IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin

Tи нали си пенсионер френски, къде ще се връщаш?? Отделно каза че децата и внуците не знаят и дума на български, а само френски и арабски. Къдя шъ одиш бря??
    Не мога да го разбера какво не и харесва на България?Тук със 7 000 евро пенсия ще се чуства като в рая буквално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

А аз бих повярвал на 'ноголикия. Ако видя. Ама дали не е тайна тази фабрика? No idea.
      Тя е само в мечтите му , които няма да се реализират никога зарад мръсните комОнисти , дето е требвало да се изтребат до 27о коляно.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

И кат са събудиш кво имаш...
        А аз бих повярвал на 'ноголикия. Ако видя. Ама дали не е тайна тази фабрика? No idea.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Няма я, но кръвната линия на крадците остава, глупаф ли си..
          На мен ли ми се губи нещо, или откривам хора с древни вярвания вместо трезв разсъдък? Нещо за влияние на средата да си чувал?

Коментар

Кои са седерасти? Я отговорете, другарю??

Имам фирма с 30 работника, редовна българска фирма! Минималната заплата е 1200 лева.
            Построил съм я сам, от нулата! Без роднини, без инжекции и кредити! САМ!!!!

Седераст ли съм бе, серсемино???

Ако всички са като мен, няма да има такива като теб!

Нищо не заслужавате!
            И кат са събудиш кво имаш...

Коментар

• Турция само това чака и ще нахлуе веднага с армия в България да "защити" нейните турци комунисти от изтребление.

Коментар

• Ердоган се кани да връща смъртното наказание и ЕС веднага го прати на майната му а някой се канят тук да изтрепят
                няколкостотин хиляди българи до трето коляно.Не си мислете ,че тия дето са нарочени за трепане ще
                стоят като жертвени агнета а това значи гражданска война.Кой ще ни търпи?
                Last edited by Grosss; 12.05.2017, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

И щеше да видиш ЕС и НАТО през крив макарон чак 2050г.
                  Ако не са разбрали някои, ЕС и НАТО не са цел, а средство.
                  А коментарите на Сганов ги чета, за да се забавлявам. Е, и да хващам епизодичните му попадения, що има, не мож му отрече. Да се правят генерални изводи за тотална правота и интелект, обаче, е силно преждевременно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Що? Румънците къде са?
                    Румънците убиха един Чаушеску по заповед на Кремъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Що? Румънците къде са?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Чак до 3-то коляно... Един да бяхте разстреляли щеше да е достатъчно останалите да се закълнат, че са били непричастни и само са псували бабичките от научния комунизъм. Ама и това ви достраша да свършите. Сърбайте си я сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

А трябваше да бъдете разстреляни до крак...до 3то коляно.
                          Чак до 3-то коляно... Един да бяхте разстреляли щеше да е достатъчно останалите да се закълнат, че са били непричастни и само са псували бабичките от научния комунизъм. Ама и това ви достраша да свършите. Сърбайте си я сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ма тва май някой те е излъгал.Много сериозно те е излъгал.............За мой кеф 10 ноември сложи край на тези мои страхове......
                            no comment другарки и другарЕ

Коментар

И не моеш ли да вденеш, на кого го дължиш станалото след 10ти...
                              Мойто така вижда нещата: на всички управлявали и "опозиции", нали сме уж димоклатия...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ма тва май някой те е излъгал.Много сериозно те е излъгал.През 1987г си позволих да кажа на един преподавател Ненов му е името по Марксистка философия да вземе да запре да се напиня щот е заприличал на поповете....Въпреки че колегите се уплашиха и ми казаха че ще ме изключат никой не се занима с мен През октомври 89 наругах една бабичка по научен комунизъм и тя ме заплаши че няма да завърша.За мой кеф 10 ноември сложи край на тези мои страхове.....Жалкото е това което последва след 10 ноември
                                И не моеш ли да вденеш, на кого го дължиш станалото след 10ти...
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X