IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всички знаят, че общо взето качеството на живот на българските граждани през първата половина на 2017г. е било по-високо в сравнение с 1989г.

Всички знаят, че комунистическият режим в България не е бил безалтернативно наложен със съдействие на всички големи държави. Хората по света са ненавиждали комунистите и продължават да ненавиждат комунистите. Затова няма как да се твърди, че всички големи държави по света уж са съдействали за налагане на комунистически режим в България, а такова твърдение за съдействие е смехотворно и абсурдно. Никой не вярва на комунистическите измислици за съдействие от западните демократични държави за налагане на комунистически режим в България. Естествено е, че западните демократични държави не са съдействали за налагане на комунистически режим в България.

Доста икономисти са казали и писали, че в края на март 1990г. при управлението на БКП България е фалирала, защото в края на март 1990г. правителството на БКП е обявило, че България едностранно прекратява плащанията по външния си държавен дълг. До този фалит на България през 1990 г. ни докара управлението на БКП. На всички е било ясно, че в края на март 1990г. правителството на БКП е обявило, че България спира да плаща задълженията по външния си държавен дълг, защото по времето на управлението на БКП в края на март 1990г. България вече не е била в състояние да плаща задълженията си по външния държавен дълг.

http://corruptionbg.com/Vunshniqt-du...icheskiq-rejim
    Last edited by Blagovest; 03.07.2017, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Няма какво да те разбирам, да беше някой уважаван от мен съфорумец, да разговарям с теб, но не си такъв.
      Няколко или николко ника е изключително излишно да се коментират и коментарите не са някакъв особен коз в устата на някакво рататуи... Мисля, че и ти ме разбра.
      значи разбрал си все пак.

ако бях уважаван от теб или подобните ти, сериозно бих се притеснил.

айде бегай да търгуваш книжа, да управляваш множеството подчинени или да караш военния самолет или каквото там мислиш, че правиш докато пишеш.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

прекалено дълго време висиш тук да пишеш дивотии като за ръководител на 60 човека...
        и на акъл не го докарваш...
        не, според мен си си недъгав трол.
        +11111
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Абе, другарите си знаеха работата , когато ставаше въпрос за окрехкотяване на индивида... Само че усилията им отидоха в нищото. Прокажената им утопия се разтвори в реалността.
          Ми, не е така. България се модернизира, макар и порочно. Ако не бяхме калпави крадльовци и фукльовци, след 1990 можеше доста по-добре да се наместим и да сме като Словакия или Кипър, но много калпави се оказахме. Не без външна помощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ето, виждаш ли. За няколко години това пренапрягане дава резултат. После почват бунтове. Тогава се прилага по-мека метода. Почват да възнаграждават личния принос и пр. И бунтарите отново клекват.
            Абе, другарите си знаеха работата , когато ставаше въпрос за окрехкотяване на индивида... Само че усилията им отидоха в нищото. Прокажената им утопия се разтвори в реалността.
            The strongest stand last.

Коментар

Виждал съм участници в строежа на прохода, как кълнат и проклинат комунистическите си водачи и командири от онова хубаво, доброволно, прекрасно, картофено - бараково незабравимо и незаменимо етапче от живота им. С кървави сълзи се кълняха, че падне ли им сгода да пречукат комунист, няма да му простят. Е, в последствие нищо е направиха и очевадния за момента резултат е налице.
              Ето, виждаш ли. За няколко години това пренапрягане дава резултат. После почват бунтове. Тогава се прилага по-мека метода. Почват да възнаграждават личния принос и пр. И бунтарите отново клекват.

Коментар

)) едно е да се покажеш пред хората, какъв си в действителност
                а съвсем друго е да се правиш на велик зад няколко ника.
                няма да се занимавам повече с теб днес. мисля, че ме разбра.
                Няма какво да те разбирам, да беше някой уважаван от мен съфорумец, да разговарям с теб, но не си такъв.
                Няколко или николко ника е изключително излишно да се коментират и коментарите не са някакъв особен коз в устата на някакво рататуи... Мисля, че и ти ме разбра.

Коментар

Да, аз тоооооооочно заради теб ще дойда, за да ме преброиш и отчетеш... Не обичам срещите с потенциално неприятни люде.
                  )) едно е да се покажеш пред хората, какъв си в действителност
                  а съвсем друго е да се правиш на велик зад няколко ника.
                  няма да се занимавам повече с теб днес. мисля, че ме разбра.
                  препоръка е

Коментар

То си е зависело от ръководителите. Не случайно има много успешни кооперативи и калпави. Но накрая разложението обхваща всички слоеве. Етатистката мобилизация има ограничен времево и кадрово характер. Никой не може ме убеди, че бригадирският труд е дългосрочно ефективен, но за построяването на Прохода на републиката е свършил работа.
                    Виждал съм участници в строежа на прохода, как кълнат и проклинат комунистическите си водачи и командири от онова хубаво, доброволно, прекрасно, картофено - бараково незабравимо и незаменимо етапче от живота им. С кървави сълзи се кълняха, че падне ли им сгода да пречукат комунист, няма да му простят. Е, в последствие нищо е направиха и очевадния за момента резултат е налице.

Коментар

• Нашите медии мълчат за Председателството на Естония??? Дали защото то се провежда в стара електроцентрала, която преди години е реновирана половината сграда е музей ,а другата половина е приспособена за това събитие.Там млн. не са изхарчени за Председателството,а не са бедни като нас????

Коментар

Че защо да ме разочароваш, представата ми е сходна, с единствената разлика между нас, че аз разсипията през соца съм я виждал наживо, газил съм в нея. Всяка една частна фирма/ферма във Франция примерно си функционираше в пъти по ефективно от нашите соц уродливи три или четирибуквия. Виждал съм го и няма сила на света, да ме убеди, че са се стопанисвали добре.
                        То си е зависело от ръководителите. Не случайно има много успешни кооперативи и калпави. Но накрая разложението обхваща всички слоеве. Етатистката мобилизация има ограничен времево и кадрово характер. Никой не може ме убеди, че бригадирският труд е дългосрочно ефективен, но за построяването на Прохода на републиката е свършил работа.

Коментар

е, ако беше дошъл сигурно щях да те позная
                          Да, аз тоооооооочно заради теб ще дойда, за да ме преброиш и отчетеш... Не обичам срещите с потенциално неприятни люде.

Коментар

Не искам те разочаровам в представата ти за миналото, но не бих могъл да премълча, че режимът у нас след 1944 г. беше безалтернативно наложен от международната разстановка на силите със съдействието на всички големи, въздействащи ни в една или друга посока. Опитите на Георги Димитров полека по терлици да се откопчи чрез югославска или източноевропейска конфедерация завършва в санаториума. Друг изход за нас е нямало, поне до към 1987 г., а и тогава е съмнително, та чак до днес, когато разни недоносчета - чужди агенти ни насочват надолу.
                            За добро или лошо в епохата на етатизма у нас аграрният сектор се окрупни и индустриализира, та стана държавно структуроопределящ чрез преките постъпления за държавата посредством контрола върху търговията. След 1990 всичко това беше затрито и после чрез едрите рентиери (задкулисните), които вероятно стоят зад погрома, се възстанови екстензивното земеделие, предимно зърнопроизводство. Така че сега сме доста по.зле.
                            Че защо да ме разочароваш, представата ми е сходна, с единствената разлика между нас, че аз разсипията през соца съм я виждал наживо, газил съм в нея. Всяка една частна фирма/ферма във Франция примерно си функционираше в пъти по ефективно от нашите соц уродливи три или четирибуквия. Виждал съм го и няма сила на света, да ме убеди, че са се стопанисвали добре.

Коментар

Познаваме ли се? Не смятам.
                              е, ако беше дошъл сигурно щях да те позная
                              препоръка е

Коментар

Ммм, явно нямаш контакт с майката земя редовно. В момента който иска да я работи, си я работи. Има доста успешни и печеливши ферми. З ада се канализират в нормални рамки нещата, след 50+20 години комунистически упадък, ще са нужни доста други годинки.
                                Не искам те разочаровам в представата ти за миналото, но не бих могъл да премълча, че режимът у нас след 1944 г. беше безалтернативно наложен от международната разстановка на силите със съдействието на всички големи, въздействащи ни в една или друга посока. Опитите на Георги Димитров полека по терлици да се откопчи чрез югославска или източноевропейска конфедерация завършва в санаториума. Друг изход за нас е нямало, поне до към 1987 г., а и тогава е съмнително, та чак до днес, когато разни недоносчета - чужди агенти, ни насочват надолу.
                                За добро или лошо в епохата на етатизма у нас аграрният сектор се окрупни и индустриализира, та стана държавно структуроопределящ чрез преките постъпления за държавата посредством контрола върху търговията. След 1990 всичко това беше затрито и после чрез едрите рентиери (задкулисните), които вероятно стоят зад погрома, се възстанови екстензивното земеделие, предимно зърнопроизводство. Така че сега сме доста по-зле.
                                Last edited by Trakatrak; 03.07.2017, 10:56.

Коментар

Working...
                                X