Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Инженера си е жив бачкатор за доктора си мисля че също е бачкатор юриста е тарикат мързел и престъпник.Затова Тато ги беше натирил у БеленеThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
На него проблем му е главата пречи му от сутрин до вечерThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ми не позна , в Северна Корея ползват произведени от комунистите HUAWEI това проблем ли е за теб ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Инженера, доктора и юриста работници ли са
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕгати идиотите са останали на българската територия!
Чудя се как съм живял 32 години с такива ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
освен че народа беше образован, народа беше здрав, безплатна медицина, безплатно образование, в това число висше образование. хубава храна... всичко това се постигеше със соц инструмент... а сега народът е превърнат в биомаса, която рупа говн@
при соц инструмента имаше 3 вида сирена овче, краве и козе... а сега има стотици сирена и повечето от тях не са от мляко... в това престъпление срещу здравето на хората участват тези които купуват, тези които произвеждат и държавата, която разрешава
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕгати идиотите са останали на българската територия!
Коментар
-
Едно поздравче за теб от страна в която това би изглеждало неприемливо : https://www.youtube.com/watch?v=XZTMg1dauxULast edited by markov; 11.05.2017, 01:18.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Край , разконспириран съм. Пускай музиката от 17 мига от пролетта
https://www.youtube.com/watch?v=WOS1YxYa3Mk
Коментар
-
Край , разконспириран съм. Пускай музиката от 17 мига от пролетта
Коментар
-