Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
В анонимен форум лесно давам извинения.
Щото ни на мен ни на теб ни пука.
Иначе хората изповядват различни ценности и вярвания. Ето, аз примерно, обратно на теб субективно вярвам, че от измамнически мотиви в далеч по-голяма степен се ръководят тези, които си избират все нови и нови никове, формално нямащи нищо общо с предишните.
Тези с малката промяна отправят ясен, но деликатен знак към аудиторията, че са се случили събития, които са отвъд техния личен контрол, но поради някакви причини искат или се налага да участват.
Без препоръки.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasganЧукча, не да възприемаш чужда, а да ПРОМЕНИШ своята! Правиш ли разлика?
То и човекоядците имат своя "култура", ама не дърпат много напред, докато не опитат да ядат и боровинки.
Коментар
-
Иванушка , ето статистика за населението им .....стига се тревожи напразно. Те общо взето полека лека нарастват за разлика от нас дето намаляваме с по един областен град на година:Last edited by markov; 18.08.2017, 17:00.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Знам.
Сега да кажа, че целта ми не е да те обидя като написах начефф. Ако съм - извинявай.
Понеже казваш че си новорегистриран, ще спомена че малката промяна в изписването на ника тук е нещо нормално. Особено за някои... Измамници...
Щото ни на мен ни на теб ни пука.
Иначе хората изповядват различни ценности и вярвания. Ето, аз примерно, обратно на теб субективно вярвам, че от измамнически мотиви в далеч по-голяма степен се ръководят тези, които си избират все нови и нови никове, формално нямащи нищо общо с предишните.
Тези с малката промяна отправят ясен, но деликатен знак към аудиторията, че са се случили събития, които са отвъд техния личен контрол, но поради някакви причини искат или се налага да участват.
Без препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Симпатяга и умник си ти, Фараоне!
Сега да кажа, че целта ми не е да те обидя като написах начефф. Ако съм - извинявай.
Понеже казваш че си новорегистриран, ще спомена че малката промяна в изписването на ника тук е нещо нормално. Особено за някои... Измамници...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Не го питай такива неща защото пак ще се обиди и ще заплаши че няма да пише повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАз бих искал да попитам Начеф за изказването на Мадлин Олбрайт, дето руснаците трябва да поделят ресурсите си с другите...). Онзи ден ме нарече начефф, а много добре знаеш, че дедо ви начефф има пърманент бан, заради вашия отбор, ръководен от айвън R2D2 (ар ту ди ту), чичо ви начев си е просто един новорегистрирал се чирак във форума.
Аз никогиш не съм си позволил да ти викам чичо Факи или другите ти превъплащения. При неутрална комуникация си бил Имхотеп, при случайни смислени прояви - Фараоне (от симпатия и уважение).
Добре, де! Отварям фризера, от мен да мине.
Не съм твърдял нищо за кака Маделин. Други викат много за нея, ама не съм присъствал лично на събитието.
Четох във форума, че дедо начефф при разговор с Кандид рекъл, че това е приказка нанякакъв американски сенатор. Знаел го от свободен разговор на маса. Смартфоните били включени, ама линк не бил постнат сред присъстващите, че те предпочитали бирата пред документалните дигитални доказателства.
А сега ще ти кажа мнението на начев. Той мисли, че официален американски представител никога не би произнесъл тези думи на обществено или друго място, където те могат да се документират и откъдето те могат да излязат. Обаче, всички, които обитават или са пребивавали по някакъв начин в бохемиън гроув, си го мислят убедено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеСъгласен съм с изводът ти.
Но ако за теб отговорът на въпроса за разликата в живота на двата описани екземпляра е в национални, културни и исторически особености, не разбирам защо не споделяш мнението, че очевидно нечии национални и културни особености (доколкото историческите са минало) трябва да се променят, за да живеят хората там по-добре.
И не говоря само за ватниците, а и за нас самите. Ние сме една мини проекция на тамошната кочина, която упорито не иска да възприеме западноевропейските правила и култура, като ги псува на гейропейци, негри, содомити, соросоиди и т.н., обаче неистово желае да живее техния стандарт на живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеСъгласен съм с изводът ти.
Но ако за теб отговорът на въпроса за разликата в живота на двата описани екземпляра е в национални, културни и исторически особености, не разбирам защо не споделяш мнението, че очевидно нечии национални и културни особености (доколкото историческите са минало) трябва да се променят, за да живеят хората там по-добре.
И не говоря само за ватниците, а и за нас самите. Ние сме една мини проекция на тамошната кочина, която упорито не иска да възприеме западноевропейските правила и култура, като ги псува на гейропейци, негри, содомити, соросоиди и т.н., обаче неистово желае да живее техния стандарт на живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАз бих искал да попитам Начеф за изказването на Мадлин Олбрайт, дето руснаците трябва да поделят ресурсите си с другите...
Коментар
-
Съгласен съм с изводът ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЦелият курс по история, който си изнесъл (правдив или не) не ми се струва релевантен, защото говорим за сегашно време. Как живеят хората СЕГА!
Хората се интересуват, защо един поданик на Вилем-Алекзандър живее, като ......абе, като бял човек (смятам ме разбираш правилно, а не като ония примати в Шарлотсвил), а друг поданик на друг гасудар му се налага да пие лосион за вана от немотия, при все, че първия живее в страна с НИКАКВИ природни дадености/ресурси и т.н, а втория вода гази-жаден ходи...когато не намери подходящото питие в хоремага!
Надявам се не съм прекалил с душевните оргазми!
Представи си, че си нейде извън Москва или Питер и опиши какво виждаш.
Тогава ще видиш на какво му се вика оргазъм!
А за да си отговориш на въпроса, защо е така, прочети пак поста ми, посоли го с още малко мерудия от национални, исторически и културни особености и ... готово.
Коментар
Коментар