IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

България е ЗАГУБИЛА над 20МЛРД€ откак е в ЕС. Отрицателни парични потоци. И всички източни държави са така изсмукани от запада. Не само младите, здрави и работоспособни хора но и парите ни.
    грешен отговор.СЯДАЙ СИ ДВОЙКА!
    от както сме в ЕС /януари 2007/ БВП скочи от 30 милярда на 130 милярда.
    що за мазохизъм да отричаш ОЧЕизвадното.
    истината БОЛИ ама свиквайте.
    лека

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ама тя така е създадена - само от търтеи, затворници и развейпрах. И след 200 години почнаха акъл да дават !?!?!
      бихте ли посочили създателите на РФ и окупацията на Източна Европа след ВСВ? още никой от т.нар. русофили НЕ сподели десетина продукта създадени/измислени/ в РФ които ползва ЕЖЕДНЕВНО?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

САМО БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАМ; към 2021 година ДЪРЖАВАТА има ИНТЕРЕС да е в НАТО ;ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ и далече от РФ.по конкретно от това-здраве да е
        България е ЗАГУБИЛА над 20МЛРД€ откак е в ЕС. Отрицателни парични потоци. И всички източни държави са така изсмукани от запада. Не само младите, здрави и работоспособни хора но и парите ни.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Когато няма аргументи отговорът е така ви изнася.Все пак нещо за дълговете ще подготвиш ли някак си удобно забрави въпроса?И ако може без глупави клишета дългът е в долари и те могат да напечатят колкото трябва следователно нямат дълг.И другите безумия за резервна световна валута също не повтаряйте щото това не е смешно.
          могат печатат.защо не се търгува петрола в рубли? защо проекта БРИКС е в канала? имате ли разумно обяснение?
          едва ли..........

Коментар

Да тук си прав много българи включително и аз имахме една много грешна представа за САЩ.Аз лично се присмивах на куманягите като ни казваха каква е истината.За съжаление тия които тогава ни казваха истината за тая морално и материално пропаднала държава ги няма за да им се извиня.Всичкото което говореха се оказа истина
            комуняга и истина .............НЯМА такова животно.САЩ материално пропаднала държава................................смеят Ви се и децата на това.ДА имат трески за дялане НО кой/коя държава няма? или не е вярно и ТОВА?

Коментар

Хи хи хи ти можеш да казвш каквото си искаш.Аз нямам контрол над твоята уста.Но имам контрол над моя ум и той ми нашепва лъжа лъжа лъжа опашата лъжа.Бронебойни патрони дрещу сляпа вяра няма открити.Само не се опитвай да налагаш тази глупост която си написал.не е по възможностите те.За мен САЩ е една клоака в която се е събрала генетичната утайка на народите по света.
              поредното злобарско умозаключение което е ДАЛЕЧЕ от истината."клоаката" е с най големия БВП в света.С НАЙ платежоспособното население.ТОВА лъжа ли е?

Коментар

Всичко е произведено в САЩ.САЩ дори са открили Америка
                хайде де напишете десетина продукта измислени в РФ койото ежедневно ползвате.ПО сериозно

Коментар

по скоро така Ви изнася.иначе да Ви кажа под секрет е ОБРАТНО.USA е номер 1.
                  Когато няма аргументи отговорът е така ви изнася.Все пак нещо за дълговете ще подготвиш ли някак си удобно забрави въпроса?И ако може без глупави клишета дългът е в долари и те могат да напечатят колкото трябва следователно нямат дълг.И другите безумия за резервна световна валута също не повтаряйте щото това не е смешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

А Вие г-н Бургаски каква точно теза защитавате? Каква е Вашата позиция? Кои интереси защитавате и обслужвате? Моля, обосновете се ясно, точно и преди всичко конкретно.
                    САМО БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАМ; към 2021 година ДЪРЖАВАТА има ИНТЕРЕС да е в НАТО ;ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ и далече от РФ.по конкретно от това-здраве да е

Коментар

Хи хи хи ти можеш да казвш каквото си искаш.Аз нямам контрол над твоята уста.Но имам контрол над моя ум и той ми нашепва лъжа лъжа лъжа опашата лъжа.Бронебойни патрони дрещу сляпа вяра няма открити.Само не се опитвай да налагаш тази глупост която си написал.не е по възможностите те.За мен САЩ е една клоака в която се е събрала генетичната утайка на народите по света.
                      Ама тя така е създадена - само от търтеи, затворници и развейпрах. И след 200 години почнаха акъл да дават !?!?!

Коментар

грешите.посетете САЩ ,проучете,питайте приятели ,познати ,роднини ще се учудете колко ГРЕШНА представа сте имали
                        Да тук си прав много българи включително и аз имахме една много грешна представа за САЩ.Аз лично се присмивах на куманягите като ни казваха каква е истината.За съжаление тия които тогава ни казваха истината за тая морално и материално пропаднала държава ги няма за да им се извиня.Всичкото което говореха се оказа истина

Коментар

тесла 3,айфон 12,уиндпус 10,ролекс дайтона,найк,ъндър армър,колт 1911,гудиър,интел,нвидиа,гмейл,ибей.....
                          Ми от изброеното нищо не ползвам.Да не говорим че доста от изброеното не се произвежда в САЩ включително и айфон които се превърна в нискоразряден боклук и дори не е в челната тройка по продажби.н
                          Last edited by X_Y; 04.01.2021, 11:21.

Коментар

по скоро така Ви изнася.иначе да Ви кажа под секрет е ОБРАТНО.USA е номер 1.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Викаш тези неща - цитирам: " тесла 3,айфон 12,уиндпус 10,ролекс дайтона,найк,ъндър армър,колт 1911,гудиър,интел,нвидиа,гмейл,ибей....." СА ПРОИЗВЕДЕНИ В ИЗРАЕЛ ?

Дори да го приемем за вярно самичък се самоопровергаваш защото 2-3 поста по отдоЛу твърдеше че са в списъка ти на десет неща произведени в САЩ и ги ползваш ежедневно
                              Всичко е произведено в САЩ.САЩ дори са открили Америка

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

А Вие г-н Бургаски каква точно теза защитавате? Каква е Вашата позиция? Кои интереси защитавате и обслужвате? Моля, обосновете се ясно, точно и преди всичко конкретно.
                                който плати най-много на него .... прави

Коментар

Working...
                                X