IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

    Щото, ако направят коалиция, все ще се намерят 10 000 идиоти, които ще кажат аз за Курнела не гласувам, други 10 000 идиоти не гласуват за Румен, още 10 000 идиоти не гласуват за Мая, и още 10 000 не гласуват за Татяна. следват 10 000 негласуващи за Ицо, после 10 000 негласуващи за Танас който и да е той). И ей ти ги 100 000 гласа загубени, не отиват да гласуват, а реално "гласуват" за банкянската Тиква.
    Що реално да гласуват за Тиквун?А не за Курнела например?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Вие още ли дъвчете славчо- ами кой каквото иска да прави- слави ще се яви на избори и каквото сабя покаже

      Бате Пешо ти няма да гласуваш, но също с твоите мнения разубеждаваш останалите да гласуват
      Няма лошо да се яви на изборите ама да не баламосва народа.Бойко и Слави са едно и също нещо.Когато човек отива да гласува трябва да знае кой кой е.Аз не мога нито да убедя нито да разубедя никого.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


        Бат Пешо, това ли ти е чалгата? Грешиш!

        Чувал ли си, Бат Пешо - за реализъм при изпълнението на една роля от артиста на сцената?

        Творецът се вживява в ролята на героя - до степен - публиката да живее реално с действието, което тече на сцената.

        Да, подобни изпълнения имат възрастови ограничения.

        Отдавна подобни ПИПЕРЛИВИ текстове съществуват в литературата, Бат Пешо! Сочат ги като част от Световната класика. Сигурно, един "Декамерон" на КЛАСИКА Бокачо - теб би те накарал да поставиш гнусливо ръка пред устата си?

        Бокачо е част от Световната класика, Бат Пешо и не си ти цензорът, който можеш да го спреш да бъде издаван!

        Вече писах тия неща, но ти ги подминаваш, без да ги осмислиш. Всеки вид изкуство, всяко изпълнение на артист - на сцена - има СВОЯ публика!

        За да ги разбереш: заставаш в Хайд парк и почваш да говориш по тема, която според теб е значима. Дали ще имаш публика от слушатели след час-два - зависи ЕДИНСТВЕНО от теб!

        Не е задължително публиката си да наричаш точно симпатизанти, защото част от нея може да критикува твоите идеи... Важно е хората да виждат смисъла в онова, за което говориш.

        ................

        Не разбрах, Бат Пешо, защо изобщо се насилваш да слушаш подобни изпълнения, щом не ти се нравят?

        Това парче наистина чувам за първи път, въпреки че имам спомен при друга подобна дискусия - точно ти, Бат Пешо - да беше "сразил" опонента си - именно с това парче!

        Опонентът ти пак бях аз, Бат Пешо!

        Тогава пропуснах изпълнението. Сега реших да го чуя! И?

        Какво "И?"

        Хареса ми! Лирическият герой е заслепен от качествата (вероятно и от формите и природните дадености) на дамата!

        Кое е лошото в случая? Да прозвучи и малко критикарски - така де, не може то без критика!

        Мииии, защо лирическият герой не обръща внимание на интелекта на дамата? И мен това ме порази, както вероятно и теб, Бат Пешо!

        Аз имам предположение за себе си! Вероятно, дамата вече го е обсебила интелектуално и вече да на следващият етап от своите взаимоотношения, когато.... Опаааа - не се вълнувай толкова, Бат Пешо! Това е само една метафора!!!

        Нищо няма да й скъса! Още повече, че този начин на изразяване много се харесва на определени хора от публиката (на ЧЕТИРИ ОЧИ!)...Дори съм сигурен, че тя ще бъде на Седмото небе от щастие! Това е метафоричното изразяване на твореца, бе Бат Пешо, ама и горе казвам - трудно е за разбиране от всеки и затова ти препоръчвам да слушаш неща, които ти харесват!

        Аз съм инженер и от литературни разбори не разбирам.А и да си призная не ги чета.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


          За кой? За "бившият" комунист, разбира се - става въпрос!

          Днес същият оперира с публичните финанси в страната : раздава, санира, плаща и вдига заплати в администрацията...... .. - всичко и не само изброеното - е от джоба на данъкоплатеца.
          Не си безимен ти имаш си име.И то не е Ванката...Не разбирам само защо те е страх да си признаеш точно кой си от екипа на Славчо Учиндолски

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

            Чудно е как ние българите сме оцеляли като народ при 500 г як геноцид https://www.facebook.com/notes/slavy...3893850340786/
            Още по чудно е защо тия гламави руснаци са ни развали рахатлъка с турците

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              12 ч. ·
              На 13 януари 1878 г., повторно е освободена Стара Загора. Руските войски обаче са посрещнати само от един единствен оцелял след кланетата от лятото..
              На 13 януари 2021 г., /неделя/ се навършват 143 години от повторното Освобождение на Стара Загора през Руско-турската война от 1877 – 1878 г.
              Предисторията на тези събития са известни на много от вас, но решихме да напишем няколко реда, за тези, които не знаят.
              На 22 юли 1877 г. град Стара Загора е освободен от Девети Кавказки драгунски полк, под командването на херцог Лайхтембергски. Българските опълченци и руските войски с генералите Гурко и Столетов са тържествено посрещнати в Стара Загора на 23 юли 1877 г. На следващия ден е избрана привременна комисия с председател учителят - поет и общественик Петко Рачов Славейков.
              Радостта не трае дълго. Сюлейман паша отдава голямо значение на стратегическото положение на Стара Загора и насочва 40-хилядния си елитен корпус да превземе града. Решителната битка между двете войски е на 31 юли 1877 г. В боевете при Стара Загора получават бойното си кръщение Самарското знаме и Българското опълчение. Геройски загива и командирът на Трета опълченска дружина подп. Павел Калитин. След продължителен бой войските на предния отряд на генерал Гурко се оттеглят за да защитават прохода Шипка. Част от населението на града, заедно с придошлите от селата, също се изтегля, следвайки армията. Хората, които не успяват да се изтеглят, са зверски избити. Градът е превзет, опожарен и сринат до основи от османците. В четирите църкви на града са избити хиляди души мирно население. Много млади жени и деца са отвлечени в робство.
              По различни сведения загиват около 14 500 българи от града и селата на юг от града. Не са пощадени дори и тези, които търсят спасение в православните храмове. Освирепели от твърдата съпротива, турците извършват нечувани кланета и опожаряват града. Цели пет месеца той остава в тяхно владение. През това време пожарищата продължават да тлеят, а навсякъде в града има камари от трупове. Властите безуспешно се опитват да ги погребат. Мъченически загиналите старозагорци и жители на околните села, които са потърсили спасение в града, така и не са погребани и костите им белеят по улиците.
              Въпреки тежката зима на 1877 г. русите атакуват и на 10 декември пада обсаденият Плевен. Руските войски, проявявайки героизъм и себеотрицание, преминават успешно старопланинските проходи. В началото на януари 1878 г. под командването на генералите Ф. Радецки, Н. Святополк - Мирски и М. Скобелев русите разбиват лагера на турските войски при Шипка-Шейново. Руските войски преминават бързо през подбалканското поле, като се сражават с остатъците на османската армия.
              На 13 януари 1878 г. те повторно освобождават Стара Загора. Този път няма тържествено посрещане на освободителите отстрана на населението. Единственият човек, който ги посреща е българката Неда Черковина, която успява да оцелее в петмесечния ад. За нейните страдания пише възрожденецът Г. Димитров в книгата си ,,Страданията на българите и Освобождението на България през 1877-78 год.”
              Поклон! Ние помним!
              Чудно е как ние българите сме оцеляли като народ при 500 г як геноцид https://www.facebook.com/notes/slavy...3893850340786/

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Barbi дневални ще се връща в матушка рус, организирай комитета по посрещането. Аз ще организирам московката милиция за ареста. Ако искаш се обади на някой да организира хотел, че му взеха хапартаментчето
                защо ще арестувате един от малцината свестни в РФ? защо Дуров НИКОГА няма да се върне в РФ? отг е прост и лесен

                Коментар



                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Barbi дневални ще се връща в матушка рус, организирай комитета по посрещането. Аз ще организирам московката милиция за ареста. Ако искаш се обади на някой да организира хотел, че му взеха хапартаментчето
                  oIo

                  Last edited by barbaron; 13.01.2021, 16:00.

                  Коментар


                  • Barbi дневални ще се връща в матушка рус, организирай комитета по посрещането. Аз ще организирам московката милиция за ареста. Ако искаш се обади на някой да организира хотел, че му взеха хапартаментчето

                    Коментар



                    • 12 ч. ·
                      На 13 януари 1878 г., повторно е освободена Стара Загора. Руските войски обаче са посрещнати само от един единствен оцелял след кланетата от лятото..
                      На 13 януари 2021 г., /неделя/ се навършват 143 години от повторното Освобождение на Стара Загора през Руско-турската война от 1877 – 1878 г.
                      Предисторията на тези събития са известни на много от вас, но решихме да напишем няколко реда, за тези, които не знаят.
                      На 22 юли 1877 г. град Стара Загора е освободен от Девети Кавказки драгунски полк, под командването на херцог Лайхтембергски. Българските опълченци и руските войски с генералите Гурко и Столетов са тържествено посрещнати в Стара Загора на 23 юли 1877 г. На следващия ден е избрана привременна комисия с председател учителят - поет и общественик Петко Рачов Славейков.
                      Радостта не трае дълго. Сюлейман паша отдава голямо значение на стратегическото положение на Стара Загора и насочва 40-хилядния си елитен корпус да превземе града. Решителната битка между двете войски е на 31 юли 1877 г. В боевете при Стара Загора получават бойното си кръщение Самарското знаме и Българското опълчение. Геройски загива и командирът на Трета опълченска дружина подп. Павел Калитин. След продължителен бой войските на предния отряд на генерал Гурко се оттеглят за да защитават прохода Шипка. Част от населението на града, заедно с придошлите от селата, също се изтегля, следвайки армията. Хората, които не успяват да се изтеглят, са зверски избити. Градът е превзет, опожарен и сринат до основи от османците. В четирите църкви на града са избити хиляди души мирно население. Много млади жени и деца са отвлечени в робство.
                      По различни сведения загиват около 14 500 българи от града и селата на юг от града. Не са пощадени дори и тези, които търсят спасение в православните храмове. Освирепели от твърдата съпротива, турците извършват нечувани кланета и опожаряват града. Цели пет месеца той остава в тяхно владение. През това време пожарищата продължават да тлеят, а навсякъде в града има камари от трупове. Властите безуспешно се опитват да ги погребат. Мъченически загиналите старозагорци и жители на околните села, които са потърсили спасение в града, така и не са погребани и костите им белеят по улиците.
                      Въпреки тежката зима на 1877 г. русите атакуват и на 10 декември пада обсаденият Плевен. Руските войски, проявявайки героизъм и себеотрицание, преминават успешно старопланинските проходи. В началото на януари 1878 г. под командването на генералите Ф. Радецки, Н. Святополк - Мирски и М. Скобелев русите разбиват лагера на турските войски при Шипка-Шейново. Руските войски преминават бързо през подбалканското поле, като се сражават с остатъците на османската армия.
                      На 13 януари 1878 г. те повторно освобождават Стара Загора. Този път няма тържествено посрещане на освободителите отстрана на населението. Единственият човек, който ги посреща е българката Неда Черковина, която успява да оцелее в петмесечния ад. За нейните страдания пише възрожденецът Г. Димитров в книгата си ,,Страданията на българите и Освобождението на България през 1877-78 год.”
                      Поклон! Ние помним!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                        Той е прост, ограничен, вулгарен, арогантен, самовлюбен, селски хитрец.
                        Ха познайте за кой от двамата ви фаворити става въпрос!

                        За кой? За "бившият" комунист, разбира се - става въпрос!

                        Днес същият оперира с публичните финанси в страната : раздава, санира, плаща и вдига заплати в администрацията...... .. - всичко и не само изброеното - е от джоба на данъкоплатеца.

                        Коментар


                        • Вие още ли дъвчете славчо- ами кой каквото иска да прави- слави ще се яви на избори и каквото сабя покаже

                          Бате Пешо ти няма да гласуваш, но също с твоите мнения разубеждаваш останалите да гласуват

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                            На него му харесва Шти скъсам гъзъ
                            https://www.youtube.com/watch?v=RadRCSMab3E

                            Бат Пешо, това ли ти е чалгата? Грешиш!

                            Чувал ли си, Бат Пешо - за реализъм при изпълнението на една роля от артиста на сцената?

                            Творецът се вживява в ролята на героя - до степен - публиката да живее реално с действието, което тече на сцената.

                            Да, подобни изпълнения имат възрастови ограничения.

                            Отдавна подобни ПИПЕРЛИВИ текстове съществуват в литературата, Бат Пешо! Сочат ги като част от Световната класика. Сигурно, един "Декамерон" на КЛАСИКА Бокачо - теб би те накарал да поставиш гнусливо ръка пред устата си?

                            Бокачо е част от Световната класика, Бат Пешо и не си ти цензорът, който можеш да го спреш да бъде издаван!

                            Вече писах тия неща, но ти ги подминаваш, без да ги осмислиш. Всеки вид изкуство, всяко изпълнение на артист - на сцена - има СВОЯ публика!

                            За да ги разбереш: заставаш в Хайд парк и почваш да говориш по тема, която според теб е значима. Дали ще имаш публика от слушатели след час-два - зависи ЕДИНСТВЕНО от теб!

                            Не е задължително публиката си да наричаш точно симпатизанти, защото част от нея може да критикува твоите идеи... Важно е хората да виждат смисъла в онова, за което говориш.

                            ................

                            Не разбрах, Бат Пешо, защо изобщо се насилваш да слушаш подобни изпълнения, щом не ти се нравят?

                            Това парче наистина чувам за първи път, въпреки че имам спомен при друга подобна дискусия - точно ти, Бат Пешо - да беше "сразил" опонента си - именно с това парче!

                            Опонентът ти пак бях аз, Бат Пешо!

                            Тогава пропуснах изпълнението. Сега реших да го чуя! И?

                            Какво "И?"

                            Хареса ми! Лирическият герой е заслепен от качествата (вероятно и от формите и природните дадености) на дамата!

                            Кое е лошото в случая? Да прозвучи и малко критикарски - така де, не може то без критика!

                            Мииии, защо лирическият герой не обръща внимание на интелекта на дамата? И мен това ме порази, както вероятно и теб, Бат Пешо!

                            Аз имам предположение за себе си! Вероятно, дамата вече го е обсебила интелектуално и вече да на следващият етап от своите взаимоотношения, когато.... Опаааа - не се вълнувай толкова, Бат Пешо! Това е само една метафора!!!

                            Нищо няма да й скъса! Още повече, че този начин на изразяване много се харесва на определени хора от публиката (на ЧЕТИРИ ОЧИ!)...Дори съм сигурен, че тя ще бъде на Седмото небе от щастие! Това е метафоричното изразяване на твореца, бе Бат Пешо, ама и горе казвам - трудно е за разбиране от всеки и затова ти препоръчвам да слушаш неща, които ти харесват!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Подобно е отношението му към Доан. Славчо шапка му сваля, Добре че не е със захлупен фес.
                              Все ми се чини, въпрос на време.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                                Аз ви разправям че не познавате Славчо и медииния му образ няма нищо общо с реалността.Ма защо никой не се осмелява да ми отговори на въпроса защо Мая Татяна Ицо Курнела Танас Румчо и другите не направят коалиция срещу ГЕРБ?Защо?
                                Щото, ако направят коалиция, все ще се намерят 10 000 идиоти, които ще кажат аз за Курнела не гласувам, други 10 000 идиоти не гласуват за Румен, още 10 000 идиоти не гласуват за Мая, и още 10 000 не гласуват за Татяна. следват 10 000 негласуващи за Ицо, после 10 000 негласуващи за Танас който и да е той). И ей ти ги 100 000 гласа загубени, не отиват да гласуват, а реално "гласуват" за банкянската Тиква.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X