IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Такива като мен градят основите на честния пазар... Далеч си от такива като мен.
    Такива кат тебе са политически политкомисари.С две леви ръце и празна глава друго освен трол не мое да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ми то такива кат тебе за колко да бачкат?
      Такива като мен градят основите на честния пазар... Далеч си от такива като мен.
      The strongest stand last.

Коментар

Стига лъга бе
        Ти как разбра? Блиц ли чете?

Коментар

Ръководиш на баба ти розавите кюлоти.По цел ден висиш тука и тролиш.Кого лъжеш?Ти немаш акъл за пет стинки
          Виж там да не ти се напълни вратът с дъждовна вода докато клечиш гордо във външния си кенеф и дращиш безсмислици в сайт за инвестиции.

Всеки може да нарече някого лъжец, въпроса е друг, колко ти струват думите... Ясен си.

Коментар

И за 400 му бачка от селата. Едва си купуват храна след транспорта, но подбиват... Такива са селтаците, с каквито социализма ни засити.
            Ми то такива кат тебе за колко да бачкат?

Коментар

Ако всеки беше като мен, ехеееееееееееееееееееееееееееееееееее.....
              Съсел, всичко сам съм постигнал в тоя живот. Съвсем сам. Без дядо партизанин и баща секретар... Схващаш ли????
              Ръководя редовна българска фирма с персонал от 60 души, заплатени справедливо. Демокрацията ми позволи, да го изградя, така че каквото и да ми дрънкаш, аз съм горд с труда си.
              Ръководиш на баба ти розавите кюлоти.По цел ден висиш тука и тролиш.Кого лъжеш?Ти немаш акъл за пет стинки

Коментар

Никой не ми плаща, аз плащам на 57 човека.
                Непоискани съвети не приемам... Особено от привърженици на гнусната соц идея.

Помня земеделието от преди 89та. Не е нужно, да ме убеждава във върховността и успеха му.
                Пълна разсипия се беше във всяка една фаза и на всеки един етап и етаж.... Продукцията се стопанисваше ужасно.
                Събираше се ужасно. Търгуваше се ужасно. Крадеше се. Общото не се пази като своето, това е истината.
                Стига лъга бе

Коментар

Не ми обяснявай, кой е дъгав и кой не е .
                  Тук съм от преди теб и ще бъда след теб.
                  Аз търгувам с книжа, а в тази тема просто ви се надсмивам.
                  Тоалетната хартия е открита отдавна не предлагай на клиентите на вецето ти книжа

Коментар

• Колко ни струва бюрокрацията

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6313064

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      ми не , ама на Бай Тошо имам.....искаш ли да ти я метна да са кефиш ?
                      Описах проблемите на подобните ти, зная, че няма да се повлияеш, безсмислена е и комуникацията с вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
                        Всички знаят, че общо взето качеството на живот на българските граждани през първата половина на 2017г. е било по-високо в сравнение с 1989г.

Всички знаят, че комунистическият режим в България не е бил безалтернативно наложен със съдействие на всички големи държави. Хората по света са ненавиждали комунистите и продължават да ненавиждат комунистите. Затова няма как да се твърди, че всички големи държави по света уж са съдействали за налагане на комунистически режим в България, а такова твърдение за съдействие е смехотворно и абсурдно. Никой не вярва на комунистическите измислици за съдействие от западните демократични държави за налагане на комунистически режим в България. Естествено е, че западните демократични държави не са съдействали за налагане на комунистически режим в България.

Доста икономисти са казали и писали, че в края на март 1990г. при управлението на БКП България е фалирала, защото в края на март 1990г. правителството на БКП е обявило, че България едностранно прекратява плащанията по външния си държавен дълг. До този фалит на България през 1990 г. ни докара управлението на БКП. На всички е било ясно, че в края на март 1990г. правителството на БКП е обявило, че България спира да плаща задълженията по външния си държавен дълг, защото по времето на управлението на БКП в края на март 1990г. България вече не е била в състояние да плаща задълженията си по външния държавен дълг.

http://corruptionbg.com/Vunshniqt-du...icheskiq-rejim
                        Неграмотността не прощава! А ползването на пропагандните тези за изследване на историята има тежест само в проследяване на пропагандните методи. Пък да сравняваш 2017 с 1989 след като протече информационна революция си е направо нон сенс.
                        Иванчо, ти си май последния, който пропагандира комунизма в мнимия му идеологизиран вид. А съдействието си има различни форми и измерения. Но тя, наивността не прощава.

Коментар

• ми не , ама на Бай Тошо имам.....искаш ли да ти я метна да са кефиш ?
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Умира Георги Димитров, историци крият зловещата му роля за България

Коментарите са доста солени. Истината за предателите излиза. Марков, негова чаша имаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
                              Всички знаят, че общо взето качеството на живот на българските граждани през първата половина на 2017г. е било по-високо в сравнение с 1989г.

Всички знаят, че комунистическият режим в България не е бил безалтернативно наложен със съдействие на всички големи държави. Хората по света са ненавиждали комунистите и продължават да ненавиждат комунистите. Затова няма как да се твърди, че всички големи държави по света уж са съдействали за налагане на комунистически режим в България, а такова твърдение за съдействие е смехотворно и абсурдно. Никой не вярва на комунистическите измислици за съдействие от западните демократични държави за налагане на комунистически режим в България. Естествено е, че западните демократични държави не са съдействали за налагане на комунистически режим в България.

Доста икономисти са казали и писали, че в края на март 1990г. при управлението на БКП България е фалирала, защото в края на март 1990г. правителството на БКП е обявило, че България едностранно прекратява плащанията по външния си държавен дълг. До този фалит на България през 1990 г. ни докара управлението на БКП. На всички е било ясно, че в края на март 1990г. правителството на БКП е обявило, че България спира да плаща задълженията по външния си държавен дълг, защото по времето на управлението на БКП в края на март 1990г. България вече не е била в състояние да плаща задълженията си по външния държавен дълг.

http://corruptionbg.com/Vunshniqt-du...icheskiq-rejim
                              Да. Вижда се и тук проблема. Ratten да не чете... Има тотално не-кореспондиращи с реалността индивиди с нанесени необратими поражения по отношение на мислене, родолюбие, патриотизъм, отечество. Винаги се е знаело, че 50 години социализъм са в състояние, да промият и превърнат в роби цели нации. резултата е тук, видим и не-отрицаем. Поклонничеството към чужди държави, вождовете им, политиките им, интересите им. Демонстративно и нагло поклонничество на показ. За не-разбралите: Горните думи са лично мои, не са на Джордж Сорос. Сам го мисля и ви го казвам безплатно.
                              Джордж Сорос не е виновен за това, че селските крадливи тарикати съществуват като мнозинство у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

значи разбрал си все пак.

ако бях уважаван от теб или подобните ти, сериозно бих се притеснил.

айде бегай да търгуваш книжа, да управляваш множеството подчинени или да караш военния самолет или каквото там мислиш, че правиш докато пишеш.
                                Нищо не си разбрал. Не ми обяснявай как и какво да правя, говори си там с дряновското нищожество колко е велик вожда ви и колко обичате великата му страна.

Коментар

Working...
                                X