Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеПротив кабинета ББ 3 в парламента са партиите на врачанската текезесарка и дръндарина.
Против новото правителство извън парламента са подсмърчащите по дуварите десебарки с 90 к гласа на последните избори /или новата республика/ + овчите глави на прокопи и овъргаз, получили 100 к гласа на последните парламентарни избори.
Изводите - сами.
Make Them Suffer https://www.youtube.com/watch?v=pMdZT0eSoD0
Коментар
-
Против кабинета ББ 3 в парламента са партиите на врачанската текезесарка и дръндарина.
Против новото правителство извън парламента са подсмърчащите по дуварите десебарки с 90 к гласа на последните избори /или новата республика/ + овчите глави на прокопи и овъргаз, получили 100 к гласа на последните парламентарни избори.
Изводите - сами.
Make Them Suffer https://www.youtube.com/watch?v=pMdZT0eSoD0
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТова "правителство" ще е второ берово. След поредното управление на мултигруп-наследници, Бългагия ще е докарана до положението от 96-та година.
Добре поне, че пияницата веждю ни освобождава от присъствието си....и кОлтурата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Не знам за иванушка, но мен това изобщо не ме боли.
Даже напротив. Но виж бих предпочел да се беше изнесъл некачествения материал, като вас.
Коментар
-
" Порожанов - човек, бит от задкулисието и оглавявал доскоро Фонд Земеделие, става министър на земеделието.
И досега не знаем защо Румен Порожанов беше бит.
В същото време именно Порожанов ще оглавява сектор с огромен милиарден портфейл.
Той беше пратен във Фонд Земеделие от Владислав Горанов.
А връзките на Вл.Горанов с Делян Пеевски са всеизвестни".
3 май 2017 г.
ФРОГНЮЗ
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin
Какво знаеш за КТМ глупако, виждал ли си го дори на картинка? Единствения проблем на КТМ бяха леярните трябваше да се направят леярни и с малък капацитет- 500-1000кг, а не тези кютуци по 20 тона. Всъщност и за тях имаше работа- КТМ даваше зъбчатките на вецовете на руснаците. Но в момента в който руснаците казаха до тук беше/изтекоха договорите/ ктм остана без работа, защото нямаше възможност да прави дребни детайли, от които печалбата щеше да бъде пак достатъчна.
Като си радетел за чиста природа ходи и кажи на монтюпе да си затвори производството- миналата година платиха 500 000лв глоба но производството не затвориха, само се изтъпани един френски пейзан да обяснява по телевизиите как нямало защита за едрия капитал, а това че няма изградена вентилационна система и хората се натравят не казва
Прекрасно ми е ясно, че този завод беше толкова измислен, колкото са и доводите ти.
Нищо не произведе.
Глътна една двайста от бюджета на България и не успя, да бие загниващия капитализъм.
Вероятно не успя, защото не беше проектиран като печеливш, защото няма как, да правиш обратното на капиталистите и то да е ефективно.
Панимаеш, товарищ?
На монтюпе санкциите от чий манталитет зависят??? От наследения от комунизма бюрократичен корупционен манталитет.
Защо е построен тук завода? Защото може.. Защото знаят, какви хора са на власт тук и са са спазарили предварително.
Кой ще ти вдигне завод, без да се е спазарил предварително??? Нищо не си научил още.The strongest stand last.
Коментар
-
"Структуроопределящо"????
Ми да вдигнем пак радомирски заводи, кремиковци или някой друг "структуроопределящ", че да се върнеш.....социалисте! Пфффф
И не демокрацията ти е виновна за слабата българска икономика.
Що същата демокрация не пречи на поляци, чехи, естонци, скандинавци, унгарци и всякакви други?
Може би, защото тук само я наричат демокрация, а всъщност си кретаме в посткомунизъм и всички, до 99% от бившите предприятия и тия дето ставаха за нещо и тия дето за нищо не ставаха, бяха "купени", разпарчатосани, фалирани или продадени от БИВШИТЕ ДС и БКП номенклатури.
Коментар
-
"Структуроопределящо"????
Ми да вдигнем пак радомирски заводи, кремиковци или някой друг "структуроопределящ", че да се върнеш.....социалисте! Пфффф
Що същата демокрация не пречи на поляци, чехи, естонци, скандинавци, унгарци и всякакви други?
Може би, защото тук само я наричат демокрация, а всъщност си кретаме в посткомунизъм и всички, до 99% от бившите предприятия и тия дето ставаха за нещо и тия дето за нищо не ставаха, бяха "купени", разпарчатосани, фалирани или продадени от БИВШИТЕ ДС и БКП номенклатури.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Вече им казват предприемачи без значение каква идеология изповядват, гергов какъв е- комунист или капиталист или комунистически капиталист гледам вчера не си дочакал бфб-ту- рано рано си си заминал ощетил си работодателя
Как така няма значение от идеологията?????????????????
Тия ги разправяй на... На никого. Никой няма да ти върже.
Вчера си заминах от сайта в 16.50. Оправи си настройките на часовника.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
кажи ми някое голямо предприятие -структуроопределящо , което е построено в демокрацията- НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМААААААААААААААА
Хайде сега помисли пак и кажи някое което да е закрито по време на демокрацията- всиииииииииичкииииииииии
Тоест какво да правим в територията бг. Нали ако се върнем всички ще си търсим работа- и къде ще я намерим- например в русе в шивашките фирми с 500лв заплата, ама чорбаджията-иззедник се оплаква че нямал работници- тоест няма абдали да работят и той щял да фалира
Може би, защото тук само я наричат демокрация, а всъщност си кретаме в посткомунизъм и всички, до 99% от бившите предприятия и тия дето ставаха за нещо и тия дето за нищо не ставаха, бяха "купени", разпарчатосани, фалирани или продадени от БИВШИТЕ ДС и БКП номенклатури.Last edited by 4ervenasgan; 04.05.2017, 10:33.
Коментар
Коментар