If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ангела Меркел спечели на изборите вчера най- голямата и силна икономически област в Германия - Рурската ( Рейн- Вестфалия) с 11 милиона жители, столица Дюселфорф и най- голям град Кьолн. Социалдемократите, представяни от Мартин Шулц, бяха пометени.
Това засилва позициите на Меркел, както и немско- френският съюз. Европа влиза в час.
v_tinчо, кво става бе? Как допуснахте това
Там чужденците на социалка нямат право да гласуват.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Отчасти отговорност за глобалната хакерска атака носят и правителствата на някои страни, смята президентът на корпорация Microsoft Брад Смит. "Видяхме как данните за слабите места, използвани от ЦРУ, станаха известни благодарение на WikiLeaks, а сега подобни данни, откраднати от АНС, създадоха проблеми за клиентите в цял свят", - написа Смит в своя блог вчера. "Зловредни програми, създадени за нуждите на службите по сигурността , вече няколко пъти се оказаха в публичното пространство, след което нанесоха вреди в широк мащаб". По думите на Смит станалото може да се сравни с "еквивалентен сценарий с обикновено оръжие“: все едно от военните да са откраднали няколко ракети Томахоук".
• В Америка подслушват всички, които не ги мързи и могат да си го позволят Даже президентът! Доналд Тръмп до встъпването си в длъжност записвал всичките си телефонни разговори с бизнес-партньори, е научил The Wall Street Journal от сътрудници, работили за Тръмп. Отбелязва се, че разговорите са се записвали в Trump Tower в Ню Йорк. Един от източниците на вестника е добавил, че Тръмп е използвал запис от някакви преговори като доказателство в съда. Изданието уточнява, че законите на Ню Йорк не забраняват тази практика. Официални коментари от Белия дом засега не са постъпвали.
Тааараааа, тия къде отиат ние от там се връщаме ве да го ева ....
Над Британия надвисна "призракът на комунизма"
http://a-specto.bg/nad-britaniya-nad...-na-komunizma/
------------------------------------------------------- Предвижда се държавна собственост да станат кралската поща, железниците, електроенергетиката и добивната промишленост. Ще бъдат забранени всички опити за приватизация на държавното здравеопазване и училищното образование. Върху икономиката ще бъде наложен пълен държавен контрол, много по-всеобхватен от този при „социализма“, който построи правителството на лейбъристите в Англия през 70-те години.
Ами не знам точно , но заплатката на ББ е по спомен около 4000лв+представителни. Ако приемем че заплатата на лилито е 3500+представителни според мен излизат отвсякъде сметките. При мен едно сако на бос е около 300евро, костюма е около 450-500 евро и това е в нормален магазин- пик и клопенбург, в мола. Така че дори и 5000 евро да е дадената чанта тя може да докаже че е събрала парите от заплата.
Ако се разрови прокурватурата, със сигурност ще намери нещо и за боко и за лилиту и за всички, за марешки /3 проверки в болницата спряха за старите хапчета/ да не говорим, за новия скандал във варна дето мацето плаща 92лв за 104 кв.м. апартамент да не говорим.
Ама не се хващат, и нормалната и специализираната
Е кък бре ... ?
С трииляди лева заплата, ша си купиш чанта да десет ?
То, математически сигур мое да се сборува подобна сума... от заляка си е отделила.. дори ЦЕЛИЯ залък е оставила в магазина, налЕ.. сиреч, гладувала е жената, ама некак си, не изглежда истенско ...
ТИ, ако имаш дохот от две хиляди, на таоря моеш да си купиш Ладичка да двайсчетери с дъдъсе, декември месец в брой налЕ, не на исплашане ...
Такъва ле е математиката ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ами не знам точно , но заплатката на ББ е по спомен около 4000лв+представителни. Ако приемем че заплатата на лилито е 3500+представителни според мен излизат отвсякъде сметките. При мен едно сако на бос е около 300евро, костюма е около 450-500 евро и това е в нормален магазин- пик и клопенбург, в мола. Така че дори и 5000 евро да е дадената чанта тя може да докаже че е събрала парите от заплата.
Ако се разрови прокурватурата, със сигурност ще намери нещо и за боко и за лилиту и за всички, за марешки /3 проверки в болницата спряха за старите хапчета/ да не говорим, за новия скандал във варна дето мацето плаща 92лв за 104 кв.м. апартамент да не говорим.
Пишело бос ба си мамата иначе шито в Плевен.Плевен е пълен със шивачници дет бичат за бос мос версаче мерсаче.За Рой Робсън чувал ли си?Ако искаш шти кажа де им шият костюмите.Платовете едни лъскави мачкат а кройките за педерасти.На един здрав нормален българин сал желязото не мое се побере в тия гащи.Тва са измамници бе човек.20 евро за костюм а немците ги мамят с цени 450-500 евро.По всички стандарти тва е измама и спекула
Не съм съгласен.
С депутацка зъплата (или министерска или квато и да е там) не излиза математиката, да имаш такъви аксесоари. Шото със сигурнос таа чанта не е една, а и едва ли иде реч само за чанти ... (разбира се, че фасон требе да има. нема кък менистър за оди на работа с мЕшка.. НО...)
Тук въпроса е, че тва е публична личнос на държавна зъплата. Дължавен служител.
Не съм съгласен.
С депутацка зъплата (или министерска или квато и да е там) не излиза математиката, да имаш такъви аксесоари. Шото със сигурнос таа чанта не е една, а и едва ли иде реч само за чанти ... (разбира се, че фасон требе да има. нема кък менистър за оди на работа с мЕшка.. НО...)
С чанта или без, си остава партизанско чедо в дясна партия. Смях.
Честно казано лилито е достатъчно дълго в парламента и най-вероятно може да си позволи да има такива чанти. Ако се разрови човек имаше преди публикации за бандата армани в бг парламента. Сидеров е от нея. Не е проблем че някой има чанта за 10 000лв, проблемът е че друг няма какво да яде
Не съм съгласен.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Новата първа дама на Франция вчера на инаугорацията се беше облякла в костюм на Луи Вютон, забележете, взет от марката под наем за случая, защото френският народ е чувствителен на тема финансови разхищения на политиците си. За протокола, да отбележим Лилето не си е взела чантите под наем. Ама ние не сме френския народ, нали? Ние сме ларж!
Ми аз кво ви говоря тука от години.Западняците са едни смешници.Фукари и шменти капели.Решила да се праи на голема работа.Костюма на Вютон е нещо правено от ученици по трудова ама приказките му големи..Ха ха ха смешници
Новата първа дама на Франция вчера на инаугорацията се беше облякла в костюм на Луи Вютон, забележете, взет от марката под наем за случая, защото френският народ е чувствителен на тема финансови разхищения на политиците си. За протокола, да отбележим Лилето не си е взела чантите под наем. Ама ние не сме френския народ, нали? Ние сме ларж!
Честно казано лилито е достатъчно дълго в парламента и най-вероятно може да си позволи да има такива чанти. Ако се разрови човек имаше преди публикации за бандата армани в бг парламента. Сидеров е от нея. Не е проблем че някой има чанта за 10 000лв, проблемът е че друг няма какво да яде
Коментар