IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Подаръкът на Цацаров по случай Деня на Победата (вече е руска, не съветска) е връченото обвинение срещу другия неудобен на Москва - по списъка Решетников - Даниел Митов - външния министър. Действително Ненчев е прав - все едно ги обвинява руски прокурор - и все за нарушаване на интересите на Русия. Такава бе договорката през миналия февруари и от тогава всички изпълняват. А Борисов мълчи.Все едно , че няма нищо общо с обвиненията и действията на прокурора.
    "Списъкът Решетников"да не е нещо като планът "Ран-ът",а?Ако е възможно да ми отвориш очите и за някой друг "световен заговор" срещу Kleta Mayka Balgariya,че нещо съм малко "бос" на тая тема!Благодаря!

Коментар

• Механизмът за сътрудничество и проверка (МСП) е добре замислен и не трябва да бъдат въвеждани нови критерии и изисквания, освен вече съществуващите, заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в четвъртък в пленарното заседание на парламента в Букурещ, като добави, че Румъния заслужава мястото си в Европейския съюз и в Шенгенското пространство, предава Agespres.
      Според председателя на ЕК през последните 10 години Румъния "е положила значителни усилия" за реформата на съдебната система и в борбата с корупцията, уточнявайки, че приключването на МСП не трябва да означава "прекратяване или оттегляне на реформите".
      Люксембургският политик отбеляза, че Румъния трябва да стане член на Шенгенското пространство възможно най-скоро, тъй като нейното място в него е "заслужено". За България в речта му дори не стана дума.

no comment

Коментар

1. Барбарон нокога не се хвали, особено пък пред тънещи в нищета българи
        2. Барбарон винаги е споделял, че винаги е взимал ипотечни заеми, защото така е намалявал данъците си
        Много са ми симпатични хора,които говорят за себе си в трето лице......Имам висока оценка за тях...Убеден съм,че по-големият процент от"тънещите в нищета българи" живеят доста по-добре от теб....Проблемът е ,че голяма част от гореспоменатите българи не го осъзнават.....

Коментар

• Иванчо реформаторите много зле завалиите, пепи следствен, още някакъв министър, а ама той бил твоя човек митов, гледам и караджата от групата на костов и той е следствен. Че на това отгоре теленор са подали името му в следствието за 5 милиона кражба. А бе много крадат от тази групичка бе какво става, нали чиста и свята република и бла бла бла.
          Last edited by aleks262; 11.05.2017, 15:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Живей си - кой ти пречи!Но утре като забраним рефинансирането и ще се озовеш в реалния живот ....
            Дори и елементраната математика ми дава възможност, да си направя сметките така, че да не завися от никого, включително и от вежливите банки. Дава ми възможност, да си управлявам и бизнеса и инвестициите. Елементарната математика е нещо, което нашенския неграмотник отрича като необходимост, но с охота приема вината на Костов, Сорос, Пинко розовата пантера и Мечо Пух като причина за всичките си неудачи.
            The strongest stand last.

Коментар

• Поне на 2 места барби се хвалеше че няма заеми, как да смятаме тогава беден ли е или глупав

Коментар

Запиши си и това: "Заем не се дава на бедния, а на богатия или на умния".
                кАжи честно...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

"Заем не се дава на бедния, а на богатия или на умния".
                  Ха-ха, или ! Железни са тия лафове от мъглижката синагога....

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    съдбата на България ще е съдба на бедна бананова република, чийто ресурс ще е изсмукван до последно и изнасян в офшорки.
                    Oбърни се към монтюпе в русе. Може би най големия замърсител на бг- миналата година ги глобиха 500 000, платиха ги и продължават. Който е в производството повече от 4-5 години не изкарва. Разправят че започвал да вижда виолетово- последен стадии на натравяне на организма с нам си какви вещества. Въпросът беше преди да платят глобата, имаше един мосю по телевизора който подскачаше в тяхна защита. Имате ли си в франция такива мосювци и такива производства

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Просто харчи, колкот имаш, а не колкот би могъл ...
                      По кредитите ще ги познаете...И после се чудят що бефебето им е недоносче - както казваше Др.Живков по един друг повод - след като там правилата са да джиткаш с репа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Промотираш живот в "бедност" във форума на Инвестор? Където всинца спекулантЕ, инвеститорЕ, мажовцЕ...и други овцЕ са се ръгнало да стават богатЕ?!?! СтаМно.
                        Не мисла, че стаа въпрос за беднос ели безбеднос, като взаимоисключващи се теза и антитеза ...
                        Просто харчи, колкот имаш, а не колкот би могъл ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Нека и тези с предимството да не ми пречат, да живея по правилата на пропагандата в антибедност.
                          Живей си - кой ти пречи!Но утре като забраним рефинансирането и ще се озовеш в реалния живот ....

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

"Озаде" са по осрани и от нас Колееей !
                            Не търса сравнение.. Гледайки "ежедневието", всекой вижда различни неша...
                            Просто ме очудва, КЪК мой ТОЛКО нарот просто да ОТКАЗВА да ползва главата си за нешо различно от закачалка за шабка и учила...
                            Та простата логика и матиматика, все още не са офецялно отменени ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Аватар Путин, не никого не съм му крив, ако ползва въпросното предимство или се стреми към него.
                              Нека и тези с предимството да не ми пречат, да живея по правилата на пропагандата в антибедност.
                              Имаше едно римско правило за бедните, дали важи още... Кой ли ще им даде сега парииии, а другарю?
                              "Не е пич който кара Ферари , а тоя дето няма кредит !"...не помня кой го каза тука преди години .

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Логиката ти е клиширана,Харсъзов! Предимството да си "беден" е самоиздържане според Законите на Природата,(демек не можеш да потребяваш повече отколкото произвеждаш).Другото е Живот назаем - не по Ремарк,а чиста пропаганда.

Промотираш живот в "бедност" във форума на Инвестор? Където всинца спекулантЕ, инвеститорЕ, мажовцЕ...и други овцЕ са се ръгнало да стават богатЕ?!?! СтаМно.

Коментар

Working...
                                X