IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При конвенционална война със САЩ армията на Северна Корея ще издържи само три седмици

СК са по-издръжливи, руските прасета за 6 часа стават на пача /по признание на государственния им деятель рогозин/

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Боже Боже колко мъка има по тоя свят
      ДПЗ кокошкарю, ДПЗ!

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ти кое не схвана?
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Някой хора трябва първо да погледнат в собственото си канче и тогава да търсят кусури другаде http://www.memoriabg.com/2016/05/27/new-york-gender/ .Факи ти от кои си майна?
          Не ти разбирам въпроса. Обаче знам защо само гейове са ви в главите.

Както и да е. Но ето какво пише в тази статия накратко:

Според интернет страницата Live Science около 700 000 американци или 0.03 процента от населението мисли себе си като трансджендър.
          А сега да видим какво пишат родните ви източници:

...
          По словам исследователей, в целом открыто о своей нетрадиционной ориентации заявили 2% репондентов. При этом в столицах число людей, относящих себя к представителям секс-меньшинств, ожидаемо больше, чем в провинциях. Выбился из этого тренда только Челябинск, где количество гомосексуалов на четверть больше, чем в Москве: 4,1% и 3% соответственно.
          Мммм?

Така че разбираем е интереса ви към това съсловие, но по-добре се загрижете за северните диваци, защото там има много, ама много повече гейове отколкото в нормалния свят.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнение
            Председателят на Централната банка на Русия Елвира Набиулина и генералният директор Гознак Аркадий Трачук обявиха на пресконференция, че в обръщение на руския пазар излизат две нови банкноти - с номинал 200 и и 2000 рубли.
            А така! Таз година 2000 до година 2000000!!! Дано са по-мекички за да стават и за външните им нужници, които се полват от 90% от населението!!!

• ...очаквайте и банкноти с номинал 10 000 , а по-късно и 100 000...поздрави от товарищ Путин !!!
            • С купони е по-лесно.
            • Абе аз викам направо да ги правят като тапети та да стават за тапетиране на стените, па и повече нули ще се съберат на един цял тапет.
            • Там, където руснаците отиват, ние отдавна се връщаме! Нещастен народ!
            • и отново-ракети,автомати,бомби,сърпове и чукове...Друго явно няма под ушанките.Поне препарат за вана да бяха нарисували на копюра,но както върви и за половинка няма да стигат тези 2000...

Коментар

• Председателят на Централната банка на Русия Елвира Набиулина и генералният директор Гознак Аркадий Трачук обявиха на пресконференция, че в обръщение на руския пазар излизат две нови банкноти - с номинал 200 и и 2000 рубли.
              А така! Таз година 2000 до година 2000000!!! Дано са по-мекички за да стават и за външните им нужници, които се полват от 90% от населението!!!

• ...очаквайте и банкноти с номинал 10 000 , а по-късно и 100 000...поздрави от товарищ Путин !!!
              • С купони е по-лесно.
              • Абе аз викам направо да ги правят като тапети та да стават за тапетиране на стените, па и повече нули ще се съберат на един цял тапет.
              • Там, където руснаците отиват, ние отдавна се връщаме! Нещастен народ!
              • и отново-ракети,автомати,бомби,сърпове и чукове...Друго явно няма под ушанките.Поне препарат за вана да бяха нарисували на копюра,но както върви и за половинка няма да стигат тези 2000...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

както и да го кажем, ти се сещаш, че за теб говорим и взимаш думата, неподготвен.
                Аз какво се сещам, го остави на мен и къде съм подготвен и къде не съм пак го остави на мен.. Ако нямаш какво да казваш, нищо не казвай..

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

казва се обраттни подобия...
                  както и да го кажем, ти се сещаш, че за теб говорим и взимаш думата, неподготвен.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

до сега беше лесно, имаше само жени, мъже и намушкани подобия.
                    но сега с тия 31 нови гендъра, на кой по напред да правят паметник?! мамата, както казва почетния консул на каталуния.
                    казва се обраттни подобия...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Компанията „Стейт Стрийт Корпорейшън“, поръчала скулптурата „Безстрашното момиче“ в Ню Йорк, посветена на половото неравенство, ще трябва да плати глоба в размер на 5 милиона долара — заради дискриминация на свои служителки-жени, съобщава „Ню Йорк Таймс“.

Както отбелязва изданието, фирмата, специализирана във финансови услуги, е занижила заплатите на своите сътрудници от женски пол и те получават по-малко пари от мъжете на същите длъжности. Нарушенията са засегнали 305 служителки на високи постове, сочи доклад на Министерството на труда на САЩ. Освен това 15-те чернокожи вицепрезиденти на „Стейт Стрийт Корпорейшън“ също са получавали по-ниски заплати в сравнение с белите си колеги.

От компании отричат тази информация, но са съгласни да платят глобата.

А бе в сашово дали смятат нигерите за хора, доскоро не ги смятаха, май направиха закон за да съобщят на белите че и нигерите са хора
                      до сега беше лесно, имаше само жени, мъже и намушкани подобия.
                      но сега с тия 31 нови гендъра, на кой по напред да правят паметник?! мамата, както казва почетния консул на каталуния.
                      препоръка е

Коментар

Компанията „Стейт Стрийт Корпорейшън“, поръчала скулптурата „Безстрашното момиче“ в Ню Йорк, посветена на половото неравенство, ще трябва да плати глоба в размер на 5 милиона долара — заради дискриминация на свои служителки-жени, съобщава „Ню Йорк Таймс“.

Както отбелязва изданието, фирмата, специализирана във финансови услуги, е занижила заплатите на своите сътрудници от женски пол и те получават по-малко пари от мъжете на същите длъжности. Нарушенията са засегнали 305 служителки на високи постове, сочи доклад на Министерството на труда на САЩ. Освен това 15-те чернокожи вицепрезиденти на „Стейт Стрийт Корпорейшън“ също са получавали по-ниски заплати в сравнение с белите си колеги.

А бе в сашово дали смятат нигерите за хора, доскоро не ги смятаха, май направиха закон за да съобщят на белите че и нигерите са хора
                        Поредния подюрганен залп срещу лошия капитализъм...
                        Аз такова безсилие не съм виждал никъде, ватка троле..

Коментар

• Компанията „Стейт Стрийт Корпорейшън“, поръчала скулптурата „Безстрашното момиче“ в Ню Йорк, посветена на половото неравенство, ще трябва да плати глоба в размер на 5 милиона долара — заради дискриминация на свои служителки-жени, съобщава „Ню Йорк Таймс“.

Коментар

Парцалев мога да се разровя в темата химимпорт/ какво ли се говори за тях и за руснаците/ и да видят всички оплакванията ти че не те "кефят" акциите им и искаш да ги продадеш
                            Фекалев, какво ще стане, като поразровиш?
                            Ще ми покажеш, че на 3ти юли съм имал акции на хима, че това и сам го знам.
                            Няма как, да знаеш, СЕГА КАКВИ ИМАМ. Просто си трай по въпроса, няма как да знаеш.
                            Да тролиш ли си дошъл!?

Коментар

• [QUOTE=ratten;n3249391]

ти защо се намесваш в разговор между двама души?

Не видях мъже...

Ако искаш, да не ти се месят, пиши си на лични.
                              Last edited by RUBLA; 12.10.2017, 12:06.

Коментар

• Как смятате дали нашият кравар е тормозен сексуално от продуцента??

Коментар

Working...
                                X