Първоначално изпратено от Jazabel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеWADA има доказателства срещу само един руски атлет
Обаче антируските идиоти проглушиха света, да им еб,,,тката,айна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
Опитвам се да ти обясня ,че да се казваш Марков трябва да си благодарен предимно и най вече на дедите си които са ти запазили името 500 години и не са те кръстили Мустафа.
Ама след като имаш нуждата да си благодарен на някого аз не мога да те спра.
Коментар
-
WADA сваля обвиненията от 95 руски спортисти заради липса на доказателства
Световната антидопингова агенция (WADA) няма достатъчно доказателства, за да обвини 95 руски спортисти в употреба на допинг, съобщи генералният директор на организацията Оливър Нигли.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
явно е така ..дори не е сам , поне 2 -3 са тук таквизи....
Ама след като имаш нуждата да си благодарен на някого аз не мога да те спра.Где нет вопросов - всегда есть ответ.
- 1 like
Коментар
-
Ами аз нищо не съм писал за да се засрамвам ,цитирал съм Достоевски и не ми слагай думи в устата които не съм казал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
човека може да обича да носи феса и 5 пъти дневно да бие чело у плочника с навирен дирник.
и няма как да разбере, че е мм...да кажем странно..Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
човека може да обича да носи феса и 5 пъти дневно да бие чело у плочника с навирен дирник.
и няма как да разбере, че е мм...да кажем странно..
Коментар
-
Достоевски не ме интересува, интересуват ме индивидите които в идиотската си злоба към Русия ни убеждават че е било по-добре да си стоим под Османско робство отколкото да ни освободи Русия ....
Засрами се бе ......Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
-
Що и Достоевски ли е соросоид ?
Не си ли чул?..М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Достоевски не ме интересува, интересуват ме индивидите които в идиотската си злоба към Русия ни убеждават че е било по-добре да си стоим под Османско робство отколкото да ни освободи Русия ....
Засрами се бе ......
и няма как да разбере, че е мм...да кажем странно..препоръка е
Коментар
-
Що и Достоевски ли е соросоид ?
Засрами се бе ......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
В дневника си Достоевски пише още: “…Русия никога досега не е имала и няма да има такива ненавистници, завистници, клеветници и даже явни врагове, каквито ще станат всички тези славянски племена веднага след като Русия ги освободи и Европа се съгласи да ги признае за освободени!…И нека никой да не ми възразява, да не оспорва, да не ми крещи, че преувеличавам и че ненавиждам славяните. Напротив, аз много обичам славяните, но… знам, че всичко ще се сбъдне точно така, както го казвам и не поради уж долния, неблагодарния характер на славяните, съвсем не е там причината - в този смисъл характерът им е като на всички останали - а именно, защото на този свят такива неща иначе не могат да стават… Изобщо не трябва да искаме от славяните благодарност… Те непременно ще започнат с това, че вътрешно, ако не открито и гласно, ще обявят пред себе си и ще се убеждават, че не само не дължат на Русия и най-малката благодарност, а напротив, при сключването на мира с намесата на европейския концерт едва са се спасили от властолюбието на Русия…”Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМ-да като ви гледам , явно Рашаните е трябвало да се обърнат , да си изтупат цървулите , и да ви оставят да си дубрувате в Османската империя с чалми на главите.....
Бахти неблагодарниците се извъдихте...... вие не заслужавате свободата която са ви дали , срам сте за Българския род.Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
Коментар