IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Хм ... далавера е все още , не се оплаквай ...
    А бе май ще сменям колите, харесах една корса с оригинално заводско газово за 13000 за жената, та далаверата да е по голяма

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

бензин
      Хм ... далавера е все още , не се оплаквай ...

Коментар

Ти какво зареждаш бе човек , бензин или дизел ...?
        бензин

Коментар

От петрола се произвеждат дизел и бензин, забелязал съм една закономерност, колкото по висока е цената на петрола, толкова е по висока цената на дизела и бензина- трябва да кандидатствам за нобел, толкова съм умен
          Ти какво зареждаш бе човек , бензин или дизел ...?

Коментар

Дизел или бензин ..."петролът" не ми говори нищо .
            От петрола се произвеждат дизел и бензин, забелязал съм една закономерност, колкото по висока е цената на петрола, толкова е по висока цената на дизела и бензина- трябва да кандидатствам за нобел, толкова съм умен

Коментар

• Ot кога започнаха студовете в краварника, защото гледам една графика

http://www.nasdaq.com/markets/natural-gas.aspx

Която не е твърде френдли ориентирана- почти 20% нагоре откак започнаха студовете, отделно внасят и руски газ

Коментар

Петрола се катери нагоре, таман бях свикнал да зареждам на 1,25 сега го гледам на 1,30
                Дизел или бензин ..."петролът" не ми говори нищо .

Коментар

• Петрола се катери нагоре, таман бях свикнал да зареждам на 1,25 сега го гледам на 1,30

Коментар

• Министърът на правосъдието Цецка Цачева обеща в Европейския парламент, че България ще ратифицира Истанбулската конвенция.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2018/01...venciia.364751

Ето я и тая ... как тъй обещава , все едно от нея зависи ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Един от най-известните френски актьори - Ален Делон, твърди, че ще напусне този свят без съжаление. Това заяви самият той в интервю пред списание "Пари мач" във връзка с шестдесетата годишнина от началото на неговата кариера. "Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!", обяснява 82-годишният екранен идол. "Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!", изригна той.
                      Прав е ... последните времена не носят нищо стойностно .

Коментар

• Аз също мразя съвременната епоха кражби убийства хората станаха зли лоши.Престанаха да си говорят.Младите са замбирани и само в едни телефони гледат.Няма уважение всеки скача вади ножове.Хората озверяха а Ален Делон говори за дадена дума...

Коментар

• Един от най-известните френски актьори - Ален Делон, твърди, че ще напусне този свят без съжаление. Това заяви самият той в интервю пред списание "Пари мач" във връзка с шестдесетата годишнина от началото на неговата кариера. "Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!", обяснява 82-годишният екранен идол. "Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!", изригна той.

Last edited by RUBLA; 11.01.2018, 17:40. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

• Тези дни стана ясно, че руски течен газ от Ямал за първи път е бил изнесен в САЩ - чрез френска посредническа фирма. Не къде да е, а тъкмо в САЩ! Новината предизвиква недоумение, защото Вашингтон се стреми всячески да затрудни руските енергийни доставки за Европа.

Много лоши неща се случват на пазара- щом руснаците влязоха на краварския пазар значи скоро ще струва една кока кола 50 копейки

Коментар

• Бате Пешо, в темата българска пенсионна система съм интересна статия пуснал. Съветвам те да я прочетеш и да цункаш пенсионния си фонд с 20 бона за довиждане/ по скоро сбогом

Коментар

• Хайде лека вечер! Това, за което бях тук приключи (борсовата сесия). Борсовата търговия е типично капиталистическо явление, нещо за което повечето червеномислещи не влизат тук. Влизат в сайта за финанси, капитали и инвестиции, да прокламират упадъчните и неадекватни на съвремието мантри на неуспели реваншисти. Това е сайт за капитализъм, нужно ли е, да ви се припомня??
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X