IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако всяка година се увеличават заплатите на учителите с 18,92 %, то след 4 години увеличението на заплатите спрямо сегашните ще бъде почти двойно, защото 1,1892 умножено по 1,1892 умножено по 1,1892 умножено по 1,1892 приблизително е равно на 2. Доколкото знам ставаше въпрос за двойно увеличение на заплатите след 4 години, което не значи, че всяка година трябва да се увеличават заплатите на учителите с точно определен процент.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Логиката ти е клиширана,Харсъзов! Предимството да си "беден" е самоиздържане според Законите на Природата,(демек не можеш да потребяваш повече отколкото произвеждаш).Другото е Живот назаем - не по Ремарк,а чиста пропаганда.

Аватар Путин, не никого не съм му крив, ако ползва въпросното предимство или се стреми към него.
      Нека и тези с предимството да не ми пречат, да живея по правилата на пропагандата в антибедност.
      Имаше едно римско правило за бедните, дали важи още... Кой ли ще им даде сега парииии, а другарю?
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        рашките са на светлинни години назад, посоката на емигрантския им човекопоток го показва.
        Логиката ти е клиширана,Харсъзов! Предимството да си "беден" е самоиздържане според Законите на Природата,(демек не можеш да потребяваш повече отколкото произвеждаш).Другото е Живот назаем - не по Ремарк,а чиста пропаганда.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• ОБЕЩАХА ДВОЙНО УВЕЛИЧИНИЕ ЗА 4 год 100% ,като го разделиш излиза 25% на год ЯСНО ЧЕ НА БОЙКО МАТЕМАТИКАТА МУ Е ЗЛЕ.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obrazovanie/2017/...pone-15.340701

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            "Значението" червени, което ас влагам, е че целее тоа рай наземното кълбо, "високее стандарт", "качеството на живот" и прочее глупости, са просто една голема ЛЪЖА...
            Скрита зат лъскава, шаренка ветрина...
            Озат целата работа е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА...
            НИШО ПОВЕЧЕ...
            Всеки знае и едната страна и другата страна и на запада и на Русия.
            Вземайки предвид всичко това, пак рашките са на светлинни години назад, посоката на емигрантския им човекопоток го показва.
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              "Значението" червени, което ас влагам, е че целее тоа рай наземното кълбо, "високее стандарт", "качеството на живот" и прочее глупости, са просто една голема ЛЪЖА...
              НИШО ПОВЕЧЕ...
              "Озаде" са по осрани и от нас Колееей !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Кво значение има тва бе коле? детройт, кънектикът....САЩ (другите богати щати) са ги осиновили. Техен дерт са, че ги издържат.
                Все едно да разглеждаш положението на видинска област...или община горно уйно, дето има 3 баби и 20 циганета. Ми да им спре София парите и да се оправят ли? Пък може да го сведем и на още по-ниско ниво....примерно да разгледаме само кв. Бакърена фабрика или столипиново?!?!?!
                НИШО ПОВЕЧЕ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=skQcCIPv2B8

Эрдоган намерен лично разъяснить Трампу ошибочность действий США в отношении курдов.

Ше е интересен диалог ...дали ше го пуснат по CNN.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Имам още няколко приятели във форума и в поробената територия
                    Чревната сган , импотента и ГМОто ли ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                      Тебе кво те бОли , нали си "навънка"...?!
                      Имам още няколко умни и красиви приятели във форума и в поробената територия
                      Last edited by barbaron; 11.05.2017, 13:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Те никога не са печелили избори, но отново ще бъдат на власт. Нямат програма за това, което ще управляват, но ще го управляват. Флиртуват с Путин, но се подписват като европейци и се надяват на европейските фондове. В Европа няма други като българските „Обединени патриоти”, колкото и да им се иска да се впишат в някакво общо движение на националистите. Крайните десници в европейските държави имат ясни идеологически очертания и вътре в тях не допускат двусмислие - като започнем от френската формация, която е бронирана с преводни рубли, и завършим с полската, която пък, обратното, ежедневно надскача собствения си антирусизъм.
                        http://www.dw.com/bg/с-путин-срещу-е...cebook-sharing
                        Тебе кво те бОли , нали си "навънка"...?!

Коментар

• Те никога не са печелили избори, но отново ще бъдат на власт. Нямат програма за това, което ще управляват, но ще го управляват. Флиртуват с Путин, но се подписват като европейци и се надяват на европейските фондове. В Европа няма други като българските „Обединени патриоти”, колкото и да им се иска да се впишат в някакво общо движение на националистите. Крайните десници в европейските държави имат ясни идеологически очертания и вътре в тях не допускат двусмислие - като започнем от френската формация, която е бронирана с преводни рубли, и завършим с полската, която пък, обратното, ежедневно надскача собствения си антирусизъм.
                          http://www.dw.com/bg/с-путин-срещу-е...cebook-sharing

Коментар

• Кое не е така бе тошко?

Ако не можеш да докажеш нещо, то е КЛЕВЕТА. Точка!

Коментар

Клеветата е недоказано обвинение.
                              В този смисъл по-голям клеветник от родната прокурватура НЯМА.
                              Клеветата е обвинение без факти. Не "недоказано", щото просто може да саботират сбора на доказаната, примерно, или Бай Хой, дето "разследва", да "прижуми" с очи...примерно. много ти е "услужлива"дефиницията, и открива гноясал "морал" зад себе си. "Реформатор".

Коментар

Клеветата е недоказано обвинение.
                                В този смисъл по-голям клеветник от родната прокурватура НЯМА.
                                Абе трябва да се обадя тук там ...не мое мене да ме банват щот съм изобличил лъжеца барабарон с цитат от негови думи , а той самия безнаказан да клевети от независимата и многоуважаема медия Инвестор ...и то главния прокурор на републиката !
                                А ако модерацията сега ми изтрие поста или банне , ще отнеса въпроса където трябва !

Коментар

Working...
                                X