IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Тази страна се казва така, самите венесуелци я наричат Венесуела.

Кой си ти, та да даваш нови имена на нещата...

И град Беджинг за цял свят е Беджинг, само в Русия и тук му викат Пекин, ама не е Пекин, а е Беджинг..

Не съм ти виновен, че си се вързал на няколко червени "професорчета" папагалчета, подиграли се със световни наименования през 50те години на миналия век....

Нарочно го изписах така, за да ми се закачи някой "учен"...
    Не е бейджинг, а е бейджин. А бе ти с колко издържа матурата по български език и каква ти е оценката по география

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Ти ли точно ша правиш забележки за правописа бе ВенеСуелецо ?
      Той не е венесуелец, а е многоников според амстердамата

Коментар

Върховният съд на Венецуела стана и парламент

„Докато продължава неуважението към съда, парламентарната власт ще се упражнява пряко от конституционната камара на Върховния съд или от органа, който осигурява спазването на върховенството на закона”, постанови Върховният съд. Магистратите лишиха депутатите и от имунитет, разчиствайки пътя към съдебно преследване срещу опозицията.
        През август 2016 г. върховните съдии се произнесоха, че опозиционното мнозинство в парламента нарушава правилата, защото допусна полагане на клетва от трима депутати, които са разследвани за изборни измами. Според опозицията става дума за изфабрикувани обвинения, целящи подкопаване на властта на парламента..
        А в бг това кога ще стане, абв подадоха сигнал до съда че марешки е участвал с 2 партии, съда дали ще каже че изборите са нелигитимни, аз си мисля че няма да каже такова нещо. Ако въобще каже нещо то ще е след 1 година. А след това я камилата , я камиларя

Коментар

И? Спечели ли БКП - не! Понеже много питате ти и каскета, имате ли причина, да го правите - не, нямате!
          Само да ти припомня миналото нар. събрание БСП- 37 депутата- това 80. Дали е спечелила, ти как мислиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
            НСИ публикува данни, според които през януари 2017г. в България оборотът в търговията с хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия се е увеличил с 4 % спрямо януари 2016г. по съпоставими цени.
            Изобщо не се учудвам от тези данни.

Да ви напомня, че според данни от НСИ номиналният брутен вътрешен продукт на България през 2016г. сe e увеличил с 4,588 % спрямо 2015г., а през 2016г. реалният ръст на брутният вътрешен продукт на България спрямо 2015г. е бил 3,4 %.
            Като вдигнаха газа след изборите, ще вдигнат и бензините и тогава ще имаме още по голям БВП. Ако вдигнат и ел енергията тогава още ще го качим продукта

Коментар

Както съобщиха повечето водещи сръбски медии (напр. Dnevni list Danas), на 23 март в сръбския военен музей в Калемегдан в Белград се е състояла церемония по излагането на нов важен експонат – пусковата установка полковник Золтан Дани, постигна две достоверни победи на югославската ПВО - F-117A на 27 март и изтребител F-16C на 2 май.
              То хубаво са ги поставили сърбите, ама не пишеш имало ли е митинг на демократичните сили, които са поискали да се махне тази установка и на нейно място да се сложи някоя бомба от тези които разрушаваха мостовете

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

В много страни си има национална транскрипция за ....географски названия ))
                И в нашата си казваме Венецуела, както казваме САЩ, а не Ю ес ей

И за Пекин, ако трябва да сме точни, съществуват официално тези названия - Beijing(Бейджин) и Peking(произнася се Пекин),
                а самите китайци,чувала съм го в Шанхай, често го наричат Пеннин

Иначе, не пречи да си търсиш руска връзка навсякъде )
                Руската връзка е, че само руснаците го наричат Пекин и ние подир тях. Не я търся, тя е факт.
                Примерът ти със САщ е толкова неподходящ, че не може да бъде. Там имаш съкращение и превод. Много "подбран" пример.. Лека вечер.
                The strongest stand last.

Коментар

И град Беджинг за цял свят е Беджинг, само в Русия и тук му викат Пекин, ама не е Пекин, а е Беджинг..

Не съм ти виновен, че си се вързал на няколко червени "професорчета" папагалчета, подиграли се със световни наименования през 50те години на миналия век....

В много страни си има национална транскрипция за ....географски названия ))
                  И в нашата си казваме Венецуела, както казваме САЩ, а не Ю ес ей

И за Пекин, ако трябва да сме точни, съществуват официално тези названия - Beijing(Бейджин) и Peking(произнася се Пекин),
                  а самите китайци,чувала съм го в Шанхай, често го наричат Пеннин

Иначе, не пречи да си търсиш руска връзка навсякъде )

Коментар

• Руската прокуратура ще блокира призивите за протести в социалните мрежи
                    ........................................
                    Пфффффф, колко свободолюбиво и справедливо!

Коментар

Коментар

Марков, необъркваем си, правописа те издава, когато не цитираш разни "медии"..

Венесуела Марков, е това, което искате да стане България.. Та чети, Марков, колко яко ще ти стане, когато успеете.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Венесуела Марков, е това, което искате да стане България.. Та чети, Марков, колко яко ще ти стане, когато успеете.
                          Аз нямам спомен да съм искал, ако ти имаш такава мечта кажи си , не е срамно.

Само не набеждавай другите за твоите желания.....

Коментар

Аха пък в Хайти имало улични стълкновения поради бедността ..... ма това какво отношение има към България и заобикалящия ни свят ?

Коментар

Аха пък в Хайти имало улични стълкновения поради бедността ..... ма това какво отношение има към България и заобикалящия ни свят ?
                              Марков, Хайти, коко е ?
                              Сестрата на Акций ?
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Върховният съд на Венецуела стана и парламент

Коментар

Working...
                                X