IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan

Каквооооооо? Теглиш путка майна ли???? Баси наглият ЛЪЖЕЦ!!!
    Не путка майна, а един виц да разкажеш пред неподходящия човек и си заминаваше.
    И къде отиваше. като "теглиш путката майна",...ако случайно не заминеше директно за белене? Да не би да можеше да "теглиш путка майна" и да идеш в "конкурентното предприятие" (баси ...конкуренция при соца!!!)??? Или да можещше да отидеш в чужбина, щото не ти харесват родните "меринджеи"???
    ЛЪЖЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ!!!
    Ма тва май някой те е излъгал.Много сериозно те е излъгал.През 1987г си позволих да кажа на един преподавател Ненов му е името по Марксистка философия да вземе да запре да се напиня щот е заприличал на поповете....Въпреки че колегите се уплашиха и ми казаха че ще ме изключат никой не се занима с мен През октомври 89 наругах една бабичка по научен комунизъм и тя ме заплаши че няма да завърша.За мой кеф 10 ноември сложи край на тези мои страхове.....Жалкото е това което последва след 10 ноември

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Толкова останаха хората в България, след като над 2 милиона се изнесоха вече. Не повече от 10% от населението/матрял. То не е и никаква гордост да си част от мнозинството овчо стадо де.
      Лошото е че не са се изнесли два милиона.Още по лошото е че не са се изнесли всички седерасти дет хвалят Запада ама тук са на държавни службици.Щото ше требе се бачка.Много боклук се изнесе ама има още боклук да се изнася предимно седераст.Незнам каква е йерархията на крадците ама седераст е най висшата степен за крадец и некадърник при тва агресивен

Коментар

БКП я няма (само като име), но бекапарите си останахте. Това е проблема за България. А трябваше да бъдете разстреляни до крак...до 3то коляно.
        Първо не съм комунист и опазил ме господ седераст или пък социалист.Много ми е интересно как ще ме разстреляш.Кат дойда с тундрата и с въжетата.....Просто ще те вържа кат цигански кон и ше те влача в кръгче из София покрай Ал.Невски

Коментар

Нещо си се объркал пеше.

"Днешният боклук" са същите "ония"....е и синковците им.
          Ми я ми каци примерно Гроздан Караджов чий син е?Костов?Зеленогорски?Каракачанов?Валерката?Буци?Т омислав Дончев?Да изброявам ли още?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Много е удобно за всичко да е виновна БКП.БКП я няма вече 30г.А и Путин и той е виновен.
            БКП я няма (само като име), но бекапарите си останахте. Това е проблема за България. А трябваше да бъдете разстреляни до крак...до 3то коляно.

Коментар

По добре е ще е да си тръгнете седерастите.Две коли хора сте айде чантите терминал едно и на Запад там ви чакат дори червен килим са ви приготвили.И от там мое да громите комунизма колко си искате
              Толкова останаха хората в България, след като над 2 милиона се изнесоха вече. Не повече от 10% от населението/матрял. То не е и никаква гордост да си част от мнозинството овчо стадо де.

Коментар

Много е удобно за всичко да е виновна БКП.БКП я няма вече 30г.А и Путин и той е виновен.
                Няма я, но кръвната линия на крадците остава, глупаф ли си..
                The strongest stand last.

Коментар

По добре е ще е да си тръгнете седерастите.Две коли хора сте айде чантите терминал едно и на Запад там ви чакат дори червен килим са ви приготвили.И от там мое да громите комунизма колко си искате
                  Кои са седерасти? Я отговорете, другарю??

Имам фирма с 30 работника, редовна българска фирма! Минималната заплата е 1200 лева.
                  Построил съм я сам, от нулата! Без роднини, без инжекции и кредити! САМ!!!!

Седераст ли съм бе, серсемино???

Ако всички са като мен, няма да има такива като теб!

Нищо не заслужавате!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

За разлика от теб, аз разлика от предишния и сегашния боклук не виждам. Това е котилото на БКП. Един и същи боклук е, до кога ще го отричаш?
                    Мафията и олигархията от СДС ли е създадена или от червените с куфарите с пари? Щот червена мафия и олигархия има от доста отдавна.
                    Много е удобно за всичко да е виновна БКП.БКП я няма вече 30г.А и Путин и той е виновен.Няма ли най накрая да разбереш че в тая държава има една кохорта алчни прости боклуци които ходят от партия в партия с цел лична облага и келепир.Виж са кво става с реформаторите и куневица ше се изядат не са власт нема субсидия и започнаха да се люспат.Всичките са бездарници некадърници и търсят да се уредят на държавна ясла за да ни пробутват простотията за свободния пазар и ценностите.Ще разбереш ли най накрая че всичките тия боклуци са платени и са такива за каквото им плащат.Платени демократи платени патриоти платени турци платени социалисти.Айде малко напъни и другата гънка ако я имаш.И спри тука да ми пробутваш тъпотии за демокрациата свободниоя свят и западната цивилизация...Вземай кирката мотиката и най вече си ползвай главата ако искаш да живеш добре.Никой няма наготово да ти дад нищо...всичко става с много мозък и труд
                    Last edited by power grid; 12.05.2017, 11:04.

Коментар

Ми като беше и е толкова хубаво да си тръгват нежелаещите да живеят в посткомунистическа, русняшка кочина, що бяхте оградили концСОЦлагера с телени мрежи, кучета и вишки с картечници, стрелящи по желаещите да ИЗЛЯЗАТ от рая половин век???
                      Да бехте отворили границите още 45-50 години, да видиш КОЙ щеше да остане в руската кочина.

Коментар

Мига р са нема такива при това са нагли и агресивни.Къщите на комунистите са палатки в сравнение с тия на днешните крадци и седерасти.Ония се возеха във волги а сегашните боклуци са в самолети яхти ....Ония ги беше страх от Тато а днешния боклук си мисли че всичко му е позволено
                        За разлика от теб, аз разлика от предишния и сегашния боклук не виждам. Това е котилото на БКП. Един и същи боклук е, до кога ще го отричаш?
                        Мафията и олигархията от СДС ли е създадена или от червените с куфарите с пари? Щот червена мафия и олигархия има от доста отдавна.

Коментар

Мига р са нема такива при това са нагли и агресивни.Къщите на комунистите са палатки в сравнение с тия на днешните крадци и седерасти.Ония се возеха във волги а сегашните боклуци са в самолети яхти ....Ония ги беше страх от Тато а днешния боклук си мисли че всичко му е позволено
                          Нещо си се объркал пеше.

"Днешният боклук" са същите "ония"....е и синковците им.

Коментар

Мога да те свържа бързо.

Пирамидка, не виждам някой от плюещите капитализма, как прекратява пребиваването си в капиталистическа среда и отива я за Раша, я за Северна Корея. Натискат се тук на хубавото и го плюят...

Не щат ЕС, но живеят в ЕС. Ето пауър грид е перфектния пример.. Копае гробове, вика попове, но се натиска тук на хубавото, не отива в пустата Корея..
                            ... Понеже гледам, ти си се юрнал в царството на главорези Ким-Чу-Кча, налэ. Не разбираш - вероятно, понеже си интелигентен? - че тук се "плюе" не толкова и не генерализирано с/у любимия капитализъм, колкото срещу конкретни уродливи явления и практики, които процъфтяват в "свободния свят". Толкова "свободен, че флагманът му, УСА, най-мощнага икономика​, е поробен от частна банка, а всички, втренчено омагьосано в Печалбата, стават безчувствени пък и си забравят вкъщи акъла, щом нещо иска организация и комплексен подход ама не "снася" на мига и даже предварително. Съжалявам, много сте омагьосани.
                            Last edited by Pyramid; 12.05.2017, 11:13.

Коментар

Има разни внуци на крадливи и мързеливи спонсорирани от партията "активни борци" против фашизма и забележете - капитализма...
                              Та въпросните борци бяха освобождавани от трудови задължения, имаха пожизнени пенсии, подариха им апартаменти... Всичко това за относително неясни заслуги, просто са роднини на големците. Уж бил ятак...

Та сега синовете и внуците на такива паразити лалеят за онова време, "на хубавото" време, щот в момента им се налага, да си изкарват яташкия хлебец чер с бачкане, а не на народен гръб. Не е чудно, че слушаме подобни истерии от разни пациенти тук... Кой ще им даде париииии????
                              https://www.youtube.com/watch?v=qJYQ9VqPRT0
                              ОТГОВОРЕТЕ??? КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИИИИИ???

Коментар

Е да, ама им трябваха РОБИ, да градят светлото бъдеще....на децата и внуците си. Свърши тая.
                                Има разни внуци на крадливи и мързеливи спонсорирани от партията "активни борци" против фашизма и забележете - капитализма...
                                Та въпросните борци бяха освобождавани от трудови задължения, имаха пожизнени пенсии, подариха им апартаменти... Всичко това за относително неясни заслуги, просто са роднини на големците. Уж бил ятак...

Та сега синовете и внуците на такива паразити лалеят за онова време, "на хубавото" време, щот в момента им се налага, да си изкарват яташкия хлебец чер с бачкане, а не на народен гръб. Не е чудно, че слушаме подобни истерии от разни пациенти тук... Кой ще им даде париииии????
                                https://www.youtube.com/watch?v=qJYQ9VqPRT0
                                ОТГОВОРЕТЕ??? КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИИИИИ???

Коментар

Working...
                                X