IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Накрая няма да дойде и сами ще си ги ядете с плесенясало сирене.
    Ауууу ми сега? Путю няма да иде?
    Напрау ше се разплача,,
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Хайде да видим добре ли те разбирам...

1. Не мисля, че можеш да ме объркаш с някого, защото доводите ми при споровете винаги обосновавам достатъчно изчерпателно.
      2. Няма две мнения по въпроса, че ме наричаш некомпетентен още в самото начало на един от постовете си, като казваш, че страната, с която спориш не е задала въпроса си на теб, а го е задала на неправилния човек /т.е. - на некомпетентния/.
      3. Въпреки твоето твърдение в горната моя точка 2 - по никакъв начин не продължаваш със смислено съдържание, защото говориш разни фантасмагории, които нямат никакво конкретно отношение към зададения въпрос, т.е. - изобщо не доказваш с отговора си, че точно ти си "правилния човек", с точният отговор.
      4. С цялото ми спокойствие /"Успокой се"/ - водя този разговор, в който ти спориш с някого на мой гръб и /грубо/ за моя сметка, наричайки ме некомпетентен, т.е. - ти казваш, че съм човекът, който не би отговорил на въпроса /с топлата вода/, докато сам ти казваш, че това е нерентабилно.
      5. Разбирам, че от твоя /различен/ спор очакваш Съдебно решение за 20 - 30 К. Предполагам, че говориш за евро.
      6. Уточнявам: ти ме злепоставяш, за да получиш при решаване на твоя съдебен спор около 30 К.
      7. Следва логичният ми въпрос: каква е моята "далавера", ако аз съм инструмент в твоя спор и си стоя "спокоен"? В името на какво стоя спокоен? Може би - в името на това, че ти предстои да получиш една сума от 20- 30 К?
      8. Предполагам, че мога "да се успокоя" временно, по отношение на конкретният случай.
      9. Това може да стане, като ти изпратя банкова сметка, в която ще искам /поне/ една трета от очакваната от теб сума, която съдът ще ти присъди. Няма да споря с теб, ако ми преведеш и половината от тази сума. В последният случай ще си още по-облагодетелстван.
      10. Предлагам /като обезщетение/ да ми преведеш 10 К евро /или левовата им равностойност/ в рамките на 10 работни дни.
      11. Срещу това - спокойно си води делото, печелиш го, а аз всеки ден ще се самоуспокоявам и ще забравям за нанесената ми обида, регистрирайки пълната сметка.
      12. ОК?

Разбира се, че думата ми е казана с необходимата доза сериозност, а хората наоколо са свидетели, че съм поел ангажимента да изпълнявам исканото от теб /да се успокоя/, при горните условия, т.е. - ще ти осигуря необходимият форумен комфорт, когато видя превода в сметката си.

Ако желаеш, срещу още 2-3 К - мога да потърся и пусна тук хронологията на нашите спорове, преди 5-6 години /може и да са минали повече/.
      Безплатна диагноза: https://en.wikipedia.org/wiki/Parano...rder#Diagnosis

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Тошко от Горна, логиката ти е по-плитка от мозъка на Марков.
        Що да е моя, драги? Анализирах твоя.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

1. Не мисля, че можеш да ме объркаш с някого, защото доводите ми при споровете винаги обосновавам достатъчно изчерпателно.
          2. Няма две мнения по въпроса, че ме наричаш некомпетентен още в самото начало на един от постовете си, като казваш, че страната, с която спориш не е задала въпроса си на теб, а го е задала на неправилния човек /т.е. - на некомпетентния/.
          3. Въпреки твоето твърдение в горната моя точка 2 - по никакъв начин не продължаваш със смислено съдържание, защото говориш разни фантасмагории, които нямат никакво конкретно отношение към зададения въпрос, т.е. - изобщо не доказваш с отговора си, че точно ти си "правилния човек", с точният отговор.
          4. С цялото ми спокойствие /"Успокой се"/ - водя този разговор, в който ти спориш с някого на мой гръб и /грубо/ за моя сметка, наричайки ме некомпетентен, т.е. - ти казваш, че съм човекът, който не би отговорил на въпроса /с топлата вода/, докато сам ти казваш, че това е нерентабилно.
          5. Разбирам, че от твоя /различен/ спор очакваш Съдебно решение за 20 - 30 К. Предполагам, че говориш за евро.
          6. Уточнявам: ти ме злепоставяш, за да получиш при решаване на твоя съдебен спор около 30 К.
          7. Следва логичният ми въпрос: каква е моята "далавера", ако аз съм инструмент в твоя спор и си стоя "спокоен"? В името на какво стоя спокоен? Може би - в името на това, че ти предстои да получиш една сума от 20- 30 К?
          8. Предполагам, че мога "да се успокоя" временно, по отношение на конкретният случай.
          9. Това може да стане, като ти изпратя банкова сметка, в която ще искам /поне/ една трета от очакваната от теб сума, която съдът ще ти присъди. Няма да споря с теб, ако ми преведеш и половината от тази сума. В последният случай ще си още по-облагодетелстван.
          10. Предлагам /като обезщетение/ да ми преведеш 10 К евро /или левовата им равностойност/ в рамките на 10 работни дни.
          11. Срещу това - спокойно си води делото, печелиш го, а аз всеки ден ще се самоуспокоявам и ще забравям за нанесената ми обида, регистрирайки пълната сметка.
          12. ОК?

Разбира се, че думата ми е казана с необходимата доза сериозност, а хората наоколо са свидетели, че съм поел ангажимента да изпълнявам исканото от теб /да се успокоя/, при горните условия, т.е. - ще ти осигуря необходимият форумен комфорт, когато видя превода в сметката си.

Ако желаеш, срещу още 2-3 К - мога да потърся и пусна тук хронологията на нашите спорове, преди 5-6 години /може и да са минали повече/.
          Определено се увличаш, Зарко. Нито съм те визирал преди, нито сега и дори бях те позабравил но, ти упорито напомняш за себе си.
          Иначе, няма да видиш и стотинка от мен...освен, ако по някакъв начин, не ме осъдиш. Да видим, как ще стане, обаче. Няма състав на престъение драги. Особено, за въображаеми такива. Той затова и Импотехият цвърчи, ама до там. Да ме даде на прокурор? Не му стиска. Прекаляваш и с предположенията за 30К евро - Левчета също ми вършат работа - но, не бих отказал и евро. Лошо няма

Бъди здрав и продължавай да ни веселиш и занапред. :-)
          Last edited by Pyramid; 22.05.2017, 17:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Успокой се. Порязах го Импотехия, т.к. се заяжда персонално и клевети. Кан и л съм го сто пъти да ме даде на прокуратурата - не смееше. Що после има да плаща до 101и обратно. Иначе, нито за миг не съм търсил да се дъвчем с теб. Пък и някак не се сещам, от кой точно ник си ми се явявал, когато сме били спорили.
            ​​​​​​ъпросният импотехен трол няма да го огрее, а за въпросните тех.детайли по корабите и турбонаддува /и не само/ съм чувал и не споря.

12. ОК?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Приготвили сме гнили домати и развалени яйца
              "Екипът на центристкия кандидат за президент на Франция Еманюел Макрон
              е отказал акредитация на прокремълските руски медии „Русия днес“ и „Спутник“,
              защото разпространяват лъжлива информация.

Това потвърди пред АФП говорител на щаба, предаде бТВ, позовавайки се на материали на БТА.

Заявленията за акредитация на двете руски медии, финансирани от Кремъл, са отхвърлени, защото „те са част от механизъм, предназначен да ни навреди“, каза говорителят пред АФП.

Още през февруари двете руски медии бяха обвинени от екипа на Макрон, че разпространяват фалшива информация, напомня АФП. "
              Накрая няма да дойде и сами ще си ги ядете с плесенясало сирене.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                https://rg.ru/2017/05/21/v-kremle-sd...-v-parizh.html
                Бараба,тренираш ли поклон пред Господаря на Европа ?
                Приготвили сме гнили домати и развалени яйца
                "Екипът на центристкия кандидат за президент на Франция Еманюел Макрон
                е отказал акредитация на прокремълските руски медии „Русия днес“ и „Спутник“,
                защото разпространяват лъжлива информация.

Това потвърди пред АФП говорител на щаба, предаде бТВ, позовавайки се на материали на БТА.

Заявленията за акредитация на двете руски медии, финансирани от Кремъл, са отхвърлени, защото „те са част от механизъм, предназначен да ни навреди“, каза говорителят пред АФП.

Още през февруари двете руски медии бяха обвинени от екипа на Макрон, че разпространяват фалшива информация, напомня АФП. "
                Last edited by barbaron; 22.05.2017, 16:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

За по-достоверно, го наричай измамник.
                  Видя ли логиката?? Ужаст.
                  The strongest stand last.

Коментар

За по-достоверно, го наричай измамник.
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ти що мислиш всички, които не са като теб, за комунисти, русофили и тъпи? По тази "логика", ,Импотехият обявява останалите за отрепки...и забравя онзи в огледалото.
                      Върховен пропуск

Коментар

Питаш ме, дали има умен русофил(без литературните) и грамотен комунист ли? Има ли според теб?
                        Ти що мислиш всички, които не са като теб, за комунисти, русофили и тъпи? По тази "логика", ,Импотехият обявява останалите за отрепки...и забравя онзи в огледалото.
                        Върховен пропуск

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

За такива като теб имам една простичка дума: Докажи.
                          Last edited by RUBLA; 22.05.2017, 15:42.

Коментар

Смяташ ли, че има монопол над знанието как да си оправим страната и такъв над критериите за това? И защо той да принадлежи на твоите единомисленици? Някой пак тъгува за еднопартийно система, май. Просто, е сменил ... "Господаря". Поне така се осветявате, "Компетентните", които да сте ни били "учели", нищо лично .
                            Отделно, възможността, която някои имат, също не значи адекватно реализирана такава. Ще рече, не се надявай, има бодливи неща, може да стане фишшш...
                            Питаш ме, дали има умен русофил(без литературните) и грамотен комунист ли? Има ли според теб?

Коментар

Те ако разбираха от политическа, икономическа, географска и историческа , всъщност каквато и да било ориентация, нямаше да има подобни обяснителни теми. Не всеки е надарен с възможността, да има реалистичен поглед върху света. По податливите се връзват и на елементарната пропаганда, а в България податливи (роби) да искаш... Искат си чатала хората, сами не могат нищо.
                              На всеки пропуснал образованието си, ни се налага да обясняваме елементарни неща тук, вместо да обсъждаме със стойностните, как да си подобрим страната. Не че не знаем как, но все пак, за това са форумите..
                              Смяташ ли, че има монопол над знанието как да си оправим страната и такъв над критериите за това? И защо той да принадлежи на твоите единомисленици? Някой пак тъгува за еднопартийно система, май. Просто, е сменил ... "Господаря". Поне така се осветявате, "Компетентните", които да сте ни били "учели", нищо лично .
                              Отделно, възможността, която някои имат, също не значи адекватно реализирана такава. Ще рече, не се надявай, има бодливи неща, може да стане фишшш...
                              Last edited by Pyramid; 22.05.2017, 14:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение

Баси, чуек, се едно си бил там...
                                мхм.. и за войната в Украйна така говореха, от първо присъстващо лице.. все едно им суфлират.. а дали не им?? май да..

Коментар

Working...
                                X