Първоначално изпратено от v_tin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А аз бих повярвал на 'ноголикия. Ако видя. Ама дали не е тайна тази фабрика? No idea.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
И кат са събудиш кво имаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Няма я, но кръвната линия на крадците остава, глупаф ли си..
Коментар
-
Кои са седерасти? Я отговорете, другарю??
Имам фирма с 30 работника, редовна българска фирма! Минималната заплата е 1200 лева.
Построил съм я сам, от нулата! Без роднини, без инжекции и кредити! САМ!!!!
Седераст ли съм бе, серсемино???
Ако всички са като мен, няма да има такива като теб!
Нищо не заслужавате!
Коментар
-
Ердоган се кани да връща смъртното наказание и ЕС веднага го прати на майната му а някой се канят тук да изтрепят
няколкостотин хиляди българи до трето коляно.Не си мислете ,че тия дето са нарочени за трепане ще
стоят като жертвени агнета а това значи гражданска война.Кой ще ни търпи?Last edited by Grosss; 12.05.2017, 12:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
И щеше да видиш ЕС и НАТО през крив макарон чак 2050г.
А коментарите на Сганов ги чета, за да се забавлявам. Е, и да хващам епизодичните му попадения, що има, не мож му отрече. Да се правят генерални изводи за тотална правота и интелект, обаче, е силно преждевременно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Що? Румънците къде са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
И щеше да видиш ЕС и НАТО през крив макарон чак 2050г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Чак до 3-то коляно... Един да бяхте разстреляли щеше да е достатъчно останалите да се закълнат, че са били непричастни и само са псували бабичките от научния комунизъм. Ама и това ви достраша да свършите. Сърбайте си я сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
А трябваше да бъдете разстреляни до крак...до 3то коляно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ма тва май някой те е излъгал.Много сериозно те е излъгал.............За мой кеф 10 ноември сложи край на тези мои страхове......
Коментар
-
И не моеш ли да вденеш, на кого го дължиш станалото след 10ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ма тва май някой те е излъгал.Много сериозно те е излъгал.През 1987г си позволих да кажа на един преподавател Ненов му е името по Марксистка философия да вземе да запре да се напиня щот е заприличал на поповете....Въпреки че колегите се уплашиха и ми казаха че ще ме изключат никой не се занима с мен През октомври 89 наругах една бабичка по научен комунизъм и тя ме заплаши че няма да завърша.За мой кеф 10 ноември сложи край на тези мои страхове.....Жалкото е това което последва след 10 ноемвриThe strongest stand last.
Коментар
Коментар