Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Механизмът за сътрудничество и проверка (МСП) е добре замислен и не трябва да бъдат въвеждани нови критерии и изисквания, освен вече съществуващите, заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в четвъртък в пленарното заседание на парламента в Букурещ, като добави, че Румъния заслужава мястото си в Европейския съюз и в Шенгенското пространство, предава Agespres.
Според председателя на ЕК през последните 10 години Румъния "е положила значителни усилия" за реформата на съдебната система и в борбата с корупцията, уточнявайки, че приключването на МСП не трябва да означава "прекратяване или оттегляне на реформите".
Люксембургският политик отбеляза, че Румъния трябва да стане член на Шенгенското пространство възможно най-скоро, тъй като нейното място в него е "заслужено". За България в речта му дори не стана дума.
no comment
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron- Барбарон нокога не се хвали, особено пък пред тънещи в нищета българи
- Барбарон винаги е споделял, че винаги е взимал ипотечни заеми, защото така е намалявал данъците си
Коментар
-
Иванчо реформаторите много зле завалиите, пепи следствен, още някакъв министър, а ама той бил твоя човек митов, гледам и караджата от групата на костов и той е следствен. Че на това отгоре теленор са подали името му в следствието за 5 милиона кражба. А бе много крадат от тази групичка бе какво става, нали чиста и свята република и бла бла бла.Last edited by aleks262; 11.05.2017, 15:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Живей си - кой ти пречи!Но утре като забраним рефинансирането и ще се озовеш в реалния живот ....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениесъдбата на България ще е съдба на бедна бананова република, чийто ресурс ще е изсмукван до последно и изнасян в офшорки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПросто харчи, колкот имаш, а не колкот би могъл ...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Промотираш живот в "бедност" във форума на Инвестор? Където всинца спекулантЕ, инвеститорЕ, мажовцЕ...и други овцЕ са се ръгнало да стават богатЕ?!?! СтаМно.
Просто харчи, колкот имаш, а не колкот би могъл ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНека и тези с предимството да не ми пречат, да живея по правилата на пропагандата в антибедност.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
"Озаде" са по осрани и от нас Колееей !
Просто ме очудва, КЪК мой ТОЛКО нарот просто да ОТКАЗВА да ползва главата си за нешо различно от закачалка за шабка и учила...
Та простата логика и матиматика, все още не са офецялно отменени ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Аватар Путин, не никого не съм му крив, ако ползва въпросното предимство или се стреми към него.
Нека и тези с предимството да не ми пречат, да живея по правилата на пропагандата в антибедност.
Имаше едно римско правило за бедните, дали важи още... Кой ли ще им даде сега парииии, а другарю?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Логиката ти е клиширана,Харсъзов! Предимството да си "беден" е самоиздържане според Законите на Природата,(демек не можеш да потребяваш повече отколкото произвеждаш).Другото е Живот назаем - не по Ремарк,а чиста пропаганда.
Коментар
Коментар