IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Ама след като имаш нуждата да си благодарен на някого аз не мога да те спра.
    Знам че не можеш, но се опитваш по - най дебилския начин , което действа в обратната посока на всеки нормален Българин...
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      WADA има доказателства срещу само един руски атлет

Обаче антируските идиоти проглушиха света, да им еб,,,тката,айна
      И аз ... и тука не са малко !

Коментар

Опитвам се да ти обясня ,че да се казваш Марков трябва да си благодарен предимно и най вече на дедите си които са ти запазили името 500 години и не са те кръстили Мустафа.

Не се казва Мустафа и не ползва за официален език турския именно защото е имало Руско турска война .

Коментар

• WADA има доказателства срещу само един руски атлет

Обаче антируските идиоти проглушиха света, да им еб,,,тката,айна
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• WADA сваля обвиненията от 95 руски спортисти заради липса на доказателства

Световната антидопингова агенция (WADA) няма достатъчно доказателства, за да обвини 95 руски спортисти в употреба на допинг, съобщи генералният директор на организацията Оливър Нигли.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

явно е така ..дори не е сам , поне 2 -3 са тук таквизи....
              Опитвам се да ти обясня ,че да се казваш Марков трябва да си благодарен предимно и най вече на дедите си които са ти запазили името 500 години и не са те кръстили Мустафа.

Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

Ами аз нищо не съм писал за да се засрамвам ,цитирал съм Достоевски и не ми слагай думи в устата които не съм казал.
                Достоевски , както и Вазов са сменяли политическите си възгледи по няколко пъти . Това обаче не е основание да смятаме , че освобождението на България от турско робство посредством Руско-турската война е било лошо за нас. Който смята че това е било грешка може да я поправи днес ...влака за Одрин !

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

човека може да обича да носи феса и 5 пъти дневно да бие чело у плочника с навирен дирник.
                  и няма как да разбере, че е мм...да кажем странно..
                  явно е така ..дори не е сам , поне 2 -3 са тук таквизи....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

човека може да обича да носи феса и 5 пъти дневно да бие чело у плочника с навирен дирник.
                    Ратко внимавай с турските сериали Ратко излагаш се

Коментар

Достоевски не ме интересува, интересуват ме индивидите които в идиотската си злоба към Русия ни убеждават че е било по-добре да си стоим под Османско робство отколкото да ни освободи Русия ....

Засрами се бе ......
                      Ами аз нищо не съм писал за да се засрамвам ,цитирал съм Достоевски и не ми слагай думи в устата които не съм казал.

Коментар

Що и Достоевски ли е соросоид ?
                        Мхм.. И Вазов и Стоянов и Левски
                        Не си ли чул?..
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Достоевски не ме интересува, интересуват ме индивидите които в идиотската си злоба към Русия ни убеждават че е било по-добре да си стоим под Османско робство отколкото да ни освободи Русия ....

Засрами се бе ......
                          препоръка е

Коментар

Засрами се бе ......

Коментар

• В дневника си Достоевски пише още: …Русия никога досега не е имала и няма да има такива ненавистници, завистници, клеветници и даже явни врагове, каквито ще станат всички тези славянски племена веднага след като Русия ги освободи и Европа се съгласи да ги признае за освободени!…И нека никой да не ми възразява, да не оспорва, да не ми крещи, че преувеличавам и че ненавиждам славяните. Напротив, аз много обичам славяните, но… знам, че всичко ще се сбъдне точно така, както го казвам и не поради уж долния, неблагодарния характер на славяните, съвсем не е там причината - в този смисъл характерът им е като на всички останали - а именно, защото на този свят такива неща иначе не могат да стават… Изобщо не трябва да искаме от славяните благодарност… Те непременно ще започнат с това, че вътрешно, ако не открито и гласно, ще обявят пред себе си и ще се убеждават, че не само не дължат на Русия и най-малката благодарност, а напротив, при сключването на мира с намесата на европейския концерт едва са се спасили от властолюбието на Русия…”

Коментар

М-да като ви гледам , явно Рашаните е трябвало да се обърнат , да си изтупат цървулите , и да ви оставят да си дубрувате в Османската империя с чалми на главите.....

Бахти неблагодарниците се извъдихте...... вие не заслужавате свободата която са ви дали , срам сте за Българския род.

Коментар

Working...
                                X