IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Първата част е неуспешна, но за втората дори е нямало нужда от "план". За 50 години сАвецко робство, народа оскотя необратимо. Всичко що годе по-свестно се изнесе и тук останаха само мангао, пенсионери и оскотял бекапе електорат. Другите са до 10% и парламентарно непредставени. Нама надежда за тая кочинка.
    кажи ми някое голямо предприятие -структуроопределящо , което е построено в демокрацията- НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМААААААААААААААА
    Хайде сега помисли пак и кажи някое което да е закрито по време на демокрацията- всиииииииииичкииииииииии
    Тоест какво да правим в територията бг. Нали ако се върнем всички ще си търсим работа- и къде ще я намерим- например в русе в шивашките фирми с 500лв заплата, ама чорбаджията-иззедник се оплаква че нямал работници- тоест няма абдали да работят и той щял да фалира

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Иванушка ,

за всичкото соросойд истината много боли , а тя е че както и да се смята населенито на България за периода 1945 - 1989 е нараснало с близо 2 000 000 човека.

От 1989 до 2017 населението на България е намаляло поне с 1 600 000 човека ...... да живее демокрацията / смигам /
      Не знам за иванушка, но мен това изобщо не ме боли.
      Даже напротив. Но виж бих предпочел да се беше изнесъл некачествения материал, като вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

.... плана на Хитлер ОСТ за унищожение на на 1/3 от славянското население и за оскотяването и лумпенизиране на останалата част от населението. Нима не виждаме същото, разпаднала се социална система, неграмотни деца и зомбирано население, което вече не може и да мисли. Народа е превърнат в БИОМАСА. Бута отпред и изкарва отзад!....
        Първата част е неуспешна, но за втората дори е нямало нужда от "план". За 50 години сАвецко робство, народа оскотя необратимо. Всичко що годе по-свестно се изнесе и тук останаха само мангао, пенсионери и оскотял бекапе електорат. Другите са до 10% и парламентарно непредставени. Нама надежда за тая кочинка.

Коментар

• Какво стана с равенството в най големия затвор на планетата
          САЩ по стъпките на Путин - ще затварят активистка, защото се разсмяла в Конгреса! Дезири А. Файруз се подиграла на реч на генералния прокурор относно равенството

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/svyat/sashch-po-...ews509723.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Чакай сега, капиталист ли е или е комунист с това предприятие за наеми??? Голям смях!..

Какви са тия комунисти, собственици на сгради, даващи ги под наем,бе? Еееееееей... Кога ще се оправите , бе??
            Вече им казват предприемачи без значение каква идеология изповядват, гергов какъв е- комунист или капиталист или комунистически капиталист гледам вчера не си дочакал бфб-ту- рано рано си си заминал ощетил си работодателя

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Наистина е така, имам пример пред очите си поне. Май съм го писал и друг път, но.......90-91г с един куфар пари-продадено е всичко каквото има в бг, пристига тук бащата на мой познат. Започва ремонт на къщи и строеж разбира се. Дори и като комунист е свикнал да работи и се хваща дори и у най малката работа. Синът му с когото се познавам в момента има едно общежитие в кайзерслаутерн, купено с негови пари обновено и даава апартаменти вътре под наем. Преди беше купил в едно село няколко парцела, събори къщите и ги направи отново, но по новите стандарти, с изолации и всичко каквото ти дойде на ум. Не вярвах че в селото където ги беше взел ще успее да продаде дори и една къща, но успя пича да ги разкара. Понеже ползуваше българи строители, му излезе всичко по евтино. Говорихме един път за пари, каза че общо е спечелил около 18-19% от цялата работа.
              Друг пример без пари е един с когото сме се виждали един път- работи за някаква фирма в дюселдорф- компютърджия- казва че заплатата му е около 5000 чисти, но той се измъква от блатото с труд и учение
              Чакай сега, капиталист ли е или е комунист с това предприятие за наеми??? Голям смях!..

Какви са тия комунисти, собственици на сгради, даващи ги под наем,бе? Еееееееей... Кога ще се оправите , бе??
              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Лесен е ама трябва да се бачка. Освен ако човек не е пооткраднал преди да се изнесе. Ама ако е дошъл почти без пари, животът му е бил доста труден докато стане малко по-лесен. Ако ме разбираш какво имам предвид.
                Наистина е така, имам пример пред очите си поне. Май съм го писал и друг път, но.......90-91г с един куфар пари-продадено е всичко каквото има в бг, пристига тук бащата на мой познат. Започва ремонт на къщи и строеж разбира се. Дори и като комунист е свикнал да работи и се хваща дори и у най малката работа. Синът му с когото се познавам в момента има едно общежитие в кайзерслаутерн, купено с негови пари обновено и даава апартаменти вътре под наем. Преди беше купил в едно село няколко парцела, събори къщите и ги направи отново, но по новите стандарти, с изолации и всичко каквото ти дойде на ум. Не вярвах че в селото където ги беше взел ще успее да продаде дори и една къща, но успя пича да ги разкара. Понеже ползуваше българи строители, му излезе всичко по евтино. Говорихме един път за пари, каза че общо е спечелил около 18-19% от цялата работа.
                Друг пример без пари е един с когото сме се виждали един път- работи за някаква фирма в дюселдорф- компютърджия- казва че заплатата му е около 5000 чисти, но той се измъква от блатото с труд и учение

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Бе те същите твоите познати твърдяха че ще гласуват за Реформаторския блок , а излезе че те излъгаха и гласуваха за БСП.

Да ви напомня че реформаторския блок и всичките останали психо-десни не можаха да влязат в парламента на миналите избори.
                  Какво стана с преданоста към родину, защо караш Нисан??
                  The strongest stand last.

Коментар

• КОЙ е премиер – Борисов или Пеевски?

Коментар

• Октай пред Фрог: Кабинетът е реден в х-л „Берлин”

Коментар

• Шефката на европейските профсъюзи г-жа Бъроу, която е гост на конгреса на КНСБ директно каза в ефира по БНТ - България по размера на минималната рабoтна заплата е по-зле и от най-бедните страни в света, от някои китайски провиции, например...
                        Кратко, ясно, точно...
                        Last edited by Kiro; 04.05.2017, 09:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Тези удари минаха отдавна, какво ни го повтарящ през два дни? Заработваш ли пачките от постовете си? Колко плаща вашето НПО, поне като плюя да ми плащате, да не съм някакъв балък аз?
                          И тоя ше свърши на 4 километър кат Дюти Фри...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                            Според медии служебното правителство на България с премиер Огнян Стефанов Герджиков е подкрепило наскорошните удари на САЩ по авиобаза на режима на Асад в Сирия. Да ви напомня, че според медии тези удари на САЩ са отговор на извършеното от режима на Асад варварско нападение с химическо оръжие в град Хан Шейхун в Сирия.
                            Според медии в специална позиция на Министерството на външните работи на България пише и че "...България приема въздушните удари на въоръжените сили на САЩ по летище на сирийските ВВС като част от усилията за решаване на проблема с химическите оръжия в Сирия, чието използване категорично трябва да бъде прекратено". Това е част от специалната позиция на Министерството на външните работи на България.

Да ви напомня, че според медии сегашният министър-председател на България Огнян Герджиков е казал, че на последните парламентарни избори в България е гласувал за Реформаторския блок.

Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм бил трол, аутист и че уж мои познати уж били гласували за комунистите и че уж някой плащал за да пиша по форуми? Тези твърдения на ко мо не та та изобщо не са верни. Аз не съм трол. Аз не съм аутист. Никога не съм получавал пари за да пиша по форуми и никого не съм искал пари за да пиша по форуми. На последните парламентарни избори в България никой от моите познати не е гласувал за БСП.

Нека никой никога да не гласува за БСП.

https://www.facebook.com/izmamimpex/
                            http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230
                            http://www.extremecentrepoint.com/archives/6537
                            Тези удари минаха отдавна, какво ни го повтарящ през два дни? Заработваш ли пачките от постовете си? Колко плаща вашето НПО, поне като плюя да ми плащате, да не съм някакъв балък аз?

Коментар

• Според медии служебното правителство на България с премиер Огнян Стефанов Герджиков е подкрепило наскорошните удари на САЩ по авиобаза на режима на Асад в Сирия. Да ви напомня, че според медии тези удари на САЩ са отговор на извършеното от режима на Асад варварско нападение с химическо оръжие в град Хан Шейхун в Сирия.
                              Според медии в специална позиция на Министерството на външните работи на България пише и че "...България приема въздушните удари на въоръжените сили на САЩ по летище на сирийските ВВС като част от усилията за решаване на проблема с химическите оръжия в Сирия, чието използване категорично трябва да бъде прекратено". Това е част от специалната позиция на Министерството на външните работи на България.

Да ви напомня, че според медии сегашният министър-председател на България Огнян Герджиков е казал, че на последните парламентарни избори в България е гласувал за Реформаторския блок.

Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм бил трол, аутист и че уж мои познати уж били гласували за комунистите и че уж някой плащал за да пиша по форуми? Тези твърдения на ко мо не та та изобщо не са верни. Аз не съм трол. Аз не съм аутист. Никога не съм получавал пари за да пиша по форуми и никога не съм искал пари за да пиша по форуми. На последните парламентарни избори в България никой от моите познати не е гласувал за БСП.

Нека никой никога да не гласува за БСП.

http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230
                              http://www.extremecentrepoint.com/archives/6537
                              Last edited by Ivan2015; 04.05.2017, 02:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                                Според някои данни за периода от началото на 1900г. до края на 1944г., тоест за 45 години населението на България се е увеличило с 3 220 200 души, което означава, че през периода от началото на 1900г. до края на 1944г. населението на България се е увеличавало средно с 71 560 души на година.
                                Да ви напомня, че според данни, публикувани в статистическия справочник "Демография, икономика, социално осигуряване 1990 - 2010г.", през 1989г., когато България все още се управляваше от БКП, само за 1 година населението на България е намаляло с 219 328 души.

Да ви напомня, че Народното събрание на България е приело закон, според който комунистическият режим в България от 9 септември 1944г. до 10 ноември 1989г. е обявен за престъпен. В член 3 алинея 2 на този закон пише, че "Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система".

http://www.lex.bg/laws/ldoc/2134920192
                                А защо не са лустрирани и вкарани по затворите поне висшите функционери от ЦК на БКП, УБО и други подобни? Именно тия нещастници са виновни населението да се стопи и ще продължава да се топи, защото и днес техните наследници и роднини са на власт във всяка една партия

Коментар

Working...
                                X