проверявал дали е така, но приемам че е истина.
Ми браво, какво друго да кажем - така се отстояват национални интереси.
Дори и в Америка дето са много по съединени щатите - всеки си има собствена политика дето отстоява и е отговорен пред жителите на щата.
И пред Конституцията на федерално ниво.
Къде е записано в Европейска конституция че приемането на мигранти ( каквито ти подадат) е задължително за всички ? Освен в тъпите либерастки кратуни...
Азербайджан вече доставя газ на Италия – през Грузия, Турция и Гърция.
Скоро и България ще се възползва от тези доставки – в резултат на успешната стратегия на ЕС.
Гласове е един от немногото културни сайтове в нашето интернет пространство, където се опитват да пазат баланс между оперативната информация и аналитични материали.
Общество и култура (тук вече в по-тесен смисъл) са сериозно застъпени.
От друга страна, констатира се една идея по-голямо присъствие на "леви" вътрешни дейци, но за сметка на това има широка трибуна на десни и либерални автори и материали, предимно от френски произход. Разбираемо е, съпругата на Дачков е френски възпитаник, културна жена и с нейното посредничество сайтът се пълни с интересна информация.
...
Ето такива работи - вместо да вземе повод от един такъв постинг, пък да вземе да разясни на аудиторията, кои са водещите в момента медии във Франция, как са позиционирани, какви тези защитават (редакционни политики), пък новите медии кои са и какви са, барбата сипе жлъч и отрова срещу Русия. Да се чудиш и маеш!
Крякай си (с Дачков) в твоето блато и не се опитвай да коментираш и рекламираш френски "журналист" като Ерик Земур, многократно осъждан
Комюнике на Обществото на журналистите:
"Журналистите от "Фигаро", в огромно болшинство, не искат да бъдат асоциирани с провокациите (на Ерик Земур). Искаме дирекцията да сложи край на тази ситуация ..."
Коментар