Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Отчасти отговорност за глобалната хакерска атака носят и правителствата на някои страни, смята президентът на корпорация Microsoft Брад Смит. "Видяхме как данните за слабите места, използвани от ЦРУ, станаха известни благодарение на WikiLeaks, а сега подобни данни, откраднати от АНС, създадоха проблеми за клиентите в цял свят", - написа Смит в своя блог вчера. "Зловредни програми, създадени за нуждите на службите по сигурността , вече няколко пъти се оказаха в публичното пространство, след което нанесоха вреди в широк мащаб". По думите на Смит станалото може да се сравни с "еквивалентен сценарий с обикновено оръжие“: все едно от военните да са откраднали няколко ракети Томахоук".
• В Америка подслушват всички, които не ги мързи и могат да си го позволят Даже президентът! Доналд Тръмп до встъпването си в длъжност записвал всичките си телефонни разговори с бизнес-партньори, е научил The Wall Street Journal от сътрудници, работили за Тръмп. Отбелязва се, че разговорите са се записвали в Trump Tower в Ню Йорк. Един от източниците на вестника е добавил, че Тръмп е използвал запис от някакви преговори като доказателство в съда. Изданието уточнява, че законите на Ню Йорк не забраняват тази практика. Официални коментари от Белия дом засега не са постъпвали.
Коментар
-
Тааараааа, тия къде отиат ние от там се връщаме ве да го ева ....
Над Британия надвисна "призракът на комунизма"
http://a-specto.bg/nad-britaniya-nad...-na-komunizma/
-------------------------------------------------------
Предвижда се държавна собственост да станат кралската поща, железниците, електроенергетиката и добивната промишленост. Ще бъдат забранени всички опити за приватизация на държавното здравеопазване и училищното образование. Върху икономиката ще бъде наложен пълен държавен контрол, много по-всеобхватен от този при „социализма“, който построи правителството на лейбъристите в Англия през 70-те години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами не знам точно , но заплатката на ББ е по спомен около 4000лв+представителни. Ако приемем че заплатата на лилито е 3500+представителни според мен излизат отвсякъде сметките. При мен едно сако на бос е около 300евро, костюма е около 450-500 евро и това е в нормален магазин- пик и клопенбург, в мола. Така че дори и 5000 евро да е дадената чанта тя може да докаже че е събрала парите от заплата.
Ако се разрови прокурватурата, със сигурност ще намери нещо и за боко и за лилиту и за всички, за марешки /3 проверки в болницата спряха за старите хапчета/ да не говорим, за новия скандал във варна дето мацето плаща 92лв за 104 кв.м. апартамент да не говорим.
Ама не се хващат, и нормалната и специализираната
С трииляди лева заплата, ша си купиш чанта да десет ?
То, математически сигур мое да се сборува подобна сума... от заляка си е отделила.. дори ЦЕЛИЯ залък е оставила в магазина, налЕ.. сиреч, гладувала е жената, ама некак си, не изглежда истенско ...
ТИ, ако имаш дохот от две хиляди, на таоря моеш да си купиш Ладичка да двайсчетери с дъдъсе, декември месец в брой налЕ, не на исплашане ...
Такъва ле е математиката ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Руснаците отново заобичаха Турция
Социолози: Враждебното отношение е намаляло от 70% на 28%
http://www.dnes.bg/world/2017/05/15/...turciia.341065
...no comment!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
С чанта или без, си остава партизанско чедо в дясна партия. Смях.
Коментар
-
Ами не знам точно , но заплатката на ББ е по спомен около 4000лв+представителни. Ако приемем че заплатата на лилито е 3500+представителни според мен излизат отвсякъде сметките. При мен едно сако на бос е около 300евро, костюма е около 450-500 евро и това е в нормален магазин- пик и клопенбург, в мола. Така че дори и 5000 евро да е дадената чанта тя може да докаже че е събрала парите от заплата.
Ако се разрови прокурватурата, със сигурност ще намери нещо и за боко и за лилиту и за всички, за марешки /3 проверки в болницата спряха за старите хапчета/ да не говорим, за новия скандал във варна дето мацето плаща 92лв за 104 кв.м. апартамент да не говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Не съм съгласен.
С депутацка зъплата (или министерска или квато и да е там) не излиза математиката, да имаш такъви аксесоари. Шото със сигурнос таа чанта не е една, а и едва ли иде реч само за чанти ... (разбира се, че фасон требе да има. нема кък менистър за оди на работа с мЕшка.. НО...)
Тук въпроса е, че тва е публична личнос на държавна зъплата. Дължавен служител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Не съм съгласен.
С депутацка зъплата (или министерска или квато и да е там) не излиза математиката, да имаш такъви аксесоари. Шото със сигурнос таа чанта не е една, а и едва ли иде реч само за чанти ... (разбира се, че фасон требе да има. нема кък менистър за оди на работа с мЕшка.. НО...)
Тук въпроса е, че тва е публична личнос на държавна зъплата. Дължавен служител.The strongest stand last.
Коментар
-
Честно казано лилито е достатъчно дълго в парламента и най-вероятно може да си позволи да има такива чанти. Ако се разрови човек имаше преди публикации за бандата армани в бг парламента. Сидеров е от нея. Не е проблем че някой има чанта за 10 000лв, проблемът е че друг няма какво да яде
Тук въпроса е, че тва е публична личнос на държавна зъплата. Дължавен служител.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕлизабет Балукова
преди 2 мин. ·
Новата първа дама на Франция вчера на инаугорацията се беше облякла в костюм на Луи Вютон, забележете, взет от марката под наем за случая, защото френският народ е чувствителен на тема финансови разхищения на политиците си. За протокола, да отбележим Лилето не си е взела чантите под наем. Ама ние не сме френския народ, нали? Ние сме ларж!Last edited by X_Y; 15.05.2017, 11:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕлизабет Балукова
Новата първа дама на Франция вчера на инаугорацията се беше облякла в костюм на Луи Вютон, забележете, взет от марката под наем за случая, защото френският народ е чувствителен на тема финансови разхищения на политиците си. За протокола, да отбележим Лилето не си е взела чантите под наем. Ама ние не сме френския народ, нали? Ние сме ларж!
Коментар
-
Елизабет Балукова
преди 2 мин. ·
Новата първа дама на Франция вчера на инаугорацията се беше облякла в костюм на Луи Вютон, забележете, взет от марката под наем за случая, защото френският народ е чувствителен на тема финансови разхищения на политиците си. За протокола, да отбележим Лилето не си е взела чантите под наем. Ама ние не сме френския народ, нали? Ние сме ларж!
Коментар
-
Ако някои го интересува ситуацията в близкия изток, северна Африка и други места с терористи , попаднах на много интересен сайт:
http://frontlinemonitor.blogspot.bg/Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар