IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На Шипка вчера, българите бяха обгърнати от българското знаме без сини и червени интерпретации...
    И Президентът се е държал като достоен представител на Българите.
    С първостепенно значение на Българската държавност и отдавайки заслужена почит на помогналите ни да бъдем свободни.
    Историята е такава, каквато е, но днес пишем новата ни история.
    Българска - не американска, немска или руска, а нашата и разни фобии нямат място в нея
    Омразата само е пречела в историята ни да гледаме напред с достойнство и да действаме в общобългарски интерес!

Коментар

• Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнение
      Изправи гърба, прибери корема ... зеелее
      Защо ушите на този кон са сини

Коментар

• Изправи гърба, прибери корема ... зеелее

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Не можахме да се обединим във форума,иначе на вр. Шипка вчера имаше над 100 000 млади българи.
          Това са 100 000 мишоци. 100 000 качили се да си направят селфи да го пуснат във фейсбук,инстаграм или снапчат, да си съберат лайковете и толкоз.Те все още са си роби на политическата класа. Аз не ги виня, просто защото родителите са им били роби на комунистическият режим. Да има пари за леб и спокойствие някоя стара бричка и кеф. Аз не съм се качил на Шипка,но знам 100 пъти повече за историята на България отколкото тия ПАТРИОТИ на думи

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
            И на националния ни празник не можахме да се обединим.
            Какви изказвания само чухме навръх 3 март, какви уверения от най-високо място, че да си българин не е просто участ, а чест. Думи, изречени без свян, изречени в момент, в който България вече видимо е тласкана към катастрофа с евразийски привкус. От най-високо място ...

„Патриотизъм е когато поставяш на първо място обичта към своя народ, а национализъм - когато на първо място стои омразата към другите народи.“ Но БСП няма да се замислят, защото нямат толкова акъл.

Генералът от резерва Румен Радев и назначеното от него служебно правителство за нула време обърнаха с хастара наопаки силовите ведомства и назначиха свои хора на ключови позиции. Ще кажеш, че се готвят за военно положение и на всички постове трябва да има проверени другари с „хладен ум и горещо сърце“, както се изразяваше Феликс Едмундович. Орешарски беше на път да го направи с жандармерията, оковала в желязо центъра на София, но му липсваше военната закалка. Това очевидно сега е отчетено от отговорните другари, отговарящи за операцията.
            Сякаш ще са на власт не два месеца, а двадесет години и трябва да установят ударно „народната власт“. И ще заплющят едни червени знамена, на сърца ни ще олекне, да живей, живей труда."
            ....
            ​​​​​​​Човек може да си помисли, че другарите генерали наистина ще опитат да върнат социализЪма с добре познатите им армейски методи, те други и не знаят. Още повече, че марксистите-ленинисти продължават да са подавляващо мнозинство сред командния състав на армията ни, няма какво да се лъжем. Там реформа просто нямаше. Един доскорошен голям шеф във Военното контраразузнаване ме уверяваше на няколко пъти, че било крайно време да се сложи край на „пещерния антикомунизъм“ и другарите да заемат достойните си места. Къде го видя, не знам, 27 години гледаме само пещерни комунисти, които са назначени за милионери, пещерите им са последен писък на парижката мода. Капиталисти-марксисти са хората, но не съм забелязал някой „пещерен антикомунист“ да ги е подгонил.

Президентът Радев си назначи за съветник също такъв проверен военен контраразузнавач, офицер от ДС. Казват за него, че бил човек на ВКР в поделението в Равнец, откъдето започва кариерата на младия пилот Румен Радев. Тук трябва да си зададем въпроса:

„Кой изобщо е пилотът на самолета“

Всичко става толкова абсурдно, че вече нищо не е изключено. Няма да се изненадам, ако на генералите им хрумне да мобилизират цялото мъжко население в името на борбата с тероризма и световния империализъм, а после да дадат заповед :“Газ, чорапи, ръкавици“ и прочетат указ, че обявяват военно положение в името на спасението на родината.

“Генералите винаги се готвят за миналата война” , както казваше Уинстън Чърчил.

http://www.faktor.bg/bg/articles/mne...koyto-shtrakna

Коментар

• Пак соросоиди ви преследват... Все друг ви е крив.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Медия съобщи, че вчера централната банка на Русия е отнела лицензите за банкова дейност на още 3 банки в Русия и е анулирала лиценза за банкова дейност на друга банка в Русия. По мои сметки от началото на 2017г. досега 12 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. По мои сметки през 2016г. 106 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. Според данни, публикувани от руска медия, от 1991г. досега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.

http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9575590
                http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9575609
                http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9575674
                http://www.banki.ru/banks/memory/

Помните ли как ко мо не та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм получавал пари за да пиша по форуми? Истината обаче е съвсем друга. Аз никога не съм получавал пари за да пиша по форуми и никога не съм искал пари за да пиша по форуми. Аз никога не съм бил член на нито една партия.

Помните ли как ко мо не та се опитаха да ви излъжат, че уж съм бил агент на ДС? Истината обаче е съвсем друга. Аз никога не съм бил агент на ДС, а доста ко мо не та са били агенти на ДС.

Коментар

• Не можахме да се обединим във форума,иначе на вр. Шипка вчера имаше над 100 000 млади българи.

Коментар

• Десни ли?!
                    Проверката показа, че всички парламентарно представени партии и много от тези извън парламента са включили в листите си сътрудници, работили за комунистическата система и нейния репресивен апарат. Негативната класация се води от БСП с 60 души, следвани от ГЕРБ с 41, ДПС – 39, АБВ – 15, Реформаторски блок – 11, НФСБ – 7, ВМРО – 6, „Атака” – 5 и БДЦ – 4
                    http://desebg.com/2011-01-16-11-42-1...10-19-15-03-25

Коментар

• И на националния ни празник не можахме да се обединим. Не престанахме вече повече от 25 г., от началото на демократичните промени у нас, да се се делим на различни фили и фоби. Непрекъснато гледаме назад и се ровим в миналото, вместо да търсим начин да подобрим настоящето. По наша традиция търсим враг, който да ни обедини с омразата си срещу него.

Точно на този ден се сещаме за думите на цар Борис III, който горчиво е казал: "Моят народ е русофилски, политиците ми са англофили, генералите - германофили, жена ми е италианка, само аз съм единственият българофил в царството."

Потърсихме проф. Божидар Димитров за коментар на случващото се покрай националния ни празник.

Интервю на Албена БОРИСОВА

- Пак сме разединени, проф. Димитров. Защо не можем да се обединим, дори на националния си празник? Докога ще е така?

- Кой е разединен? Българиският народ е обединен. На Шипка се качиха толкова много хора. Бяха щастливи, поздравяваха се, радваха се. Това, че 5 - 6 соросоида, които имат достъп до медиите, се опитват да внушат друго и да правят суматоха, нищо не значи. Народът е мъдър и не се поддава на евтини манипулации.

- Различни коментатори в това число и ваши колеги историци стигнаха до там, че да повдигат въпроса дали няма друга бележита дата, която да бъде обявена за национален празник вместо 3 март?

- Бележити дати в българската история има много. Държавен празник е този, когато е основана държавата. Не знаем кога са основани първата и втората българска държава. Известна е датата на основаването на третата българска държава и тя е 3 март. Другите празници нямаше да ги има, ако го нямаше 3 март.

- Сега в наше време Русия е модерно да бъде обявена за враг номер едно. В крайна сметка каквито и да си били имперските й интереси по време на войната й с Турция, резултатът е налице и той е в наша полза - имаме собствена държава?!

- Ама разбира се, естествено. Много често в историята се случва интересите на две държави да съвпадат. Точно това става и по време на руско-турската война. И както и да опитват да изкривяват историята, не става. Ако не я е имало тази война, и нас нямаше да ни има като държава.

- Какво е вашето послание към българите?

- Да живее България!

Коментар

• Ванюшка удоволствие ми е да те чета. Съвсем сериозно,много ме развеселяваш. Пускаш ни хубави статистики, ама защо така се трудиш хубоснико, надали на някой тук му пука за тия данни. Ти си пиши ние ще ти се хилим. КО МУ НЕ.
                        Според мен си ти бивш агент на ДС, и сега се опитваш с тези си постове, да мразим Запада.. Ах ти много си умничък, но не достатачно.

Коментар

• Медия наскоро публикува статия, в която пише, че "... днес членовете на БСП са изпаднали в идейна и организационна апатия." В същата статия пише за лидерката на БСП Корнелия Нинова и за нейното обкръжение в БСП, че "около Нинова пространството се препълни с партийни и с непартийни агресивни властолюбиви индивиди, които се борят за личния си комфорт...". В статията пише за лидерката на БСП Корнелия Нинова още и че "Нинова не вярва на членовете на БСП. Нинова не вярва на никого, защото самата тя често прибягва от полуистини до откровени лъжи."

Една моя позната наскоро каза, че на предстоящите парламентарни избори в България хората няма да гласуват за БСП, защото по време на управлението на комунистите в България, българските комунисти са превърнали гоненията на християните в държавна политика.

Нека никой никога да не гласува за БСП.

http://desebg.com/index.php?option=c...rticle&id=2070
                          http://desebg.com/religia/772-2012-06-17-10-45-39
                          Last edited by Ivan2015; 04.03.2017, 01:16.

Коментар

• А ето го и Дурачок , сигурно за плюване по Рашата на 3 март от Козяк му плащат двоен надник ....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• НСИ публикува данни, според които през декември 2016г. производството на безоловен бензин в България се е увеличило с 15,4 % спрямо декември 2015г.
                              Това е поредната много добра новина за България.

Да ви напомня, че през 2016г. брутният вътрешен продукт на България се е увеличил с над 3 % спрямо 2015г.

Коментар

• Централната банка на Русия публикува данни, според които през 2016г. износът на стоки от Русия е намалял със 240 007 000 000 щатски долара спрямо 2013г., тоест през 2016г. износът на стоки от Русия, смятан в щатски долари, е намалял с 45,993 % спрямо 2013г.

Едва ли някой анализатор би се учудил от тези данни.

Да ви напомня, че според данни от Росстат, през 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2015г., а през 2015г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2014г..
                                Last edited by Ivan2015; 04.03.2017, 12:06.

Коментар

Working...
                                X